Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Εγώ πήρα αυτά http://www.amazon.co.uk/Philips-SCD271-00-Newborn-Starter/dp/B003MAJ5OM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366656763&sr=8-1&keywords=avent+bottles και αυτά http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCD290-00-Natural/dp/B007ZPFLDE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1366656763&sr=8-5&keywords=avent+bottles

Μου έχουν πει φίλες μου οτι είναι καλά και αντικολικα. Η διάφορα τους είναι στις θηλές. Α, και by the way, εδώ τα σετ αυτά τα πουλάνε 40 ευρώ. Ημαρτον!!!

πολύ καλή τιμή, τεράστια διαφορά με οσο τα πουλάνε εδώ, εσυ τα παρήγγειλες?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lydia καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό εύχομαι στους 9!!!

Κορίτσια μην αγχώνεστε τόσο πολύ για τα ψώνια.Οι απόψεις είναι διαφορετικές γιατί κι οι ανάγκες είναι διαφορετικές.Πάρτε για αρχή λίγα πράγματα κ μετά όταν έρθουν τα μωράκια σας κάνετε τις ανάλογες αγορές.Κι εγώ τα περισσότερα τα αγόρασα αφού γέννησα.Ακόμα και τα έπιπλα τα πήρα όταν ο μικρός ήταν 20 ημερών!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Α κ εγώ χρησιμοποιούσα θηλές μόνο καουτσούκ.Για κάποιο λόγο της σιλικόνης δεν του άρεσαν καθόλου κ δεν τον βόλευαν που υποτίθεται είναι και καλύτερες.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

νατάσα μου και εγώ θα πάρω φορμακια να τα φοράει και εξω,αλλιώς είναι διπλά έξοδα!!αποστειρωτη και θηλαστρο ευτυχώς θα μου δώσουν..

crochetmania και εγώ τις ίδιας αποψεις ειμαι,με την πανα θα την εχω την περισσότερη ώρα να παίρνει αέρα το παιδί να μην μου ζεσταίνεται με επιπλέον ρούχα.

Τα καλλυντικά του jumbo είναι καλά?να τα εμπιστευτώ ή να πάρω από φαρμακείο να ειμαι σίγουρη????

twinomama Μια χαρά είναι τα 25η αφού έχεις 2!!!!δηλαδή και 20 να ειχες πάλι καλυμμένη θα ήσουν!!!ωραία η σκέψη σου να τα αφήσεις να τα παρεις με τις εκπτωσεις.επίσης και κολανακια θα χρειαστώ,ευχαριστώ που μου το θύμισες!!!

Καλλυντικα του zumbo θα παρω επωνυμα εννοειται proderm κτλ του φαρμακειου ειναι πολυ καλα δεν το συζητω! αλλα οικονομικα ειναι αρκετα πολυ ποιο τσουχτερα δλδ ενα αφρολουτρο-σαμπουαν της proderm εχει 5 ευρω

στο φαρμακειο εχει της Frezuderm Κορυφαια εταιρεια για μενα 15 ευρω....

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εμεις μπιμπερο πηραμε αυτα

http://www.chicco.gr/el/en_mpimpero_step_up_1_8ili_me_klisi_0m_150ml.html

με σιλικονη θηλη

κοριτσια για το μπουρνουζι θα ρωτησω αυριο την πεθερα μου εκεινη μας το αγορασε!

79o6p3.png

πολύ καλή τιμή, τεράστια διαφορά με οσο τα πουλάνε εδώ, εσυ τα παρήγγειλες?

Ναι τα παρηγγειλα απο amazon ηρθασν με μηδέν μεταφορικά σε δυο μέρες με courier στην πόρτα μου.

0SB8p3.png

Εμεις μπιμπερο πηραμε αυτα

http://www.chicco.gr/el/en_mpimpero_step_up_1_8ili_me_klisi_0m_150ml.html

με σιλικονη θηλη

κοριτσια για το μπουρνουζι θα ρωτησω αυριο την πεθερα μου εκεινη μας το αγορασε!

