Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεται κορίτσια.ελπίζω να τα καταφερω,τι να πω...

Μια χαρά ο μπεμπης έφη με το βάρος.Όσο για τις κυστες μακάρι να απορροφηθούν.Τι σου ειπε ο γιατρος γι'αυτές πάλι??

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φοβαμαι μην δεν μπορώ να προσφερω πράγματα στο μωρο.Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω!Το κουβεντιαζα προχθές με τον αντρα μου και μου λεει "μια χαρά θα τα πας,θα γίνεις τέλεια μανούλα,θα ειμαι και εγω εδω να σε βοηθαω"παίρνω κουράγιο δεν λέω αλλα φοβαμαι....

Νικάκι μου αυτά που σίγουρα θα του προσφέρεις

χωρίς να χρειαστείς μαθήματα είναι αγάπη φροντίδα και αγκαλιά..

άσε το ένστικτό σου να σε καθοδηγεί και

αφού θα έχεις και την στήριξη του άντρα σου μην φοβάσαι τίποτα!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Αν βοηθάει, σε 10 μέρες γίνομαι 44 και δεν αισθάνομαι καθόλου μα καθόλου έτοιμη :) έχω καλοσυνηθίσει να σκέφτομαι και να φροντίζω μόνο εμένα μια ζωή και τρομοκρατούμαι στην ιδέα ότι στα καλά καθούμενα θα πρέπει να φροντίσω και κάποιον άλλο.

Σήμερα κάναμε Doppler: οι κύστες στα νεφράκια επιμένουν, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι σούπερ. Είμαστε σχεδόν 1800 γραμμάρια, και φυσικά έχουμε αλλάξει θέση πάλι, ησυχία δεν έχουμε!

Τι είναι τώρα αυτό? Το σου είπε?

Καλέ, τέλειο το βάρος. Να αρχίσω να αγχωνομαι που τα δικά μου είναι μονο 1500 έκαστο?

0SB8p3.png

Φοβαμαι μην δεν μπορώ να προσφερω πράγματα στο μωρο.Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω!Το κουβεντιαζα προχθές με τον αντρα μου και μου λεει "μια χαρά θα τα πας,θα γίνεις τέλεια μανούλα,θα ειμαι και εγω εδω να σε βοηθαω"παίρνω κουράγιο δεν λέω αλλα φοβαμαι....

Γλυκια μου καλημερα,Η ανασφαλειες που εχεις δεν εχουν να κανουν με την ηλικια!! ολες τις εχουμε ειτε ειμαστε 20 ειτε 40!! Θα Συμφωνησω με την διδυμομανουλα να αισθανεσαι ευλογημενη για το θαυμα που μεγαλωνει μεσα σου τον πρωτο μου γιο τον εκανα 27 και ειλικρινα αμα μπορουσα θα τον ειχα κανει ποιο μικρη τι ποιο ομορφο απο την μητροτητα!!! Θα τα καταφερεις και εσυ και ολες μας!!:D:D

79o6p3.png

Ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεται κορίτσια.ελπίζω να τα καταφερω,τι να πω...

Μια χαρά ο μπεμπης έφη με το βάρος.Όσο για τις κυστες μακάρι να απορροφηθούν.Τι σου ειπε ο γιατρος γι'αυτές πάλι??

Μπεμπα ειναι Νικη μου :D:D:D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Τελικά ότι ηλικία κ να έχεις πάλι τα ίδια νιώθεις!Καθόλου έτοιμη κ με τρομερό άγχος αν θα μπορέσεις να διαχειριστείς όλο αυτό!Το μωρό,την αλλαγή της καθημερινότητας.Έτσι ένιωθα κ εγώ κ καθότι Παρθενάκι σιχαίνομαι απίστευτα και την παραμικρή αλλαγή στην καθημερινότητά μου.Αλλά πλέον μετά από 2,5 χρόνια ζωής του γιου μου δε μετανιώνω καθόλου όλη αυτή την αλλαγή!Κ πιστεύω ότι με έκανε καλύτερο άνθρωπο ο ερχομός του.

Κάπου διάβασα ότι "γονιός δεν γεννιέσαι...γίνεσαι".Μα πόσο σωστό!!!Μέσα από τις εμπειρίες μας γινόμαστε γονείς κ προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο θεωρεί ο καθένας για τα παιδιά του.Αυτό έχει σημασία.Να είμαστε δίπλα τους και να τ'αγαπάμε.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Τελικά ότι ηλικία κ να έχεις πάλι τα ίδια νιώθεις!Καθόλου έτοιμη κ με τρομερό άγχος αν θα μπορέσεις να διαχειριστείς όλο αυτό!Το μωρό,την αλλαγή της καθημερινότητας.Έτσι ένιωθα κ εγώ κ καθότι Παρθενάκι σιχαίνομαι απίστευτα και την παραμικρή αλλαγή στην καθημερινότητά μου.Αλλά πλέον μετά από 2,5 χρόνια ζωής του γιου μου δε μετανιώνω καθόλου όλη αυτή την αλλαγή!Κ πιστεύω ότι με έκανε καλύτερο άνθρωπο ο ερχομός του.

