Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες τις φουσκωτούλες!!!!

όντως περπατάμε σαν πάπιες βρε κορίτσια και τώρα που ανοιξε ο καιρός όλο βόλτες θέλω, δεν με χωράει το σπίτι.

συσπάσεις εχω και εγώ, οταν ξαπλώνω και χαλαρώνω, νιωθω την κοιλια μου να σφίγγει για μερικα δευτερόλεπτα, ο γιατρος λεει δεν ειναι κατι ανυσηχητικο αλλά εχω φοβηθει αρκετα....εσας τι σας είπανε για τις συσπάσεις?

Τελείως σαν πάπια. Εγώ έχω και τεραααααστια κοιλιά λόγω διδύμων!!! Αλλά βόλτες δεν πάω, απαγορευμένα πράγματα αυτά. Μέχρι τους γιατρούς και πίσω. Ο άντρας μου με κοροϊδεύει έτσι όπως πάω!

Για τις συσπάσεις δεν έχω ρωτήσει, μια φορά είχα που είχα κουραστεί πολύ, αύριο όμως που θα πάω έχω στο νου μου να τον ρωτησω...

0SB8p3.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!

Βλέπω ολα καλα με τους γιατρούς και τα υπολοιπα νεα σας!!

Εμένα σημερα μόνο με ενόχλησε η μέση μου αλλα επειδή κουραστηκα λίγο παραπανω με τις δουλειες του σπιτιου και το μαγείρεμα(ζημωσα και ψωμακι)

Εγώ εχω γιατρό στις 26 του μήνα πρώτα ο θεός..εγώ στις 26w2d που είχα πάει στο γιατροί η μπεμπα ήταν 925 γραμμάρια!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα κοπέλες!

Τι μου κάνετε???

Διάβαζα που γράφατε για συσπάσεις, εγω έχω αρκετά συχνά ειδικά όταν κουράζομαι, είναι σαν σφίξιμο και κάποτε τουμπώνει κιόλας στη μια μεριά η κοιλιά μου. Σίδηρο και βιταμίνες πίνω κάθε μέρα (εμένα ο αιματοκρίτης μου ήταν ΠΑΝΤΑ κάτω από το κανονικό) τώρα με το σίδηρο ρυθμίστηκε αλλά δεν ξανάκανα και αναλύσεις από αυτές που έκανα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Πρέπει να κάνω?

όντως περπατάμε σαν πάπιες πλέον χιχιχι... Εμας χάλασε και το ανσανσερ στη δουλεια και ανεβαίνω κάθε μέρα 5 ορόφους! Οι άλλες έγκυες δεν έρχονται δουλεια... Ενώ εγώ με τα δίδυμα ανεβοκατεβαίνω... Λετε να μην πρέπει????

Εμεις στη παρέα έχουμε κάνει συνήθειο τα babyshower και θα κάνω λίστα στο mothercare. Θα πάρω τελικά το καρότσι του mothercare (http://www.mothercare.com/Mothercare-Xoob2-Double-Stroller/494939,default,pd.html), έχει καμιά διδυμομαμά υπόψην της αυτό το καροτσάκι? Θα το πάρω από το mothercare 200ευρώ νομίζω είναι καλά, είναι από ηλικίες 0+.

Δηλαδή τώρα πρέπει να προσέχουμε να μη πέσουμε κίολας??? Ωχ! Δεν πάμε καλά! χιχιχι.

ΒΤW μπορείς να κάνεις δίαιτα στην εγκυμοσύνη??? Εγώ άκουσα ότι απαγορεύεται... Έχω βάλει 14 κιλα (και μετά από αυτό αντί να περιορίσω το φαι τρώω σαν βόδι ακόμη περισσότερο :oops:)...

Εγώ πάω τη Δευτέρα να δω τα αγοράκια μου. Ανυπομονώ. Θα είμαι 26 βδ και 4 ημερών. Παρόλο που κλωτσάνε περισσότερο, πάλι αν περάσει ώρα και δεν τα νοιώσω αγχώνομαι....

Χάρηκα πολύ για όλες τις κοπέλες που πήγαν στο γιατρό και όλα καλά!