Καλημέρα, τα μπιμπερο αυτά είναι πλαστικά? Γιατί βλέπω δεν αναφέρει πουθενα οτι είναι bpa free. Ρώτα και τον παιδίατρο σου βέβαια, αλλά ξέρω οτι αν δεν είναι, στο βράσιμο η στην αποστηρωση βγάζουν μια κακή ουσία. Χωρίς να το παίζω εξυπνη σου το λέω, απλα το παρατήρησα.

0SB8p3.png

Καλημέρα σε όλες! Αν σκοπεύετε να θηλάσετε δεν θα χρειαστείτε μπιμπερό. Εγώ αγόρασα στους 4 μήνες που πήγα δουλειά. Για ώρα ανάγκης θα σας δώσει η avent - ίσως και άλλες εταιρείες- δείγματα, δηλ. μικρό μπιμπερό. Για αρχή δεν θα χρειαστείτε μεγαλύτερο. Αυτό είναι ένα ακόμη από τα καταπληκτικά του θηλασμού, ούτε μπιμπερό ούτε αποστειρωτές, ούτε ταλαιπωρία με βραστά νερά μέσα στην νύχτα. Πέρα από τα οφέλη που έχει για τα μικρά μας και εμας. Και στις εξόδους τρομερή ευκολία. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου όλο σου το νοικοκυριό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

kalhmera sas exthes phgame ston giatro k to koritsaki mou einai 1570gr , ola kala eutuxos... h kulitsa ths einai ligaki pio megalh ...alla akomh sta fusiologika oria (apo to zaxaro) ...prepei na prosexoume arketa... alla xwris agxws leei o giatros gt den exoume ksefigei opote mporoume na to ruthmisoume.... makari ola na pane kala.... Loipon oso gia ta pragmata k egw thelw polu na thulasw giauto exw parei mono ena mikro mpoukalaki ths chicco . an xreiastw tha steilw kapoion na parei... Koritsia m gia dhmosio nosokomeio xerei kammia ti ginete??? sou parexoun kati??? h tha prepei na etimasw ma terastia valitsa??? polla ta pragmata telika ... vrika k mia lista k prospathw apo ekei na organothw http://www.123baby.me/suitcase.html a kai skeftomai na mhn parw mwromantila ... h mama m einai polu kata gt leei oti sta koritsakia mporei na prokalesoun provlhmatakia... giauto tha exw ena megalo mpoukali me nero k mesa merikes stagones rodonero (apo to farmakeio) , merika panakia h pom pon ta oval k etoimes gia thn allagh ths panas mas ;)

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

kalhmera sas exthes phgame ston giatro k to koritsaki mou einai 1570gr , ola kala eutuxos... h kulitsa ths einai ligaki pio megalh ...alla akomh sta fusiologika oria (apo to zaxaro) ...prepei na prosexoume arketa... alla xwris agxws leei o giatros gt den exoume ksefigei opote mporoume na to ruthmisoume.... makari ola na pane kala.... Loipon oso gia ta pragmata k egw thelw polu na thulasw giauto exw parei mono ena mikro mpoukalaki ths chicco . an xreiastw tha steilw kapoion na parei... Koritsia m gia dhmosio nosokomeio xerei kammia ti ginete??? sou parexoun kati??? h tha prepei na etimasw ma terastia valitsa??? polla ta pragmata telika ... vrika k mia lista k prospathw apo ekei na organothw http://www.123baby.me/suitcase.html a kai skeftomai na mhn parw mwromantila ... h mama m einai polu kata gt leei oti sta koritsakia mporei na prokalesoun provlhmatakia... giauto tha exw ena megalo mpoukali me nero k mesa merikes stagones rodonero (apo to farmakeio) , merika panakia h pom pon ta oval k etoimes gia thn allagh ths panas mas ;)

Καλησπέρα. Εγώ το σκεφτομαι ως εξής. Όσο ειμαι σπίτι, πλύσιμο κατω απο την βρύση. Τώρα αν χρειαστεί να γίνει αλλαγή πανας εξω, μωρομαντηλα προσεκτικά για το κορίτσι. Μες στο καλοκαίρι, είναι εύκολο, πλυσιματακια συχνά για να δροσίζονται και τα μωρουλια.

