Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eυχαριστώ twinmama!

Μακάρι να μην έχω! Αγχώνομαι λίγο γιατί ο μπαμπάς μου έχει τύπου β...

Εσύ πως είσαι???:)

Εγώ είμαι καλά, σημερα έχω γιατρό για υπέρηχο, να δουμε αμνιακό υγρό, αν έστρωσε λόγω διατροφής και Πέμπτη έχω ενδοκρινολογο παλι να καθορίσουμε πορεία (ινσουλίνη)...

Θέλω να πέσω με τα μούτρα στα τσουρέκια και τα κουλούρια... Πως θα τιθασευσω τον εαυτό μου δεν ξέρω!

Μην αγχωνεσαι για το ζάχαρο και προς Θεού μην αγχωθεις την ωρα της εξέτασης. Ανεβαίνει το ζάχαρο πολυ απο το άγχος... Και πρόσεξε λίγο διατροφή 3-4 μέρες πρίν.

0SB8p3.png

Πλάγια κοιμάμαι αλλά όπως σας είπα έχω τρομερό πρόβλημα με το μούδιασμα των χεριών και από χθές νοιώθω σαν σουβλιές μέσα στον μηρό από το απόγευμα. Για να φανταστείτε πήρα panadol για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη μου... Ο πόνος ήταν πολύς και δεν μπορούσα να περπατήσω. Άραγε είναι από το βάρος??? Επίσης υποφέρω από αλλεργείες η μύτη μου τρέχει συνέχεια και δεν μπορώ να αναπνέω και ζεσταίνομαι ααααααααααααα! Οι χαρές τις εγκυμοσύνης! χαχαχα μακάρι να είναι καλά τα μωρά και χαλάλι...

Εδώ κ 2 μήνες είμαι μπουκωμένη κ κάποιες φορές τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ γτ δεν ανέπνεα καλά.Κ πήγα στον ΩΡΛ κ τι μου λέει?Έχω την ρινίτιδα της εγκύου κ μου είπε να κάνω πλύσεις στη μύτη με διάλυμα.100ml φυσιολογικού ορού προς 1 σταγόνα Τζόνσον παιδικό σαμπουάν!Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω κάνει,βάζω μόνο φυσιολογικό ορό αλλά το έκανε ο πατέρας μου που είχε κάτι άλλο κ σιγά σιγά ξεμπούκωσε!Βρε τι άλλο θ'ακούσουμε!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Εδώ κ 2 μήνες είμαι μπουκωμένη κ κάποιες φορές τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ γτ δεν ανέπνεα καλά.Κ πήγα στον ΩΡΛ κ τι μου λέει?Έχω την ρινίτιδα της εγκύου κ μου είπε να κάνω πλύσεις στη μύτη με διάλυμα.100ml φυσιολογικού ορού προς 1 σταγόνα Τζόνσον παιδικό σαμπουάν!Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω κάνει,βάζω μόνο φυσιολογικό ορό αλλά το έκανε ο πατέρας μου που είχε κάτι άλλο κ σιγά σιγά ξεμπούκωσε!Βρε τι άλλο θ'ακούσουμε!

Τιιιιιιι?????:shock::shock::shock:

0SB8p3.png

Κοριτσάκια μου ολα καλα με τον γιατρο!!η μπεμπα μας έχει φτάσει 1745 γραμμάρια,έχει παρει θέση και μαλλον θα παραμεινει εκεί.έχουμε επίσης και πολλά μαλλακια!εξακολουθούμε να ημαστε κατα μια εβδομάδα μεγαλύτερη!το αμνιακο μας ειναι σουπερ,ο πλακουντας πολύ καλος και ψηλα,επισης δεν εχουμε καμια περιτυλιξη δοξα το θεό.Με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο ενα τεταρτακι να δει αν τυχών εχω συσπασεις και δεν εχω καθόλου!η ανάπτυξη μας ειναι πολυ καλη και αιματωνεται πολυ καλα το μωρο.Θα ξαναπάω παλι 15 με 20 μαϊου όπου θα μου κανει τέστ παπ και καλλιεργεια κολπικου υγρού γιατι εχω συνέχεια λευκα και ψιλοκιτρινα υγρα και έντονη φαγούρα και ενα ελαφρη πριξημο(σορι για τις λεπτομεριες).Από χαρακτηριστηκά τωρα δεν υπερισχυουν ουτε τα δικα μου ουτε του αντρα μου,απ οσο νπορεσαμε να δουμε βέβαια γιατί ειχε τα χεράκια τις μπροστα και μετά εβαλε και το ποδι τις στο κουτελο!!:D

