Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα κοιλίτσες! Γυρίσαμε κι εμείς απ΄τον γιατρό. Μιά χαρά ο μπέμπης μας. 2120 στις 32 εβδομάδες. Μιάμιση βδομάδα μεγαλύτερος σε όλες τις μετρήσεις. Ο τράχηλος καλός λέει που τον φοβόμουν και ο μπέμπης δεν είναι τόσο χαμηλά όσο τον νιώθω λέει ο γιατρός. Οπότε όλα καλά! Είδαμε κ προσωπάκι. Όχι ολόκληρο βέβαια αφού εξακολουθεί να είναι αγκαλιά με τον πλακούντα... Όμως σαν να μας έμοιασε με την Αθηνούλα όταν γεννήθηκε. Μακάρι γιατί η Αθηνά είναι ίδια ο μπαμπάς της κ πολύ θα ήθελα κι ο γιος μας να του μοιάσει! Για να δούμε... Γερό βέβαια να ΄ναι πάνω απ΄όλα!!!

Για τις ανησυχίες κι εγώ θα συμφωνήσω. Όταν όμως έχεις το πλασματάκι σου στα χέρια σου τότε ξέρεις ακριβώς το πρέπει να κάνεις! Εγώ φοβόμουν, κι ακόμα φοβάμαι, να πιάνω νεογέννητα. Το δικό μου όμως μου ήταν τόσο εύκολο! Η ζωή μας αλλάζει οριστικά. Γίνεται όμως τόσο πιό τέλεια!!! Αν είχα επιλογή, κι εγώ θα ήθελα να τα είχα αποκτήσει πολύ πιό μικρή. Η μαμά μου μ΄έκανε στα 19 και είναι τόσο ωραία η διαφορά ηλικίας που έχουμε. Εγώ θα ΄χω 38 χρόνια με τον μικρό... Ούτε κ τις ίδιες αντοχές έχουμε σε αυτεπς τις ηλικίες. Όμως όπως κ να ΄χει δεν υπάρχει πιό υπέροχη αλλαγή στην ζωή! Να ΄ναι πάντα γερά όλα τα παιδάκια μα μας γεμίζουν ευτυχία!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες! Γυρίσαμε κι εμείς απ΄τον γιατρό. Μιά χαρά ο μπέμπης μας. 2120 στις 32 εβδομάδες. Μιάμιση βδομάδα μεγαλύτερος σε όλες τις μετρήσεις. Ο τράχηλος καλός λέει που τον φοβόμουν και ο μπέμπης δεν είναι τόσο χαμηλά όσο τον νιώθω λέει ο γιατρός. Οπότε όλα καλά! Είδαμε κ προσωπάκι. Όχι ολόκληρο βέβαια αφού εξακολουθεί να είναι αγκαλιά με τον πλακούντα... Όμως σαν να μας έμοιασε με την Αθηνούλα όταν γεννήθηκε. Μακάρι γιατί η Αθηνά είναι ίδια ο μπαμπάς της κ πολύ θα ήθελα κι ο γιος μας να του μοιάσει! Για να δούμε... Γερό βέβαια να ΄ναι πάνω απ΄όλα!!!

Για τις ανησυχίες κι εγώ θα συμφωνήσω. Όταν όμως έχεις το πλασματάκι σου στα χέρια σου τότε ξέρεις ακριβώς το πρέπει να κάνεις! Εγώ φοβόμουν, κι ακόμα φοβάμαι, να πιάνω νεογέννητα. Το δικό μου όμως μου ήταν τόσο εύκολο! Η ζωή μας αλλάζει οριστικά. Γίνεται όμως τόσο πιό τέλεια!!! Αν είχα επιλογή, κι εγώ θα ήθελα να τα είχα αποκτήσει πολύ πιό μικρή. Η μαμά μου μ΄έκανε στα 19 και είναι τόσο ωραία η διαφορά ηλικίας που έχουμε. Εγώ θα ΄χω 38 χρόνια με τον μικρό... Ούτε κ τις ίδιες αντοχές έχουμε σε αυτεπς τις ηλικίες. Όμως όπως κ να ΄χει δεν υπάρχει πιό υπέροχη αλλαγή στην ζωή! Να ΄ναι πάντα γερά όλα τα παιδάκια μα μας γεμίζουν ευτυχία!

Τέλεια τα πάτε! Βάρος, τράχηλος τέλεια. Φτου φτου έτσι να πάτε μέχρι το τέλος!!

Κι εγώ 37 χρόνια θα έχω διαφορα με τα παιδάκια μου!

Αλλά δεν είναι πόσο είμαστε αλλά ποσο αισθανόμαστε. Και σίγουρα αυτά θα μας κανουν να αισθανόμαστε 20!!!

0SB8p3.png

Καλημέρα κορίτσια!είπα να κανω καμιά δουλειά και έπιασε ζεστη σήμερα..σκούπισα-σφουγγαρισα αλλα σταζω αργοτερα παλι συνεχιζω..εσείς πως είστε??

