Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Πρωινό ζάχαρο

βρε κορίτσια, οκ υποτίθεται ότι ο γιατρός της κάθε μιας μας ξέρει καλύτερα αλλά θα σας την πω την περίπτωση και αποφασίζετε:

όταν άρχισα τις μετρήσεις ζαχάρου, πρωινής νηστείας χτύπαγα κάτι 95, 98, 102 τέτοια νούμερα. Η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι έφταιγαν οι πολλές ώρες που ήμουν νηστικιά λόγω του ύπνου, και να προσπαθήσω πριν πέσω αργά το βράδυ να τρώω ένα φρούτο, ή όταν σηκώνομαι για τουαλέτα (κατά τις 3-4) να τσιμπάω κάτι πολύ λίγο για να μην πιέζεται ο οργανισμός μου. Ακολούθησα τη συμβουλή της και δεν έχω ανέβει πάνω από 85 πρωινό ζάχαρο από τότε.

Πολύ βολικό αυτό το λινκ με τη λίστα t1t1n4k1!!!!

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρωινό ζάχαρο

βρε κορίτσια, οκ υποτίθεται ότι ο γιατρός της κάθε μιας μας ξέρει καλύτερα αλλά θα σας την πω την περίπτωση και αποφασίζετε:

όταν άρχισα τις μετρήσεις ζαχάρου, πρωινής νηστείας χτύπαγα κάτι 95, 98, 102 τέτοια νούμερα. Η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι έφταιγαν οι πολλές ώρες που ήμουν νηστικιά λόγω του ύπνου, και να προσπαθήσω πριν πέσω αργά το βράδυ να τρώω ένα φρούτο, ή όταν σηκώνομαι για τουαλέτα (κατά τις 3-4) να τσιμπάω κάτι πολύ λίγο για να μην πιέζεται ο οργανισμός μου. Ακολούθησα τη συμβουλή της και δεν έχω ανέβει πάνω από 85 πρωινό ζάχαρο από τότε.

To Ζαχαρο της κυησης ετσι ειναι!! θελεις ανα 3 ωρες Φαι για να μην ανεβαινει! και εγω οταν τρωω ποιο τακτικα ειναι καλυτερο οταν ξεχναω γευματα ειναι αστα μετα!! Υπομονη κοριτσια εγω σαν δευτερομανουλα μπορω να πω οτι αξιζει την καθε ταλαιπωρια-πεινα!! θα τα τσακισουμε ολα μετα!:shock:;););)

79o6p3.png

Πρωινό ζάχαρο

Συμφωνώ. Κι εγώ έχω ενα γιαούρτι και 2 φρυγανιες στις 23:30, η προ ύπνου.

0SB8p3.png

Κοιτάχτε τι βρήκα... και με έπιασε απελπισία βέβαια - εμείς συμπληρώνουμε τι πρέπει να αγοράσουμε για το μωρό και το κόστος ανεβαίνει... κι ανεβαίνει... κι ανεβαίνει...

http://www.babyspace.gr/BabyCostCalculator.html

7M7zp2.png

Γεια σας κοπέλες!

Τη Δευτέρα πήγα και είδα τα μωρά μου. Ημουν 26 βδομάδων και 4 ημερών. Τα μωράκια ήταν 950γρ το κάθε ένα! Είναι καλά??? Εσάς πόσα ήταν? Μου έκανε εντύπωση διότι ενώ το ένα ήταν πάντα πιο μικρό τώρα έχει φτάσει το άλλο. ;)

Έβαλα μόνο ένα κιλό από πριν 3 βδομάδες που με μέτρησαν παρόλο που έτρωγα σαν βόδι και μάλιστα σχεδόν όλο το βάρος που πήρα είναι αυτό που πήραν τα μωρά. Βέβαια το ζάχαρο ήταν πολύ ψηλό μου είπε η νοσοκόμα αλλά ο γιατρός δεν ανησύχησε διότι είχα φάει mcdonands :oops: ήπια φάντα και έφαγα μπαουντι... Οπόταν μπορεί να φταίει αυτό. Σε 2 βδομάδες θα κάνω καμπύλη ζαχάρου να δούμε. Υπογλυκαιμία πότε έχεις??

