Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ολα καλα με τον γιατρο!!η μπεμπα μας έχει φτάσει 1745 γραμμάρια,έχει παρει θέση και μαλλον θα παραμεινει εκεί.έχουμε επίσης και πολλά μαλλακια!εξακολουθούμε να ημαστε κατα μια εβδομάδα μεγαλύτερη!το αμνιακο μας ειναι σουπερ,ο πλακουντας πολύ καλος και ψηλα,επισης δεν εχουμε καμια περιτυλιξη δοξα το θεό.Με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο ενα τεταρτακι να δει αν τυχών εχω συσπασεις και δεν εχω καθόλου!η ανάπτυξη μας ειναι πολυ καλη και αιματωνεται πολυ καλα το μωρο.Θα ξαναπάω παλι 15 με 20 μαϊου όπου θα μου κανει τέστ παπ και καλλιεργεια κολπικου υγρού γιατι εχω συνέχεια λευκα και ψιλοκιτρινα υγρα και έντονη φαγούρα και ενα ελαφρη πριξημο(σορι για τις λεπτομεριες).Από χαρακτηριστηκά τωρα δεν υπερισχυουν ουτε τα δικα μου ουτε του αντρα μου,απ οσο νπορεσαμε να δουμε βέβαια γιατί ειχε τα χεράκια τις μπροστα και μετά εβαλε και το ποδι τις στο κουτελο!!:D

Εγώ είμαι στα συν 10,5 κιλά.. Αυτα τα νεα μου αν θυμηθω κατι αλλο θα σας το πω!παω να σας διαβάσω

Και εμενα 1 βδομαδα μεγαλυτερος βγαινει! ααα και μου ειπε οτι μεχρι 37η εβδομαδα θα μου τον παρει λογο ζαχαρου!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααα τι τέλεια γιατρονέα έχουμε σήμερα!Μπράβο κορίτσια!Εγώ έχω γιατρό μετά το Πάσχα!Σήμερα ο μικρός μ'έχει ταράξει στις κλωτσιές από το πρωί...έλεος καλέ παλεύουν εκεί μέσα μόνα τους?Το πρωί δεν ξέρω τι έκανε αλλά πίεζε το έντερό μου κ πονούσα αφόρητα!Όταν κουνιόταν λιγάκι κάπως με ξαλάφρωνε από τον πόνο αλλά μετά πάλι πίεζε το σκασμένο!

Καλέ κ εγώ έμεινα όταν μου είπε για τον ορό με το σαμπουάν!Αλλά μη φανταστείτε ότι έχει μπουρμπουλήθρες,βάζεις ίιιιιισα μία σταγονίτσα κ το ανακατεύεις με τον ορό κ κάνεις πλύσεις.Κ εγώ έχω λίγο αίμα που κ που αλλά ξέρω ότι είναι της εγκυμοσύνης αυτό.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Και εμενα 1 βδομαδα μεγαλυτερος βγαινει! ααα και μου ειπε οτι μεχρι 37η εβδομαδα θα μου τον παρει λογο ζαχαρου!

Ααα γτ?Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το ζάχαρο με την διατροφή που κάνεις ήδη κ θα στο πάρει τόσο νωρίς?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Ααα γτ?Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το ζάχαρο με την διατροφή που κάνεις ήδη κ θα στο πάρει τόσο νωρίς?

Μπα δυστυχως δεν γινεται δεν ρισκαρουν με το ζαχαρο γιατι μετα την 37η εβδομαδα υπαρχει κινδινος για ενδομητριο θανατο:|:| οποτε επειδη κανω κα ινσουλινη δεν θελει να ρισκαρει!

79o6p3.png

Μακάρι να πάνε όλα καλά!Ο γιατρός ξέρει καλύτερα!Πρώτα απ'όλα η υγεία του μωρού!

Σήμερα φεύγουμε για το χωριό γιούπιιιιι.Άντε να ξεφύγουμε λίγο από δω γτ βαρέθηκα!Οι τελευταίες μου διακοπούλες!

Κοριτσάκια μου καλά να περάσετε όλες με τις οικογένειές σας και τις κοιλίτσες σας!Καλό Πάσχα να έχετε και καλή Ανάσταση!!!

Κ μην πλακωθείτε στο αρνί χαχαχαχαχα

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να πάνε όλα καλά!Ο γιατρός ξέρει καλύτερα!Πρώτα απ'όλα η υγεία του μωρού!

Σήμερα φεύγουμε για το χωριό γιούπιιιιι.Άντε να ξεφύγουμε λίγο από δω γτ βαρέθηκα!Οι τελευταίες μου διακοπούλες!

Κοριτσάκια μου καλά να περάσετε όλες με τις οικογένειές σας και τις κοιλίτσες σας!Καλό Πάσχα να έχετε και καλή Ανάσταση!!!

Αχ τι τυχερή που είσαι. Να περάσετε τέλεια και να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Καλό ταξίδι!!!

0SB8p3.png

Εντάξει κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πανε!! Θα έχεις πάρει μια εβδομάδα από τον μήνα σου όπου θεωρείτε τελειομηνη η εγκυμοσύνη!οπότε μετράμε αντίστροφα έτσι?πολύ ωραια!!!:D:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μπα δυστυχως δεν γινεται δεν ρισκαρουν με το ζαχαρο γιατι μετα την 37η εβδομαδα υπαρχει κινδινος για ενδομητριο θανατο:|:| οποτε επειδη κανω κα ινσουλινη δεν θελει να ρισκαρει!

