Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Αχ κ εμένα δε μ'αρέσει να του στερώ αλλά δε θέλω με τίποτα να το κακομάθω κ ας γίνομαι κακιά κάποιες στιγμές.Αλλά είναι και φορές που με κοιτάζει κ μου κάνει τις μαλαγανιές του κ δεν μπορώ να τον μαλλώσω με τίποτα!Ε εκεί περνάει το δικό του...

Αχ κορίτσια έχει τέλεια μέρα σήμερα!Ιδανικά για βολτούλα και περπάτημα!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

egw koritsia moy tha thn kakomathw 100% . gia to thema twn kakomathimenwn paidiwn ... exoun upothei polla... sigoura o kathenas akolouthei auto pou teriazei pio polu sthn idiosugrasia tou... auto pou thewrei ekeinos pio logiko k anthrwpino... egw prwsopika diavasa k sumfwnw me auto: http://panhellenicpost.com/archives/20845 kai as lene oi petheres kai oitheies oti tha to kakomathw.... :* filoures stis fouskwtes kai tentomenes kulitses sas. kalo vradu

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Συμφωνώ με τον τύπο!!!Τα λέει πολύ σωστά κ δίνει κ απτά παραδείγματα.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω!Ζεσταίνεστε?Εννοώ υπερβολικά όμως!Χτες το βράδυ πέσαμε για ύπνο κ ζεσταινόμουν υπερβολικά πολύ που ανά 1 ώρα σηκωνόμουν κ έβρεχα το πρόσωπό μου για να συνέλθω!Σκέφτηκα μέχρι κ το a/c να ανάψω!Εσέις ζεσταίνεστε τόσο πολύ?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Συμφωνώ με τον τύπο!!!Τα λέει πολύ σωστά κ δίνει κ απτά παραδείγματα.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω!Ζεσταίνεστε?Εννοώ υπερβολικά όμως!Χτες το βράδυ πέσαμε για ύπνο κ ζεσταινόμουν υπερβολικά πολύ που ανά 1 ώρα σηκωνόμουν κ έβρεχα το πρόσωπό μου για να συνέλθω!Σκέφτηκα μέχρι κ το a/c να ανάψω!Εσέις ζεσταίνεστε τόσο πολύ?

Καλημέρα! Κι εγώ ζεσταινομαι, αλλά σε αυτο το στάδιο ευτυχώς δεν έχω φτάσει. Σε Νορμάλ πλαίσια κινούμαι ακόμα!!!

0SB8p3.png

Συμφωνω και εγώ με το αρθρο!και εγω αυτα ειχα σαν βασικα στοιχεια στο μυαλο μου για ενα κακομαθημενο παιδι..τα μωρα μέχρι 12 μηνων πιστευω απλα μπορει να ειναι δυσκολα στο να τα καταλαβεις..και πάλι δεν φταίνε τα κακομοιρα!:)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω κοριτσια ζεσταινομαι πολυ αλλά και εγω σε φυσιολογικα πλαισια πιστευω!όλη μερα το σπιτι το εχω ανοιχτο και το βραδυ το κλεινω,βασικα ο αντρας μου τα κλεινει γτ κρυωνει!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ με την ζέστη ακόμα την παλεύω όλη μέρα έχω ανοιχτά και το βράδυ μόνο το σαλόνι και το μπάνιο στην ανάκληση, όταν περπατάω όμως και με βαράει και ο ήλιος με χαλάει λίγο.

Το βράδυ έχω θέμα δεν μπορώ να βολευτώ με τίποτα, μπορεί να πηγαίνω και ανά μία ώρα τουαλέτα όπου το να σηκωθώ είναι μεγάλο βάσανο, πονάει η λεκάνη μου, έχω την εντύπωση ότι άρχισα να πρήζομαι κιόλας, ελπίζω να περάσουν γιατί πιστεύω είναι πολύ νωρίς για τέτοια.

Νεύρα στο φουλ γκρίνια όλα τα καλά.................

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

γεια σας κοριτσάκια!!!!

