Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Νέα δεν έχω (ευτυχώς), θέλω μόνο να ευχηθώ καλή Ανάσταση σε όλες τις μαμάδες της παρέας και τις κοιλίτσες τους, και του χρόνου με τα παιδάκια μας!!

Πολλά φιλιά :)

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ephie και chrtistine καλη Ανάσταση με τις οικογένειες σας, να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και να γέμισετε μπαταρίες.

crochetmania κι εγω στο λέω οτι είναι πολύ υπερβολικός. Κάτι μου είπε οτι έχει να κανει και με τις ορμόνες της εξωσωματικής. Το θέμα είναι που τα έχει πάρει και ο άντρας μου, αλλά είναι ο δεύτερος που πάω, ο γιατρός μου του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, εγώ έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου και ας ακολουθησω οτι μου λέει κάποιος γιατί είμαι σε μια φαση που δεν μπορω να πάρω σβαρνα 10 γιατρούς να ρωταω γνώμες. Αυτό του ελεγα του αντρα μου, ας αποφασίσουμε οτι θα ακολουθήσουμε οτι μας λέει και δεν θέλω να μου ξαναπεις κουβέντα γιατί εγώ ειμαι αυτή που ζορίζεται δεν μπορω να μου βάζει και αμφιβολίες στο μυαλό. Ο άντρας μου είναι της άποψης οτι όλοι οι γιατροί κοιτάνε το πορτοφόλι μας και δεν παίρνει ουτε ντεπον, παρα μονο αν είναι τεράστια αναγκη. Εγώ παλι το αντίθετο!!! Ε ας διαφωνουμε και κάπου!!!!

0SB8p3.png

Καλημέρα και απο εμένα και τις ευχές μου σε όλες σας και τις οικογένειες σας! Με το καλό να γεννησουμε και να χαιρόμαστε τις γιορτές απο εδώ και πέρα με τα παιδάκια μας!

Καλή Ανάσταση!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Ephie και chrtistine καλη Ανάσταση με τις οικογένειες σας, να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και να γέμισετε μπαταρίες.

crochetmania κι εγω στο λέω οτι είναι πολύ υπερβολικός. Κάτι μου είπε οτι έχει να κανει και με τις ορμόνες της εξωσωματικής. Το θέμα είναι που τα έχει πάρει και ο άντρας μου, αλλά είναι ο δεύτερος που πάω, ο γιατρός μου του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, εγώ έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου και ας ακολουθησω οτι μου λέει κάποιος γιατί είμαι σε μια φαση που δεν μπορω να πάρω σβαρνα 10 γιατρούς να ρωταω γνώμες. Αυτό του ελεγα του αντρα μου, ας αποφασίσουμε οτι θα ακολουθήσουμε οτι μας λέει και δεν θέλω να μου ξαναπεις κουβέντα γιατί εγώ ειμαι αυτή που ζορίζεται δεν μπορω να μου βάζει και αμφιβολίες στο μυαλό. Ο άντρας μου είναι της άποψης οτι όλοι οι γιατροί κοιτάνε το πορτοφόλι μας και δεν παίρνει ουτε ντεπον, παρα μονο αν είναι τεράστια αναγκη. Εγώ παλι το αντίθετο!!! Ε ας διαφωνουμε και κάπου!!!!

Αν παντως θελεις γιατρο εχω μια πολυ πολυ καλη ενδοκρινολογο στο Λητω ειναι φοβερη γιατρος και πανω απο'λα ανθρωπος! φαντασου οτι με βλεπει καθε μηνα και λεφτα μου εχει παρει μονο 1 φορα και αλλη μια στην τελευταια μας επισκεψη και ειδικευεται σε ζαχαρωδη διαβητη κυησης! πραγματικα την λατρευω!

79o6p3.png

Κοριτσάκια μου να περάσετε καλά καλή ανάσταση και καλό Πάσχα.

Εγώ είμαι ακόμα στην δουλειά ευτυχώς δεν έχω μαγειρέματα και τα σχετικά μίλησα και με τον άντρα μου πριν λίγο έκανε τα παιδιά μπάνιο και το σπίτι αεροδρόμιο θα πάω και θα ξαπλάρω και αν δεν είχαμε να πάμε για τραπεζόματα πραγματικά δεν θα κουνιόμουν από τον καναπέ μέχρι την άλλη παρασκευή που θα ξαναπάω για δουλεία.

Θα ήθελα να πω και για την μάσα που θα πέσει το τετραήμερα αλλά λέω να κρατηθώ γιατί έχουμε και τα κορίτσια μας με το ζάχαρο, υπομονή κούκλες το καλό της υπόθεσης με εσάς είναι τα κιλά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και Καλή Ανάσταση κι από μένα! Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα για μας μιά κ το κοριτσάκι μου γίνεται 3! Αχ κορίτσια, όσες είστε πρωτομανούλες, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πρωτόγνωρα συναισθήματα θα ανακαλύψετε σύντομα! Η απόλυτη ευτυχία και αγάπη από ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι!!! Να είναι πάντα γερά τα παιδάκια όλου του κόσμου!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα και Καλή Ανάσταση κι από μένα! Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα για μας μιά κ το κοριτσάκι μου γίνεται 3! Αχ κορίτσια, όσες είστε πρωτομανούλες, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πρωτόγνωρα συναισθήματα θα ανακαλύψετε σύντομα! Η απόλυτη ευτυχία και αγάπη από ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι!!! Να είναι πάντα γερά τα παιδάκια όλου του κόσμου!

Να το χαίρεσαι το μωρο σου πολύχρονη και υγιής να είναι πάντα και εσείς να είστε καλα να την καμαρωνετε.

Καλη Ανάσταση!!

0SB8p3.png

Αν παντως θελεις γιατρο εχω μια πολυ πολυ καλη ενδοκρινολογο στο Λητω ειναι φοβερη γιατρος και πανω απο'λα ανθρωπος! φαντασου οτι με βλεπει καθε μηνα και λεφτα μου εχει παρει μονο 1 φορα και αλλη μια στην τελευταια μας επισκεψη και ειδικευεται σε ζαχαρωδη διαβητη κυησης! πραγματικα την λατρευω!

Ελπίζω να μην χρειαστεί να τρέχω αλλού, ξέρω γω? Κι αυτος ειδικεύεται στο κύησης και έκανε τα Ζαχαρα στο Αλεξάνδρας. Τι να πω? Α και όσο για τα λεφτά πρωτη επίσκεψη 70 και οι επόμενες 40!!!

Καλη Ανάσταση κοριτσαρα μου, με υγεία, νασ χαίρεσαι την οικογένεια σου..

0SB8p3.png

Καλή Ανάσταση σε όλες...μακάρι το αναστάσιμο φως να φέρει στην ώρα που πρέπει και γερές όλες τις ψυχούλες μας που θα δούν συντομα το φως της ζωής ...κουράγιο σε όλες τις μανούλες να δώσει η Παναγία...που το δικό της μαρτυριο με συγκινεί πάντα αυτές τις μέρες... Σας φιλώ όλες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...