Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Εχθες είχα το Ντόπλερ. Όλα καλά ηταν, τα μωρά υπέρ κινητικά, κάναν αναπνευστικές κινήσεις μόνα τύπους, πλακούντες, αμνιακα τέλεια (δούλεψε η ινσουλίνη και η διατροφή φαίνεται)!!!

Εγώ ταλαιπωρηθηκα γιατί η Μπέμπα μας επαιζε κρυφτό και πίεζε αυτός μπας και γυρίσει, αλλά δεν. Οποτε δεν είδαμε καθόλου φάτσα της, ούτε φωτό την βγαλαμε. Α και έχει λίγο χνουδακι μονο στο Κεφαλάκι το ίδιο και ο Μπέμπης. Αυτον τον βγαλαμε φώτο και μοιάζει νομιζω στον άντρα μου. Είναι και ο υμένας μπροστά μωρέ και δεν φαίνεται και καθαρη εικόνα. Το βαρος μας συμμετρικό περιπου 1500 έκαστο. Μου είπε κι εμένα τα κομπλιμέντα μου, γιατί είχε να με δει απο την 22η εβδομαδα αυτός, οτι είμαι μια χαρά, έχω αδυνατίσει, οτι είμαι τέλεια απο κιλά για δίδυμα κτλ και όσο να ναι ανεβηκα!!! Να ναι καλά το ζάχαρο!!!! Χαχαχαχαχα!!!

Το μονο κακό είναι ο τραχηλος μου. Μου έκανε κολπικό υπέρηχο και έβλεπα τον μπεμπη που κλωτσουσε τον τράχηλο. Αν δεν είχα την περίδεση, θα είχε ανοίξει προ πολλού. Μου είπε θέλει μεγάλη προσοχή να βγάλουμε τουλαχιστον τον Μάιο. Πολύ χάλια!!! Μεγάλο γατονι ο γιατρός μου που το είχε ανακαλύψει απο την αρχή, γιατί αν δεν κάναμε περίδεση και δεν εμένα σπίτι, δεν υπήρχε περιπτωση να ειχε προχωρήσει αυτή η εγκυμοσύνη.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

twinomama πολύ ωραία τα γιατρουδονεα σου!!!!και το βάρος τους παρα πολύ καλο.Όσο για την περιδεση ξέρω ότι γίνεται σε γυναίκες με δίδυμα γιατι κουβαλάνε μεγαλύτερο βάρος και είναι πιο επικίνδυνη η κύηση.μπράβο πολύ ενθαρρυντικός ο γιατρός σου!Βρε κοριτσάκι πλακα πλάκα δεν εχω δει πότε δίδυμα να έχουν μαλλακια όταν γεννιούνται,αν έχουν τα δικα σου χνουδακι είναι ΠΡΏΤΑ!!!

λύδια μου μαζευεσαι και εσυ σιγα σιγα βλεπω όσο αναφορά το μωρο.εγώ έβαλα τις κουβερτουλες και τις πλενω..Σήμερα θα παμε σε εσπερινό στον αγιο νικολαο.Παρεπιπτόντως μας βοηθησε πολυ ο αγιος να κανουμε παιδάκι,οπως και σε πολλα αλλα θέματα!

χριστίνα μια χαρά τα μωρακια σου,είδες τσάμπα ανησυχούσες!:D

Τα βασικα δηλαδή κουβεντιασατε οκ ωραία την άλλη φορα θα έχετε πιο πολλά θέματα να συζητήσετε.όσο για την κυτταρίτιδα και εγώ ελπίζω να φύγει μετά την γέννα,πριν το αντιμετώπιζα κάπως, τωρα όμως με τίποτα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα τσούπρες!Ευτυχώς δρόσισε λιγάκι κ ηρεμήσαμε με την ζέστη αν κ κάπου διάβασα ότι φέτος θα έχουμε μπόλικους καύσωνες!

Τι ωραία νεάκια διαβάζω σήμερα?Μπράβο κορίτσια!Πάντα τέτοια ευχάριστα να έχουμε μέχρι τέλους!