και εγω σε φυσιολογικα πλαίσια ζεσταίνομαι, μεχρι το απόγευμα και μετα το βραδι ειμαι μια χαρά.

οσο για τα νευρα....απορώ πως με ανέχονται χιχι

βρε κορίτσια κοιμάστε ανάσκελα ή μονο στο πλάι?

εμενα με βολευει ανασκελα αλλα μηπως δεν πρεπει?

επισης με πιανει ενας πονος στη λεκάνη απο τη δεξια μερια και δεν μπορώ να κουνηθώ...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλά μην ανοίξουμε συζήτηση για γκρίνια κ νεύρα...απλά δεν υπάρχουν!!!Μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω την αλλαγή του μήνα οπότε θέλω να πιστεύω ότι τα φουντώματα μου οφείλονται εκεί κ όχι ότι θα ζεσταίνομαι έτσι από τώρα!

feQKp2.png

4okhp3.png

Εγώ στο πλάι κοιμάμαι αλλά όταν δεν βολεύομαι κάθομαι και για λίγη ώρα ανάσκελα, δεν νομίζω να πειράζει αλλά και πάλι το σκέφτομαι και εγώ καμιά φορά. Το άλλο με τα μαξιλάρια γενικά είχα 2 τώρα έχω 5.

swan λες να φταίει η αλλαγή και εγώ αλλάζω σε λίγες μέρες σαν την περίοδο ένα πράμα;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Κοριτσια,Σας εχει τυχει μερα το μπεμπακι σας να ειναι ησυχο?? τον εχω νιωσει μονο να αλλαζει πλευρο δεν κλωτσαει καθολου! να ανησυχησω?? να φαω λιγο γλυκο μηπως και κλωτσησει??

Ζεστη πολυ σημερα ηρθε κοπελα και μου εκανε τα νυχια των ποδιων γιατι εγω πλεον αδυνατο να τα βαψω (ζοριζομαι πολυ) Και καθομασταν στο μπαλκονι εκεινη κλρυωνε με ζακετα και εγω με κοντομανικο να ζεσταινομαι :-/

79o6p3.png

Κοριτσια,Σας εχει τυχει μερα το μπεμπακι σας να ειναι ησυχο?? τον εχω νιωσει μονο να αλλαζει πλευρο δεν κλωτσαει καθολου! να ανησυχησω?? να φαω λιγο γλυκο μηπως και κλωτσησει??

Ζεστη πολυ σημερα ηρθε κοπελα και μου εκανε τα νυχια των ποδιων γιατι εγω πλεον αδυνατο να τα βαψω (ζοριζομαι πολυ) Και καθομασταν στο μπαλκονι εκεινη κλρυωνε με ζακετα και εγω με κοντομανικο να ζεσταινομαι :-/

Για σήμερα μιλάς ή από χθες;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Σημερα μονο απο το πρωι ειναι ησυχος

Όχι ρε κορίτσι μην ανησυχείς, είχα ρωτήσει κάποια στιγμή τον γιατρό και μου είπε να με προβληματίζει αν δεν το νιώσω μετά της 28η εβδομάδα για μία μέρα.

Άσχετα με τα λεγόμενα του γιατρού όμως εγώ θα σου έλεγα να ξαπλώσεις για λίγο κούνα το κιόλας. Το καλό είναι ότι το πρωί το ένιωσες αν το ξανανιώσεις το βραδάκι και όχι στο ενδιάμεσο εμένα δεν θα μου φανεί παράξενο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εγώ κοιμαμαι στο πλάι όλο το βραδυ και μονο για να αποκοιμηθω κάθομαι ανασκελα ή αν εχω δύσπνοια..κατά τ'αλλά κοιμάμαι παρα πολύ!και εγώ νομίζω πως αρχιζω και πριζομαι..στα ποδια το καταλαβαινω γιατί δοκίμασα κάτι μπαλαρίνες που ειχα από περσυ και με στενευουν λιγο στο πλάι..

Εχω γιατρουδακο σήμερα!:D:D:D

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...