Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Όλα καλά με το doppler. Η μπέμπα αυτή τη φορά είναι πιο βαριά από τον μπέμπη, 1389 και 1332.

Τι ζέστη αυτή σήμερα. Η αδερφή μου με την ανηψούλα μου πήγαν για μπάνιο. Ζηλεύω!!!!

φιλιά σε όλες

Τέλεια!!! Σουπερ βάρος!!!

Τι θέση έχουν? Θα γεννησεις με καισαρική η θα τολμησεις φ.τ.?

Κάθε ποτε θα πηγαίνεις τώρα στον γιατρό σου? Εμένα μου ειπε κάθε 2 εβδομάδες.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια!!! Σουπερ βάρος!!!

Τι θέση έχουν? Θα γεννησεις με καισαρική η θα τολμησεις φ.τ.?

Κάθε ποτε θα πηγαίνεις τώρα στον γιατρό σου? Εμένα μου ειπε κάθε 2 εβδομάδες.

η μικρή είναι με ισχιακή προβολή (με τα ποδαράκια κάτω ) και ο μικρός με εγκάρσια (κατά μήκος της κοιλιάς, πρώτη φορά έχω ακούσει για αυτή τη θέση.

Μου είπε να πάω σε 3 εβδομάδες για doppler και καρδιοτοκογράφημα.

twinomama και ένα μωράκι να είχα δεν θα μπορούσα να γεννήσω με φτ, γιατί έχω υψηλή μυωπία.:cry:

JQdCp2.png

Καλησπέρα μανούλες! Κι εγώ ζεσταίνομαι πολύ. Στην δουλειά είμαι με κοντομάνικο κ ανοίγω το παράθυρο ενώ οι συνάδελφοί μου με μακρυμάνικα κ κρυώνουν. Από βάρος είμαι κανονικά νομίζω, έχω πάρει 7 κιλά. Ευτυχώς όλα κοιλιά. Έχω όμως αρχίσει να βαραίνω. Ο μικρός εδώ κ καιρό είναι με το κεφάλι προς τα κάτω κ μου πιέζει ουροδόχο κύστη κ έντερα. Είναι περίεργη η αίσθηση. Αυτά τα είχα στην Αθηνά τον τελευταίο μήνα. Έτσι μ΄έχει πιάσει μια φοβία ότι ίσως γεννήσω πρόωρα. Ο γιατρός δεν φαίνεται να μοιράζεται την ανγσυχία μου ευτυχώς.

Για την νηστεία θεωρώ ότι όπως νιώθει κανείς πράττει. Μιά βδομάδα δεν βλάπτει εκτός κι αν υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη δεν νομίζω ότι είναι κι απαραίτητο να στερήσουμε τίποτα απ΄τον εαυτό μας κ συνεπώς τα μωράκια μας. Πιό μεγάλη σημασία έχουν οι πράξεις μας παρά το τι τρώμε.

Αχ πόσο ζηλεύω εσάς που μπορείτε κ κοιμάστε! Ούτε κ ξέρω πόσα χρόνια έχω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος...

Άντε καληνύχτα κοιλίτσες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εχει πολυ πλακα αμα εχουν λοξυγγα ;):tongue:

Δεν εχει γυρισει ακομα??? αν εινα ιμε το κεφαλι πανω ειναι φυσιολογικο!

Εγω περιμενω πως και πως να γυρισει να ανακουφισω λιγο το στομαχι μου :oops::oops:

Τον προηγούμενο μήνα που πηγα στον γιατρό άρχιζε και γύριζε είχε το κεφαλάκι τις στο δεξί μου πλευρό.τωρα νομίζω ότι θα έχει γυρίσει γτ τον λοξυγγα τον ένιωθα κάτω από τον αφαλό χαμηλά.Θα σας πώ σίγουρα όμως από βδομάδα που θα παω,θα πάρω τηλεφωνω να κλεισω ραντεβού σήμερα!!!

αχ...πάει και αυτός ο μήνας!!!!:):):)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Τον προηγούμενο μήνα που πηγα στον γιατρό άρχιζε και γύριζε είχε το κεφαλάκι τις στο δεξί μου πλευρό.τωρα νομίζω ότι θα έχει γυρίσει γτ τον λοξυγγα τον ένιωθα κάτω από τον αφαλό χαμηλά.Θα σας πώ σίγουρα όμως από βδομάδα που θα παω,θα πάρω τηλεφωνω να κλεισω ραντεβού σήμερα!!!

αχ...πάει και αυτός ο μήνας!!!!:):):)

Μπορει να γυρισε η μικρουλα σου! Εξαλλου σε λιγο μπαινεις 8ο εσυ!

Πω πω περναει ο καιρος τρελα!! αμα τα Γεννηθουν να δειτε κοριτσια.... τρεχει νερακι ο καιρος :oops::shock:

δεν θυμαμαι τον γιο μου μωρο! Θελω να σταματησει λιγο να μεγαλωνει δεν προλαβα να τον ευχαριστηθω

Απολαυστε την καθε στιγμη!!