Για τα πράγματα των μωρών και γω εχω πολύ άγχος... Μετά από λίγη έρευνα αγοράς και συζητήσεις με φίλες και κουμπάρες νομίζω είμαι έτοιμη να κάνω τη λίστα μου. Θα την κάνω στο mothercare και όποιος θέλει να μου κάνει δώρο θα μπορεί να πάει από κει και να πάρει κάτι από τη λίστα... Ευτυχώς θα πάρω πολλά πράγματα από φίλες και ίσως γιαυτό να μην έχω τρέξει να τα αγοράσω όλα ήδη.

φιλακια

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

cristine νομίζω πως τα μωράκια σου είναι πολύ καλά. εμένα την 26η εβδομάδα ο μπέμπης ήταν 799 και η μπέμπα 737. Ο γυναικολόγος και ο διαβητολόγος είπαν ότι είναι καλά για δίδυμα. Αύριο θα κάνω to dopler (είμαι 29 και 3) περιμένω να δω πως και πως τα μπεμπάκια μου.φιλια

JQdCp2.png

christine μια χαρά ειναι τα μωράκια σου, εμένα η μπέμπα την 28 εβδομάδα ήταν 1020..

και τα κιλάκια σου μια χαρά τα βρίσκω, μονο εγω παχαίνω τελικά????

βρε κορίτσια ξεχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν κάνει να νηστέψω μια εβδομάδα, εσεις τι λέτε?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερααααα!! τι κανετε ομορφες μελλουσες μανουλες???christine μια χαρα τα διδυμακια!!! πολυ καλα!!!

Tina Μου Εγω εδω ειμαι με αυστηρη διαιτα και ειμαι 8+ οποτε μην ανχωνεσαι βεβαια εγω περνω θαρρος λογο ινσουλινης και οσο βλεπω τις τιμες καλες τρωω και κατι παραπανω :-D

Ουφ κοριτσια μονο εγω εχω αρχισει και ζεσταινομαι??? παραγματικα υποφερω και που να μπουν οι καλες ζεστες...

79o6p3.png

Καλημερααα. Τι κάνετε σημερα? Εμένα εχει αρχίσει παλι η υπνηλία του πρώτου 3μηνου, και κοιμαμαι ώρες και όλο νυσταζω. Ευτυχώς δηλαδή γιατί την προηγούμενη εβδομαδα δεν κοιμομουν καθόλου. Ελπίζω να κρατήσει.

Χριστίνα μου μια χαρά τα μωρά, εμένα την 28η εβδομάδα ακριβως ηταν 1150 και 1000. Η μπεμπουλα μου είναι μικρούλα. Απο κιλά, αφού είχα φτασει στα +14 τώρα είμαι στα +10. Ο ενδοκρινολόγος θέλει να παίρνω 200γρ την εβδομάδα, αλλά εγώ ενω τρώω πολύ χάνω. Φανταστείτε δηλαδή τι σαβουρα έτρωγα πριν.

Κι εγώ ζεσταινομαι παρα πολύ, είμαι με σαγιοναρα και κοντονανικα, έβγαλε ο άντρας μου εχθες τα χαλιά και περιμένω να έρθουν να τα πάρουν τώρα. Ο άντρας μου εχθες ηταν με φόρμα, μακρυμάνικο, κάλτσες κι εγώ με τα παντα εξω, και μου λέει, μήπως τα βγαλαμε νωρίς τα χαλιά? Και του λέω καλέ έχει καύσωνα εδώ μέσα... Οποτε καταληγω οτι φταίνε οι ορμόνες μας.

Τινακι, εγώ νηστευω κάθε χρονο την μεγάλη εβδομάδα, φέτος όμως δεν θα νηστεψω. Έχω χαμηλό αιματοκρίτη και λόγω της διατροφής για το ζάχαρο, δεν μπορω. Αν μπορείς και δεν εχεις καποιο πρόβλημα δεν βρίσκω τον λογο να μην νηστεψεις. Μια εβδομαδα είναι. Αν παλι, δεν τα καταφέρεις, παλι δεν πειράζει, όπως λέει και η μαμα μου, δεν είναι τι βάζουμε αλλά τι βγάζουμε απο το στόμα...

