Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Γεια σας κοπέλες,

Για φωτογραφίες ούτε λόγος, ντοροπαλά είναι τα μωρά είπε ο γιατρός... Εγώ του είπα πως θέλουν να μας κάνουν surprise!:D

Λοιπόν τα μωράκια μια χαρά, μεγαλώνουν κανονικότατα touch wood, δεν άλλαξαν θέση ο ένας με κεφάλι κάτω ο άλλος πάνω, 1300 γρ ο καθενας, πάμε για φυσιολογικό τοκετό. Εγώ 65κιλά, μόνο 0,5 κιλό έβαλα σε 3 βδομαδες τα μωρά έβαλαν παραπάνω! Και αισίως πάμε ελπίζω όπως το υπολογίσαμε από την αρχή μέσα Ιουλη, 38 βδ. Τώρα να δούμε!

Ποια άλλη κοπέλα θα πήγαινε σήμερα γιατρό??Swanocean? Τι έγινε?

Θα διαβάσω αυτό για το θηλασμό και μένα με ενδιαφέρει πολύ. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία με δίδυμα? Ταυτόχρονος θηλασμός? Τι γίνεται αν πεινάνε διαφορετικές ώρες? Να βγάζουμε και γάλα? Τρικς για να κατεβεί πιο γρήγορα????

:D

χχχχ

Τέλεια νέα...

Για θηλασμό δεν έχω εμπειρία, δες κι εσύ το σεμινάριο της Πατσουρου στο youtube αναφέρει και για δίδυμα. Και η ίδια έχει δίδυμα κοριτσάκια.

Αυτό που συμπερανα εγώ είναι οτι οι πρωτοι 2 μηνες θα είναι πολύ κουραστικοι για εμας με τα δίδυμα, αλλά με υπομονή όλα τα καταφερνεις. Έχω διαβάσει απο κορίτσια εδώ μέσα που θηλάζουν αποκλειστικά τα διδυμακια τους οτι είναι πολύ χρήσιμο ενα μαξιλάρι θηλασμού για δίδυμα. Έτσι θηλάζεις εύκολα ταυτόχρονα.

Δες αυτό. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008L3SC3K/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A39LSTY4A9J2UG

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

twinomama pragmati polu polu wraia.... erixa mia grhgorh matia kai aurio to prwi tha katsw na to parakolouthisw kanonikotata. christine mou kai emena to koritsaki mou gia surprise mas krataei to moutraki ths... apo edw kai pera omws megalwnoun polu kai duskola na doume kati...

Shmera phgame giatro... tzampa to agxws h mpempa einai mia xara kai mexri stigmhs fenete na mhn epireazete katholou apo to sakxaro... na sas pw vevaia oti exoun strwsei kai oi metriseis moy kai ola fenontai kala... phgame 2100 kai apo oti fenete mexri stigmhs ....pame gia fusiologiko... :D :D :D Egw evala 1 kilo akoma... kai nai phga 89,4 :oops: :oops: :oops: :oops: maresi pou elega oti den tha pathsw ta 90 :P :p :P filakia stis kiloumpitses sas...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Τέλεια νέα...

Για θηλασμό δεν έχω εμπειρία, δες κι εσύ το σεμινάριο της Πατσουρου στο youtube αναφέρει και για δίδυμα. Και η ίδια έχει δίδυμα κοριτσάκια.

Αυτό που συμπερανα εγώ είναι οτι οι πρωτοι 2 μηνες θα είναι πολύ κουραστικοι για εμας με τα δίδυμα, αλλά με υπομονή όλα τα καταφερνεις. Έχω διαβάσει απο κορίτσια εδώ μέσα που θηλάζουν αποκλειστικά τα διδυμακια τους οτι είναι πολύ χρήσιμο ενα μαξιλάρι θηλασμού για δίδυμα. Έτσι θηλάζεις εύκολα ταυτόχρονα.

Δες αυτό. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008L3SC3K/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A39LSTY4A9J2UG

Καλημέρα!

Το έχω ψάξει και βρήκα στην αγορά αυτό http://www.amazon.com/My-Brest-Friend-Deluxe-Nursing/dp/B0032Z81M4. Είμαι σίγουρη ότι ένα καλό μαξιλάρι θηλασμού είναι απαραίτητο και θα βοηθήσει πάρα πολυ, το σκεφτόμουνα από την αρχή της εγκυμοσύνης και ευτυχώς βρήκα!

titinaki δεν πειράζει, καλά να είναι τα μωράκια και ας μας κάνουν τα αποκαλυπτήρια στη γέννα!

χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα!!!Εχω ακουσει πως για τον θηλασμό τον διδύμων βολευει πολυ να μαθεις τα μωρα να εχουν ακριβως το ίδιο προγραμμα!

t1t1n4k1 υπέροχα τα νεα απο τον γιατρο!!!!!Μπεμπαρα θα γινει η κορη σου!!!:D

Βρε κοριτσια ευχομαι και εγω να παω για φυσιολογικο τοκετο και όχι προγραμματισμενα γιατί θα εχω σκασει από το άγχος μέχρι την τότε ημερομηνία που θα μου δωσει!!!θα παω μαλλον την παρασκευή στο γιατρο,θα κάνουμε τεστ παπ και καλλιέργεια και βλέπουμε..άγχος πολύ!!!!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρες!!!!!Πήγα χτες στον γιατρό κ είδα το μπεμπάκι μου!!!Όλα καλά μου είπε είναι 1.300 γραμ περίπου κ να πίνω πολλά νερά για να το βοηθήσω με το αμνιακό αν κ είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

christine super τα αντρακια σου!!!!!Τα κιλά σου πολυ λίγα ειναι για διδυμα μπράβο!Εγώ ενα εχω και εβαλα σε 15 μερες 1 κιλό!Βέβαια κακός σταμάτησα το περπατημα αλλα λιωνω στον ήλιο,σκαω..:(

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα!

Το έχω ψάξει και βρήκα στην αγορά αυτό http://www.amazon.com/My-Brest-Friend-Deluxe-Nursing/dp/B0032Z81M4. Είμαι σίγουρη ότι ένα καλό μαξιλάρι θηλασμού είναι απαραίτητο και θα βοηθήσει πάρα πολυ, το σκεφτόμουνα από την αρχή της εγκυμοσύνης και ευτυχώς βρήκα!

χχχ

Βρε Χριστινακι. Το παρηγγηλες απο το amazon της Αμερικης? Γιατί στο amazon της Αγγλίας το έχει 153 λίρες. Το είχα δει κι εγώ αλλά μου φαίνεται πανάκριβο. Ενω απο την Αμερική έρχεται γύρω στα 35 ευρώ. Αυτό που φοβάμαι απο αμερικη είναι τελωνείο. Την έχω πατήσει, γι αυτό το λέω και έχω καταλήξει να πληρωσω κατα 3πλο τελικά. Για πες, σου ήρθε εσένα κανονικά χωρίς τελωνείο?

0SB8p3.png

Καλημέρες!!!!!Πήγα χτες στον γιατρό κ είδα το μπεμπάκι μου!!!Όλα καλά μου είπε είναι 1.300 γραμ περίπου κ να πίνω πολλά νερά για να το βοηθήσω με το αμνιακό αν κ είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

καλημέρα!!!Όλα καλά δηλαδή ωραία!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

γεια σας!! τι κανετε κουκλες??? Εμεις χθες ειχαμε γιατρο 1250 γραμμαρια ο μπεμπης μας μια χαρα ολα το αμνιακο λιγο πανω απο το κανονικο και 24 Ιουλιου Γενναωωω Επιτελους ορισαμε ημερομηνια :D:D ανυπομωνω!!

Νικη Γιατι θα κανεις καλλιεργεια και τεστ παπ??? ειδικα το τεστ παπ κανει??? ξερω οτι εγκυος δεν κανει να σε πειραζουν εκει κατω....:oops::oops:

79o6p3.png

γεια σας!! τι κανετε κουκλες??? Εμεις χθες ειχαμε γιατρο 1250 γραμμαρια ο μπεμπης μας μια χαρα ολα το αμνιακο λιγο πανω απο το κανονικο και 24 Ιουλιου Γενναωωω Επιτελους ορισαμε ημερομηνια :D:D ανυπομωνω!!

Αντε με το καλό!!!

Εγώ αύριο έχω γιατρό και θα κανονισουμε- ελπίζω- ημερομηνία....