μαρακι πολύ καλός είναι ο μπεμπαρος σου!!!!!πολύ καλές οι μετρήσεις!:D:D

Η ζωή μας αλλάζει οριστικά. Γίνεται όμως τόσο πιό τέλεια!!!

:D:D:D:D:D:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Axa! Nikaki σε τσάκωσα!

Mια καλημέρα μπήκα να πω στα κορίτσια Ιουλίου (είμαι στο Μαϊου). Εδώ βλέπω υπάρχουν κι άλλες κοντά στα 40 (ή και πιο μετά τα 40) που περιμένουν μωράκι. Κι εγώ περιμένω το πρώτο μου και φοβάμαι μην μας επηρεάσει αυτή η μεγάλη διαφορά ηλικιας... :(

Mε το καλό για όλες μας, γερά να είναι τα μωράκια μας, γερές κι εμείς να τα μεγαλώσουμε! :D

Διαφημίσεις

Αν και ζαβλακωμένη κατάφερα να σας διαβάσω Νικάκι θα συμφωνήσω με τα κορίτσια είναι λογικό να νιώθεις έτσι, να είσαι σίγουρη ότι θα τα πας μια χαρά. Έφη όλα καλά θα πάνε μη μασάς, εγώ τα πάντα τα βάζω στο πλυντήριο απλά δεν τα στύβω πολύ και αν δεν είναι λερωμένα σε χαμηλή θερμοκρασία. Μαράκι πού καλός ο μικρός μπράβο. Swanocean έτσι ακριβώς με τα μεγάλα αδέρφια, όσο του αρέσει να βοηθάει καλό θα είναι εμένα ο μικρός στην αρχή δεν ήθελε με τίποτα να ακούει γα το μωράκι έλεγε θα μπω στην κοιλιά σου και θα το τσακίσω με τον καιρό το αγάπησε και ανυπομονεί να την κάνει μπάνιο για τα μεγάλα δεν το συζητώ μαλώνουν σε ποιανού δωμάτιο θα κοιμάται. twinomama έτσι έτσι ας πούμε εγώ κόλλησα στα 22 χαχαχαχα. Skybeam με το καλό το μωράκι σου!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε ολες τις μανούλες !!! Να είμαστε καλά να καμαρώνουμε τα μωράκια μας!!!

Τα σελτεδάκια κι εγώ τα βάζω πλυντήριο κανονικά στους 40, ακόμα κ στεγνωτήριο (στα ευαίσθητα ομως). Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει χρόνις για πλύσιμο στο χέρι, ούτε κ χρειάζεται. Μην ταλαιπωρείσαι κοριτσάκι.

Χθες το απόγευμα ήμουν αρκετή ώρα όρθια κάνοντας δουλειές κ με έπιασαν κατι πόνοι στην μέση κ χαμηλά στην κοιλιά και συσπάσεις κ κράτησαν αρκετή ώρα. Περιττό να σας πω ότι τα ΄παιξα. Λέω, πάει, θα γεννήσω σήμερα. Ευτυχώς ξάπλωσα λίγο κ πέρασαν.

Είχε πετύχει κι ο μικρός ένα σημείο κ πίεζε κ με πόναγε πολύ. Ευτυχώς ολα καλά τελικά.

Σας φιλώ όλες κ Χρόνια μας Πολλά!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε ολες τις μανούλες !!! Να είμαστε καλά να καμαρώνουμε τα μωράκια μας!!!

Τα σελτεδάκια κι εγώ τα βάζω πλυντήριο κανονικά στους 40, ακόμα κ στεγνωτήριο (στα ευαίσθητα ομως). Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει χρόνις για πλύσιμο στο χέρι, ούτε κ χρειάζεται. Μην ταλαιπωρείσαι κοριτσάκι.

Χθες το απόγευμα ήμουν αρκετή ώρα όρθια κάνοντας δουλειές κ με έπιασαν κατι πόνοι στην μέση κ χαμηλά στην κοιλιά και συσπάσεις κ κράτησαν αρκετή ώρα. Περιττό να σας πω ότι τα ΄παιξα. Λέω, πάει, θα γεννήσω σήμερα. Ευτυχώς ξάπλωσα λίγο κ πέρασαν.

Είχε πετύχει κι ο μικρός ένα σημείο κ πίεζε κ με πόναγε πολύ. Ευτυχώς ολα καλά τελικά.

Σας φιλώ όλες κ Χρόνια μας Πολλά!!!

Χρόνια Πολλά!!!!

Προσεχε τώρα, εχεις καιρό ακόμα!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε?πως ειστε??εγώ έχω πίξι στα πλυντηρια!Προσπαθώ να βάλω μια σειρα!Τα νυχτικα μου έχουν μεινει μόνο,ο αποστειρωτης και μερικα σεντονακια βαμβακερα για το μωρο(γιατί την πάτησα με εκεινα που πήρα)..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Νικάκι μια χαρά σε κόβω..............

Εγώ είπα να ξεκινήσω αυτή την εβδομάδα αλλά ο καιρός δεν είναι καλός μάλλον την άλλη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...