φιλάκια πολλά

χχχχ

Χριστίνα μου μιας και κοιτάς για καρότσι δες κ αυτό http://www.fatsules.gr/echo-chicco.html

Είναι και φθηνό,μάρκα και ελαφρύ!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα κοπέλες!

Τι μου κάνετε???

Διάβαζα που γράφατε για συσπάσεις, εγω έχω αρκετά συχνά ειδικά όταν κουράζομαι, είναι σαν σφίξιμο και κάποτε τουμπώνει κιόλας στη μια μεριά η κοιλιά μου. Σίδηρο και βιταμίνες πίνω κάθε μέρα (εμένα ο αιματοκρίτης μου ήταν ΠΑΝΤΑ κάτω από το κανονικό) τώρα με το σίδηρο ρυθμίστηκε αλλά δεν ξανάκανα και αναλύσεις από αυτές που έκανα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Πρέπει να κάνω?

όντως περπατάμε σαν πάπιες πλέον χιχιχι... Εμας χάλασε και το ανσανσερ στη δουλεια και ανεβαίνω κάθε μέρα 5 ορόφους! Οι άλλες έγκυες δεν έρχονται δουλεια... Ενώ εγώ με τα δίδυμα ανεβοκατεβαίνω... Λετε να μην πρέπει????

Εμεις στη παρέα έχουμε κάνει συνήθειο τα babyshower και θα κάνω λίστα στο mothercare. Θα πάρω τελικά το καρότσι του mothercare (http://www.mothercare.com/Mothercare-Xoob2-Double-Stroller/494939,default,pd.html), έχει καμιά διδυμομαμά υπόψην της αυτό το καροτσάκι? Θα το πάρω από το mothercare 200ευρώ νομίζω είναι καλά, είναι από ηλικίες 0+.

Δηλαδή τώρα πρέπει να προσέχουμε να μη πέσουμε κίολας??? Ωχ! Δεν πάμε καλά! χιχιχι.

ΒΤW μπορείς να κάνεις δίαιτα στην εγκυμοσύνη??? Εγώ άκουσα ότι απαγορεύεται... Έχω βάλει 14 κιλα (και μετά από αυτό αντί να περιορίσω το φαι τρώω σαν βόδι ακόμη περισσότερο :oops:)...

Εγώ πάω τη Δευτέρα να δω τα αγοράκια μου. Ανυπομονώ. Θα είμαι 26 βδ και 4 ημερών. Παρόλο που κλωτσάνε περισσότερο, πάλι αν περάσει ώρα και δεν τα νοιώσω αγχώνομαι....

Χάρηκα πολύ για όλες τις κοπέλες που πήγαν στο γιατρό και όλα καλά!

φιλάκια πολλά

χχχχ

Για σίδηρο ούτε εγώ έχω ξανακάνει,μόνο την αίματος και ούρων που κάνω κάθε μήνα κι ότι άλλο προκύψει.

Μήπως δεν πρέπει να πηγαίνεις κ εσύ στη δουλειά να ανεβαίνεις 5 ορόφους?Είναι πάαααααρα πολλά σκαλιά κ έχεις κ δίδυμα!Πότε σκοπεύουν να το φτιάξουν το ασανσέρ?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Μαιρη μου!!! μια Χαρα ο μπεμπαρος!!! αχ που ξεκουραση με δευτερο παιδι!!! την Δευτερα εκανα γενικη την τριτη εβγαλα 4 πληντυρια σιδερο και το απογευματακι που ηθελα να ξαπλωσω δεν με αφηνε :shock::shock:

Η μεση εντωμεταξυ τρελο πονο νομιζω οτι μου εχουν βαλει βαριδακια στην μεση.....:oops:

Αχ πόσο σε νιώθω!Δε νομίζω πλέον να την βγάλω καθαρή κ μάλλον θα φέρω γυναίκα να μου καθαρίζει τα χοντρά.Για γενική ούτε λόγος!Σήμερα έκανα μόνο το μπάνιο (νιπτήρα κ τουαλέτα) κ κόντεψα να μείνω!Χαρά στο κουράγιο σου που έκανες γενική!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Κου-κου!!! καλε που ειστε??? Τι κανετε κοιλιτσες ομορφες??? Εγω το εχω ριξει στο πλεξιμο

