Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια! είχα δυο μέρες να μπω και μου λείψατε.

nikaki και twinomama διάβασα ο,τι είχατε καλά νέα για μωράκια σας.

τελικά ο πόνος στην καρδιά και ο εμετός δεν ήτανε ίωση. ο γιατρος μου είπε ο,τι πιέζουν τα μωρά τον οισοφάγο και μάλλον εκείνο το βράδυ παράφαγα.

κορίτσια είμαι από την Τρίτη στο κρεβάτι με πολύ έντονες συσπάσεις. Βλέπετε ο γιατρός στην τελευταία επίσκεψη είπε ο,τι είναι όλα καλά και με τα μωρά και με τον τράχηλο και έτσι εγώ πήρα αέρα και βόλταρα την Τρίτη το πρωί. Με αποτέλεσμα από Τρίτη απόγευμα μέχρι και Τετάρτη απόγευμα να είμαστε σε επιφυλακή για νοσηλεία γιατί δεν με έπιανε το yutopar. Κάνω και κορτιζόνη για τα πνευμονακια τους σε περίπτωση προώρου τοκετού. Ευτυχώς οι τελευταίες έντονες συσπάσεις ήτανε σήμερα τα χαράματα, ελπίζω να την γλιτώσαμε πασχαλίατικα.

twinomama έχεις κάνει νομίζω κορτιζόνη, σου ανέβαζε το ζάχαρο? εγώ έφαγα μόνο σαλάτα, κοτόπουλο και 1 μπουκιά ψωμί και έφτασα τα 146. φιλιά σε όλες!

Ε, α κάτσε κι εσύ λίγο φρόνιμη βρε πουλάκι μου. Άσε τις βόλτες προς το παρόν και κάνε μου συμπαράσταση στη ξάπλα!!!

Μου το ανέβασε η κορτιζόνη το ζάχαρο για δυο μέρες. Είχα κανει δυο δόσεις την Πεμπτη και αλλες δυο την Παρασκευή και τα ζάχαρο ηταν ανεβασμένο παρασκευή κσι Σάββατο. Απο Κυριακή έστρωσε.

Εμένα ο γιατρός προ χθες μου είπε οτι όλα καλά γενικά και διευκρινησα, δηλαδή μπορω να πάω για εναν καφέ, και μου είπε φυσικά και όχι. Στη στέρηση... Τώρα πάω ενδοκρινολογο και θα του ορμησω αν τολμήσει και μου πει κουβέντα για το κέικ και τα μπισκότα που έχω φαει αυτές τις μέρες και αύξησαν ελαφρά το ζάχαρο. Με τοσα που έχω φαει θα έπρεπε να ηταν στα ύψη, και δεν είναι. Αρα μήπως τζάμπα με ταλαιπωρούν? Τα νεότερα αργότερα.....

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lydia μου ευτυχώς που όλα πηγαν καλά τελικά..πρόσεχε και εσυ τωρα ξεκουράσου όσο μπορεις δεν σε παίρνει να κουράζεται!!

Σήμερα έκανα ολα τα απαραιτητα ψώνια!ρουχαλακια, κουβεντούλες ,σαλιαρες και ολα τα συναφή,μην σας τα λεω τα ξερετε καλύτερα!αφησα τον αποστειρωτη,τα μπιμπερο,τις πιπιλες για το τελος!θα βαλω μπρος αύριο ή μεθαύριο τα πλυσιματα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Lydia μου ευτυχώς που όλα πηγαν καλά τελικά..πρόσεχε και εσυ τωρα ξεκουράσου όσο μπορεις δεν σε παίρνει να κουράζεται!!

Σήμερα έκανα ολα τα απαραιτητα ψώνια!ρουχαλακια, κουβεντούλες ,σαλιαρες και ολα τα συναφή,μην σας τα λεω τα ξερετε καλύτερα!αφησα τον αποστειρωτη,τα μπιμπερο,τις πιπιλες για το τελος!θα βαλω μπρος αύριο ή μεθαύριο τα πλυσιματα..

Με γειά! Είναι η πιο ευχάριστη δουλειά αυτή, το πιο ευχάριστο σιδέρωμα που έχω κανει στη ζωή μου.

0SB8p3.png

Μόλις εκανα την πρωτη μου ινσουλίνη. Ο δόκτορ επιμένει οτι τα νηστείας και προγευματικα πρεπει να είναι κάτω απο 80! Τι να πω! Θα δούμε πως θα πάω με αυτή την δόση και βλέπουμε. Και μου την είπε για τα κέικ και κουλούρια που έφαγα αυτές τις μέρες και το επεζα μάγκας, τύπου οτι και να μου λες σε γράφω, και μετα μου άρχισε το τι κακό μπορούν να πάθουν τα μωρά και το βουλωσα.