Εγώ είμαι στα συν 10,5 κιλά.. Αυτα τα νεα μου αν θυμηθω κατι αλλο θα σας το πω!παω να σας διαβάσω

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Ορίστε???? σαμπουάν??? πράγματι τι άλλο θα ακούσουμε;

Αφού δούλεψε στον πατέρα σου τι να πω;

Εγώ είμαι δουλειά κ δεν την παλεύω απ΄τη ζέστη! Έχω λιώσει. Με έπιασε κι ένας πόνος χαμηλά αριστερά πριν λίγο κ τα ΄δα ολα. Με πιάνει αρκετά συχνά, ακριβώς κάτω απ΄την κοιλιά, συνήθως όταν έχω σύσπαση. Έτσι καταλαβαίνω πιά κ τις συσπάσεις που ως τώρα δεν καταλάβαινα. Αυτή την φορά όμως ήταν πάρα πολύ έντονος ο πόνος κ σε συνδυασμό με την ζέστη, τα ΄παιξα. Ευτυχώς κράτησε λίγα λεπτά-ίσως κ δευτερόλεπτα, δεν ξέρω.

Ευτυχώς πέρασε... Πήγα χθες στο ΙΚΑ κ πήρα ημερ/νιες για άδεια. Σταματάω 23 Μαίου. Το επεδίωξα να σταματήσω 2 βδομάδες αργότερα ώστε να κάτσω παραπάνω μετά με το μωρό κ το πέτυχα. Το μόνο που εύχομαι είναι να αντέξω μέχρι τότε γιατί έχω κουραστεί πολύ...

Φιλάκια στις κοιλίτσες κ αν δεν καταφέρω να ξαναγράψω, να περάσετε τέλεια ολες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

natasa με προγραμμάτισε τωρα να παω μετά απο 15-20 με 20 μέρες σιγά σιγά θα με βλεπει πιο συχνά..δεν ξερω σε πια να πρωτο απαντήσω!!

Μαρακι μου χρειάζεσαι ξεκουρασει μάλλον γι'αυτό ήταν τοσο έντονη η συσπαση!να προσεχεις!άντε θα μετρας αντιστροφα μεχρι την αδεια να ηρεμήσεις βρε παιδι μou

Swanocean δεν είχα ιδέα για το σαμπουάν με τον ορο μαζι!πολύ περιεργο μου ακουστηκε!περαστικά κιόλας για το μπουκωμα..και εγω εχω λιγο αλλα εμενα συνδιαζεται με λιγες σταγονες αιμα.ανοιγει πολυ εύκολα τωρα!

Περιμένουμε κ αλλα γιατρουδονεα σήμερα! ωραία

christine πιστεύω ότι είναι από το βάρος ο πόνος στον γοφο σου..και μένα με έπιασε για καμιά εβδομάδα και πέρασε μόνο του

Όσο για την κινητικότητα εγώ την μπεμπα τηλ νιώθω πιο έντονα από ποτε!Ο γιατρός μου είπε ότι αν σεβ την νιώσω για μερικές ώρες να φάω κάτι γλυκό και να ξαπλώσω.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γυρισαμε απο γιατρό. Λοιπον το αγόρι μου είναι 1370 και η κορακλα 1305! Για δίδυμα μου είπε είναι μεγάλα. Ευχαριστημένος πάντως με το βάρος τους! Έχουν γυρίσει καί τα δυο με τα κεφαλακια επανω και πόδια κάτω και γι'αυτο καταλαβαίνω τις κλωτσιές τους στην κύστη μου και καστασκηνωνω στην τουαλέτα. Μου ειπε καλυτερα γιατί έτσι μειώνεται το βαρος στον τράχηλο.

