Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

και εγώ σκέφτομαι να πηγαίνω τον ιουνιο αλλά να μην μπαίνω μέσα αλλά ακουσα οτι δεν κάνει να καθόμαστε στον ήλιο και επίσης πως θα βγω στην παραλία με αυτο το κορμί?????????? αισίως +12

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ έγκυες είμαστε!!!Κ μόνο που έχουμε κοιλιά είμαστε καρακουκλάρες!

Εννοείται νωρίς θα πηγαίνεις κ κατά τις 11 το αργότερο 12 να έχεις φύγει.Κ για τα παιδιά δεν κάνει καλό μες τον ήλιο.Επίσης θα σκεπάζεις την κοιλιά σου με μία πετσέτα κ κάτω από ομπρέλα απαραίτητα!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

και εγώ σκέφτομαι να πηγαίνω τον ιουνιο αλλά να μην μπαίνω μέσα αλλά ακουσα οτι δεν κάνει να καθόμαστε στον ήλιο και επίσης πως θα βγω στην παραλία με αυτο το κορμί?????????? αισίως +12

Πσιτ κοπελιά 18 και σταμάτησα να ανεβαίνω στην ζυγαριά, αλλά και πάλι όσο είσαι έγκυος κανένας δεν θα πει κοίτα την χοντρή, όταν όμως με το καλό γεννήσουμε εκεί είναι κάπως το σώμα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Αχ όταν γέννησα το 1ο είχα πολλά νεύρα με τα κιλά κ που αναγκαστικά φορούσα της εγκυμοσύνης για κάποιο καιρό ακόμα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Αχ όταν γέννησα το 1ο είχα πολλά νεύρα με τα κιλά κ που αναγκαστικά φορούσα της εγκυμοσύνης για κάποιο καιρό ακόμα

Άστα να πάνε ρε συ γερά να είναι φυσικά αλλά η ψυχολογία χάλια με τα κιλά πως ζηλεύω αυτές που δεν βάζουν ρε παιδί μου καθόλου ή έστω 10 - 12.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Αυτό ξαναπέστο!Γι'αυτό ελπίζω αυτή τη φορά να μη ξεπεράσω τα 12!Πριν είχα βάλει 20 μη πω παραπάνω!Μέχρι στιγμής είμαι στα +8.Ε πόσο θα πάρω πια μέσα σε 3 μήνες που προσέχω κιόλας?

feQKp2.png

4okhp3.png

μπραβο σου που έβαλες μονο 8....

εγω γεμισα παντου, δεν χωραω πουθενα και σκέφτομαι οτι θα πάρω και αλλά και πως θα γίνω????

προσπαθω να προσέχω τωρα να μην φτάσω τα 20

εσεις οι δευτερομανούλες σε ποσο καιρο τα ειχατε χάσει?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Αυτό ξαναπέστο!Γι'αυτό ελπίζω αυτή τη φορά να μη ξεπεράσω τα 12!Πριν είχα βάλει 20 μη πω παραπάνω!Μέχρι στιγμής είμαι στα +8.Ε πόσο θα πάρω πια μέσα σε 3 μήνες που προσέχω κιόλας?

Πραγματικά σου το εύχομαι, εγώ σε καμιά εγκυμοσύνη δεν έχω βάλει κάτω από 20 τώρα με κόβω να ξεπερνάω κάθε όριο.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Πραγματικά σου το εύχομαι, εγώ σε καμιά εγκυμοσύνη δεν έχω βάλει κάτω από 20 τώρα με κόβω να ξεπερνάω κάθε όριο.

Τι ανάγκη έχεις?Πάλι θα τα χάσεις όπως κ τις άλλες φορές κ θα γίνεις κορμάρα!

feQKp2.png

4okhp3.png

Άστα να πάνε ρε συ γερά να είναι φυσικά αλλά η ψυχολογία χάλια με τα κιλά πως ζηλεύω αυτές που δεν βάζουν ρε παιδί μου καθόλου ή έστω 10 - 12.

Κοριτσια μην ακουτε την Νατασσα η κοπελα ειναι κορμαρα ακομα :και Εγκυος!!! 3 παιδια και κορμι θεικο!!! :D:D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

εγω γεμισα παντου, δεν χωραω πουθενα και σκέφτομαι οτι θα πάρω και αλλά και πως θα γίνω????

Στο Χρονο πανω ειχα επανελθει μετα εβαλα 5 κιλα...απο το φαι:oops::oops: Θεληση κοριτσια και υπομονη! Ολοκληρα Παιδια βγαζουμε τα κιλα ειναι το λιγοτερο!

79o6p3.png

Τι ανάγκη έχεις?Πάλι θα τα χάσεις όπως κ τις άλλες φορές κ θα γίνεις κορμάρα!

οκ θα τα χάσω αλλά για σκέψου να γεννήσεις και να κυκλοφορείς έτσι http://www.citynews24.gr/wp-content/uploads/2013/03/article-0-18C9D253000005DC-963_306x735-lifestyle.jpg ζητάω πολλά;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ναι κ εγώ στο 1ο είχα πάρει 20 κ τα έχασα μετά από 1,5 χρόνο περίπου.Αλλά είχα κ τον θρησκευτικό τότε κ είχα κίνητρο να τα χάσω!Τώρα φοβήθηκα ότι επειδή δε θα έχω κίνητρο δε θα τα χάσω εύκολα γιάυτό είπα να προσέχω όσο μπορώ!Μη φανταστείς είναι κάτι στιγμές που έρχονται που θέλω να φάω μέχρι κ το τηλεκοντρόλ!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

οκ θα τα χάσω αλλά για σκέψου να γεννήσεις και να κυκλοφορείς έτσι http://www.citynews24.gr/wp-content/uploads/2013/03/article-0-18C9D253000005DC-963_306x735-lifestyle.jpg ζητάω πολλά;

Δεν τα πολυπιστεύω αυτά!Πως γίνεται όλες οι διάσημες με το που γεννανε να είναι επίπεδες σε χρόνο μηδέν κ εμείς οι κοινές θνητές με την κοιλιά ακόμα?Πιστεύω ότι είναι φότοσοπ ή κάνουν τίποτα λιποαναρροφήσεις ή όπως λεγονται τελος πάντων.

feQKp2.png

4okhp3.png

Αχ τι καλα που θα ηταν εεε???:D:D

Αυτες ομως δεν τρωνε ουτε στην εγκυμοσυνη,αν και κοριτσια την τελευταια φορα που πηγα γυναικολογο (εχω τον Δουρατσο τον γυναικολογο της Ζυγουλης)

Ηταν η ζυγουλη εκει με το νεογγενητο για επισκεψη στο Γιατρο Κοριτσια η κοπελα γεννησε πριν 4 μηνες.....εεεε κορμαρα δεν το συζητω!! θεα!!! αλλα Νατασσα οταν ρωτησα ποσα κιλα πηρε 20 μου ειπε ;)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...