Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Νομιζω πρεπει να ξεκινησεις,αργησες κιολας! θα πελαγωσες μετα!!! εχετα ετοιμα οσο ποιο πολυ βαρενεις τοσο ποιο πολυ θα δυσκολευτεις!

Ωχ αγχώθηκα τώρα...και το σπίτι είναι ακόμα στην μέση...θέλει όλο βάψιμο και να ανοίξω τα έπιπλα του σπιτιού μιας και το φτιάχνουμε τώρα..:confused:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ αγχώθηκα τώρα...και το σπίτι είναι ακόμα στην μέση...θέλει όλο βάψιμο και να ανοίξω τα έπιπλα του σπιτιού μιας και το φτιάχνουμε τώρα..:confused:

Μην αγχώνεσαι!!!Πήγαινε δες τι σου αρέσει,κάνε την έρευνα αγοράς κ κατέληξε σάυτό που θέλεις.Συνεννοήσου με το μαγαζί ότι επειδή έχεις το σπίτι στη μέση θα τα χρειαστείς τότε.

Ετσι έκανα κ εγώ.Φυσικά για άλλο λόγο μόλις γέννησα τα παράγγειλα κ μου ήρθαν σε 2 βδομάδες (το ήξερα εκ των προτέρων ότι θα έπαρινε τόσο).Αλλά αν καταλήξεις θα στα έχουν έτοιμα κ θα στα φέρουν όποτε τους πεις εσύ.Απλά μετά θα βαρύνεις κ θα είναι δύσκολο να γυρνοβολάς για ν'αποφασίσεις για έπιπλα.Τα ρουχαλάκια κ αυτά εντάξει δε πιάνουν τόσο χώρο κ αν τα πάρεις τώρα.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

koritsia kalhspera... epitelous o antras moy phre thn apofash na asxolhthei ligo me to pc m kai etsi exw kai pali upologisth... (oso krathsei kai pali :P ) diavasa osa mporesa kai xairomai polu poy eiste kala kai eseis kai ta zouzounia sas...

Gia to pws eimai egw kai h mpempa tha sas apanthsw aurio pou exoume giatro :P . se genikes grammes, ta gnwsta.... to sakxaro ekei, sta xalia tou. (kai elpizw h mikrh na einai kalh sta kila ths kai na mhn exei thematakia logo tou sakxarou).. ta kokala ponane tragika k h mikrh opou klwtsaei me ponaei polu... alla toulaxistwn fenete oti einai kala... autes tis meres vapsame kai kaname genhkh to spiti... shmera xekinhsa k to plhsimo twn rouxwn ... siga siga taktopoiw to paidiko... meta to pasxa ...opws upologizw tha einai ola etoima.... kai tha xekourastw sto upolupo pou mou menei....Se 13 meres mpenw ston 8o... kai perimenw pws kai pws na perasei o kairos... exthes gennhse k h xadelfh m (enan antrakla) k stis 20 maiou gennaei h koumpara m (me kaisarikh) ... thelw kai egw :( to mwraki moy... ) fantazomai pws oso pernaei o kairos niwthete kai eseis thn idia anagh me emena... loipon sas zalisa... filia polla se olles sas... :*

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

καλημέρα κορίτσια.

την παρασκευη πηγαμε γιατρό, η μπέμπα στις 28 εβδομάδες ειναι 1020...την κρατάει την σιλουέτα της, οχι σαν την μαμα της χιχι

φατσούλα δεν μπορέσαμε να δούμε παλι,μας κρατάει σε αγωνία.

ανυπομονώ να περάσει το Πάσχα και να ετοιμάσουμε το δωμάτιο της.

φιλάκια σε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερουδια!!! Τι ωραίος ήλιος είναι αυτός. Βρήκα ευκαιρία να βάλω τις κουβερτουλες που έχω πλεξει εγώ πλυντήριο που δεν μπαίνουν στεγνωτηριο και έτσι θα τελειώσουν οι δουλειές μου για τα μωρά.

