Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!

Lydia με το καλό τα μωράκια σου όλα να πάνε καλά τραβάς πολλά αλλά χαλάλι.

Πολλά διδυμάκια!

Κορίτσια μην πανικοβάλλεστε όλα θα γίνουν, εγώ που λέω ότι με μία βόλτα στο σουπερ και είμαι έτοιμη είναι επειδή τα έχω όλα, εκτός από μερικά ροζ ρουχαλάκια σεντονάκια και ζιπουνάκια που έχω πάρει επειδή δεν άντεξα.

Στο πρώτο είχα πάρει το λίκνο στον 8ο και λίγα ρουχαλάκια όλα τα άλλα αφού γέννησα ακόμα θυμάμαι την πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι ο άντρας μου πήγε για μπανάκι υπνοσφηνάκι ακόμα και σκουφάκι ύπνου και κάτι μικροπράγματα, ριλάξ αλλαξιέρα μάρσιπο καρότσι όλα μέχρι να σαραντίσει, μια χαρά τα πήγαμε.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φορμακι εξοδου εχω μονο 1! αυτο που θα τον παρω απο το Λητω :D:D

Εγώ ότι έχω πάρει είναι εξόδου, θα ξυπνάμε και θα βάζουμε τα καλά μας θα το τρελάνω το μωρό.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Κοριτσια ο σκοπος δεν ηταν να πανικοβληθητε εχουμε καιρο ακομα....απλα μετα λογο βαρους,κουρασης ειναι ποιο δυσκολο

Κορμακια θα ελεγα καλυτερα 5-6 φτανουν για αρχη και μονο καλοκαιρινα κοντομανικα δλδ και ποδαρακι εξω Γιατι ζεσταινονται εμενα μου ειπαν οτι αν κανει καυσωνα και με ζιμπουνι σκετο θα το εχω,δεν θελει υπερβολες γιατι το πρωτο πραγμα που θα παρεις δωρο θα ειναι Φορμακια! εγω εχω παρει και χειμωνιατικο αλλα ψιλο....μηπως και κρυωνει κουβερτες Προικα πικε βελουτε φλις ειχα απο το πρωτο πηρα αποστηρωτη μπουκαλια 6 για αρχη (μπορει και να θηλασω δεν ξερω!!)κοριτσια τρεξτε για μπουρνουζι στην chicco εχει 9 ευρω μονο!!! πηρα 2,τι αλλο καλτες γαντακια πανακια για τον ωμο σελτε Σεντονια αυτα εχω παρει Η κουνια μας ειναι εδω αλλα στο σπιτι θα την βαλω λιγο πριν γεννησω το καροτσι-ρηλαξ-πορτ-μπεμπε ειναι στην αποθηκη και περιμενουν αλλαξιερα-μπανακι επησις αυτα νομιζω δεν εχω παρει κατι αλλο,θελω να παω και jumbo να παρω καλλυντικα Αφρολουτρο-κρεμα για το σιγκαμα Θερμομετρο για το μπανιο του ψαλιδι βουρτσα επιθεματα στηθους...

Αυτα τα λιγα:oops::oops:;)

Και εγώ μια από τα ίδια τα έχω στην αποθήκη και θα τα ανεβάσουμε αφού μπω στον μήνα μου. Είπες για επιθέματα και θυμήθηκα τα δικά μας για την κλινική που δεν το είχα καν στο μυαλό μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ξέχασα να σας πω ότι αποστειρωτή και θήλαστρο δεν πείρα ποτέ γιατί δεν χρειάστηκε, μην τρελαθείτε να πάρετε ιδικά αν δεν σας περισσεύουν, αν χρειαστούν τα παίρνετε αργότερα.

crochetmania πολύ καλή η τιμή με τα μπουρνουζάκια.

twinomama και αυτό ήθελα να σας πω με της εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία για ψώνια είναι τόσο μικρούλια ακριβούτσικα και μόνο για λίγο καιρό που η εκπτώσεις είναι ταμάμ.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

νατάσα μου και εγώ θα πάρω φορμακια να τα φοράει και εξω,αλλιώς είναι διπλά έξοδα!!αποστειρωτη και θηλαστρο ευτυχώς θα μου δώσουν..

crochetmania και εγώ τις ίδιας αποψεις ειμαι,με την πανα θα την εχω την περισσότερη ώρα να παίρνει αέρα το παιδί να μην μου ζεσταίνεται με επιπλέον ρούχα.

