Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Δεν τα πολυπιστεύω αυτά!Πως γίνεται όλες οι διάσημες με το που γεννανε να είναι επίπεδες σε χρόνο μηδέν κ εμείς οι κοινές θνητές με την κοιλιά ακόμα?Πιστεύω ότι είναι φότοσοπ ή κάνουν τίποτα λιποαναρροφήσεις ή όπως λεγονται τελος πάντων.

Το ειδα με τα ματια μου στον Γιατρο!!!! Ζυγουλη και ξερο Ψωμι!!

Εξαλου και Η μενεγακη αν θυμαστε 40 μερες μετα γυριζε στην τηλεοραση σαν να μην γεννησε!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια οκ δεν έχω παράπονο τα χάνω μετά από κόπο φυσικά απλά στην εγκυμοσύνη τα βάζω πολύ εύκολα και μετά λίγο η ορμόνες λίγο η κούραση βλέπω και το σώμα και χαλιέμαι εγώ στον χρόνο τα ψιλοχάνω στον δεύτερο είμαι ευχαριστημένη. Επίσης ενώ άλλες με τον θηλασμό χάνουν εγώ συνεχίζω και βάζω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Το ειδα με τα ματια μου στον Γιατρο!!!! Ζυγουλη και ξερο Ψωμι!!

Εξαλου και Η μενεγακη αν θυμαστε 40 μερες μετα γυριζε στην τηλεοραση σαν να μην γεννησε!

Μισές δουλειές κάνεις!Ρώτα ντε να μας πουν το μυστικό τους πως μπόρεσαν κ επανήλθαν τόσο γρήγορα!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Μισές δουλειές κάνεις!Ρώτα ντε να μας πουν το μυστικό τους πως μπόρεσαν κ επανήλθαν τόσο γρήγορα!

εεεεεεε μα χαχαχαχαχα

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Αχ τι πονεμενο θέμα ανοιξατε!!! Κιλά!!!! Εγώ σαν την κοπελα της φωτογραφίας δεν ήμουν ουτε πριν, αρα δεν έχω αξιώσεις να γίνω μετά. Επίσης, όσο πιο λιποβαρης εισαι πριν μείνεις έγκυος τόσο περισσότερα κιλά θα πάρεις γιατί τα έχει αναγκη ο οργανισμός. Εξού και η ζυγουλη πήρε 20 κιλά, αλλιώς δεν θα μπορούσε το σωμα της να ανταπεξέλθει. Άσε που αυτές είναι μια ζωή στη στερηση . Δεν ειδατε την Κιμ Καρντασιαν πως έχει γίνει? Αυτά λέω στον άντρα μου, αυτή που εξαρτάται η δουλεια της απο το σωμα της κοιτά πως έχει γίνει, κι εγώ η καημενη ζυγιζομαι κάθε μέρα και μετραω τις μπουκιες μου. Εμ, δεν ήμουν όμως πριν αδύνατη, αρα δεν με παιρνει!!!

Όσο για την θάλασσα, προσπαθώ να βρω μια λύση, είμαστε πολύ της θάλασσας, σχεδόν κάθε μέρα πηγαίναμε μέχρι περισυ, απο Μάιο μέχρι Οκτώβρη. Θα μας κακοφανει νομιζω. Και θέλουμε να μάθουμε και τα παιδιά να την λατρεύουν. Ειδομεν!!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

xixixixixi Μωρε ρωτησα.......διαιτα και παλι διαιτα η ακριβως κουβεντα της ηταν "αφου γεννησα το εραψα!!"

