Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Οι Παιδιατροι ειναι καθαρα καθετοι πλυσιμο με νερακι!!! εξω απο το σπιτι μωρομαντηλα και πλυσιμο μολις γυρισουμε σπιτι εγω ετσι εκανα μεχρι 2 χρονων το αμνιακο σου ειναι ενταξει???? διατροφη δεν κανεις??? η ινσουλινη??

to amniako einai mia xara ... den mou dinei insoulinh ... me thn diatrofh prospathoume na to metriasoume... alla kati ginete me ton organismo m... gia na katalaveis : (xthesines metriseis) prin apo to prwino 73 , meta to prwino (mia flitsana gala k 1tost ) 156, meta to meshmeriano (spanaki me 2auga pose k psomh k 1 kommato feta) 72 k meta to vraduno (2tost me sketo turi k 1pot xumo rodi) 93... ante vgale shmperasma ....ola einai mia xara k anevenei panta para polu meta to prwino... shmera eixa 87 meta to prwino alla me ena potiri sketo gala ... den ginete omws me sketo gala to prwi... peinaaaaawwwwww :oops: twra mallon tha paw k se mia allh giatro na me dei (endokrinologo) na paroume akomh mia gnwmh.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρέ δίκιο έχεις, κι εγώ το έχω βάλει σκοπό να θηλασω. Αλλά αν συμβεί τίποτα, να μην έχω δυο μπιμπερο? Επίσης, αν χρειαστεί να αντλω γάλα, παλι θα μου χρειάζονται. Το μεγαλυτερο άγχος μου, αλλά και η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να θηλάζω...

kai emena to idio agxos me trwei ... thelw para polu na kataferw na thn thulasw, oso parapanw ginete... nomizw oti to desimo pou apoktas me to paidi den sigrinete me tipota k to kalo pou kaneis ston organismo t... olo auto psaxnw exei polles shmvoules sto net... Makari na ta kataferoume

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

to amniako einai mia xara ... den mou dinei insoulinh ... me thn diatrofh prospathoume na to metriasoume... alla kati ginete me ton organismo m... gia na katalaveis : (xthesines metriseis) prin apo to prwino 73 , meta to prwino (mia flitsana gala k 1tost ) 156, meta to meshmeriano (spanaki me 2auga pose k psomh k 1 kommato feta) 72 k meta to vraduno (2tost me sketo turi k 1pot xumo rodi) 93... ante vgale shmperasma ....ola einai mia xara k anevenei panta para polu meta to prwino... shmera eixa 87 meta to prwino alla me ena potiri sketo gala ... den ginete omws me sketo gala to prwi... peinaaaaawwwwww :oops: twra mallon tha paw k se mia allh giatro na me dei (endokrinologo) na paroume akomh mia gnwmh.

Σε Αφηνει να τρως τοστ?????:shock::shock: εμενα ειναι απαγορευμενο ειδικα το πρωι!!!!! το πρωινο μου ειναι η ενα ποτηρι γαλα με 3 φρυγανιες η αντι για γαλα ενα κομματακι τυρι σε μεγεθος σπυρτοκουτο :oops::oops: μιλαμε για τρελη πεινα την διατροφη ποιος στην εδωσε??? καλες οι μετρησεις μονο η πρωινη μετα φαι ειναι μεγαλη

79o6p3.png

Σε Αφηνει να τρως τοστ?????:shock::shock: εμενα ειναι απαγορευμενο ειδικα το πρωι!!!!! το πρωινο μου ειναι η ενα ποτηρι γαλα με 3 φρυγανιες η αντι για γαλα ενα κομματακι τυρι σε μεγεθος σπυρτοκουτο :oops::oops: μιλαμε για τρελη πεινα την διατροφη ποιος στην εδωσε??? καλες οι μετρησεις μονο η πρωινη μετα φαι ειναι μεγαλη

Κι εγώ θέλω τοοοοοοοστ!!!!! Εγώ πρωινό έχω ενα ποτήρι γάλα η ενα γιαούρτι με μια φρυγανιά. Αλλά απο το μεσημέρι και μετα τρελό φαι, σκαω.