σημερα ο μικρος ειναι στην πεθερα μου και ξεκουραζομαι :-)

79o6p3.png

Γειά σας κοιλουμπιτσες. Μόλις γύρισα απο γιατρό. Όλα καλά εκτός απο λίγο αυξημένο αμνιακό. Φαινεται οτι κάτι γίνεται με το ζάχαρο και μου είπε να παω σε άλλον γιατρό τώρα για πιο συγκεκριμένα πράγματα. Πεινάω και δεν εδώ αποτέλεσμα, τα νεύρα μου τσαταλια... Ο μπεμπουκος μου είναι 1150 και η μπεμπουλα 1000. Το άντρακι μου είναι μεγαλο για δίδυμα μου ειπε , ενω η κούκλα είναι κανονική. Θα κλείσω για Ντόπλερ την αλλη εβδομαδα και βλέπουμε. Α, στην επιστροφη σταματησα και στο φαρμακείο και χτυπησα και μια ένεση κορτιζόνη. Αύριο η δεύτερη δόση... Και πονααααααει!!!!!

0SB8p3.png

Γειά σας κοιλουμπιτσες. Μόλις γύρισα απο γιατρό. Όλα καλά εκτός απο λίγο αυξημένο αμνιακό. Φαινεται οτι κάτι γίνεται με το ζάχαρο και μου είπε να παω σε άλλον γιατρό τώρα για πιο συγκεκριμένα πράγματα. Πεινάω και δεν εδώ αποτέλεσμα, τα νεύρα μου τσαταλια... Ο μπεμπουκος μου είναι 1150 και η μπεμπουλα 1000. Το άντρακι μου είναι μεγαλο για δίδυμα μου ειπε , ενω η κούκλα είναι κανονική. Θα κλείσω για Ντόπλερ την αλλη εβδομαδα και βλέπουμε. Α, στην επιστροφη σταματησα και στο φαρμακείο και χτυπησα και μια ένεση κορτιζόνη. Αύριο η δεύτερη δόση... Και πονααααααει!!!!!

Μετρας το ζαχαρο??? οι τιμες ειναι καλες??? κανεις ινσουλινη η μονο Διατροφη?

79o6p3.png

Μετρας το ζαχαρο??? οι τιμες ειναι καλες??? κανεις ινσουλινη η μονο Διατροφη?

Την προηγούμενη εβδομαδα πήγα σε ενδοκρινολογο και μου είπε οτι επειδή οι εξετάσεις μου είναι καλες, να κάνω ενδεικτικές μετρήσεις, να αποφευγω υδατάνθρακες και οτι όλα καλά. Χωρίς να μου δώσει συγκεκριμένη διατροφή με αποτέλεσμα να μπερδευτω, να μην τρώω σχεδόν τίποτα (εχασα 2 κιλά) και το αποτέλεσμα είναι πρωινό ζάχαρο σταθερά στο 100-105! Που δεν είναι καθόλου καλό. Μεταγευματικο μια χαρά, κάτω απο 100 παντα. Οποτε είπα στον γιατρό μου οτι θέλω άλλον γιατρό να είναι πιο λεπτομερής και να μου δώσει συγκεκριμένη διατροφή, να μην τρελαθω κιόλας. Γιατί είμαι στα όρια...

αλήθεια, τι καλό πλεκεις?

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Την προηγούμενη εβδομαδα πήγα σε ενδοκρινολογο και μου είπε οτι επειδή οι εξετάσεις μου είναι καλες, να κάνω ενδεικτικές μετρήσεις, να αποφευγω υδατάνθρακες και οτι όλα καλά. Χωρίς να μου δώσει συγκεκριμένη διατροφή με αποτέλεσμα να μπερδευτω, να μην τρώω σχεδόν τίποτα (εχασα 2 κιλά) και το αποτέλεσμα είναι πρωινό ζάχαρο σταθερά στο 100-105! Που δεν είναι καθόλου καλό. Μεταγευματικο μια χαρά, κάτω απο 100 παντα. Οποτε είπα στον γιατρό μου οτι θέλω άλλον γιατρό να είναι πιο λεπτομερής και να μου δώσει συγκεκριμένη διατροφή, να μην τρελαθω κιόλας. Γιατί είμαι στα όρια...

