Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Γεια σας κοπελιές!

Νικάκι πολύ καλό ιδικά για της πρωτάρες.

Λοιπόν εγώ 2 μέρες τώρα κάνω ξεκαθάρισμα από τα παιδικά αύριο θα τα βάψουμε και γίνετε ένας πανικός, εχθές το απόγευμα έφαγα σπανακόπιτα και με τσάκισε στης καούρες ξάπλωνα και νόμιζα θα ξεράσω όταν καθόμουν μου φεύγαν οι καούρες αλλά πονούσε η λεκάνη μου, πέρασα τέλεια το τρέλανα τον καλό μου γενικά δεν είμαι μουρμούρα αλλά εχθές τον έσκασα μέχρι που μου λέει ελπίζω την τσάντα σου να την έχεις έτοιμη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΩΧΧ φαντάζομαι τι θα πέρασες από καουρες για να φτασει ο αντρας σου να στο πει!!!!!

Εγώ βρε κορίτσια καουρες δεν εχω..τουλάχιστον όχι ακομα,λετε να ειμαι απο τις τυχερες????ή απλά θα βγάλω καραφλό παιδί??:Ο επειδη λένε ότι μαλλιαζουν οταν έχεις καουρες..:/

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

ΩΧΧ φαντάζομαι τι θα πέρασες από καουρες για να φτασει ο αντρας σου να στο πει!!!!!

Εγώ βρε κορίτσια καουρες δεν εχω..τουλάχιστον όχι ακομα,λετε να ειμαι απο τις τυχερες????ή απλά θα βγάλω καραφλό παιδί??:Ο επειδη λένε ότι μαλλιαζουν οταν έχεις καουρες..:/

Μακάρι να μην έχεις............ αν και λίγο χλομό, όσο για τα μαλλιά δεν τα πολυπιστεύω στο πρώτο είχα πολλές καούρες και βγήκε τελείως καραφλό και στο δεύτερο ίσα που της καταλάβαινα και είχε πολύυυυυυυυυυ μαλλί.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Μακάρι γιατί κρίμα θα είναι να βγάλω καραφλο κοριτσακι!!!!να σου ζήσουν τα παιδακια σου καλοτυχα να ειναι!!!από αγορες εκανες τπτ?ή θα βολευτεις με τα πραγματα των άλλων 2 παιδιων??

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μακάρι γιατί κρίμα θα είναι να βγάλω καραφλο κοριτσακι!!!!να σου ζήσουν τα παιδακια σου καλοτυχα να ειναι!!!από αγορες εκανες τπτ?ή θα βολευτεις με τα πραγματα των άλλων 2 παιδιων??

Έχουμε τα πάντα, εκτός από το λίκνο που το πήραμε στο πρώτο, και καρεκλάκι αυτοκινήτου για βρέφη που πήραμε στο δεύτερο όλα τα άλλα είναι καινούργια από το τρίτο μόνο καρότσι θα πάρουμε και ρουχαλάκια που δεν έχω καθόλου κοριτσίστικα. Βασικά λέω μετά της 32 εβδομάδες να αρχίσω να ετοιμάζομαι πάνες πιπίλες και τα σχετικά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

natasa μου κ εγω τότε λέω να αρχισω να ψωνιζω..αρχές μαϊου όμως θα παρω το κρεβατακι και θα ψωνισω και τα υπολοιπα..μήπως τα εχω αφησει λίγο στην άκρη?μηπως να αρχισω να ψωνιζω?γιατί εχω μονο μερικά ρουχαλακια τπτ αλλο..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Εχθες είχα παει που ήμουν ακριβως 28 εβδομάδων. Το αμνιακό θα το δει ο γιατρός σου στον υπέρηχο. Παντα το ελέγχουν, άσχετα αν δεν σου λέει κάτι, αν ηταν πιο πανω η πιο κάτω απο το κανονικό θα σου το έλεγε φαντάζομαι για να ελεγξετε γιατί.

Ζάχαρο εκανα κάθε μήνα μαζι με τις αλλες εξετάσεις, αλλά τώρα με το θεμα που έχω κάνω μετρήσεις στο σπίτι κάθε μέρα..

Αχ κορίτσια με έχει πάρει πολύ απο κάτω, Μίλησα με εναν άλλον γιατρό ενδοκρινολογο που ειδικεύεται σε διαβήτη κύησης και μου είπε οτι στην περιπτωση μου η ινσουλίνη είναι μονόδρομος λόγω των υψηλών πρωινών τιμών. Μου έδωσε διατροφή συγκεκριμένη και οδηγείες να κάνω 6 μετρήσεις την μέρα και την τριτη θα πάω να ρυθμίσουμε δόση ινσουλίνης. Είμαι πολύ απογοητευμένη...

Κοριτσακι μου μην απογοητευεσαι,δεν ειναι τπτ η ινσουλινη..... στο λεει μια μαμα που και στις 2 εγκυμοσυνες εκανε στην πρωτη απο 30 εβδομαδων και σε αυτη απο 18 εβδομαδων Καλυτερα υγιει μωρα με ινσουλινη παρα χωρις.....

