Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Εννοείτε πως θα ειναι ολα τελεια!!Ωραία ξεκουράστηκες και εσυ μια χαρούλα!

Μου ειπε ο γιατρος να ελεγχο την πίεση μου και εχω τωρα που εβαλα 14 και 8 δεν ειναι πολυ??Μήπως εδειξε τοσο επειδή ζεσταινομουν εκείνη την στιγμή??

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοείτε πως θα ειναι ολα τελεια!!Ωραία ξεκουράστηκες και εσυ μια χαρούλα!

Μου ειπε ο γιατρος να ελεγχο την πίεση μου και εχω τωρα που εβαλα 14 και 8 δεν ειναι πολυ??Μήπως εδειξε τοσο επειδή ζεσταινομουν εκείνη την στιγμή??

Πολύ είναι. Θα κανείς όμως δυο μετρήσεις την μια μετα την άλλη. Και θα υπολογίζει την δεύτερη. Έτσι μου είπε εμένα.

0SB8p3.png

Χρόνια πολλά!!!Χριστός Ανέστη!!!

Γυρίσαμε κ εμείς από το χωριουδάκι μας δυστυχώς!Περάσαμε υπέροχα,ο μικρός ξέδωσε τόσες μέρες πάνω κ τώρα είναι ένα αγριμι που δεν πιάνεται με τίποτα!Ήταν τόσο καλά αλλά τόσο λίγο!Δεν κατάλαβα πότε πέρασαν οι μέρες.Αν κ την τελευταία μέρα κάναμε δουλειές κ κουράστηκα λίγο κ μ'έπιασαν κράμπες στην κοιλιά.Αγχώθηκα λίγο αλλά ξάπλωσα κ κοιμήθηκα κ μετά μου πέρασαν.Άρχισα να βαραινω κ δεν το'χω πάρει χαμπάρι!

Κ τώρα τα κεφάλια μέσα!Από σήμερα δουλειά κ μετράω αντίστροφα για το τέλος Μαϊου που θα σταματήσω!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Αφού κατάφερα κ έμεινα ξύπνια πήγα τελικά στην εκκλησία χαχαχαχα.Έλεγα μήπως έπαιρνα κ τον πιτσιρίκο μαζί αλλά νύσταζε το καημένο κ δεν κρατιόταν.Κ έτσι έμεινε πίσω ο μπαμπάς κ πήγα εγώ με τους γονείς μου.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα και Χρόνια πολλά.

:D

Ελπίζω όλες να περάσατε όμορφα τις γιορτές. Σήμερα ξεκινώ μαθήματα τοκετού... Ελπίζω να μου λύσουν πολλές απορίες ειδικά για τον θηλασμό διδύμων!

Τις τελευταίες μέρες έχω πιό πολλές συσπάσεις. Δηλ, 4-5 την ημέρα. Είναι πολλές? Επισης δεν είμαι σίγουρη αν νοιώθω και τα δυο μωρά, νομίζω μόνο το ένα νοιώθω. :? Σκέφτομαι να πάω στις μαίες πριν το μάθημα για να με βάλουν στο μονιτορ. Είχε καμιά από τις διδυμοεγκυούλες τέτοιο θέμα???

Μαγνήσιο δεν παίρνω. Νόμιζα ότι είναι μόνο για τις κράμπες. Βοηθά και στην ενέργεια???? Πίνω φολιφερ 3 φορές τη μέρα και μια βιταμίνη pregnatcare.

Και δεν το πιστεύω σε 2 μήνες θα έχω τα μωρά μου!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

it's getting so close so fast!

xxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Νομίζω το φολιφέρ έχει κ μαγνήσιο μέσα!Όντως πως ξεχωρίζεις ποιο μωρό κουνιέται όταν έχεις δίδυμα?

feQKp2.png

4okhp3.png

christine μου αν έχεις άγχος για το αλλο μωρακι σου καλύτερα να πας να το κοιταξεις.μπορεί απλα να ειναι σε περίεργη θεση το αλλο μωρο και δεν το νιωθεις τοσο.Νομίζω ξεκινουν οι προπαρασκευαστικες συσπασεις τωρα,αν δεν έχεις πονο τότε μια χαρά.Να μπεις να μας πεις τι εγινε στα μαθήματα να μαθαινουμε και εμεις!!!Όσο για το μαγνησιο το παιρνω αοο χθες και δεν με τραβαει τόσο οσο πριν,αν δίνει ενεργεια θα σου πω αργοτερα που θα με πιασει!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα!!!!

Swanocean welcome back!!!

Εγώ τα νιώθω και τα δύο και νομιζω τσακώνονται κιόλας. Κουνιουνται ταυτόχρονα και η κοιλιά μου παει πανω κάτω ειδικα όταν είμαι ξαπλωμένη. Ο μικρός δε, που είναι και πιο χαμηλά νομιζω οτι τα έχει βάλει με την κύστη μου και είμαι όλη την ωρα τουαλέτα. Αλλά ακόμα και την ωρα που την αδειαζω, αυτός εκεί, κλωτσιδι. Δεν θα βγει? Θα τον δαγκωσω για αυτά που μου κάνει. Η δε Μπέμπα, ανάλογα με το που βολευεται ο αφαλός μου η χάνεται η βγαίνει τελείως έξω στην ξάπλα ( όταν είμαι όρθια είναι τελείως εξω)

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

τόσο καιρό πίστευω ότι τα ξεχώριζα διότι ξέρω ότι το ένα είναι δεξιά και το άλλο αριστερά. Και έννοιωθα πότε στην μια πλευρα πότε στην άλλη... Βέβαια δεν ξέρω αν αλλαξε στάση μπορεί να μη το νοιώθω πια τόσο πολυ... :?

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Η μπορεί λόγω έλλειψης χώρου να μην κουνιούνται τόσο πολύ.Ειδικά τα δίδυμα είναι λίγο περιορισμένα κιόλας!

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...