αλήθεια, τι καλό πλεκεις?

Γλυκια μου ναι 100 ζαχαρο νηστειας ειναι πολυ.... και το απογευματινο τσιμπημενο ειναι αναλογα τι ωρα τρως βεβαια και ποση ωρα μετα το μετρας...

πρεπει να τρως απαραιτητα καθε 3 ωρες μικρα γευματα....Δεν κανει να μενεις νηστικη πολλες ωρες! και εγω που υποτιθεται οτι το ελενχω εχω παραπανω αμνιακο πανω του μετριου ετσι μου ειπε.....Σου ειπε οτι ειναι κακο εσενα?

Εφτιαξα μια σαλοπετα για τον μικρο και τωρα του φτιαχνω μια κουβερτα με νημα γι το καλοκαιρακι μαλλινες εχω ηδη 3 :shock:

79o6p3.png

Γλυκια μου ναι 100 ζαχαρο νηστειας ειναι πολυ.... και το απογευματινο τσιμπημενο ειναι αναλογα τι ωρα τρως βεβαια και ποση ωρα μετα το μετρας...

πρεπει να τρως απαραιτητα καθε 3 ωρες μικρα γευματα....Δεν κανει να μενεις νηστικη πολλες ωρες! και εγω που υποτιθεται οτι το ελενχω εχω παραπανω αμνιακο πανω του μετριου ετσι μου ειπε.....Σου ειπε οτι ειναι κακο εσενα?

Εφτιαξα μια σαλοπετα για τον μικρο και τωρα του φτιαχνω μια κουβερτα με νημα γι το καλοκαιρακι μαλλινες εχω ηδη 3 :shock:

Μεταγευματικο εννοω μια ωρα μετά απο την ωρα που ξεκιναω το φαγητο μου! Μου ειπε ειναι καλό αυτο! Εχω αγχωθει πολυ δεν με νοιαζει τοσο να μην τρωω οσο το να μην βλαψει τα μωρα! Μου ειπε σημερα οτι το αμνιακο ειναι λιγο πιο πανω απο το κανονικο αλλα ολα τα άλλα εινάι οκ, πλακουντας και οι κοιλιτσες τους! Οποτε λεει ας κανουμε τωρα την προληψη μιας και φαινεται οτι υπαρχει η ταση να γινει ζαχαρο πριν προλαβει και βλαψει τα μωρα! Γίαυτο θελω να παω σε γιατρο που θα μου δωσει συγκεκριμενη διατροφη και οχι γενικοτητες!

Σαλοπετα;;; Τελεια ιδεα, εγω για τον μπεμπη εχω πλεξει μονο ζακετακι κουβερτα και παπουτσακια, δεν μπορουσα να σκεφτω κατι αλλο ενω για την μπεμπα οτι μπορεις να φανταστεις!

0SB8p3.png

γεια σας κοπέλες!

nikaki19 το έχω δει το echo chicco και τελικά προτίμησα αυτό της mothercare διοτι είναι πιο ελαφρύ, έχει ποδόσακους, 3 χερούλια και είναι και πιο φτηνό! ;)

twinmama, αχ τί ωραία που μεγαλώνουν τα μωράκια σου!!!Ανυπομονώ και γω για τη Δευτέρα που θα δω τα δικά μου. Κοριτσάκι ποσων βδομάδων ήσουν ακριβώς όταν έκανες αυτές τις μετρήσεις? Έχω άγχος διότι το ένα μωράκι είναι λίγο μικρούλι σε σχέση με το άλλο... Το ένα μου βγάζει due date 22-25/7 και το άλλο 29/7-1/8 :|....

