Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Εγώ κοιμαμαι στο πλάι όλο το βραδυ και μονο για να αποκοιμηθω κάθομαι ανασκελα ή αν εχω δύσπνοια..κατά τ'αλλά κοιμάμαι παρα πολύ!και εγώ νομίζω πως αρχιζω και πριζομαι..στα ποδια το καταλαβαινω γιατί δοκίμασα κάτι μπαλαρίνες που ειχα από περσυ και με στενευουν λιγο στο πλάι..

Εχω γιατρουδακο σήμερα!:D:D:D

Τι καλά που θα το δεις εγώ έχω την άλλη εβδομάδα.... κάθε πότε πας τώρα;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κοιμαμαι στο πλάι όλο το βραδυ και μονο για να αποκοιμηθω κάθομαι ανασκελα ή αν εχω δύσπνοια..κατά τ'αλλά κοιμάμαι παρα πολύ!και εγώ νομίζω πως αρχιζω και πριζομαι..στα ποδια το καταλαβαινω γιατί δοκίμασα κάτι μπαλαρίνες που ειχα από περσυ και με στενευουν λιγο στο πλάι..

Εχω γιατρουδακο σήμερα!:D:D:D

Νικάκι περιμένουμε νέα σου για το ζουζουνάκι σου!

Εγώ στις 13/5 θα τα ξαναδώ.

Εγώ το βράδυ κοιμάμαι στο πλάι γιατί ανάσκελα με πιάνει δυσφορία. Το άσχημο είναι ότι αλλάζω πολύ συχνά πλευρό και αν σκεφτείς ότι πηγαίνω στην τουαλέτα κάθε 2 ώρες και τις τελευταίες μέρες 5.30 με 7.00 είμαι ξύπνια, καταλαβαίνεις ότι κάνω μαύρο ύπνο

JQdCp2.png

Νικακι πες μας γιατρουδονεα... Κι εγώ αύριο έχω και περιμένω πως και πως.

Λοιπον εγώ με τον ύπνο, να μην το ματιασω μια χαρά την τελευταια εβδομαδα. Σερι ύπνο, ξυπναω ω 4-5 φορες για τουαλέτα, αλλά πάω με κλειστα μάτια και μετα μου απαγορευω να σκεφτώ το οτιδήποτε. Αλλά βλέπω πολλά παλιό όνειρα. Σήμερα δυο φορες ξυπνησα με κλάματα, τι είναι τώρα αυτό? Ολο βλακειες!!!!

Και ενω πριν ειχα θεμα με το πλαγια, γιατί όπως και αν γυρναγα κάποιο απο τα μωρά ενοχλουσα, τώρα μάλλον κοιμούνται και αυτά μαζί μου και είναι φρόνιμα.

Χαχα μακάρι να συνεχίσουν και εξω άπο την κοιλιά να ακολουθούν το δικο μου πρόγραμμα... Χλωμό εε?

0SB8p3.png

Εγώ στο πλάι κοιμάμαι αλλά όταν δεν βολεύομαι κάθομαι και για λίγη ώρα ανάσκελα, δεν νομίζω να πειράζει αλλά και πάλι το σκέφτομαι και εγώ καμιά φορά. Το άλλο με τα μαξιλάρια γενικά είχα 2 τώρα έχω 5.

swan λες να φταίει η αλλαγή και εγώ αλλάζω σε λίγες μέρες σαν την περίοδο ένα πράμα;

Αχ δεν ξέρω έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω αλλαγή μήνα νιώθω κάπως περίεργα.Πολλά σκαμπανεβάσματα και περίεργες εναλλαγές διάθεσης.Ααα κ λίγη αδιαθεσία!Το είχα και στην 1η εγκυμοσύνη αυτό.Κάτι σαν περίοδο ένα πράγμα χαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Κοριτσια,Σας εχει τυχει μερα το μπεμπακι σας να ειναι ησυχο?? τον εχω νιωσει μονο να αλλαζει πλευρο δεν κλωτσαει καθολου! να ανησυχησω?? να φαω λιγο γλυκο μηπως και κλωτσησει??