Από δουλειές στο σπίτι πως πάτε?Μου φαίνεται πρέπει να πάρω γυναίκα για αυτούς τους 2 μήνες γτ πραγματικά δε μπορώ να κάνω πολλά πράγματα!Κ τώρα που ανοίγουμε κ παράθυρα είναι τίγκα στη σκόνη κ την γύρη το σπίτι κ μ'εκνευρίζει απίστευτα!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα τσούπρες!Ευτυχώς δρόσισε λιγάκι κ ηρεμήσαμε με την ζέστη αν κ κάπου διάβασα ότι φέτος θα έχουμε μπόλικους καύσωνες!

Τι ωραία νεάκια διαβάζω σήμερα?Μπράβο κορίτσια!Πάντα τέτοια ευχάριστα να έχουμε μέχρι τέλους!

Από δουλειές στο σπίτι πως πάτε?Μου φαίνεται πρέπει να πάρω γυναίκα για αυτούς τους 2 μήνες γτ πραγματικά δε μπορώ να κάνω πολλά πράγματα!Κ τώρα που ανοίγουμε κ παράθυρα είναι τίγκα στη σκόνη κ την γύρη το σπίτι κ μ'εκνευρίζει απίστευτα!

Ναι γμτ!!! Χάλια αυτή η σκόνη. Εγώ δεν κάνω σχεδόν τίποτα, ευτυχώς βοηθάει πολύ ο άντρας μου. Γυναίκα δεν παίρνουμε ποτέ, είναι και μικρό το σπίτι, τα κάναμε μι χαρά. Τώρα όμως ίσως χρειαστεί, έχω πει την προηγούμενη απο το ραντεβού μου για την καισαρική να την φωναξω μια της μαμας μου να μου κάνει μια γενική ουτως ώστε τελειώνοντας, να στρωσω τις καλαθουνες μας να ετοιμασω την αλλαξιερα. Δεν θέλω να τα κάνω ακόμα να μην σκονιζονται.

0SB8p3.png

καλημέρα κορίτσια,

twinomama μια χαρά τα μωράκια σου, σας κρύβεται η μπέμπα εεε γυναίκα βλέπεις...

η εξέταση doppler πώς γίνεται?

οντως με αυτη τη σκόνη δεν ειναι να κάνουμε δουλειες ακόμη, και εγώ γυναικα λέω να πάρω για παντζουρια και βεράντες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Κ εγώ για τα χοντρά την θέλω,τα ψιλα κάτι κάνω με βοηθάει κ η μάνα μου.Αλλά δε θέλω να την κουράσω την καημένη άλλο κ ας μου λέει ότι θα τα κάνει αυτή.Έχει κ τον μικρό ζιζάνιο όλη μέρα που την ζαλίζει πόσο πια ν'αντέξει η γυναικα.

Την καλαθούνα κ εγώ τελευταία στιγμή θα την στήσω αν κ τα υπόλοιπα έπιπλα είναι ήδη στη θέση τους οπότε ένα φρεσκάρισμα το χρειάζονται λιγάκι.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Γεια σας και απο μενα!!! Μπραβο κοριτσαρες μου για τα υπεροχα νεακια!!! τα ζουζουνια μας μεγαλωνουν Τι καλα!!! Ανυπομωνω να παρω τον μπεμπη μου επιτελους Αγκαλια!!

Για τις δουλειες πηρα κοπελα! μου εκανε τα χοντρα χαλια,μπατζουρια,παραθυρα φωτα! και θα την ξαναφωναξω να αλλαξει κουρτινες και λιγο πριν γεννησω για γερη φασινα να ειναι καθαρο το σπιτι απο σκονες κτλ αφου θα μπει το νεογγενητο!

79o6p3.png

μπράβο twinmama!