Το μονο κακο ξερεις ποιο ειναι και στο λεω γιατι ουτε εμενα μου το ειχαν πει και ειχα τρελαθει απο την στεναχωρια μου.... Οταν με το καλο γεννησεις τα μικρα θα στα κρατησουν 24 ωρες στην εντατικη τους παιρνουν αιμα και βλεπουν το ζαχαρο τους γιατι φοβουντε μην κανουν υπογλυκαιμια....

79o6p3.png

natasa μου κ εγω τότε λέω να αρχισω να ψωνιζω..αρχές μαϊου όμως θα παρω το κρεβατακι και θα ψωνισω και τα υπολοιπα..μήπως τα εχω αφησει λίγο στην άκρη?μηπως να αρχισω να ψωνιζω?γιατί εχω μονο μερικά ρουχαλακια τπτ αλλο..

Κάνε μία λίστα με το τι θα χρειαστείς μετά μια έρευνα αγοράς να ξέρεις πάνω κάτω πόσο θα κοστίσουν να είσαι έτοιμη αν τα πάρεις όλα από την αρχή θέλει αρκετούτσικα λεφτά, άσε που ξέρω πολλές που έχουν ακόμα καιρό σε σχέση με μας που έχουν πάρει τα πάντα. Εγώ αν εξαιρέσουμε το καρότσι, μια βόλτα στο σούπερ που λέει ο λόγος και είμαι έτοιμη.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα κορίτσια,

Κι εγώ όλα έτοιμα τα έχω μέχρι και πάνες και σαπούνι για το μπανακι τους. Ρούχα πλυμένα σιδερωμενα στην θέση τους. Το μονο που περιμένω είναι να μου φέρουν το καρότσι, τις καλαθουνες και τα καθισματακια αυτοκινήτου για να τα πλυνω. Όλα θα μου τα δανεισουν. Α και πρεπει να πάρω και τα στρωματακια για τις καλαθουνες.

Εχω την αβεβαιότητα του ποτε θα γεννησω και πρεπει μέχρι το Πάσχα να είναι όλα στην θέση τους. Δεν ξέρω έχω την εντύπωση οτι μόλις γυρίσω σπίτι με τα μωρά, όχι χρονο για οργάνωση και ψώνια δεν θα έχω, ουτε για τουαλέτα που λέει ο λόγος.

0SB8p3.png

Καλησπέρα!

Χίλια συγγνώμη που εισβάλλω στην παρέα σας έτσι στα ξαφνικά. Είμαι έτοιμη να κάνω την έβδομη εξωσωματική μου και δυστυχώς έχει αλλάξει το σύστημα του δημοσίου για τα φάρμακα κι έτσι δεν μπορώ να πάρω πια μέσω ΙΚΑ λόγω των πολλών προσπαθειών που έχω κάνει.

Εάν σε κάποια κοπέλα έχουνε περισσέψει γκονάλ και μενοπούρ και δεν τα χρειάζεται γιατί έχει γίνει ήδη ευτυχισμένη..θα το εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε ενα προσωπικό μήνυμα γιατί τα έχω πολύ μεγάλη ανάγκη άμεσα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Αχ κορίτσι μου κι εγώ γκοναλ χρησιμοποιούσα, αλλά όχι μονο δεν μου περίσσεψαν, πληρωσα και 300 ευρώ για δυο δόσεις ακόμα που δεν μου κάλυψε το ΙΚΑ και μου χρειάστηκαν.

Είμαι σίγουρη οτι απο το forum θα βρεις σίγουρα να σε εξυπηρετήσουν. Σου εύχομαι οτι καλυτερο και μια τεραστια επιτυχία αυτή τη φορά.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου μην απογοητευεσαι,δεν ειναι τπτ η ινσουλινη..... στο λεει μια μαμα που και στις 2 εγκυμοσυνες εκανε στην πρωτη απο 30 εβδομαδων και σε αυτη απο 18 εβδομαδων Καλυτερα υγιει μωρα με ινσουλινη παρα χωρις.....

Το μονο κακο ξερεις ποιο ειναι και στο λεω γιατι ουτε εμενα μου το ειχαν πει και ειχα τρελαθει απο την στεναχωρια μου.... Οταν με το καλο γεννησεις τα μικρα θα στα κρατησουν 24 ωρες στην εντατικη τους παιρνουν αιμα και βλεπουν το ζαχαρο τους γιατι φοβουντε μην κανουν υπογλυκαιμια....

Το ξέρω για την εντατική και είναι ένας απο τους λόγους που έχω φρικαρει. Με τον θηλασμό πως το χειρίστηκες?

