Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλες λέτε για παραπανίσια, αλλά εγώ σας βλέπω μια χαρά τέλος πάντων εντάξει όπως και να έχε μια χαρά θα είμαστε με τα μωράκια μας, και αν γκρινιάζουμε είναι για να χουμε να με λέμε κάτι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Αχ δείτε, δείτε, κλαίω....http://www.newsbeast.gr/world/arthro/524853/gennise-duo-set-didumon-meta-apo-exosomatiki/ πόσο μικρουλια!!!!

Είναι πράγματι πανέμορφα εγώ χαζεύω με τα νεογέννητα, σήμερα ήμουν στην δουλεία και είδα ένα παλικάρι να κρατάει ένα μωράκι ήτανε δεν ήταν 1 μηνών και να το νανουρίζει κόλλησα στην εικόνα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ενταξει τότε παω πασο!!αρκει να παιρνουν βάρος τα μωρα!

crochetmania και εγώ ελπίζω κάπου εκεί στα 90 να σταματήσω. πότε εχεις γιατρό εσυ τωρα??

Γιατρο εχω 13 Μαιου,Αργω ακομα :cry: Αλλα θελω να δω το Νινι μου!! παρακολουθω και το καφε Μαιου αρχισαν τα κοριτσια να εχουν γεννητουργια τι καλα μωρε :D:D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Ακολουθώ την διατροφή του ενδοκρινολογου που είναι 2500 θερμίδες. Οκ δεν τα τρώω όλα γιατι με πιάνει δυσφορία, αλλά παρόλα αυτά χάνω. Προφανώς πριν ετρωγα απίστευτα σαβουρα. Και μονο τα γλυκά που έχω κόψει, αρκούν νομίζω. Ξεκίνησα στα 90 κιλά (1,76 υψος) και έφτασα...... Άσε!!! Έχω και πολύ πρήξιμο απο την προγεστερόνη, είμαι κλεισμένη στο σπίτι απο τον Δεκέμβριο και πολύ διάθεση να δικαιολογηθω, όπως καταλαβαίνετε. Πάντως αισθάνομαι πολύ ωραία που είδα σήμερα στη ζυγαριά ξανά το 9 μπροστά και διψήφιο. Μακάρι να παραμείνει έτσι. Πάντως ντρέπομαι με το τριψήφιο πραγματικά...

Μην ανχωνεστε καλες μου με τα κιλα τα μωρακια μας να ειναι καλα και θα επανελθουμε!! εγω εχω ραγαδες σχεδον σε ολη την κοιλια και ειμαι περιφανη για καθε 1 απο αυτες!!! μεθαυριο θα βλεπετε τα μωρα σας και θα λιωνετε,Αυτο αξιζει τα Παντα!!

79o6p3.png

Α έχεις καιρό ακόμα για τον γιατρο..εγώ τελικά θα παω την δευτερα το απογευμα,8μιση εχω ραντεβού!

Ελπίζω να δουμε μουτρακι αυτη τη φορά!την προηγουμενη μας κρυβοταν με τα χερακια της..!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ότι κάποια στιγμή θα χάσουμε τα κιλά είναι το μόνο σίγουρο, το θέμα είναι το πότε χαχαχαχα.Όλα καλά θα πάνε!!!Ελενάκι κ εγώ 13 έχω γιατρό!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Άντε και στα δικά μας....

Και μονο το τρέξιμο με τα μωρά, θα τα χάσουμε τα κιλά χωρίς να το καταλάβουμε νομιζω.

Εγώ γιατρο την Τριτη και μετα Ντόπλερ τέταρτη του Πάσχα.

0SB8p3.png

Μην αγχώνεστε για τα κιλά! Στην Αθηνά είχα φτάσει 70 από 55 που ήταν τα φυσιολογικά μου. Μέσα σε 3-4 εβδομάδες ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ σας το ορκίζομαι, έμοιαζα σχεδόν όπως πριν μείνω έγκυος. Μόνο πρησμένο στήθος είχα λόγω θηλασμού, που δεν με χάλαγε καθόλου αφού από την φύση μου δεν είμαι ιδιαίτερα προικισμένη. Ακόμα κι αυτό ξεπρήστηκε σε λίγους μήνες παρ όλο που θήλαζα μέχρι να χρονίσει.