Μόλις γεννησω θέλω να μου φέρουν ενα ξεροψημενο τοστακι με λιπαρό τυρί...:(:?:

0SB8p3.png

giauto to gunaikologos m moy eipe na paroume mia deuterh gnwmh , gt leei oti h endokrinologos tha eprepe me autes tis times na mou to eixe ruthmisei...mallon h diatrofh pou edwse den einai gia mena ... h auth ftaiei h o organismos moy to prwi koimatai...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Και στον γιο μου πλαστικα ειχα απο μωρο μωρο ειναι ειδικα για νεογγενητα θαρωτησω και την παδιατρο μας καλου-κακου αλλα και στο πρωτο δεν ειχε προβλημα αν θα ειναι πλαστικο....(ειδικο πλαστικο Εννοειται) τα συγκεκριμενα τα πλασαρουν πολυ απο με το που γεννηθουν τα μωρα!

Δεν πειράζει να είναι πλαστικό, απλα να είναι bpa free. Αυτό να προσεξεις σε όλα τα πλαστικά που εχεις στο σπίτι σου, και για εσάς όχι μονο για τα παιδιά!

0SB8p3.png

γεια σας κορίτσια,

και εγώ θέλω πολύ να θηλάσω, απλά ρωτάω για τα μπιμπερό γιατι μου είπανε οτι πρέπει να εχω μαζί μου στο μαιευτήριο, δεν εχεις αμέσως γάλα και δίνουν στο μωρό τσαγάκι, ας μας πουν οσες εχουν ήδη μωράκι αν ισχυει.

λέω πάντως να πάρω ενα μικρό και ενα μεγάλο, καποια στιγμή θα χρειαστουν άλλωστε

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

giauto to gunaikologos m moy eipe na paroume mia deuterh gnwmh , gt leei oti h endokrinologos tha eprepe me autes tis times na mou to eixe ruthmisei...mallon h diatrofh pou edwse den einai gia mena ... h auth ftaiei h o organismos moy to prwi koimatai...

Δεν φταίει ο οργανισμός σου καλέ. Έτσι συμπεριφέρεται το ζάχαρο το πρωί. Γι αυτό τα διαβητικα διαιτολογια είναι πολύ φτωχικά στα πρωινά.

0SB8p3.png

βρε κορίτσια γιατί αγχώνεστε;;; Στην κλινική ή το νοσοκομείο έχουν όλα όσα χρειάζεται για τις πρώτες μέρες. Ρωτήστε τί θα χρειαστεί για το μωρό όπου γεννήσετε: στις περισσότερες κλινικές ΔΕΝ χρησιμοποιούν τα δικά μας...ζητούν μόνο ένα ρουχαλάκι- φανελάκι για τη μέρα που θα φύγει το παιδί...ούτε λόγος για μπιμπερό και τέτοια...Αλλά ακόμα και να χρειαστεί, ε υπάρχουν και μαγαζιά ανοιχτά! Εγώ που θήλασα αποκλειστικά είχα προμηθευτεί και μπιμπερό τα οποία δεν χρησιμοποίησα για μήνες γιατί τις πρώτες μέρες ή και μήνες απαγορεύεται μέχρι και το τσαγάκι...πόσο μάλλον το συμπλήρωμα!!! και γενικά απαγορεύεται το μπιμπερό για να μην πάθει το μωρό σύγχυση θηλής. Είχα μάλιστα πάρει και κάτι ακριβά μπιμπερό τάχα καλά για κολικούς και άλλα με σιλικόνη ΕΝΤΈΛΩΣ αχρηστα για μας: η κόρη μου δέχτηκε μόνο πιπίλα και θηλή από καουτσούκ- νομίζω μοιάζει πιο πολύ η υφή της με του στήθους, η σιλικόνη είναι πιο σκληρή. Σε κάθε περίπτωση σας συμβουλεύω να μην πάρετε ούτε πολλά ρούχα ούτε μπιμπερό και τέτοια, γιατί και πολλά δώρα θα σας φέρουν και το παιδάκι σας ίσως δείξει κάποια προτίμηση που θα κάνει αγορές σας περιττές...ειδικά για ρούχα είχα πάρει κι εγώ κανα δυο φανελάκια 0 τα οποία δεν φόρεσε καθόλου- γεννήθηκε 52 πόντοι και σε λίγες μέρες είχε ψηλώσει ήδη....καινούργια τα έχω... Σας φιλώ όλες!!!:)

