Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ ανυπομονουσα να γεννησω, αλλά πλέον, επειδή ξέρω οτι δεν θα το ξανά ζήσω αυτό, να τα έχω μέσα μου και να προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με σκουντιες, λέω να μην τελειώσει ποτε!!! Δεν ξέρω βέβαια όταν φτάσουν τα 5 κιλά και τα δυο τι θα λέω....

0SB8p3.png

Διδυμομανούλες σας θαυμάζω! Εγώ δυσκολεύομαι να κουβαλάω το ένα! Περπατάω σαν κοψομεσιασμένη κουτσή! Μπράβο σας κορίτσια!

Αυτό με το πρήξιμο γιατί συμβαίνει; Εγώ ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε κ τώρα το βιώνω. Μόνο απ΄τις φωτογραφίες βλέπω πως έχω πρηστεί στο πρόσωπο αλλά αυτό είναι λόγω του βάρους που ΄χω πάρει φαντάζομαι. Χέρια κ πόδια οκ προς το παρόν, ευτυχώς! Ρωτάω όμω για μια φίλη μου που είναι 6 μηνών κ πρήζονται οι αστραγάλοι της. Είναι φυσιολογικό;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Πάντως κορίτσια βλέπω το πριξημο καμία δεν το γλυτωσε!εγώ έκοψα το πολύ αλάτι οπως μου είπε ο γιατρος μου.αχ αυτη η ζεστη φταίει για ολα!!

γεια σας!!! Το πρηξιμο δεν το γλυτωνουμε δυστυχως εγω σημερα πηγα και πηρα παπουτσακια φαρμακειου:shock::shock: τα μονα που μου εκαναν γιατι το πρηξιμο ειναι αστα.........δεν νομιζω οτι φταιει το αλατι,η ζεστη ειναι περισσοτερο αν ηταν απο αλατι δεν θα πρηζομασταν και ποιο γρηγορα???? :rolleyes::rolleyes: υπομονη στον πρωτοτοκο ξεπριστηκα 2-3 μερες μετα την γεννα

79o6p3.png

Διαφημίσεις

maraki να το κοιταξει πες στην φιλη σου.εμένα αλλο που δεν μου ειπε ο γιατρος μου να προσεχω τα πριξηματα και να του το λεω.ίσως να εχει ουρικο οξυ ή πρόβλημα με την πιεση και την κατακρατηση.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διδυμομανούλες σας θαυμάζω! Εγώ δυσκολεύομαι να κουβαλάω το ένα! Περπατάω σαν κοψομεσιασμένη κουτσή! Μπράβο σας κορίτσια!

Αυτό με το πρήξιμο γιατί συμβαίνει; Εγώ ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε κ τώρα το βιώνω. Μόνο απ΄τις φωτογραφίες βλέπω πως έχω πρηστεί στο πρόσωπο αλλά αυτό είναι λόγω του βάρους που ΄χω πάρει φαντάζομαι. Χέρια κ πόδια οκ προς το παρόν, ευτυχώς! Ρωτάω όμω για μια φίλη μου που είναι 6 μηνών κ πρήζονται οι αστραγάλοι της. Είναι φυσιολογικό;

Και εγω Τις Θαυμαζω πραγματικα Μαρια θελω να παω στα jumbo πειραια και το σκεφτομαι......περπαταω λιγο και νταουλια τα ποδια

+ πονο στην μεση λες και εχω φαει ξυλο βγαινω :D:D:D

79o6p3.png

Κι εγώ ανυπομονουσα να γεννησω, αλλά πλέον, επειδή ξέρω οτι δεν θα το ξανά ζήσω αυτό, να τα έχω μέσα μου και να προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με σκουντιες, λέω να μην τελειώσει ποτε!!! Δεν ξέρω βέβαια όταν φτάσουν τα 5 κιλά και τα δυο τι θα λέω....

αχ και εγω βιαζομαι,στον μεγαλο οταν γεννησα ελεγα αχ και να ημουν εγκυος παλι,τι ωραια που μου κρατουσες συντροφια τα βραδια! θα μας λειψουν ολα θα το δειτε αφηστε που με το που γεννησουμε και δουμε τα νινακια θα ξεχασουμε και πονους και πρηξιματα και ολα!