Μια χαρά είναι στην 37η εβδομάδα. Τελειομηνο. Σου είπε να κανεις μήπως ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονακια?

0SB8p3.png

Μια χαρά είναι στην 37η εβδομάδα. Τελειομηνο. Σου είπε να κανεις μήπως ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμονακια?

Ακομα οχι θα με εξετασει 32η εβδομαδα και μετα!! αυτο θα εξαρτηθει με το αν η το μωρο πολυ μεγαλο η αν εχω συσπασεις και υποπτευεται οτι θα γεννησω προωρα

79o6p3.png

Αχ τι τυχεροι!!! καλα να περασετε!!! θελω και εγω να παω στο νησι αλλα λογο δουλειας καθομαστε στα αυγα μας :?

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πανε!! Θα έχεις πάρει μια εβδομάδα από τον μήνα σου όπου θεωρείτε τελειομηνη η εγκυμοσύνη!οπότε μετράμε αντίστροφα έτσι?πολύ ωραια!!!:D:D

Ναι τελειομηνος θα ειναι! θα γενησω και ποιο γρηγορα ντε!! :D:D:D

Ενταξει οτι νομιζει καλυτερο ο γιατρος! σημασια εχει να κανουμε νινακια υγιει Χθες σου εστειλα και το δωρακι σου απο τον διαγωνισμο!:D

79o6p3.png

Ναι τελειομηνος θα ειναι! θα γενησω και ποιο γρηγορα ντε!! :D:D:D

Ενταξει οτι νομιζει καλυτερο ο γιατρος! σημασια εχει να κανουμε νινακια υγιει Χθες σου εστειλα και το δωρακι σου απο τον διαγωνισμο!:D

Σωστά αυτό είναι το κυριοτερο,ο γιατρός ξερει καλύτερα!Ααα σ'ευχαριστώ παρα πολύ!!!!!:D

Εχω μια ερώτηση..αν το μωρό όπως στην δική μας περίπτωση είναι μια εβδομαδα μεγαλύτερο τωρα παίζει κάποιο ρόλο στο τέλος στον τοκετό?θα γεννησουμε πιο γρηγορα??:confused::confused:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Σωστά αυτό είναι το κυριοτερο,ο γιατρός ξερει καλύτερα!Ααα σ'ευχαριστώ παρα πολύ!!!!!:D

Εχω μια ερώτηση..αν το μωρό όπως στην δική μας περίπτωση είναι μια εβδομαδα μεγαλύτερο τωρα παίζει κάποιο ρόλο στο τέλος στον τοκετό?θα γεννησουμε πιο γρηγορα??:confused::confused:

Εσυ που πας φυσιολογικα χωρις παρεμβασεις ναι απλα θα γεννησεις ποιο γρηγορα!

δλδ πητ εχεις 2 Ιουλιου πας για τελη Ιουνιου ;):D:D

79o6p3.png

Εσυ που πας φυσιολογικα χωρις παρεμβασεις ναι απλα θα γεννησεις ποιο γρηγορα!

δλδ πητ εχεις 2 Ιουλιου πας για τελη Ιουνιου ;):D:D

Δυστυχως δεν ξέρω ακόμα αν θα παω φυσιολογικά!θα κάνω τέστ παπ και καλλιέργεια και ιδωμεν...πάντως φυσιολογικά θέλω!θα πάθω εγκεφαλικό αν με προγραμματισει..δεν θα κοιμάμαι τα βράδια από το άγχος!!!Σίγουρα πράγματα!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

καλησπέρα κορίτσια! είχα δυο μέρες να μπω και μου λείψατε.

nikaki και twinomama διάβασα ο,τι είχατε καλά νέα για μωράκια σας.

τελικά ο πόνος στην καρδιά και ο εμετός δεν ήτανε ίωση. ο γιατρος μου είπε ο,τι πιέζουν τα μωρά τον οισοφάγο και μάλλον εκείνο το βράδυ παράφαγα.

κορίτσια είμαι από την Τρίτη στο κρεβάτι με πολύ έντονες συσπάσεις. Βλέπετε ο γιατρός στην τελευταία επίσκεψη είπε ο,τι είναι όλα καλά και με τα μωρά και με τον τράχηλο και έτσι εγώ πήρα αέρα και βόλταρα την Τρίτη το πρωί. Με αποτέλεσμα από Τρίτη απόγευμα μέχρι και Τετάρτη απόγευμα να είμαστε σε επιφυλακή για νοσηλεία γιατί δεν με έπιανε το yutopar. Κάνω και κορτιζόνη για τα πνευμονακια τους σε περίπτωση προώρου τοκετού. Ευτυχώς οι τελευταίες έντονες συσπάσεις ήτανε σήμερα τα χαράματα, ελπίζω να την γλιτώσαμε πασχαλίατικα.

twinomama έχεις κάνει νομίζω κορτιζόνη, σου ανέβαζε το ζάχαρο? εγώ έφαγα μόνο σαλάτα, κοτόπουλο και 1 μπουκιά ψωμί και έφτασα τα 146. φιλιά σε όλες!

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...