0SB8p3.png

Καλησπέρα μόλις τελείωσα με της δουλείες και περιμένω να βράσουν τα αυγά να τα βάψω εχθές και σήμερα πραγματικά ξεπατώθηκα στο περπάτημα για ψώνια και σήμερα πλακώθηκα να τελειώσω το σπίτι, ευτυχώς αύριο δουλεύω και θα κάθομαι σχεδόν όλοι μέρα.

nikaki με γεια τα πράγματα.

swan καλά να περάσετε και καλή ξεκούραση.

lydia και εγώ έχω συσπάσεις αλλά είμαι συνηθισμένη από της άλλες εγκυμοσύνες ακόμα δεν παίρνω χάπια, αλλά προσέχω τους χρόνους και την διάρκεια πάνω κάτω έχω μάθει, εσύ με τα δίδυμα πρόσεχε λίγο παραπάνω.

twinomama υπομονή λίγο έμεινε μετά θα έχεις και τα μωράκια σου και να φας ότι τραβάει η ψυχή σου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

twinomama συμφωνώ και εγώ με την νατάσα πιο πανω,λίγη υπομονη κανε ακομα πλησιάζει ο καιρος που θα παρεις τα αγγελούδια σου αγκαλιά και θα τα ξεχασεις όλα!!Μετά την γεννα που θα περασει το ζαχαρο με μέτρο πάντα δωστου να καταλαβει!!:D:D:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλησπέρα μόλις τελείωσα με της δουλείες και περιμένω να βράσουν τα αυγά να τα βάψω εχθές και σήμερα πραγματικά ξεπατώθηκα στο περπάτημα για ψώνια και σήμερα πλακώθηκα να τελειώσω το σπίτι, ευτυχώς αύριο δουλεύω και θα κάθομαι σχεδόν όλοι μέρα.

Χαχα είναι αυτό που λέμε να πάω δουλειά να ξεκουραστω??

Εβαψες αυγά ε? Άντε και του χρόνου με υγεία. Εγώ τίποτα φέτος, ουτε τσουρέκια, ουτε αυγα , ουτε καλτσουνια. Ουτε καν εκκλησία. Αν δεν είμαι χωριό, τι Πάσχα να καταλάβω. Του χρονου να είμαστε καλά απο το Σάββατο του Λαζάρου θα φύγω με τα Ζουζούνια μου....

0SB8p3.png

twinomama συμφωνώ και εγώ με την νατάσα πιο πανω,λίγη υπομονη κανε ακομα πλησιάζει ο καιρος που θα παρεις τα αγγελούδια σου αγκαλιά και θα τα ξεχασεις όλα!!Μετά την γεννα που θα περασει το ζαχαρο με μέτρο πάντα δωστου να καταλαβει!!:D:D:D

Αχ μακαρι να ηταν τοσο απλο!!! η πεινα ειναι πολυ ασχημο,ακομα και το φρουτο ρε κοριτσια αν δεν ειναι στο διαιτολογιο δεν μπορεις να το φας!! :cry: ειναι πολυ πολυ αυστηρη η διαιτα του ζαχαρωδη διαβητη κυησεως...

79o6p3.png

Μόλις εκανα την πρωτη μου ινσουλίνη. Ο δόκτορ επιμένει οτι τα νηστείας και προγευματικα πρεπει να είναι κάτω απο 80! Τι να πω! Θα δούμε πως θα πάω με αυτή την δόση και βλέπουμε. Και μου την είπε για τα κέικ και κουλούρια που έφαγα αυτές τις μέρες και το επεζα μάγκας, τύπου οτι και να μου λες σε γράφω, και μετα μου άρχισε το τι κακό μπορούν να πάθουν τα μωρά και το βουλωσα.

80??? μηπως ειναι λιγο υπερβολικος??? εφαγες βρε θηριο χωρις να κανεις Ινσουλινη??? δεν κανει βρε γλυκια μου.....

ας τον ρωτουσες αν τωρα με ινσουλινη κανει να φας κατι παραπανω ;);)

Σε καταλαβαινω απολυτα το περναω απο την αρχη και ειναι πολυ δυσκολο......