0SB8p3.png

Αύριο θα κάνω to dopler (είμαι 29 και 3) περιμένω να δω πως και πως τα μπεμπάκια μου.φιλια

Καλη επιτυχία με το Ντόπλερ. Κι εγώ ήθελα να κάνω την αλλη εβδομάδα αλλά ραντεβού βρήκα Τετάρτη του Πάσχα και ανυπομονω.

Περιμένουμε νέα και εντυπωσεις

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!!!!

εμενα οι υπνηλίες δεν σταμάτησαν ποτε...τις προτιμώ ομως απο το να μην κοιμάμαι.

οσο για τη ζέστη ακόμη δεν με ενοχλει.

και εγώ εχω χαμηλο αιματοκρίτη και γιαυτο το σκέφτομαι για τη νηστεια, θα ρωτήσω το γιατρο μάλλον, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια!

Μια βδομάδα νηστεία δεν νομίζω να βλάψει αλλά ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα... Κι εγώ πάντα νήστευα αλλά τώρα νομίζω δε θα τα καταφέρω! Πεινάω πολύ! Κοπέλες έχω τρομερό πρόβλημα με το μούδιασμα των χεριών μου. Συνέχεια μουδιάζουν σαν να με τσιμπάνε καρφίτσες, ειδικά όταν κοιμάμαι με αποτέλεσμα να ξυπνώ συνέχεια. Το έχει πάθει καμιά από σας? Ο γιατρός μου είπε ότι το μόνο που μπορώ να κάνω ειναι να έχω τα χέρια μου ψηλά και να τα βάζω σε κρύο νερό.

Ναι έχει πολύ ζέστη!! Αυτές οι ορμόνες όμως νομίζω μας κάνουν να ζεσταινόμαστε ακόμη περισσότερο! Τι θα κάνουμε όταν μπουμε στον Ιούλιο?? Πως θα το αντέξουμε!

Καλή επιτυχία στο dopler! Όλα θα είναι μια χαρά, περιμένουμε τα νέα σου.

χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Μια χαρά βλέπω τα νεακια σας!!!!!!

Όντως κάνει υπερβολική ζεστη!!!!γίνομαι μουσκεμα σε ασχετες ώρες τις ημέρες,τωρα πχ είμαι οκ πριν μιση ώρα έσταζα!!!ουφ εχω και μαγείρεμα και σκέφτομαι την ζεστη απο τις κατσαρόλες!

Εγω εχω αιματοκριτη 38 με παίρνει νομίζω να νηστεψω!!

Σήμερα η μπεμπα μου έχει λοξιγγα..έχει πολυ πλακα!!επίσης την νιώθω πολυ χαμηλά..καλο είναι αυτο τωρα για τον μηνα μου?????

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μια χαρά βλέπω τα νεακια σας!!!!!!

Όντως κάνει υπερβολική ζεστη!!!!γίνομαι μουσκεμα σε ασχετες ώρες τις ημέρες,τωρα πχ είμαι οκ πριν μιση ώρα έσταζα!!!ουφ εχω και μαγείρεμα και σκέφτομαι την ζεστη απο τις κατσαρόλες!

Εγω εχω αιματοκριτη 38 με παίρνει νομίζω να νηστεψω!!

Σήμερα η μπεμπα μου έχει λοξιγγα..έχει πολυ πλακα!!επίσης την νιώθω πολυ χαμηλά..καλο είναι αυτο τωρα για τον μηνα μου?????

Εχει πολυ πλακα αμα εχουν λοξυγγα ;):tongue:

Δεν εχει γυρισει ακομα??? αν εινα ιμε το κεφαλι πανω ειναι φυσιολογικο!

Εγω περιμενω πως και πως να γυρισει να ανακουφισω λιγο το στομαχι μου :oops::oops:

79o6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Όλα καλά με το doppler. Η μπέμπα αυτή τη φορά είναι πιο βαριά από τον μπέμπη, 1389 και 1332.

Τι ζέστη αυτή σήμερα. Η αδερφή μου με την ανηψούλα μου πήγαν για μπάνιο. Ζηλεύω!!!!

φιλιά σε όλες

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...