όντως πρέπει να είναι πολύ καλός ο γιατρός σου που προέβλεψε αυτο με τον τράχηλο. Και μένα τον είχε μετρήσει και μου είπε ότι είναι μια χαρα. Θα πάω τη Δευτέρα να δούμε πως είναι τα αγόρια, εσένα είναι στα 1500 ε? Μια χαρά ελπίζω και μένα να μεγάλωσαν όσο έπρεπε! Αν μου έλεγε εμένα ότι μπορεί να μη βγάλω το Μάη θα τρελλαινόμουν! Και η μαία που μου το είπε στο μάθημα για τις 34 βδ με προβλημάτισε! Ελπίζω να μείνουν όσο γίνεται!!!!

Τώρα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να βγουν φωτογραφιες καλές πιέζονται κιόλας και δε φαίνονται καλά. Εμένα από τις 27 βδομάδες που είχα πάει το ένα δε φαινόταν καθόλου πρόσωπο και το άλλο ήταν κολλημένο πάνω στη μεμβράνη και είχε μια μύτη πιττωμένη! χιχιχι το καημένο. Φαντάζομαι τώρα που θα πάω στις 30βδ θα είναι πολύ πιο δυσκολο να φανούν.

Αχ για το διαμέρισμα μου δε ξέρω τι θα κάνω, εχω και σκυλάκι και τώρα που αλλάζει ο καιρός μαδάει τόσο πολύ και πρέπει να κάνω hoover συνέχεια.... Ο γιατρός είπε ότι είναι καλά να μεγαλώνουν με κατοικίδια αλλά αυτό με τις τρύχες με τρελλαίνει...

Επιτέλους θα δώσω αύριο τις τελικές λίστες για δώρα στα καταστήματα! Γιούπι! Τώρα πρέπει να ελπίζω ότι δε θα γεννήσω πριν το surprise baby shower που θα μου κάνουν οι κουμπάρες αλλιώς δε θα έχω και πολλά πράγματα!

:)

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Όμορφα νεάκια σήμερα. Πάντα τέτοια!!! Ανυπομονώ κι εγώ να πάω την Παρασκευή. Φατσούλα κι εγώ δεν εχω δει γιατί ο μικρός μου ειναι μονίμως κολλημένος στον πλακούντα. Ελπίζω αυτή την φορά να πάρουμε μια ιδέα...

Πρήξιμο ευτυχώς κι εγώ ακόμη δεν έχω, τουλάχιστον όχι έντονο ή ενοχλητικό. Θα πω στην φίλη μου να το κοιτάξει. Κι εμένα δεν μου ακούστηκε πολύ φυσιολογικό από τόσο νωρίς. Ελπίζω να μην είναι τίποτα.

Αχ, δυό βδομάδες μου μείνανε στην δουλειά! Πόσο θέλω να περάσουν. Έχω τόσα να κάνω!

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

twinomama πολύ ευχάριστα τα νέα σου, μια χαρά τα μωράκια.Ελπίζω να καταφέρεις να μπεις και στον Ιούνιο.

maraki με το καλό να δεις το μπεμπε αύριο.

christine και εγώ την Δευτέρα θα δω τα μικρά μου, έχω ραντεβού για doppler & καρδιοτοκογράφο.

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερα!!ειχα πάει χθες στον αγιο νικολαο στην λειτουργία (η οποία άργησε να αρχίσει και δεν αντεξα να περιμενω) Ο άγιος μας έχει βοηθήσει πολυ σε πολλα πραγματα και κυρίως στον ερχομό του μωρού μας!

Εχω ένα μεγαλο άγχος!!Δεν ξερω πείτε η ηλικία μου φταίει που είμαι μικρη(20 χρονών) το οτι δεν έχω εμπειρία με μικρα παιδιά αλλα νιώθω λιγο "ανήμπορη" να διαχειριστώ και να μεγαλωσω ενα δικο μου μωρο όσο και αν θέλω τον ερχομό της μπεμπας μας!Σκέφτομαι οτι θα αλλαξει ολη μου η ζωη,η καθημερινοτητα μου.Δεν έχω συνηθίσει να έχω τόσο μεγάλες ευθύνες και τρομαζω!:(

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κορίτσια καλημερα!!ειχα πάει χθες στον αγιο νικολαο στην λειτουργία (η οποία άργησε να αρχίσει και δεν αντεξα να περιμενω) Ο άγιος μας έχει βοηθήσει πολυ σε πολλα πραγματα και κυρίως στον ερχομό του μωρού μας!