Γι ΄αυτό μην σκάτε. Φεύγουν χωρίς να το καταλάβετε. Απολαύστε την εγκυμοσύνη σας κ τις υπέροχες κοιλούμπες που θα σας λείψουν πολύ σε λίγους μήνες-πιστέψτε με. Ο θηλασμός πιστεύω ότι βοηθάει. Εμένα τουλάχιστον λογικά με βοήθησε.

Πράγματι είναι υπέροχο να βλέπεις νεογέννητα. Εμένα με τρελαίνουν ακόμα περισσότερο οι άντρες με τα μωρά. Όταν βλέπω τον δικό μου να ασχολείται με την Αθηνά τον αγαπάω ακόμα περισσότερο. Είμαστε τυχερή γενιά που έχουν αρχίσει οι άντρες κι ασχολούνται με τα μωρά τους. Παλιότερα καμία επαφή την εποχή των γιαγιάδων μας αλλά και των μαμάδων μας ακόμα. Τώρα οι παππούδες ασχολούνται πολύ περισσότερο απ΄οσο ασχολήθηκαν ποτέ με τα παιδιά τους.

Καλο μας ΣΚ!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!θα συμφωνήσω και εγω μαζι σου μαρακι.το βλέπω αυτο και απο τον πεθερο μου που τα παιδια του δεν τα ειχε πάρει ποτε αγκαλιά ενω τωρα την εγγονή την εχει στα ωπα ώπα και στα τραγουδακια!!!!:)Και εγώ τον άντρα μου τον λατρεύω ακομα περισσοτερο οταν τον βλεπω να ασχολείται με αλλα παιδάκια,δεν ξερω γιατι αλλά η εικόνα αυτη παντα με συγκινεί!!!

Έβλεπα στο ονειρο μου σήμερα ότι είχα γεννηση και είχα την μπεμπα μου στα χερια και εκανα παρατηρισεις στους άλλους πως θα την κρατούν!!!!χαχαχα ή θα γινω χαζομαμα ή επιφυλακτική χαζομαμα!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Η αλήθεια είναι ότιο θηλασμός βοηθάει πααααααρα πολύ στο χάσιμο των κιλών.Και ναι ευτυχώς η γενιά μας ασχολείται περισσότερο με τα παιδιά.Ισως να φταίει ότι παλιότερα οι περισσότερες γυναίκες ήταν σπίτι κι οι άντρες έτρεχαν για το μεροκάματο,δεν ξέρω.Πάντως κ ο δικός μου ασχολείται με τον μικρό κ βγαίνουν έξω βόλτα.Αλλά επειδή είναι 1 προσπαθούμε να μη το κακομάθουμε όσο μπορεί να γίνει αυτό.Πιστεύω με το 2ο που θα έρθει τώρα θα έρθει κι η ισορροπία.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Η αλήθεια είναι ότιο θηλασμός βοηθάει πααααααρα πολύ στο χάσιμο των κιλών.Και ναι ευτυχώς η γενιά μας ασχολείται περισσότερο με τα παιδιά.Ισως να φταίει ότι παλιότερα οι περισσότερες γυναίκες ήταν σπίτι κι οι άντρες έτρεχαν για το μεροκάματο,δεν ξέρω.Πάντως κ ο δικός μου ασχολείται με τον μικρό κ βγαίνουν έξω βόλτα.Αλλά επειδή είναι 1 προσπαθούμε να μη το κακομάθουμε όσο μπορεί να γίνει αυτό.Πιστεύω με το 2ο που θα έρθει τώρα θα έρθει κι η ισορροπία.

Εγω παλι πιστευω,πως οτι εκανα στο πρωτο θα κανω και στο δευτερο ;):D

Δεν λεω να βαλω μυαλο :oops::oops::shock:

Τι να κανω η αληθεια ειναι οτι μεγαλωσα με σκληρους γονεις και δεν μπορω να χαλασω χατηρι με τπτ.....Στερηθηκα πολλα και θελω τα παιδακια μου να εχουν τα παντα!! (οχι σε υλικα μην παρεξηγηθω)...

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...