Ζεστη πολυ σημερα ηρθε κοπελα και μου εκανε τα νυχια των ποδιων γιατι εγω πλεον αδυνατο να τα βαψω (ζοριζομαι πολυ) Και καθομασταν στο μπαλκονι εκεινη κλρυωνε με ζακετα και εγω με κοντομανικο να ζεσταινομαι :-/

Κ εμένα ο γιατρός μου έχει πει αν έχει περάσει ολόκληρο 24ωρο χωρίς να το ακούσω τότε να ανησυχήσω.Αλλά αφού το ένιωσες το πρωί δεν υπάρχει λόγος!Μαλλον θα κοιμάται!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Το βράδυ κ εγώ κοιμάμαι συνήθως στα πλάγια.Μπορώ κ ανάσκελα αλλά ούτως ή άλλως δε κοιμόμουν κ πριν την εγκυμοσύνη για πολύ ωρα σ'αυτή τη στάση.Αλλά σίγουρα χρειάζομαι πολλά μαξιλάρια πλέον σε σημείο που εκτοπίζω τον άντρα μου στην άκρη χαχαχαχα.Καμιά φορά του κάνω πλάκα ότι στο τέλος που θα μεγαλώσει κ άλλο η κοιλιά μου δε θα χωράω με τίποτα κ θα μετακομίσει στον καναπέ για να έχω το κρεβάτι δικό μου!

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα κοριτσια!! Καλά δεν συζηταω τα ονειρα που εβλεπα παλισημερα! Εχω ερθει στο μικροβιολογικο για μια καμπυλη ζαχαρου με πρωινο, ευτυχως 2 μετρησες, και απο το αγχος μπυ το βραδυ εβλεπα οτι ειχε ερθει και η κιμ Καρντασιαν μαζι μου και θα καναμε μαζι την καμπυλη! Αλλα μου φανηκε οτι αυτο το ονειρο το εβλεπα ολο το βραδυ! Αφου σηκωθηκα 4 φορες για τουαλετα, ξανακοιμομουν και το ονειρο συνεχιζε! Με στοιχιωσε η σκροφα!!! :D

Τωρα μου εχουν παρει μια φορα αιμα, εκανα και μετρηση με το δικο μου μηχανακι, εφαγα το γιαουρτακι μου και περιμενω να περασει μια ωρα να μου παρουν αλλη μια φορα και να παω να ξανακοιμηθω!

Χωρια που η δικια μου η μετρηση στο μγχανακι εδειξε 103! Εγκεφαλικο επαθα! Πάει, την Πεμπτη θα με αρχισει ινουλινη δεν την γλιτωνω! Απο την μια καλυτερα, μπας και μπορω να τσιμπαω και κατι τις, ενα κουλουρακι, λιγο τσουρεκακι!!!

0SB8p3.png

Καλημέρα κοριτσια!! Καλά δεν συζηταω τα ονειρα που εβλεπα παλισημερα! Εχω ερθει στο μικροβιολογικο για μια καμπυλη ζαχαρου με πρωινο, ευτυχως 2 μετρησες, και απο το αγχος μπυ το βραδυ εβλεπα οτι ειχε ερθει και η κιμ Καρντασιαν μαζι μου και θα καναμε μαζι την καμπυλη! Αλλα μου φανηκε οτι αυτο το ονειρο το εβλεπα ολο το βραδυ! Αφου σηκωθηκα 4 φορες για τουαλετα, ξανακοιμομουν και το ονειρο συνεχιζε! Με στοιχιωσε η σκροφα!!! :D

Τωρα μου εχουν παρει μια φορα αιμα, εκανα και μετρηση με το δικο μου μηχανακι, εφαγα το γιαουρτακι μου και περιμενω να περασει μια ωρα να μου παρουν αλλη μια φορα και να παω να ξανακοιμηθω!

Χωρια που η δικια μου η μετρηση στο μγχανακι εδειξε 103! Εγκεφαλικο επαθα! Πάει, την Πεμπτη θα με αρχισει ινουλινη δεν την γλιτωνω! Απο την μια καλυτερα, μπας και μπορω να τσιμπαω και κατι τις, ενα κουλουρακι, λιγο τσουρεκακι!!!

Καλημέρα κορίτσια! και εγώ είχα ένα απαίσιο βράδυ. Είχα ένα δυνατό πόνο στην πλάτη πίσω από την καρδιά για αρκετή ώρα και μετά διάρροια και εμετό.

Για αρκετή ώρα πονούσε η πλάτη μου και τα χέρια μου, ευτυχώς με έπιασε το ντεπόν και κοιμήθηκα και ξύπνησα μόνο 1 φορά. Είχε η ανηψούλα μου γαστρεντερίτιδα και ίσως με κόλλησε ή ήτανε κάτι άλλο:shock:.