βρε κορίτσια γιατί αγχώνεστε;;; Στην κλινική ή το νοσοκομείο έχουν όλα όσα χρειάζεται για τις πρώτες μέρες. Ρωτήστε τί θα χρειαστεί για το μωρό όπου γεννήσετε: στις περισσότερες κλινικές ΔΕΝ χρησιμοποιούν τα δικά μας...ζητούν μόνο ένα ρουχαλάκι- φανελάκι για τη μέρα που θα φύγει το παιδί...ούτε λόγος για μπιμπερό και τέτοια...Αλλά ακόμα και να χρειαστεί, ε υπάρχουν και μαγαζιά ανοιχτά! Εγώ που θήλασα αποκλειστικά είχα προμηθευτεί και μπιμπερό τα οποία δεν χρησιμοποίησα για μήνες γιατί τις πρώτες μέρες ή και μήνες απαγορεύεται μέχρι και το τσαγάκι...πόσο μάλλον το συμπλήρωμα!!! και γενικά απαγορεύεται το μπιμπερό για να μην πάθει το μωρό σύγχυση θηλής. Είχα μάλιστα πάρει και κάτι ακριβά μπιμπερό τάχα καλά για κολικούς και άλλα με σιλικόνη ΕΝΤΈΛΩΣ αχρηστα για μας: η κόρη μου δέχτηκε μόνο πιπίλα και θηλή από καουτσούκ- νομίζω μοιάζει πιο πολύ η υφή της με του στήθους, η σιλικόνη είναι πιο σκληρή. Σε κάθε περίπτωση σας συμβουλεύω να μην πάρετε ούτε πολλά ρούχα ούτε μπιμπερό και τέτοια, γιατί και πολλά δώρα θα σας φέρουν και το παιδάκι σας ίσως δείξει κάποια προτίμηση που θα κάνει αγορές σας περιττές...ειδικά για ρούχα είχα πάρει κι εγώ κανα δυο φανελάκια 0 τα οποία δεν φόρεσε καθόλου- γεννήθηκε 52 πόντοι και σε λίγες μέρες είχε ψηλώσει ήδη....καινούργια τα έχω... Σας φιλώ όλες!!!:)

Στα ιδιωτικά όντως δεν χρειαζόμαστε ουτε σερβιετα να παρουμε μαζί μας. Αλλά στα δημοσια που θα γεννήσουν πολλά κορίτσια, ζητάνε να εχεις αρκετα πράγματα μαζί σου.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Δεν φταίει ο οργανισμός σου καλέ. Έτσι συμπεριφέρεται το ζάχαρο το πρωί. Γι αυτό τα διαβητικα διαιτολογια είναι πολύ φτωχικά στα πρωινά.

Σωστη δεν εχει να κανει με τον οργανισμο αλλα μετο ζαχαρο κυησης! μαλλον η ενδοκρινολογος σου Χριστινακι μου δεν ξερει να αντιμετωπιζει ζαχαρο κυησης!

79o6p3.png

Στα ιδιωτικά όντως δεν χρειαζόμαστε ουτε σερβιετα να παρουμε μαζί μας. Αλλά στα δημοσια που θα γεννήσουν πολλά κορίτσια, ζητάνε να εχεις αρκετα πράγματα μαζί σου.