0SB8p3.png

Καλημέρα σε όλες! Αν σκοπεύετε να θηλάσετε δεν θα χρειαστείτε μπιμπερό. Εγώ αγόρασα στους 4 μήνες που πήγα δουλειά. Για ώρα ανάγκης θα σας δώσει η avent - ίσως και άλλες εταιρείες- δείγματα, δηλ. μικρό μπιμπερό. Για αρχή δεν θα χρειαστείτε μεγαλύτερο. Αυτό είναι ένα ακόμη από τα καταπληκτικά του θηλασμού, ούτε μπιμπερό ούτε αποστειρωτές, ούτε ταλαιπωρία με βραστά νερά μέσα στην νύχτα. Πέρα από τα οφέλη που έχει για τα μικρά μας και εμας. Και στις εξόδους τρομερή ευκολία. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου όλο σου το νοικοκυριό.

Μωρέ δίκιο έχεις, κι εγώ το έχω βάλει σκοπό να θηλασω. Αλλά αν συμβεί τίποτα, να μην έχω δυο μπιμπερο? Επίσης, αν χρειαστεί να αντλω γάλα, παλι θα μου χρειάζονται. Το μεγαλυτερο άγχος μου, αλλά και η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να θηλάζω...

0SB8p3.png

Οι Παιδιατροι ειναι καθαρα καθετοι πλυσιμο με νερακι!!! εξω απο το σπιτι μωρομαντηλα και πλυσιμο μολις γυρισουμε σπιτι εγω ετσι εκανα μεχρι 2 χρονων το αμνιακο σου ειναι ενταξει???? διατροφη δεν κανεις??? η ινσουλινη??

79o6p3.png

Μωρέ δίκιο έχεις, κι εγώ το έχω βάλει σκοπό να θηλασω. Αλλά αν συμβεί τίποτα, να μην έχω δυο μπιμπερο? Επίσης, αν χρειαστεί να αντλω γάλα, παλι θα μου χρειάζονται. Το μεγαλυτερο άγχος μου, αλλά και η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να θηλάζω...

Και εγω να θηλασω θελω,αλλα τα μπιμπερο ειναι απαραιτητα μερικες φορες απλα θελουν συμπληρωμα και αλλες επειδη δεν ξερουν να πιανουν το βυζι καλα θυλαστρο και μετα στο μπιμπερο και ταισμα, οποτε εγω τα πηρα και ας τα χρησιμοποιησω ποιο πισω χαμενα δεν θα πανε ;);)

Στον γιο μου παντως τα χρησιμοποιησα απο την αρχη αφου το γαλα μου δεν τον εφτανε και του εδινα συμπληρωμα!

79o6p3.png

Καλημέρα, τα μπιμπερο αυτά είναι πλαστικά? Γιατί βλέπω δεν αναφέρει πουθενα οτι είναι bpa free. Ρώτα και τον παιδίατρο σου βέβαια, αλλά ξέρω οτι αν δεν είναι, στο βράσιμο η στην αποστηρωση βγάζουν μια κακή ουσία. Χωρίς να το παίζω εξυπνη σου το λέω, απλα το παρατήρησα.

Και στον γιο μου πλαστικα ειχα απο μωρο μωρο ειναι ειδικα για νεογγενητα θαρωτησω και την παδιατρο μας καλου-κακου αλλα και στο πρωτο δεν ειχε προβλημα αν θα ειναι πλαστικο....(ειδικο πλαστικο Εννοειται) τα συγκεκριμενα τα πλασαρουν πολυ απο με το που γεννηθουν τα μωρα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...