Εχω ένα μεγαλο άγχος!!Δεν ξερω πείτε η ηλικία μου φταίει που είμαι μικρη(20 χρονών) το οτι δεν έχω εμπειρία με μικρα παιδιά αλλα νιώθω λιγο "ανήμπορη" να διαχειριστώ και να μεγαλωσω ενα δικο μου μωρο όσο και αν θέλω τον ερχομό της μπεμπας μας!Σκέφτομαι οτι θα αλλαξει ολη μου η ζωη,η καθημερινοτητα μου.Δεν έχω συνηθίσει να έχω τόσο μεγάλες ευθύνες και τρομαζω!:(

Καλημέρα! Αχ τι καλα που είσαι τόσο νέα μανούλα!!! Έχω να σου πω οτι δεν εξαρτάται καθόλου απο την ηλικία για το αν αισθάνεσαι έτοιμη να γίνεις μανούλα. Υπαρχουν γυναίκες που είναι 40 και δεν τους έχει χτυπήσει ακόμα το βιολογικό τους ρολόι. Εγώ σε θεωρώ πολύ τυχερή και ευλογημένη. Μακάρι να είχα μείνει κι εγώ έγκυος νωρίτερα, Αλλα τι να κάνω που γνώρισα τον αντρουλη μου στα 34 και προσπαθούσαμε 2,5 χρόνια για να μας έρθουν τα μωρά μας?

Να μην αισθάνεσαι καθόλου έτσι, θα γίνεις τέλεια μανούλα γιατί είσαι συνειδητοποιημενη.

0SB8p3.png

Φοβαμαι μην δεν μπορώ να προσφερω πράγματα στο μωρο.Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω!Το κουβεντιαζα προχθές με τον αντρα μου και μου λεει "μια χαρά θα τα πας,θα γίνεις τέλεια μανούλα,θα ειμαι και εγω εδω να σε βοηθαω"παίρνω κουράγιο δεν λέω αλλα φοβαμαι....

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Αν βοηθάει, σε 10 μέρες γίνομαι 44 και δεν αισθάνομαι καθόλου μα καθόλου έτοιμη :) έχω καλοσυνηθίσει να σκέφτομαι και να φροντίζω μόνο εμένα μια ζωή και τρομοκρατούμαι στην ιδέα ότι στα καλά καθούμενα θα πρέπει να φροντίσω και κάποιον άλλο.

Σήμερα κάναμε Doppler: οι κύστες στα νεφράκια επιμένουν, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι σούπερ. Είμαστε σχεδόν 1800 γραμμάρια, και φυσικά έχουμε αλλάξει θέση πάλι, ησυχία δεν έχουμε!

7M7zp2.png

Γεια σας κοπέλες!!!

Ναι συμφωνώ με την Ephie! Γιαυτο μην ανησυχείς nikaki όλες το ίδιο νοιώθουμε! Εγώ είμαι 34 και δεν μπορώ να πω ότι είμαι πανέτοιμη να γίνω μάνα! Νομίζω δεν το νοιώθεις ποτέ απόλυτα αυτό. Μετά που θα γεννηθεί το μωρό πιστεύω πως θα ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο και θα αναλάβει δράση! Ελπίζω δηλαδή.... :D Πάντως νοιώθω πως αγαπάω ήδη τα μωράκια μου και ας μην έχω ιδέα ούτε τι πρέπει να φοράνε, ούτε πως θα τρώνε, ούτε τι να κάνω όταν αρρωστούν, ούτε τπτ!

Ephie, τι πρέπει να κάνεις με τις κύστες? Είναι κάτι σοβαρό ή περνάει μόνο του?

Lydia μου, ελπίζω να μας κάνουν τη τιμή και να τα δούμε καλά τα μωράκια μας τη Δευτέρα, να μη παίζουν κρυφτούλι πάλι. χιχιχι Θα είμαι 29βδ + 4 ημερών. Εσύ?

χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...