Μου έκανε και καλλιέργεια κολπικου υγρού. Δεν ξερω γιατί. Και αμνιακό στα φυσιολογικά, ευτυχώς δούλεψε η διατροφή. Μου είπε γενικά να μην κουραζομαι για να παρουμε τουλαχιστον 4 εβδομαδες ακόμα. Την επόμενη Τέταρτη έχω Ντόπλερ και σε μια εβδομάδα παλι ραντεβού μαζι του. Πολύ χαίρομαι θα τα βλέπω κάθε εβδομαδα τα Ζουζούνια μου.

Κι εμένα τρέχει η μύτη μου και τρέχει και αίμα συχνά. Φαντάζομαι αυτό είναι της εγκυμοσύνης?

Επίσης πήρα τα αποτελέσματα της πρωινής εξέτασης. Την στιγμη που το μηχανάκι μου έδειξε ζάχαρο 103 το μικροβιολογικό μου το έβγαλε 91! Τώρα τι να υποθέσω δεν ξέρω! Θα μου πει την Πεμπτη ο ενδοκρινολόγος.

0SB8p3.png

Καλημέρα κοριτσια!! Καλά δεν συζηταω τα ονειρα που εβλεπα παλισημερα! Εχω ερθει στο μικροβιολογικο για μια καμπυλη ζαχαρου με πρωινο, ευτυχως 2 μετρησες, και απο το αγχος μπυ το βραδυ εβλεπα οτι ειχε ερθει και η κιμ Καρντασιαν μαζι μου και θα καναμε μαζι την καμπυλη! Αλλα μου φανηκε οτι αυτο το ονειρο το εβλεπα ολο το βραδυ! Αφου σηκωθηκα 4 φορες για τουαλετα, ξανακοιμομουν και το ονειρο συνεχιζε! Με στοιχιωσε η σκροφα!!! :D

Τωρα μου εχουν παρει μια φορα αιμα, εκανα και μετρηση με το δικο μου μηχανακι, εφαγα το γιαουρτακι μου και περιμενω να περασει μια ωρα να μου παρουν αλλη μια φορα και να παω να ξανακοιμηθω!

Χωρια που η δικια μου η μετρηση στο μγχανακι εδειξε 103! Εγκεφαλικο επαθα! Πάει, την Πεμπτη θα με αρχισει ινουλινη δεν την γλιτωνω! Απο την μια καλυτερα, μπας και μπορω να τσιμπαω και κατι τις, ενα κουλουρακι, λιγο τσουρεκακι!!!

Να σαι καλά ρε κορίτσι πολύ γέλιο............

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Και αφού σας διάβασα, περαστικά στα άρρωστα κοριτσάκια μας και υπομονή Λυδία φαντάζομαι ταλαιπωρία, πέρασε τουλάχιστον ή ακόμα είσαι έτσι;

Το πόσο χαίρομαι όταν ακούω καλά νέα δεν φαντάζεστε έτσι να πάμε όλες μέχρι το τέλος, εντάξει υπάρχουν μικροπροβλήματα αλλά κοντεύουμε.

Εσάς με τα δίδυμα σας θαυμάζω......................

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Γεια σας!!! τι κανετε??? τελικα δεν αντεξα και πηγα για υπερηχο,ο μπεμπης ειναι μια χαρα 1 κιλο και 30 γραμμαρια

Του ειπα οτι ενα πρωινο δεν τον ακουγα και οτι τρομαξα και μου ειπε οτι πιθανον επειδη την προηγουμενη μερα το εριξα στο ποδαροδρομο κουραστηκα και εγω και εκεινος :-) Ολα καλα λοιπον!!