Έβλεπα στον ύπνο μου οτι γεννησα, οτι με ξεγεννησε η μαμά μου, και καλά δεν είχα καταλάβει τίποτα, έρχεται και κου φέρνει την μπουμπου αγκαλιά και ηταν πολύ μεγαλο μωρό, κάνα 4κιλο και μου την έφερε να θηλασω. Έπιασε αμέσως το στηθος, και δεν καταλαβαινα ενόχληση. Και της λέω, έλα Φερε μου καιι τον μπέμπη, και μου τον φέρνει και αυτον και τον έβαλα στο άλλο στήθος και μια χαρά τα μωρά μοιυ με τον θηλασμό. Τόσο ζωντανο όνειρο, και προφανώς όπως καταλαβατε έχω πολύ άγχος για το α νμ τα καταφέρω με τον θηλασμό.

Όσο για το ζάχαρο, παει πολύ καλά. Ξεκίνησα σε άλλο γιατρό με διατροφή, την κάνω απο το Σάββατο, έχω χασει 300 γρ, τρώω συνέχεια και το ζάχαρο μου είναι πολύ χαμηλό. Μου ειπε αυτος εχθες οτι αν συνεχίσω με αυτές τις τιμες δεν θα κάνω ινσουλίνη. Εχθες είχε ερθει ένας νοσηλευτής της εταιρίας της ινσουλίνης και μου έκανε επειδηξη πως να τρυπιεμαι. Ελπίζω να το γλυτωσω. Το καλό είναι οτι η διατροφή είναι πλούσια 2500 θερμίδων, ουτε καν μπορω να τα φάω όλα, και χάνω κιόλας και πέφτει και τα ζάχαρο. Ο γιατρος μου είπε οτι πρεπει να τα τρώω όλα γιατί τα δίδυμα χρειάζονται τόσες θερμίδες και απαγορεύεται να χάσω κιλά. Καλα, ας μείνω εγώ σταθερή στα +11 και θα ειμαι πολύ ευχαριστημένη...

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Σας παρακολουθώ καιρό τώρα, αλλά μόλις προχθές αποφάσισα να γραφτώ. Περιμένω διδυμάκια (είναι η 2η IVF), 1 αγοράκι και 1 κοριτσάκι με ΠΗΤ 8/7, αλλά λόγω διδύμων υπολογίζω γύρω στις 17-23/6. Εύχομαι σε όλες μας με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας.

JQdCp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Σας παρακολουθώ καιρό τώρα, αλλά μόλις προχθές αποφάσισα να γραφτώ. Περιμένω διδυμάκια (είναι η 2η IVF), 1 αγοράκι και 1 κοριτσάκι με ΠΗΤ 8/7, αλλά λόγω διδύμων υπολογίζω γύρω στις 17-23/6. Εύχομαι σε όλες μας με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας.

Καλώς την. Με το καλό τα μωρακια σου.

Μαζί είμαστε κι εγώ 1+1 απο την πρωτη προσπάθεια ivf με ΠΗΤ 11/7 και υπόλογίζω γύρω στις 14/6 απ ότι συζητησα με τον γιατρό μου. Που θα γεννήσεις; Είχες καλη εγκυμοσύνη μέχρι τώρα?

0SB8p3.png

Καλώς την. Με το καλό τα μωρακια σου.

Μαζί είμαστε κι εγώ 1+1 απο την πρωτη προσπάθεια ivf με ΠΗΤ 11/7 και υπόλογίζω γύρω στις 14/6 απ ότι συζητησα με τον γιατρό μου. Που θα γεννήσεις; Είχες καλη εγκυμοσύνη μέχρι τώρα?

Καλώς σας βρήκα!!!

Τους πρώτους μήνες είχα πολλούς εμετούς και όταν σταμάτησαν στον 4ο, με έπιασε οσφυαλγία. Έτσι μέχρι σήμερα είναι μουδιασμένο το αριστερό μου πόδι, ενώ τον τελευταίο μήνα είμαι μεταξύ καναπέ-κρεβάτι λόγω συσπάσεων. Μετράω καθημερινά το ζάχαρο από την αρχή της εγκυμοσύνης και τον τελευταίο μήνα έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Δεν με ενοχλούν όλα αυτά αρκεί τα μωράκια να είναι καλά, μόνο που δεν έχω χαρεί βολτούλες σε μαγαζιά για να κοιτάξω για τα μπεμπε, παρά μόνο μέσω internet. Μετά το Πάσχα θα πάει ο σύζυγος να κάνει τα ανάλογα ψώνια.