Επίσης φοβάμαι πολύ τις υπογλυκαιμιες. Περισσότερο γιατί μένω αρκετές ώρες μονη μου και με έχουν φοβησει όλοι. Το μονο που εύχομαι είναι απο σήμερα που ξεκίνησα την καινούργια διατροφή να κατασφερω να ρυθμισω τουλαχιστον τις μετρήσεις μέσα στην μέρα και να έχω προβληματικό μονο το πρωινό. Αυτο δεν θα σήμαινε οτι θα κάνω μονο μια δόση το βράδυ?

0SB8p3.png

Το ξέρω για την εντατική και είναι ένας απο τους λόγους που έχω φρικαρει. Με τον θηλασμό πως το χειρίστηκες?

Επίσης φοβάμαι πολύ τις υπογλυκαιμιες. Περισσότερο γιατί μένω αρκετές ώρες μονη μου και με έχουν φοβησει όλοι. Το μονο που εύχομαι είναι απο σήμερα που ξεκίνησα την καινούργια διατροφή να κατασφερω να ρυθμισω τουλαχιστον τις μετρήσεις μέσα στην μέρα και να έχω προβληματικό μονο το πρωινό. Αυτο δεν θα σήμαινε οτι θα κάνω μονο μια δόση το βράδυ?

με το θηλασμο,μοε εφεραν θηλαστρο ηλεκτρονικο και οτι εβγαζα το εστελνα κατω και τον ταιζαν και του εδιναν και συπληρωμα....

Μην τις φοβασε τις υπογλυκαιμιες πραγματικα δεν ειναι τπτ το τρομερο ουτε κατι το οποιο δεν θα παρεις χαμπαρι νιωθεις ζαλαδα ταχυπαλμια και σαν να σου κοβονται τα ποδια,θα πινεις ενα χυμο η μια καραμελα και αν επιμενει και 2-3 καραμελες και θα ανεβει χθες ξυπνησα επειδη ειχα υπογλοικαιμια και την πηρα και ειχα 42!!!! εφαγα και συνηλθα αμεσως,μην ακους γυρω γυρω περισσοτερο σε τρομαζουν

ναι πιθανοτατα να κανεις μονο το βραδυ αν οι αλλες τιμες ειναι καλες

79o6p3.png

Κάνε μία λίστα με το τι θα χρειαστείς μετά μια έρευνα αγοράς να ξέρεις πάνω κάτω πόσο θα κοστίσουν να είσαι έτοιμη αν τα πάρεις όλα από την αρχή θέλει αρκετούτσικα λεφτά, άσε που ξέρω πολλές που έχουν ακόμα καιρό σε σχέση με μας που έχουν πάρει τα πάντα. Εγώ αν εξαιρέσουμε το καρότσι, μια βόλτα στο σούπερ που λέει ο λόγος και είμαι έτοιμη.

Και εγω σχεδον ετοιμα τα εχω,ξεκινησα να περνω απο τον 4ο ολα μαζι ειναι πολλα λεφτα και μου κακοφανηκε στο πρωτο ενω τωρα δεν το εχω καταλαβει;)

79o6p3.png

Νομιζω πρεπει να ξεκινησεις,αργησες κιολας! θα πελαγωσες μετα!!! εχετα ετοιμα οσο ποιο πολυ βαρενεις τοσο ποιο πολυ θα δυσκολευτεις!

79o6p3.png

Γεια σας κορίτσια!Την έχω καταβρεί με την αδειούλα και συνέχεια βολτάρουμε με τον μικρό.Εντω μεταξύ θα γίνω νονά τον Σεπτέμβρη τα κανονίζω όλα τώρα να είναι έτοιμα πριν γεννήσω γιατί μετά που χρόνος για τέτοια.

Κατά τ'άλλα καλά,έχω ξεκουραστεί απίστευτα και νιώθω πολύ καλύτερα.Αφού το σκέφτομαι πως θα γυρίσω την άλλη βδομάδα για δουλειά.

Από τα πράγματα του μωρού τα έχω όλα έτοιμα εκτός από το καθισματάκι του αυτοκινήτου που μάλλον θα μου το δώσει μία φίλη αλλιώς πρέπει να πάω να πάρω ένα για τις μετακινήσεις μας.Τον Ιούνιο που θα σταματήσω θα ετοιμάσω κ τα ρουχαλάκια,μόνο πλύσιμο θέλουν και ταίριασμα στα συρτάρια κ δε νομίζω ότι έχω τίποτα άλλο.

Καούρες στο 1ο είχα απίστευτες αλλά το μωρό βγήκε φυσιολογικό από μαλλιά,δεν θα έλεγα ότι είχε κ πολλά.Τώρα έχω πολύ λιγότερες κ έχω παρατηρήσει ότι με πιάνει όταν τρώω χαζομάρες.Πάντως είχα τσακίσει τις τσίχλες.Κατά κάποιο περίεργο τρόπο όταν είχα καούρα έτρωγα τσίχλα κ μετά από λίγα λεπτά ηρεμούσα.Δε με βοηθούσε τίποτα άλλο.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...