Τα καλλυντικά του jumbo είναι καλά?να τα εμπιστευτώ ή να πάρω από φαρμακείο να ειμαι σίγουρη????

twinomama Μια χαρά είναι τα 25η αφού έχεις 2!!!!δηλαδή και 20 να ειχες πάλι καλυμμένη θα ήσουν!!!ωραία η σκέψη σου να τα αφήσεις να τα παρεις με τις εκπτωσεις.επίσης και κολανακια θα χρειαστώ,ευχαριστώ που μου το θύμισες!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

γεια σας κορίτσια,

η αλήθεια ειναι οτι και εγώ μπερδευτηκα με τα ψώνια...πήρα 8 καλοκαιρικά κορμακια και 2-3 φορμάκια μακρυμάνικα, αλλοι λένε οτι δεν χρειαζονται γιατι το σκεπάζεις με την πάνα αλλοι πάλι μου λένε να πάρω αρκετα γιατι θα τα χρειαζομαι το βράδι...

κατα τα άλλα πήρα μπουρνουζάκι, σελτεδάκια και πανάκια για τις γουλιες.

με μπιμπερο δεν εχω κανει τίποτα, πόσα να πάρω για αρχή? μικρά ή μεγάλα? και με τη θηλή, καουτσούκ ή σιλικόνη? εσεις τι εχετε κανει με μπιμπερό?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

τινα μου για τα μπιμπερο εχω ακουσει ότι 6 ειναι καλά οι αποψεις διίστανται ως προς την θηλη μπροστά ειναι αναλογα με το πιο θα συμπαθησει το μωρο,συνήθως με καουτσούκ ακουω που προτιμούν να παίρνουν οι μαμάδες!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

γεια σας κορίτσια,

η αλήθεια ειναι οτι και εγώ μπερδευτηκα με τα ψώνια...πήρα 8 καλοκαιρικά κορμακια και 2-3 φορμάκια μακρυμάνικα, αλλοι λένε οτι δεν χρειαζονται γιατι το σκεπάζεις με την πάνα αλλοι πάλι μου λένε να πάρω αρκετα γιατι θα τα χρειαζομαι το βράδι...

με μπιμπερο δεν εχω κανει τίποτα, πόσα να πάρω για αρχή? μικρά ή μεγάλα? και με τη θηλή, καουτσούκ ή σιλικόνη? εσεις τι εχετε κανει με μπιμπερό?

Για μπιμπερό και εγώ πιστεύω 6 είναι καλά 2 μικρά και 4 μεγάλα κατά προτίμηση γυάλινα από θηλή εγώ πάντα έπαιρνα καουτσούκ.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια,

Εγώ πήρα αυτά http://www.amazon.co.uk/Philips-SCD271-00-Newborn-Starter/dp/B003MAJ5OM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366656763&sr=8-1&keywords=avent+bottles και αυτά http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCD290-00-Natural/dp/B007ZPFLDE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1366656763&sr=8-5&keywords=avent+bottles

Μου έχουν πει φίλες μου οτι είναι καλά και αντικολικα. Η διάφορα τους είναι στις θηλές. Α, και by the way, εδώ τα σετ αυτά τα πουλάνε 40 ευρώ. Ημαρτον!!!

0SB8p3.png

Εγώ πήρα αυτά http://www.amazon.co.uk/Philips-SCD271-00-Newborn-Starter/dp/B003MAJ5OM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366656763&sr=8-1&keywords=avent+bottles και αυτά http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCD290-00-Natural/dp/B007ZPFLDE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1366656763&sr=8-5&keywords=avent+bottles

Μου έχουν πει φίλες μου οτι είναι καλά και αντικολικα. Η διάφορα τους είναι στις θηλές. Α, και by the way, εδώ τα σετ αυτά τα πουλάνε 40 ευρώ. Ημαρτον!!!

Αυτό το πακέτο έχει 2 μικρά και 2 μεγάλα; πολύ καλή τιμή.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Και απο μια βούρτσα πλυσίματος και απο μια πιπιλιτσα.

Τεράστια διαφορά τιμής..

Πραγματικά μεγάλη διαφορά εγώ από πιπίλες και μπιμπερό παίρνω της ΜΑΜ και εκτός απο της χαμηλές τιμές έχει και πιο καινούργια σχέδια.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...