JQdCp2.png

Οκ τώρα έχω πανικοβληθεί επισήμως. Το μόνο που έχουμε κάνει είναι ότι παραγείλαμε το κρεβατάκι-κούνια, και μου έδωσε μια ξαδέρφη μου αποστειρωτή και καροτσάκι.

Ούτε λίστα με τα ψώνια που πρέπει να κάνω έχω, ούτε παιδίατρο έχω βρει, κι όλο και βαραίνω!

Κι εσείς είστε έτοιμες με μια βόλτα στο σούπερ;;;

Πώς θα αποφασίσω τι χρειάζεται και σε τι ποσότητες δηλαδή; Αλλού διαβάζω 5 κορμάκια, αλλού διαβάζω 15... Πώς το οργανώσατε, βρε κορίτσια;

7M7zp2.png

Μην αγχώνεσαι!!!Πήγαινε δες τι σου αρέσει,κάνε την έρευνα αγοράς κ κατέληξε σάυτό που θέλεις.Συνεννοήσου με το μαγαζί ότι επειδή έχεις το σπίτι στη μέση θα τα χρειαστείς τότε.

Ετσι έκανα κ εγώ.Φυσικά για άλλο λόγο μόλις γέννησα τα παράγγειλα κ μου ήρθαν σε 2 βδομάδες (το ήξερα εκ των προτέρων ότι θα έπαρινε τόσο).Αλλά αν καταλήξεις θα στα έχουν έτοιμα κ θα στα φέρουν όποτε τους πεις εσύ.Απλά μετά θα βαρύνεις κ θα είναι δύσκολο να γυρνοβολάς για ν'αποφασίσεις για έπιπλα.Τα ρουχαλάκια κ αυτά εντάξει δε πιάνουν τόσο χώρο κ αν τα πάρεις τώρα.

Δυστυχως μένω σε χωριό και για να κοιτάξω βρεφικα είτε ρούχα είτε έπιπλα είναι μια ωρα αποσταση με το αμάξι,ο αντρας μου δεν θέλει να οδηγώ τωρα που είμαι έγκυος και αυτός δουλεύει επί ένα μήνα συνεχόμενα έξω στα χωράφια και δεν εχω με ποιον να πάω..πρώτα ο θεός τελειώνει αυτην την εβδομάδα και θα παμε να ψαχτουμε..αν είχαν μαγαζιά εδώ με τέτοια θα τα ειχα κανονίσει..απλά τωρα αναμένω δεν μπορώ να κάνω κατι άλλο..:(:(

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Lydia μου καλος ήρθες και με το καλό τα μωρακια σου!!!βλέπω ταλαιπωρήθηκες στην αρχη τις εγκυμοσυνης σου αλλά εύχομαι από δω και πέρα να πάνε ολα καλα :)

ephie μου μην αγχωνεσε γι'αυτα τα ψιλοπραγματα..υπολόγισε καταρχην ποσα πλυντηρια είσαι διαθετιμενη να βαζεις..εγώ ας πουμε εχω παρει 10 κορμακια και 4-5 φορμακια ψιλά και άλλα τόσα χειμωνιατηκα για αρχη (λογικα θα μας φερουν και οι φιλοι και οι συγγενείς άλλα τόσα δώρα) τα καλοκαιρινα κορμακια θα σου χρειαστουν γιατι θα ιδρώνει το μωρο..τωρα καλτσακια εχω πάρει 5 ζευγαρια ψιλα..και 2 ζευγαρια γαντακια για να μην γρατζουνιεται το μωρο..