79o6p3.png

maraki να το κοιταξει πες στην φιλη σου.εμένα αλλο που δεν μου ειπε ο γιατρος μου να προσεχω τα πριξηματα και να του το λεω.ίσως να εχει ουρικο οξυ ή πρόβλημα με την πιεση και την κατακρατηση.

το πρηξιμο το φοβουνται και για προεκλαμψια

79o6p3.png

Και εγω μαλλον θα αλλάξω νούμερο στα παπούτσια όπως το κόβω.Πιστεύω είναι όπως σε πιασει η ζέστη και σε συνδιασμό με το αλατι τα κανει χειροτερα ή απλα όπως είπα και παραπάνω ειναι και η κατακράτηση

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα. Επιστροφή στην ρουτίνα κι εγώ, γραφείο σήμερα... Η μέρα δεν περνάει με τίποτα, ο μικρόσμ΄έχει ταράξει στισκλωτσιές-ευτυχώς- κ πονάω πάρα πολύπ΄ταν σηκώνομαι κ πάω να περπατήσω. Άντε, δυό βδομαδούλες μου μείνανε κ μετά σπιτάκι μου να ετοιμάσω κ τίποτα για την νέα άφιξη γιατί δεν εχω κάνει το παραμικρό. Από ρουχαλάκια δεν έχω τίποτα. Ελπίζω σε μια φίλη να μου δώσει αλλά περνάει ο καιρός κ ανησυχώ. Μόλις βγω σε άδεια θα τα τακτοποιήσω όλα-ελπίζω. Έχω μιά αίσθηση ότι θα γεννήσω νωρίτερα γι ΄αυτό κ ψιλοαγχώνομαι. Την Παρασκευή πάω γιατρό κι ελπίζω να με καθησυχάσει. Νιώθω το μωρό πολύ χαμηλά να μου πιέζει τον τράχηλο. Κι επειδή ειπχε γεννηθεί κι ο αδερφός μου πρόωρα, φοβάμαι μήπως είναι κληρονομικό.

Μαρακι πες του και για τους πονους,και εγω πονουσα και μολις ξεκινησα μαγνησιο ως διαμαγειας ο πονος σταματησε

79o6p3.png

Και εγω μαλλον θα αλλάξω νούμερο στα παπούτσια όπως το κόβω.Πιστεύω είναι όπως σε πιασει η ζέστη και σε συνδιασμό με το αλατι τα κανει χειροτερα ή απλα όπως είπα και παραπάνω ειναι και η κατακράτηση

μπορει και να μην χρειαστει εγω γενικα εχω μεγαλο κουτουπιε και χοντρα δαχτυλα :tongue:

79o6p3.png

crochetmania έχεις δικαιο πιο πολυ γι'αυτό ανησυχουν οι γιατροί.

Μιας και είπατε για jumbo πηγα την προηγούμενη τετάρτη και πηρα κατι σεντονακια για την κουνια εκτός του ότι είχε μονο ένα σεντονι και μια μαξιλαροθηκη έγραφε πανω 80% πολυεστερας και 20% βαμβακι.είναι καλα για τα μωρα???

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

crochetmania έχεις δικαιο πιο πολυ γι'αυτό ανησυχουν οι γιατροί.

Μιας και είπατε για jumbo πηγα την προηγούμενη τετάρτη και πηρα κατι σεντονακια για την κουνια εκτός του ότι είχε μονο ένα σεντονι και μια μαξιλαροθηκη έγραφε πανω 80% πολυεστερας και 20% βαμβακι.είναι καλα για τα μωρα???

Καλυτερα να προτιμας το βαμβακερο μερικα μωρακια βγαζουν σπυρακια...Δεν νομιζω να εχει προβλημα,για καλο και για κακο ρωτα και την παιδιατρο σας (οταν ερθει να δει την Μπεμπα)

79o6p3.png

crochetmania και εμένα το μαγνησιο έκανε δουλειά στην μέση μου!παρόλο που το ξεκίνησα χθες το πρωί.και εγώ κουτουπιε εχω μεγάλο δάχτυλα κανονικά ελα που όμως πριζεται το κουτουπιε και τα δάχτυλα μόνο..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...