Καλό κουράγιο twinomama με την καμπύλη. Και εγώ την βαριέμαι απίστευτα, αν και από τότε που κάνω μετρήσεις με το μηχανάκι δεν μου έχει πει να την επαναλάβω. Ο διαβητολόγος μου είναι της θεωρίας ότι δεν χρειάζεται να μετράω το ζάχαρο νηστείας :confused:

JQdCp2.png

Κοριτσια,Σας εχει τυχει μερα το μπεμπακι σας να ειναι ησυχο?? τον εχω νιωσει μονο να αλλαζει πλευρο δεν κλωτσαει καθολου! να ανησυχησω?? να φαω λιγο γλυκο μηπως και κλωτσησει??

Ζεστη πολυ σημερα ηρθε κοπελα και μου εκανε τα νυχια των ποδιων γιατι εγω πλεον αδυνατο να τα βαψω (ζοριζομαι πολυ) Και καθομασταν στο μπαλκονι εκεινη κλρυωνε με ζακετα και εγω με κοντομανικο να ζεσταινομαι :-/

καλημέρα κορίτσια,

και εγώ δεν την νιωθω συνέχεια οπως τον προηγούμενο μήνα και ειμαι μεσα στο άγχος μεχρι να κουνηθεί...ανέβηκε πιο ψηλά και δεν νιωθω δυνατές κλωτσιες που μου έδινε.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Αχ ξέχασα να σας πω ότι πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης κ όλα καλά ευτυχώς.Δεν χρειάζεται να αλλάξω τίποτα.

Χτες το βράδυ κοιμήθηκα σαν πουλάκι.Έκανα ένα μπανάκι πριν πέσω κ δροσίστηκα λιγάκι αλλά νομίζω μου έφυγαν τα χτεσινά φουντώματα.Τελικά παίζει να ήταν από την αλλαγή του μήνα μου.Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα κ ζεσταίνομαι σε φυσιολογικά επίπεδα.Ευτυχώς γτ δε θα την έβγαζα καθαρή...

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! και εγώ είχα ένα απαίσιο βράδυ. Είχα ένα δυνατό πόνο στην πλάτη πίσω από την καρδιά για αρκετή ώρα και μετά διάρροια και εμετό.

Για αρκετή ώρα πονούσε η πλάτη μου και τα χέρια μου, ευτυχώς με έπιασε το ντεπόν και κοιμήθηκα και ξύπνησα μόνο 1 φορά. Είχε η ανηψούλα μου γαστρεντερίτιδα και ίσως με κόλλησε ή ήτανε κάτι άλλο:shock:.

Καλό κουράγιο twinomama με την καμπύλη. Και εγώ την βαριέμαι απίστευτα, αν και από τότε που κάνω μετρήσεις με το μηχανάκι δεν μου έχει πει να την επαναλάβω. Ο διαβητολόγος μου είναι της θεωρίας ότι δεν χρειάζεται να μετράω το ζάχαρο νηστείας :confused:

Ωχχχχ περαστικά.. Πρόσεχε τώρα και πινε υγρά! Δεν έχω χειρότερο...

Μα κι εγώ κάνω 6 μετρήσεις την μέρα με το μηχανάκι, κάτι άλλο μου είπε θέλει να δει, δεν κατάλαβα! Έιδες πόσες διαφορετικές θεωρίες υπάρχουν? Εμένα ο δικός μου θέλει το πρωινό ζάχαρο κάτω απο 80, το οποίο δεν παιζει να παει χωρίς ινσουλίνη...

0SB8p3.png

καλημέρα κορίτσια,

και εγώ δεν την νιωθω συνέχεια οπως τον προηγούμενο μήνα και ειμαι μεσα στο άγχος μεχρι να κουνηθεί...ανέβηκε πιο ψηλά και δεν νιωθω δυνατές κλωτσιες που μου έδινε.

Εγώ παλι τα νιώθω συνέχεια αυτές τις μέρες. Η κοιλιά μου πάει πέρα δώθε όλη τη μέρα. Έχει πολύ πλάκα. Έχουν στριμωχτει πολύ τα πουλάκια μου. Μια κοπελα στο μικροβιολογικό μου λέει, κοντευεις ε, είσαι στις μέρες σου? Και της λέω ειμαι στον 7ο ακόμα. Η κοιλιά είναι τσίτα....