Επίσης ήθελα να ρωτήσω τί σημαίνει να έχει αυξημένο αμνιακό υγρό??? Και πότε πρέπει να σου το μετράει ο γιατρός? Εμένα δεν μου έχει πει τπτ...

Τώρα για το ζάχαρο εγώ είχα κάνει το τεστ με τη lucozade στις 12w αν θυμάμαι καλά. Νομίζω πως πρέπει να το επαναλάβω σύντομα όμως. Εσείς κάθε πόσο μετράτε το ζάχαρο?

To θέμα με το ασανσερ δε λύθηκε φυσικά... Τη Δευτέρα δε θα πάω δουλειά θα πάω στο γιατρό και θα δω τι θα μου πει. Νομίζω όμως ότι χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Γιατί να ρισκάρω με τα μωράκια μου και να ανεβοκατεβαίνω τόσα σκαλιά κάθε μερα? Άσε που έχω βάλει 30% του βάρους μου(15g)!!!Κουράζομαι πολύ!!! Βρέ κορίτσια και σας το μυαλό σας δεν στροφάρει πλέον κανονικά? Διότι εμένα δεν πάει καθόλου καλά!!!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

γεια σας κοπέλες

twinmama, αχ τί ωραία που μεγαλώνουν τα μωράκια σου!!!Ανυπομονώ και γω για τη Δευτέρα που θα δω τα δικά μου. Κοριτσάκι ποσων βδομάδων ήσουν ακριβώς όταν έκανες αυτές τις μετρήσεις? Έχω άγχος διότι το ένα μωράκι είναι λίγο μικρούλι σε σχέση με το άλλο... Το ένα μου βγάζει due date 22-25/7 και το άλλο 29/7-1/8 :|....

Επίσης ήθελα να ρωτήσω τί σημαίνει να έχει αυξημένο αμνιακό υγρό??? Και πότε πρέπει να σου το μετράει ο γιατρός? Εμένα δεν μου έχει πει τπτ...

Τώρα για το ζάχαρο εγώ είχα κάνει το τεστ με τη lucozade στις 12w αν θυμάμαι καλά. Νομίζω πως πρέπει να το επαναλάβω σύντομα όμως. Εσείς κάθε πόσο μετράτε το ζάχαρο

Εχθες είχα παει που ήμουν ακριβως 28 εβδομάδων. Το αμνιακό θα το δει ο γιατρός σου στον υπέρηχο. Παντα το ελέγχουν, άσχετα αν δεν σου λέει κάτι, αν ηταν πιο πανω η πιο κάτω απο το κανονικό θα σου το έλεγε φαντάζομαι για να ελεγξετε γιατί.

Ζάχαρο εκανα κάθε μήνα μαζι με τις αλλες εξετάσεις, αλλά τώρα με το θεμα που έχω κάνω μετρήσεις στο σπίτι κάθε μέρα..

Αχ κορίτσια με έχει πάρει πολύ απο κάτω, Μίλησα με εναν άλλον γιατρό ενδοκρινολογο που ειδικεύεται σε διαβήτη κύησης και μου είπε οτι στην περιπτωση μου η ινσουλίνη είναι μονόδρομος λόγω των υψηλών πρωινών τιμών. Μου έδωσε διατροφή συγκεκριμένη και οδηγείες να κάνω 6 μετρήσεις την μέρα και την τριτη θα πάω να ρυθμίσουμε δόση ινσουλίνης. Είμαι πολύ απογοητευμένη...

0SB8p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια..μιας και πρεπει να αρχίσουμε να ενημερωνομαστε σχετικά με τον τοκετο και ολα τα υπολοιπα δείτε εδω 20 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν μπείτε στην αίθουσα τοκετού http://kids.in.gr/pregnancy/health/article/?aid=5479857

Πραγματικά είναι φοβερό το άρθρο αυτό!!!!!!!!!! Να το διαβάσετε οπωσδήποτε θα σας βοηθήσει/συμβουλεψη/ενημερώσει να λύσετε τις απορίες σας περί τοκετού.αν δεν μπορείτε να το δείτε πείτε μου να το βάλω ποστ εδώ

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...