Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα και Καλή Ανάσταση κι από μένα! Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα για μας μιά κ το κοριτσάκι μου γίνεται 3! Αχ κορίτσια, όσες είστε πρωτομανούλες, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πρωτόγνωρα συναισθήματα θα ανακαλύψετε σύντομα! Η απόλυτη ευτυχία και αγάπη από ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι!!! Να είναι πάντα γερά τα παιδάκια όλου του κόσμου!

maraki να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου. Πολύχρονη να είναι και ευτυχισμένη

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου τι κανετε???πως περασατε την ανασταση?εγώ δεν πηγα γιατι δεν ειχα να βαλω τιποτα και λυπομουν να δωσω λεφτα για ρουχα που θα τα φορουσα μιση ωρα..

Ψησαμε εδώ σπιτι κοκορετσι και αρνι με τα πεθερικα μου και φαγαμε.ησυχα περασαμε!Άρχισαν να πριζονται τα ποδια μου και τα δαχτυλα των χεριων μου..Η μεση μου ποναει και εχω τραβηγματα χαμηλα.πιστευω οτι ειναι φυσιολογικα συμπτωματα..θα παρω τον γιατρο μου αυριο να μου πει κ αυτος την γνωμη του..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κοριτσάκια μου τι κανετε???πως περασατε την ανασταση?εγώ δεν πηγα γιατι δεν ειχα να βαλω τιποτα και λυπομουν να δωσω λεφτα για ρουχα που θα τα φορουσα μιση ωρα..

Ψησαμε εδώ σπιτι κοκορετσι και αρνι με τα πεθερικα μου και φαγαμε.ησυχα περασαμε!Άρχισαν να πριζονται τα ποδια μου και τα δαχτυλα των χεριων μου..Η μεση μου ποναει και εχω τραβηγματα χαμηλα.πιστευω οτι ειναι φυσιολογικα συμπτωματα..θα παρω τον γιατρο μου αυριο να μου πει κ αυτος την γνωμη του..

Γεια σου μικρομανουλα τι κανεις???,τετοιους πονους ειχα και εγω και τελικα ηταν απο ελλειψη μαγνησιου σου δινει???? παρτον τηλ εγω ξεκινησα να περνω 2 φορες την μερα και ειμαι αλλος ανθρωπος! πριξημο εχω κα ιεγω μεχρι το βραδυ γινονται χειροτερα βαζεται ψηλα μην τα αφηνεις να κρεμονται πολλες ωρες και κανε και ποδολουτρο χλιαρο νερακι με σαπουνακι να ανακουφιστεις αμεσως!!;);)

79o6p3.png

Γεια σου μικρομανουλα τι κανεις???,τετοιους πονους ειχα και εγω και τελικα ηταν απο ελλειψη μαγνησιου σου δινει???? παρτον τηλ εγω ξεκινησα να περνω 2 φορες την μερα και ειμαι αλλος ανθρωπος! πριξημο εχω κα ιεγω μεχρι το βραδυ γινονται χειροτερα βαζεται ψηλα μην τα αφηνεις να κρεμονται πολλες ωρες και κανε και ποδολουτρο χλιαρο νερακι με σαπουνακι να ανακουφιστεις αμεσως!!;);)

όχι δεν παίρνω μαγνησιο μια φορά μου έδωσε στις αρχές.Και εγώ το σκέφτηκα ότι μου λειπει μαγνησιο..θα τον πάρω αυριο και θα μου πει σίγουρα..εντωμεταξύ κάνει πολύ ζέστη και μου πριζονται τα πόδια,ή ίσως είναι από κατακράτηση ποιος ξέρει..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

όχι δεν παίρνω μαγνησιο μια φορά μου έδωσε στις αρχές.Και εγώ το σκέφτηκα ότι μου λειπει μαγνησιο..θα τον πάρω αυριο και θα μου πει σίγουρα..εντωμεταξύ κάνει πολύ ζέστη και μου πριζονται τα πόδια,ή ίσως είναι από κατακράτηση ποιος ξέρει..

Κατακρατηση,ζεστη ολα μαζι υπομονη εγω ξεπριστηκα αφου γεννησα.....το ιδιο μαλλον θα γινει και τωρα;);) παρτον γιατι και εγω νομιζα οτι η μεση ειναι απο το βαρος αλλα 2 μερες τωρα δεν με εχει ενοχλησει καθολου...

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Κατακρατηση,ζεστη ολα μαζι υπομονη εγω ξεπριστηκα αφου γεννησα.....το ιδιο μαλλον θα γινει και τωρα;);) παρτον γιατι και εγω νομιζα οτι η μεση ειναι απο το βαρος αλλα 2 μερες τωρα δεν με εχει ενοχλησει καθολου...

Και εγω αυτό νόμιζα ότι είναι γιατί νιώθω λίγο πιο βαριά τωρα,στα κιλα ίδια είμαι από την τελευταία φορά που μετρήθηκα αλλά πονάει η μέση και με επηρεάζει στις κινησης..θα τον πάρω το πρωί που θα είναι (ελπίζω) ανοιχτα τα φαρμακεία αν τυχών μου δώσει κάτι να το παρω αμέσως..ο μπέμπης τι κάνει????????????

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Και εγω αυτό νόμιζα ότι είναι γιατί νιώθω λίγο πιο βαριά τωρα,στα κιλα ίδια είμαι από την τελευταία φορά που μετρήθηκα αλλά πονάει η μέση και με επηρεάζει στις κινησης..θα τον πάρω το πρωί που θα είναι (ελπίζω) ανοιχτα τα φαρμακεία αν τυχών μου δώσει κάτι να το παρω αμέσως..ο μπέμπης τι κάνει????????????