επειτα ειναι τα σεντονακια,τα πετσετακια για τις γουλιες,κουβέρτες αγκαλιας,παπλωματακι,μπουρνουζακια,πετσετες μπανιου.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Εγώ έχω πάρει περισσότερα φορμακια καμια 25αρια γιατί είναι δυο μωρά. Αλλά δεν έχω πάρει καθόλου ρούχα εξόδου. Σκέφτομαι οτι μέχρι να σαραντησουν θα έχει εκπτώσεις,'οποτε θα ψωνισω τότε. Χωρια το τι θα μας φέρουν. Επίσης δεν έχω πάρει καθόλου μπουρνουζια αν με ρωτήσει κάποιος θα του τα ζητησω. Στην αρχή θα τα βολεψω με δικές μας πετσέτες εχουμε δεκάδες. Α και φορμακια έχω μονο καλοκαιρινά και μονο δυο ζευγάρια με μακρύ μανίκι. Έχω όμως πάρει κολανακια με ποδαράκι.

0SB8p3.png

Καλως μας ηρθες με το καλο τα νινακια σου!!,καπου θα βρω την λιστα να σε βαλω ;);)

79o6p3.png

Οκ τώρα έχω πανικοβληθεί επισήμως. Το μόνο που έχουμε κάνει είναι ότι παραγείλαμε το κρεβατάκι-κούνια, και μου έδωσε μια ξαδέρφη μου αποστειρωτή και καροτσάκι.

Ούτε λίστα με τα ψώνια που πρέπει να κάνω έχω, ούτε παιδίατρο έχω βρει, κι όλο και βαραίνω!

Κι εσείς είστε έτοιμες με μια βόλτα στο σούπερ;;;

Πώς θα αποφασίσω τι χρειάζεται και σε τι ποσότητες δηλαδή; Αλλού διαβάζω 5 κορμάκια, αλλού διαβάζω 15... Πώς το οργανώσατε, βρε κορίτσια;

Κοριτσια ο σκοπος δεν ηταν να πανικοβληθητε εχουμε καιρο ακομα....απλα μετα λογο βαρους,κουρασης ειναι ποιο δυσκολο

Κορμακια θα ελεγα καλυτερα 5-6 φτανουν για αρχη και μονο καλοκαιρινα κοντομανικα δλδ και ποδαρακι εξω Γιατι ζεσταινονται εμενα μου ειπαν οτι αν κανει καυσωνα και με ζιμπουνι σκετο θα το εχω,δεν θελει υπερβολες γιατι το πρωτο πραγμα που θα παρεις δωρο θα ειναι Φορμακια! εγω εχω παρει και χειμωνιατικο αλλα ψιλο....μηπως και κρυωνει κουβερτες Προικα πικε βελουτε φλις ειχα απο το πρωτο πηρα αποστηρωτη μπουκαλια 6 για αρχη (μπορει και να θηλασω δεν ξερω!!)κοριτσια τρεξτε για μπουρνουζι στην chicco εχει 9 ευρω μονο!!! πηρα 2,τι αλλο καλτες γαντακια πανακια για τον ωμο σελτε Σεντονια αυτα εχω παρει Η κουνια μας ειναι εδω αλλα στο σπιτι θα την βαλω λιγο πριν γεννησω το καροτσι-ρηλαξ-πορτ-μπεμπε ειναι στην αποθηκη και περιμενουν αλλαξιερα-μπανακι επησις αυτα νομιζω δεν εχω παρει κατι αλλο,θελω να παω και jumbo να παρω καλλυντικα Αφρολουτρο-κρεμα για το σιγκαμα Θερμομετρο για το μπανιο του ψαλιδι βουρτσα επιθεματα στηθους...

Αυτα τα λιγα:oops::oops:;)

79o6p3.png

Εγώ έχω πάρει περισσότερα φορμακια καμια 25αρια γιατί είναι δυο μωρά. Αλλά δεν έχω πάρει καθόλου ρούχα εξόδου. Σκέφτομαι οτι μέχρι να σαραντησουν θα έχει εκπτώσεις,'οποτε θα ψωνισω τότε. Χωρια το τι θα μας φέρουν. Επίσης δεν έχω πάρει καθόλου μπουρνουζια αν με ρωτήσει κάποιος θα του τα ζητησω. Στην αρχή θα τα βολεψω με δικές μας πετσέτες εχουμε δεκάδες. Α και φορμακια έχω μονο καλοκαιρινά και μονο δυο ζευγάρια με μακρύ μανίκι. Έχω όμως πάρει κολανακια με ποδαράκι.

Φορμακι εξοδου εχω μονο 1! αυτο που θα τον παρω απο το Λητω :D:D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...