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Νικη Γιατι θα κανεις καλλιεργεια και τεστ παπ??? ειδικα το τεστ παπ κανει??? ξερω οτι εγκυος δεν κανει να σε πειραζουν εκει κατω....:oops::oops:

Καλλιέργεια κάνουν σχεδόν σε κάθε έγκυο για να δουν αν υπάρχει κάποιος μύκητας ο οποίος μπορεί να μην επιτρέπει φυσιολογικό τοκετό..Και τεστ παπ θα κανω για να δουμε πως θα γεννησω γιατί κάτι είχαμε βρει στο προηγούμενο τεστ παπ και δεν μπορούσαμε να το ψάξουμε γιατί έμεινα έγκυος.Τωρα μακάρι να εχει φύγει!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γεια σας!

crochetmania, Swanocean μπράβο πολύ ωραία νέα! Και πρόσεξα ότι τα μωράκια μας είναι περίπου τα ίδια κιλά στις ίδιες βδομάδες! Τέλεια!χχ

nikaki μη σκας, θα γεννήσουμε και μετά θα έχουμε τόσα τρεχάματα με τα μωρά που θα τα χάσουμε στο π και φ! Και θα θηλάζουμε οπόταν θα γίνουμε κορμάρες σύντομα ξανά! χιχιχιχι Ελπίζω να μη δείξει κάτι το παπ τεστ σου και όλα να πάνε καλά... Τώρα αγχώθηκα και γω ως την παρασκευή που θα πας!

twin mama, το βρήκα σε μαγαζί αυτό το μαξιλάρι, 75ευρώ, απλά για να σου δείξω πιο είναι βρήκα εκείνο το website. :D Καλά είναι νομίζω 75 και επειδή τα περισσότερα πράγματα που θα πάρω είναι δανεικά και δώρα δε πειράζει να το πάρω και πιο ακριβό απότι στο amazon. Άντε αύριο να μας πεις και συ τα νέα σου. Θα κάνεις καισαρική? γιαυτό θα ορίσετε ημ/νια?

φιλακια

mlqnp3.png

twin mama, το βρήκα σε μαγαζί αυτό το μαξιλάρι, 75ευρώ, απλά για να σου δείξω πιο είναι βρήκα εκείνο το website. :D Καλά είναι νομίζω 75 και επειδή τα περισσότερα πράγματα που θα πάρω είναι δανεικά και δώρα δε πειράζει να το πάρω και πιο ακριβό απότι στο amazon. Άντε αύριο να μας πεις και συ τα νέα σου. Θα κάνεις καισαρική? γιαυτό θα ορίσετε ημ/νια?

φιλακια

Ναι καισαρική θα κάνω, είναι δεδομένο. Απο ποιο μαγαζί το πήρες το μαξιλάρι. Είναι το μοναδικό πράγμα που βρήκα πιο φθηνό απο αμαζον....

Κι εμας τα έξοδα μας για την προίκα των μωρών είναι ελάχιστα. Όλα μας τα εδωσαν .

Να ρωτησω και κάτι άλλο. Sling πηρατε/θα πάρετε και αν ναι πιο μοντέλο? Έγω Νέτα απο έρευνα έχω καταλήξει στο ring και το meitai. Μάλλον θα παρουμε ενα κι ενα, να κρατάμε ενα εγώ και ενα ο μπαμπάς μας.

0SB8p3.png

Ελπίζω να μη δείξει κάτι το παπ τεστ σου και όλα να πάνε καλά... Τώρα αγχώθηκα και γω ως την παρασκευή που θα πας!

Θα σκασω μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά!Άντε στο καλο 9 μήνες πρόσεχα μακάρι να έφυγε!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ναι καισαρική θα κάνω, είναι δεδομένο. Απο ποιο μαγαζί το πήρες το μαξιλάρι. Είναι το μοναδικό πράγμα που βρήκα πιο φθηνό απο αμαζον....

Κι εμας τα έξοδα μας για την προίκα των μωρών είναι ελάχιστα. Όλα μας τα εδωσαν .

Να ρωτησω και κάτι άλλο. Sling πηρατε/θα πάρετε και αν ναι πιο μοντέλο? Έγω Νέτα απο έρευνα έχω καταλήξει στο ring και το meitai. Μάλλον θα παρουμε ενα κι ενα, να κρατάμε ενα εγώ και ενα ο μπαμπάς μας.

από Κύπρο είμαι mamatoto είναι το μαγαζί :D.

Τα sling ειναι τα υφασμάτινα και ενώ οι μάρσιποι είναι οι πιο εργοστασιακοί με τα clips??? Μου έδωσαν ένα chicco (http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?SKU=16525170) και ένα mothercare και θα μου δώσουν ένα bjorn νομιζω λέγεται.

Δεν το έχω ψάξει σε σχεση με τις διαφορές τους. Είναι καλύτερα τα slings???

Το είχα ψάξει λίγο για μαρσιπους για δίδυμα, έχει στο διαδύκτιο όχι σε καταστήματα, αλλά anyway φαίνεται πολύ πολύπλοκο να το φορέσεις. 2 μονοί θα κάνουν τη δουλεια πιστεύω!

χχ

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...