Ενταξει εγω πιστευω οτι ειναι και στην κατασκευη και σωμα καθε γυναικας,εγω παντα ειχα την ταση να ειμαι παχουλη γιαυτο και εξου τα 72 κιλα που ημουν μενοντας εγκυος!! και αυτο με διατροφη! τι να κανουμε εχω συμβιβαστει με αυτο ειμαι φαγανη τι να κανω:oops::tongue:

79o6p3.png

Κορίτσια τι θεμα των κιλών μην σας απασχολεί τοσο,με λιγη καλή θεληση θα χαθουν..εμένα με φόβισε ο γιατρος γιατι ξεκινησα με +10 κιλά απο τα φυσιολογικά μου και επειδή μεσα σε 2 μηνες που ειχε να με δει ειχα βαλει +6,5 κιλά δηλαδή +9 μέχρι στιγμής αν συνεχίσω μου είπε με αυτον τον ρυθμο θα βαλω και αλλα τοσα..σταματησα όλες τις σοκολατες (ε εντάξει εχω φαει 3 φορες από τότε )ξεκίνησα τα φρούτα και περιορισα λίγο το φαει και ζυγιστικα πριν 3 μερες και είχα παρει 1 κιλό.είναι να το παρεις αποφαση!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Εγώ ειχα πάρει 14 και τις τελευταίες εβδομαδες λόγω Ζαχαρου έχω χασει τα 4! Ελπίζω να χάσω αλλά 2-3 μέχρι μέσα Ιουνίου πολύ γενναω.

Κουκλακι μου εχεις χασει περισσοτερο απο 4!! εσυ χανεις αλλα τα μωρακια περνουν οποτε βαλε 5 να εισαι μεσα! αν συνεχισεις ετσι θα γεννησεις και θα εισαι στα κιλα προ εγκυμοσυνης!;):tongue:

79o6p3.png

Κορίτσια τι θεμα των κιλών μην σας απασχολεί τοσο,με λιγη καλή θεληση θα χαθουν..εμένα με φόβισε ο γιατρος γιατι ξεκινησα με +10 κιλά απο τα φυσιολογικά μου και επειδή μεσα σε 2 μηνες που ειχε να με δει ειχα βαλει +6,5 κιλά δηλαδή +9 μέχρι στιγμής αν συνεχίσω μου είπε με αυτον τον ρυθμο θα βαλω και αλλα τοσα..σταματησα όλες τις σοκολατες (ε εντάξει εχω φαει 3 φορες από τότε )ξεκίνησα τα φρούτα και περιορισα λίγο το φαει και ζυγιστικα πριν 3 μερες και είχα παρει 1 κιλό.είναι να το παρεις αποφαση!

Εγω παντως φωτο που εχω δει εισαι μια χαρα κορμαρα!!! Εισαι και μικρουλα θα τα χασεις ευκολα εσυ!:D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

twinomama Μήπως δεν είναι καλό να χασεις και αλλα κιλά???επειδή εχεις δίδυμα εσυ γι'αυτο!!

Ανλογα τα ποσα ξεκινησε!! και εγω στον γιο μου ειχα φτασει αισιως τα 90!! οποτε ο γιατρος δεν ειχα κανενα προβλημα που εχανα ;);)

79o6p3.png

Ακολουθώ την διατροφή του ενδοκρινολογου που είναι 2500 θερμίδες. Οκ δεν τα τρώω όλα γιατι με πιάνει δυσφορία, αλλά παρόλα αυτά χάνω. Προφανώς πριν ετρωγα απίστευτα σαβουρα. Και μονο τα γλυκά που έχω κόψει, αρκούν νομίζω. Ξεκίνησα στα 90 κιλά (1,76 υψος) και έφτασα...... Άσε!!! Έχω και πολύ πρήξιμο απο την προγεστερόνη, είμαι κλεισμένη στο σπίτι απο τον Δεκέμβριο και πολύ διάθεση να δικαιολογηθω, όπως καταλαβαίνετε. Πάντως αισθάνομαι πολύ ωραία που είδα σήμερα στη ζυγαριά ξανά το 9 μπροστά και διψήφιο. Μακάρι να παραμείνει έτσι. Πάντως ντρέπομαι με το τριψήφιο πραγματικά...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...