Κάπου διάβασα ότι "γονιός δεν γεννιέσαι...γίνεσαι".Μα πόσο σωστό!!!Μέσα από τις εμπειρίες μας γινόμαστε γονείς κ προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο θεωρεί ο καθένας για τα παιδιά του.Αυτό έχει σημασία.Να είμαστε δίπλα τους και να τ'αγαπάμε.

Ετσι ακριβως τωρα σε εμας τις Δευτερομανουλες ειναι αλλες οι σκεψεις,εγω πολυ φοβαμαι τον μεγαλο μου.....πως θα αντιδρασει δεν θελω να νιωσει στιγμη παραμελειμενος η να ζηλεψει αισθανομαι τοσες τυψεις ......:cry::oops:

79o6p3.png

Αχ κ εμένα με απασχολεί πάρα πολύ αυτό!Δε θέλω να νομίζει ότι τον παραμελώ ή κάτι τέτοιο.Αυτό που μου είπαν μανούλες με 2 παιδάκια ήδη είναι να τον βάζω κ αυτόν στο παιχνίδι,π.χ. όταν θ'αλλάζω το μωρό να του λέω δώσε μου μία πάνα κ έτσι να τον κάνω να συμμετέχει.Όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό του τύπου κάνε αυτό κάνε εκείνο κάνε το άλλο.

Ελπίζω να βρω τις ισορροπίες κ να μην έχουμε θεματάκια.Αν κ πάντα υπάρχει κάποια ζήλεια ανάμεσα στα αδέρφια.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Όντως έχετε δίκιο είναι ευλογία ένα μωρακι στην ζωή μας,αλλά είναι ο φόβος για το πως θα χειριστώ εγώ την κατάσταση και αυτή την νέα αλλαγή στην ζωη μου.όσο να 'ναι φρόντιζα και εγω μόνο τον εαυτό μου,τον άντρα μου τωρα και το σπίτι μας.Αυτό που σιγουρα θα χρειαστώ με την μπεμπα είναι ένα πρόγραμμα για να μην με πιάσει πανικός.:shock:

crochetmania είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχε μπέμπη η ephie ..ουπςςς γκάφα γράψτε λάθος!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Νικάκι μου αυτά που σίγουρα θα του προσφέρεις

χωρίς να χρειαστείς μαθήματα είναι αγάπη φροντίδα και αγκαλιά..

άσε το ένστικτό σου να σε καθοδηγεί και

αφού θα έχεις και την στήριξη του άντρα σου μην φοβάσαι τίποτα!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερα!!ειχα πάει χθες στον αγιο νικολαο στην λειτουργία (η οποία άργησε να αρχίσει και δεν αντεξα να περιμενω) Ο άγιος μας έχει βοηθήσει πολυ σε πολλα πραγματα και κυρίως στον ερχομό του μωρού μας!

Εχω ένα μεγαλο άγχος!!Δεν ξερω πείτε η ηλικία μου φταίει που είμαι μικρη(20 χρονών) το οτι δεν έχω εμπειρία με μικρα παιδιά αλλα νιώθω λιγο "ανήμπορη" να διαχειριστώ και να μεγαλωσω ενα δικο μου μωρο όσο και αν θέλω τον ερχομό της μπεμπας μας!Σκέφτομαι οτι θα αλλαξει ολη μου η ζωη,η καθημερινοτητα μου.Δεν έχω συνηθίσει να έχω τόσο μεγάλες ευθύνες και τρομαζω!:(

nikaki μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, θα γινεις μια τρυφερη μανουλα και αφου θα εχεις την βοηθεια του αντρουλη σου μην φοβασε τιποτα. εδω εγω που ειμαι 40 εχω αγχωθει και προπαντως με τον ερχομό 2 μωρων, αλλα ευτυχως τους πρωτους μηνες θα εχουμε την βοηθεια της μαμας μου.

christine την Δευτέρα μπαινω στην 32η. την προηγουμενη φορα με το ζορι ειδαμε το προσωπακι της μπεμπας, ενω ο μπεμπης δεν μας εκανε την τιμη.ελπιζω αυτη τη φορα να τους δουμε.