0SB8p3.png

Καλημέρα και από μένα!

Τί κάνετε?? Και γω βλέπω πολλά όνειρα! Και ότι γέννησα το ένα μωρό και το θηλάζω και θα γεννήσω άλλη μέρα το άλλο, ότι είναι 18κιλά κτλ.. Βλέπω και πονηρά όνειρα πολλά!:oops: αλλά στην πραγματικότητα τίποτα είμαι πτώμα κάθε μέρα χαχαχαχαχα!

Τα μωράκια μου τα νοιώθω ώρες ώρες... Πιο παλιά αγχωνόμουν τώρα όχι τόσο διότι ακόμη και όταν δεν τα νοιώθω ξ'ερω ότι σε κάποια φάση θα ξυπνησουν και τότε είναι σαν να έχω εξωγήινους στην κοιλιά μου! Έχει πλάκα.

Πλάγια κοιμάμαι αλλά όπως σας είπα έχω τρομερό πρόβλημα με το μούδιασμα των χεριών και από χθές νοιώθω σαν σουβλιές μέσα στον μηρό από το απόγευμα. Για να φανταστείτε πήρα panadol για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη μου... Ο πόνος ήταν πολύς και δεν μπορούσα να περπατήσω. Άραγε είναι από το βάρος??? Επίσης υποφέρω από αλλεργείες η μύτη μου τρέχει συνέχεια και δεν μπορώ να αναπνέω και ζεσταίνομαι ααααααααααααα! Οι χαρές τις εγκυμοσύνης! χαχαχα μακάρι να είναι καλά τα μωρά και χαλάλι...

Θα κάνω και γω την καμπύλη ζαχάρου την άλλη βδομάδα. Τώρα να δούμε, πάντως στα τελευταία ούρα που μου πήραν μου είχαν βρει πολύ ψηλή τη γλυκόζη. Αν είμαι πάνω από το όριο θα πρέπει να κάνω δίαιτα? να πίνω φάρμακα??? Πως πάει αυτό βρε κορίτσια?

χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα και από μένα!

Τί κάνετε?? Και γω βλέπω πολλά όνειρα! Και ότι γέννησα το ένα μωρό και το θηλάζω και θα γεννήσω άλλη μέρα το άλλο, ότι είναι 18κιλά κτλ.. Βλέπω και πονηρά όνειρα πολλά!:oops: αλλά στην πραγματικότητα τίποτα είμαι πτώμα κάθε μέρα χαχαχαχαχα!

Τα μωράκια μου τα νοιώθω ώρες ώρες... Πιο παλιά αγχωνόμουν τώρα όχι τόσο διότι ακόμη και όταν δεν τα νοιώθω ξ'ερω ότι σε κάποια φάση θα ξυπνησουν και τότε είναι σαν να έχω εξωγήινους στην κοιλιά μου! Έχει πλάκα.

Πλάγια κοιμάμαι αλλά όπως σας είπα έχω τρομερό πρόβλημα με το μούδιασμα των χεριών και από χθές νοιώθω σαν σουβλιές μέσα στον μηρό από το απόγευμα. Για να φανταστείτε πήρα panadol για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη μου... Ο πόνος ήταν πολύς και δεν μπορούσα να περπατήσω. Άραγε είναι από το βάρος??? Επίσης υποφέρω από αλλεργείες η μύτη μου τρέχει συνέχεια και δεν μπορώ να αναπνέω και ζεσταίνομαι ααααααααααααα! Οι χαρές τις εγκυμοσύνης! χαχαχα μακάρι να είναι καλά τα μωρά και χαλάλι...

Θα κάνω και γω την καμπύλη ζαχάρου την άλλη βδομάδα. Τώρα να δούμε, πάντως στα τελευταία ούρα που μου πήραν μου είχαν βρει πολύ ψηλή τη γλυκόζη. Αν είμαι πάνω από το όριο θα πρέπει να κάνω δίαιτα? να πίνω φάρμακα??? Πως πάει αυτό βρε κορίτσια?

χχ

Σου ευχομαι να μην εχεις προβλημα ζαχαρου. Αν εχεις, τοτε διατροφή και αν δεν στρώσει, ενέσεις ινσουλίνης. Στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα φάρμακα του διαβήτη. Αλλά μην το σκέφτεσαι εσύ αυτό, δεν θα εχεις πρόβλημα..

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...