Καλα ειναι ο Μπεμπακος μου :D Κλωτσαει συνεχεια,σταματησα να εχω και συσπασεις και του δινει και καταλαβαινει Εσενα Η μπεμπα σου κλωτσαει??? η οσο μεγαλωνει περιοριζει τις κλωτσιες?

79o6p3.png

Καλα ειναι ο Μπεμπακος μου :D Κλωτσαει συνεχεια,σταματησα να εχω και συσπασεις και του δινει και καταλαβαινει Εσενα Η μπεμπα σου κλωτσαει??? η οσο μεγαλωνει περιοριζει τις κλωτσιες?

Αα ζωηρό το αγοράκι σου ωραία φτου φτου!!!εγώ την νιώθω πιο έντονα απο ποτέ τωρα,όσο περνάει ο καιρός βλέπω τα βουναλακια στην κοιλιά μου να γίνονται και πιο εντονα!χαχα πλακα έχει!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Αα ζωηρό το αγοράκι σου ωραία φτου φτου!!!εγώ την νιώθω πιο έντονα απο ποτέ τωρα,όσο περνάει ο καιρός βλέπω τα βουναλακια στην κοιλιά μου να γίνονται και πιο εντονα!χαχα πλακα έχει!!

Αααα ναι εσυ εχεις περασει στα βουναλακια εγω τον γιο μου τον φωναζα αλιεν ;):shock::D:D

79o6p3.png

Αααα ναι εσυ εχεις περασει στα βουναλακια εγω τον γιο μου τον φωναζα αλιεν ;):shock::D:D

Χαχαχα όλες έτσι λένε αυτα τα βουναλακια!!!!!!!!!!!εμένα ο άντρας μου βγάζει ψευδώνυμα διαφορα από το μυαλό του οπότε να δω τι θα ακούσω!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη κ χρόνια πολλά σε όλους!!! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!!! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές για το κοριτσάκι μου! Περάσαμε όμορφα. Είχαμε πάει ορεινή Κορινθία με τα πεθερικά μου από Μ. Παρασκευή και γυρίσαμε σήμερα. Ήταν πολύ όμορφα.

Ο μικρός δεν σταματάει να κουνιέται-ευτυχώς δηλ. Είχα άλλες δύο πολύ επώδυνες συσπάσεις κ την μία την χρονομέτρησα στα δύο λεπτά- ίσως κ λίγο παραπάνω. Ελπίζω να είναι φυσιολογικό. Θα κανονίσω να δω τον μπεμπάκο μου την Παρασκευή. Ανυπομονώ! Φιλιά σε όλες σας, να χαίρεστε όσους γιορτάζουν, κ με το καλό τα μωράκια μας!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

maraki μάλλον είναι οι προπαρασκευαστικές συσπασεις ο γιατρός μου ειπε ότι τωρα ξεκινανε και ειναι ανωδυνες..παρακολούθησετες όμως αφού ηταν μαζί με 2 επώδυνες.

Καλημερα!!! πηρες τον Γιατρο για τους πονους??? τι σου ειπε?

Εγω με το μαγνησιο κοριτσια ειμαι Ντουρασελ!!:D:D:D

79o6p3.png

Ναι ναι πήρα τηλεφωνω..λοιπόν μου έδωσε μαγνησιο mag2 σε μπουκαλακι 3 φορες την ημερα,μου ειπε να σταματήσω το ασβεστιο για μια εβδομάδα επίσης να κάνω μια γενικη ούρων,να σταματήσω το αλάτι,να βάζω τα πόδια μου ψηλά για να τα ξεκουράζω.Είναι θετικό μου ειπε που το πρωί είναι ξεπρισμενα.Όσο για τους πόνους στην μέση και χαμηλά στην λεκανη μου ειπε ότι μάλλον ειναι συσπασεις

και οτι θα με βοηθησει το μαγνησιο.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλησπέρα φουσκωμένα κοριτσάκια. Χρόνια πολλά...

Πως περασατε? Εμείς πολύ ήρεμα φέτος, κραταμε δυνάμεις για του χρόνου!!! Χαχαχαχα....

Μαγνήσιο εγώ παίρνω 3 την ημερα απο την πρωτη μέρα που έμαθα οτι είμαι έγκυος. Και όντως βοηθάει στις συσπάσεις μου έχει πει ο γιατρός μου, εγώ έχω κανει μονο μια σύσπαση πριν ενα μήνα που βαφαμε και είχα ξεκ@λωθει στις δουλειές.

Τι καλά που ηταν το 5ημερο και είχα τον αντρουλη μου και πήγαμε και κανένα καφεδακι. Απο αύριο εκείνος δουλειά κι εγώ κλεισούρα και μοναξιά.

Αύριο θα πάμε για Ντόπλερ και θα βγάλουμε τα μωρά μας φωτογραφία. Μου είπε μια φιλη μου που έκανε στον συγκεκριμένο υπερηχογραφιστη Ντόπλερ, οτι όπως τα δεις τα μωρά έτσι θα γεννηθούν. Και ανυπομονω.... Είμαι βλέπετε σιγουρη οτι όλα τα αλλα θα είναι τέλεια, και το μονο που με απασχολεί είναι να δω φατσούλες...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...