Μπραβο Νικη μου για τα νεακια σου!!

79o6p3.png

Γυρισαμε απο γιατρό. Λοιπον το αγόρι μου είναι 1370 και η κορακλα 1305! Για δίδυμα μου είπε είναι μεγάλα. Ευχαριστημένος πάντως με το βάρος τους! Έχουν γυρίσει καί τα δυο με τα κεφαλακια επανω και πόδια κάτω και γι'αυτο καταλαβαίνω τις κλωτσιές τους στην κύστη μου και καστασκηνωνω στην τουαλέτα. Μου ειπε καλυτερα γιατί έτσι μειώνεται το βαρος στον τράχηλο.

Μου έκανε και καλλιέργεια κολπικου υγρού. Δεν ξερω γιατί. Και αμνιακό στα φυσιολογικά, ευτυχώς δούλεψε η διατροφή. Μου είπε γενικά να μην κουραζομαι για να παρουμε τουλαχιστον 4 εβδομαδες ακόμα. Την επόμενη Τέταρτη έχω Ντόπλερ και σε μια εβδομάδα παλι ραντεβού μαζι του. Πολύ χαίρομαι θα τα βλέπω κάθε εβδομαδα τα Ζουζούνια μου.

Κι εμένα τρέχει η μύτη μου και τρέχει και αίμα συχνά. Φαντάζομαι αυτό είναι της εγκυμοσύνης?

Επίσης πήρα τα αποτελέσματα της πρωινής εξέτασης. Την στιγμη που το μηχανάκι μου έδειξε ζάχαρο 103 το μικροβιολογικό μου το έβγαλε 91! Τώρα τι να υποθέσω δεν ξέρω! Θα μου πει την Πεμπτη ο ενδοκρινολόγος.

Μια χαρα τα δυδιμακια!! και εμενα το μηχανακι μου ετσι ειναι!!! δειχνει παντα 10 μοναδες πανω απο το μικροβιολογικο!

79o6p3.png

Ορίστε???? σαμπουάν??? πράγματι τι άλλο θα ακούσουμε;

Αφού δούλεψε στον πατέρα σου τι να πω;

Εγώ είμαι δουλειά κ δεν την παλεύω απ΄τη ζέστη! Έχω λιώσει. Με έπιασε κι ένας πόνος χαμηλά αριστερά πριν λίγο κ τα ΄δα ολα. Με πιάνει αρκετά συχνά, ακριβώς κάτω απ΄την κοιλιά, συνήθως όταν έχω σύσπαση. Έτσι καταλαβαίνω πιά κ τις συσπάσεις που ως τώρα δεν καταλάβαινα. Αυτή την φορά όμως ήταν πάρα πολύ έντονος ο πόνος κ σε συνδυασμό με την ζέστη, τα ΄παιξα. Ευτυχώς κράτησε λίγα λεπτά-ίσως κ δευτερόλεπτα, δεν ξέρω.

Ευτυχώς πέρασε... Πήγα χθες στο ΙΚΑ κ πήρα ημερ/νιες για άδεια. Σταματάω 23 Μαίου. Το επεδίωξα να σταματήσω 2 βδομάδες αργότερα ώστε να κάτσω παραπάνω μετά με το μωρό κ το πέτυχα. Το μόνο που εύχομαι είναι να αντέξω μέχρι τότε γιατί έχω κουραστεί πολύ...

Φιλάκια στις κοιλίτσες κ αν δεν καταφέρω να ξαναγράψω, να περάσετε τέλεια ολες!!!

Υπομονη Μαρακι μου προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο ποιο πολυ μπορεις!

79o6p3.png

Ναι ναι το ιδιο και εγω μονιμα μπουκωμενη με φυσιολογικο ορο:shock::shock:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...