Οντως στο ιδιωτικο μεχρι και το θερμομετρο-Ντεπον στα χρεωνουν-παρεχουν ολα στο δημοσιο τπτ πρεπει να τα εχουν ολα μαζι τους!

79o6p3.png

Εγώ για δημόσιο δεν ξέρω τι θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας άλλα σε ιδιωτική κλινική έχουν τα πάντα!το μόνο που σου ζητάνε είναι τα πρώτα του ρουχαλακια και μια κουβέρτα και έπειτα από κάθε μπάνιο τα καθαρά ρουχαλακια.και εννοείτε ότι ρούχα χρειαστώ εγώ.σερβιετες, πανες και μπιμπερό για το πρώτο του φαει έχουν εκεί

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Πάντως σχετικά με τα γεύματα στο μαιευτήριο, τα μωρά μας δεν χρειάζονται τίποτα άλλο παρά το δικό μας γαλατάκι. Η φύση ξέρει καλύτερα από τον άνθρωπο που θέλει να δώσει στο μωρό ζαχαρόνερο ή τσάγια ή ξένο γάλα. Δεν θέλω να γίνομαι αυστηρή αλλά το πρωτόγαλα είναι το μόνο που χρειάζεται το μωρό μας τις πρώτες ημέρες μέχρι να κατέβει το γάλα μας. Άλλωστε τα στομαχάκια τους δεν χωράνε κ παραπάνω. Για όσες θέλετε κ μπορείτε ζητήστε να σας φέρουν το μωρό στην ανάνηψη ώστε να θηλάσετε αμέσως. Εμάς μας το πρότειναν οι μαίες στην Φαιναρέτη που πήγαινα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κ πραγματικά άξιζε. Έτσι κατά κάποιο τρόπο εξασφαλίζεις ότι δεν θα του δώσουν ζαχαρόνερο ενώ παράλληλα έρχεσαι σε πιό άμεση επαφή με το μωρό κ του δίνεις ότι πιο πολύτιμο μπορεί να πάρει τις πρώτες στιγμές της ζωής του, το νέκταρ της μαμάς. Όσες θέλετε, απαιτήστε το απ΄τον γιατρό σας. Δεν μπορούν να σας το αρνηθούν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Πάντως σχετικά με τα γεύματα στο μαιευτήριο, τα μωρά μας δεν χρειάζονται τίποτα άλλο παρά το δικό μας γαλατάκι. Η φύση ξέρει καλύτερα από τον άνθρωπο που θέλει να δώσει στο μωρό ζαχαρόνερο ή τσάγια ή ξένο γάλα. Δεν θέλω να γίνομαι αυστηρή αλλά το πρωτόγαλα είναι το μόνο που χρειάζεται το μωρό μας τις πρώτες ημέρες μέχρι να κατέβει το γάλα μας. Άλλωστε τα στομαχάκια τους δεν χωράνε κ παραπάνω. Για όσες θέλετε κ μπορείτε ζητήστε να σας φέρουν το μωρό στην ανάνηψη ώστε να θηλάσετε αμέσως. Εμάς μας το πρότειναν οι μαίες στην Φαιναρέτη που πήγαινα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κ πραγματικά άξιζε. Έτσι κατά κάποιο τρόπο εξασφαλίζεις ότι δεν θα του δώσουν ζαχαρόνερο ενώ παράλληλα έρχεσαι σε πιό άμεση επαφή με το μωρό κ του δίνεις ότι πιο πολύτιμο μπορεί να πάρει τις πρώτες στιγμές της ζωής του, το νέκταρ της μαμάς. Όσες θέλετε, απαιτήστε το απ΄τον γιατρό σας. Δεν μπορούν να σας το αρνηθούν.

Εννοείται, εγώ του το έχω πει ήδη!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...