JQdCp2.png

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κορίτσια. Τις κύστες τις είδαμε από τον Β' επιπέδου το Μάρτιο. Είναι 3 στον αριστερό νεφρό, αλλά ο νεφρός φαίνεται πλήρως λειτουργικός ευτυχώς, και ο δεξιός δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ή θα απορροφηθούν μόνες τους, ή αν όχι, θα χρειαστεί κάποια παρακολούθηση και πιθανόν θεραπεία μέσα στον πρώτο χρόνο. Ο άντρας μου κι εγώ απλώς ελπίζουμε να είναι το μοναδικό πρόβλημα γιατί πραγματικά από όλα όσα θα μπορούσε να έχει το μωράκι μας πιστεύουμε ότι είναι το λιγότερο!!

Στην ανάπτυξη με τα 1800 γρ. (31ε & 2η) είμαστε στην 51η εκατοστιαία θέση, δηλαδή ακριβώς στο μέσο όρο κι ελπίζω να παραμείνουμε εκεί. Είχε ξεκινήσει αρκετά πίσω η μικρή μου, οπότε έχει ξεπεταχτεί τώρα, αλλά ελπίζω να μην πάρει από το μπαμπά της που γεννήθηκε 4400 γιατί δεν τους βγάζω τους επόμενους 2 μήνες μου φαίνεται ;)

Διδυμομανούλα, υποθέτω ότι τα διδυμάκια πάντα είναι λίγο πιο ελαφρυά από το μέσο όρο ή όχι;

Πάω να σιδερώσω μωρουδιακά! Πήρα ζιπουνάκια (φυσικά ο άντρας μου άσκησε βέτο και πήραμε σε ροζ) και πετσετούλες με περίεργα ονόματα.

Αλήθεια, ξέρει καμιά αν τα σελτεδάκια μπορούμε να τα βάζουμε πλυντήριο; Τα έπλυνα στο χέρι όπως έλεγε η ετικέτα και δεν μου φαίνεται εφικτό να καθαρίζουν έτσι όταν θα είναι πραγματικά βρώμικα.

7M7zp2.png

Lydia μου όταν ξέρεις ότι θα έχεις βοήθεια και υποστηριξη απο άλλους(μάνα,σύζυγο) αυτόματα βλεπεις το μετά πιο ενθαρρυντικά.ειδικά εσυ που θα εχεις 2 μωρακια!Εγώ θέλω οσο μπορώ να τα καταφερω μονη,οσο γινετε με λιγοτερη βοήθεια για να μπορέσω να αποδείξω στον εαυτό μου πρώτα απ'όλα, ότι μπορώ και μόνη να τα βγάλω εις πέρας,παρότι όλοι (πεθερικα) με βλέπουν μικρή και δεν με εχουν ικανή να τα καταφερω!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κορίτσια. Τις κύστες τις είδαμε από τον Β' επιπέδου το Μάρτιο. Είναι 3 στον αριστερό νεφρό, αλλά ο νεφρός φαίνεται πλήρως λειτουργικός ευτυχώς, και ο δεξιός δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ή θα απορροφηθούν μόνες τους, ή αν όχι, θα χρειαστεί κάποια παρακολούθηση και πιθανόν θεραπεία μέσα στον πρώτο χρόνο. Ο άντρας μου κι εγώ απλώς ελπίζουμε να είναι το μοναδικό πρόβλημα γιατί πραγματικά από όλα όσα θα μπορούσε να έχει το μωράκι μας πιστεύουμε ότι είναι το λιγότερο!!

Στην ανάπτυξη με τα 1800 γρ. (31ε & 2η) είμαστε στην 51η εκατοστιαία θέση, δηλαδή ακριβώς στο μέσο όρο κι ελπίζω να παραμείνουμε εκεί. Είχε ξεκινήσει αρκετά πίσω η μικρή μου, οπότε έχει ξεπεταχτεί τώρα, αλλά ελπίζω να μην πάρει από το μπαμπά της που γεννήθηκε 4400 γιατί δεν τους βγάζω τους επόμενους 2 μήνες μου φαίνεται ;)

Διδυμομανούλα, υποθέτω ότι τα διδυμάκια πάντα είναι λίγο πιο ελαφρυά από το μέσο όρο ή όχι;

Πάω να σιδερώσω μωρουδιακά! Πήρα ζιπουνάκια (φυσικά ο άντρας μου άσκησε βέτο και πήραμε σε ροζ) και πετσετούλες με περίεργα ονόματα.

Αλήθεια, ξέρει καμιά αν τα σελτεδάκια μπορούμε να τα βάζουμε πλυντήριο; Τα έπλυνα στο χέρι όπως έλεγε η ετικέτα και δεν μου φαίνεται εφικτό να καθαρίζουν έτσι όταν θα είναι πραγματικά βρώμικα.

Ε φαντάζομαι πως ναι, είναι πιο μικρά τα δίδυμα, έως εδώ δεν υπηρχαν πολλές διάφορες, απο εδώ και πέρα όμως, είναι πιο μικρά.

Τα σελτεδακια εννοείται στο πλυντήριο τα έβαλα, στεγνωτηριο δεν τα έβαλα.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...