79o6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Όλα καλά με το doppler. Η μπέμπα αυτή τη φορά είναι πιο βαριά από τον μπέμπη, 1389 και 1332.

Τι ζέστη αυτή σήμερα. Η αδερφή μου με την ανηψούλα μου πήγαν για μπάνιο. Ζηλεύω!!!!

φιλιά σε όλες

Πολυ καλο το βαρος σας Μπραβο!!! αχ και εγω θελω αλλα φετος δεν βλεπω να με αφηνει!:| Θα ρωτησω βεβαια!:D

79o6p3.png

Γειά σας κορίτσια. Κι εγώ θέλω να πάω για μπάνιο αλλά δεν τολμώ καν να ρωτησω. Τα μωρουλια μας ποτε τα βάζουμε στη θάλασσα? Αν θεωρητικά γεννησω 14/6 όπως συζητάμε, τον Σεπτέμβρη θα είμαστε 3 μηνών. Λέμε να πάμε διακοπές αλλά να τα βάλουμε θάλασσα? Βλέπω τους ξένους που έρχονται και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Σέρνουν 2-3 παιδιά, νεογέννητα και όλα μέσα στη θάλασσα. Δεν ξέρω μήπως οι παιδίατροι είναι υπερβολικοί σε αυτό. Γι' αυτό σας ρωτώ, ξέρετε κάποιον να έχει βάλει το μωρό του τόσο νωρίς και να μην έπαθε τίποτα?

0SB8p3.png

Σήμερα γύρισα για δουλειά μετά από 15 μέρες άδεια!Βουνό μου φάνηκε μπουχουχου.Ευτυχώς την άλλη βδομάδα είναι Πάσχα.

Χτες έκανα την καμπύλη ζαχάρου κ σήμερα θα πάρω τα αποτελέσματα.Ελπίζω να είναι όλα καλά.Κατά τ'άλλα καλά ραντεβού με τον γιατρό έχω μετά το Πάσχα.Η κοιλιά μου έχει πάρει την ανιούσα να δω που θα φτάσει!!!

Τις τελευταίες μέρες κάνει απίστευτη ζέστη!Χτες το βράδυ είχα φουντώσει τόσο πολύ που έκανα κρύο ντουζ για να συνέλθω!

Της θάλασσας δεν είμαι και πολύ φαν αλλά θα πηγαίνω τον Ιούνιο για να παίζει ο μικρός να χαλαρώνω κ εγώ λίγο.Αχ ανυπομονώ να έρθει ο Ιούνιος να σταματήσω!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια,

καλοκαιρι παλι σημερα....

και εγω θέλω να παω θαλλασα τον ιουνιο αλλά δεν ξέρω αν κάνει, να θυμηθω να ρωτήσω τον γιατρό..

επίσης δεν εχω ακούσει κανενα να τα βάζει τοσο μικρούλια στη θάλασσα, μετα απο 6 μηνών νομίζω οτι μπορούμε

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Έχω φίλη που τον μικρό της τον έβαλε 3 μηνών μέσα κ δεν έπαθε τίποτα.Αν κ εγώ δε θα το έβαζα αλλά λέμε τώρα.Αν προσέχεις στη θάλασσα π.χ. να κάνεις ντουζ μόλις βγεις από την θάλασσα κ ν'αλλάξεις μαγιό από κάτω δεν υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.... χαίρομαι που όλες είστε καλά και που τα μωράκια σας μεγαλώνουν, επίσης χαίρομαι πολύ που επιτέλους ο καιρός είναι τέλειος.

Για μπάνιο εγώ δεν καίγομαι να πω την αλήθεια, την ζέστη την αντέχω γενικά να δούμε στην πορεία.

Τώρα για τα μωρά και την θάλασσα δεν έχω ιδέα τα άλλα μου ήταν ήδη 6 μηνών όταν καλοκαίριαζε άρα τα έβαζα κανονικά. Για το μικρούλι δεν ξέρω λίγο δύσκολο να το βάλω στην θάλασσα, για διάφορους πρακτικούς λόγους αν είχα την δυνατότητα ένα σπίτι μπροστά στην θάλασσα με κρυστάλλινα νερά και χωρίς πολύ κόσμο σίγουρα θα το βουτούσα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Μόλις γεννήσω μετά από καμιά βδομάδα θα πάω στο χωριό που είναι ορεινό να την βγάλουμε εκεί για το υπόλοιπο καλοκαίρι.Δε με καίει η θάλασσα.Κ τον Ιούνιο θα πηγαίνω για να παίζει ο μικρός αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι διατεθειμένη να μπω μέσα.Η διαδικασία μετά να αλλάξω είναι λίγο κουραστική

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...