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Αχ μακαρι να ηταν τοσο απλο!!! η πεινα ειναι πολυ ασχημο,ακομα και το φρουτο ρε κοριτσια αν δεν ειναι στο διαιτολογιο δεν μπορεις να το φας!! :cry: ειναι πολυ πολυ αυστηρη η διαιτα του ζαχαρωδη διαβητη κυησεως...

Είναι είναι...:cry::cry:

Και μου λέει αυτός σου έχω 2500 θερμίδες την ημερα μην μου πεις οτι πεινας, και του λέω δεν τρώω αυτά που θέλω, οτι και να μου βάλεις να φάω, αν δεν με ικανοποιούν στη γεύση είναι σαν να μην το έφαγα. Είμαι λιχουδα τι να κάνω!!!!

0SB8p3.png

80??? μηπως ειναι λιγο υπερβολικος??? εφαγες βρε θηριο χωρις να κανεις Ινσουλινη??? δεν κανει βρε γλυκια μου.....

ας τον ρωτουσες αν τωρα με ινσουλινη κανει να φας κατι παραπανω ;);)

Σε καταλαβαινω απολυτα το περναω απο την αρχη και ειναι πολυ δυσκολο......

Μια δόση κανεις την μέρα? Εμένα μου έδωσε την 24ωρη και ξεκίνησα με 8 μονάδες να δουμε πως θα πάει. Για το 80 κι εγώ το βρίσκω υπερβολικό και του το είπα και μου λέει οτι όταν το αμνιακό στον εναν σάκο είναι στα ανώτερα φυσιολογικά πρεπει να γίνουμε πιο αυστηροί στα όρια για να μην γίνει μεγαλύτερη ζημιά. Το θερμά είναι οτι οι μεταγευματικες μετρήσεις μου δεν ηταν ποτε πανω απο 120. Έχω πρόβλημα με τα νηστείας και τα προγευματικα. Είμαι περίεργη να δω τώρα που μαζευτηκα στη διατροφή, αν θα πέσουν με την ινσουλίνη.

0SB8p3.png

Μια δόση κανεις την μέρα? Εμένα μου έδωσε την 24ωρη και ξεκίνησα με 8 μονάδες να δουμε πως θα πάει. Για το 80 κι εγώ το βρίσκω υπερβολικό και του το είπα και μου λέει οτι όταν το αμνιακό στον εναν σάκο είναι στα ανώτερα φυσιολογικά πρεπει να γίνουμε πιο αυστηροί στα όρια για να μην γίνει μεγαλύτερη ζημιά. Το θερμά είναι οτι οι μεταγευματικες μετρήσεις μου δεν ηταν ποτε πανω απο 120. Έχω πρόβλημα με τα νηστείας και τα προγευματικα. Είμαι περίεργη να δω τώρα που μαζευτηκα στη διατροφή, αν θα πέσουν με την ινσουλίνη.

Κανω 3 φορες την μερα 20 μοναδες πρωι-βραδυ

και 60 μοναδες το βραδυ!

νομιζω ειναι λιγο υπερβολικος.....και εμενα ειναι το αμνιακο παραπανω αλλα δεν μου λεει τπτ....... τι χειροτερο δλδ σου ειπε??? εκτος και αν εσυ με τα διδυμα εχεις αλλους κινδινους....φαντασου οτι στον γιο μου οταν το ανακαλυψα ηταν 30 εβδομαδων και ο υπερυχος τον εβγαζε 34 εβδομαδων!! και ακομα και τοτε δεν με ειχε τρομαξει...απλα θα αν με αφηνε θα εκανα παιδι 4-5 κιλα.....

79o6p3.png

Geia sas kopeles!

Tha leipo Gia to pasxa, Kai ithela na sas euxitho se oles

Kali Anastasi!

Ekana to test me to zaxaro ola kala apla mou eipan na pino folifer 3 fores ti mera. Episis ekana proodo me ti lista Gia ta Dora! Tin triti tha ti doso sta katastimata! :D

Filakia se oles

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Geia sas kopeles!

Tha leipo Gia to pasxa, Kai ithela na sas euxitho se oles

Kali Anastasi!

Ekana to test me to zaxaro ola kala apla mou eipan na pino folifer 3 fores ti mera. Episis ekana proodo me ti lista Gia ta Dora! Tin triti tha ti doso sta katastimata! :D

Filakia se oles

Καλη Ανασταση Κουκλα μου!!! Καλα να περασετε! πολλα πολλα φιλακια στην ομορφη κοιλιτσα σου! τι ειναι το folifer?:shock:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...