Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλά λέει το βιβλίο ότι κάπου εδώ αρχίζουν τα ζόρια και λέμε άντε να τελειώνουμε :) Όταν περπατάω αισθάνομαι ότι πηγαίνω σαν πάπια πια. Στο κρεβάτι δεν βολεύει καμία στάση για ύπνο, και ούτως ή άλλως σηκώνομαι συνέχεια για τουαλέτα. Με λίγα λόγια, περνάω καταπληκτικά! Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν από 2-3 εβδομάδες έλεγα τι ωραία που είναι η εγκυμοσύνη και γιατί να μην κρατάει περισσότερο. Τώρα ξέρω γιατί!!! Κι έχουμε 3 μήνες ακόμα μπροστά, ωι ωι...

Κατά τα άλλα αύριο έχουμε γιατρό, οπότε θα δω το μωράκι μου και θα δούμε και το βάρος του που έχουμε καιρό να το μετρήσουμε.

Και την Κυριακή έχουμε σεμινάριο θηλασμού, που τελικά με τη 2η αίτηση με πήρανε :) Μόνο που δεν θα είναι ο αντρούλης μου γιατί είναι για ένα άτομο - να μου πεις, τι το θέλει το σεμινάριο θηλασμού... αλλά με έχει πιάσει ένα πράγμα που δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνη μου - αισθάνομαι συνέχεια ανασφάλεια ότι θα πέσω, θα σκοντάψω, θα χτυπήσω κλπ.

Πριν 5-6 μέρες σκόνταψα στο χαλί της κουζίνας κι έπεσα μπροστά και κουτούλησα με το μέτωπο στο πάνω ντουλάπι και με την κοιλιά στο κάτω ντουλάπι. Το κλάμα που έκανα μέχρι να ξανακουνηθεί η μπέμπα δεν λέγεται! Πανικός κανονικός. Και από ότι φαίνεται, είχε τρομάξει η μικρή και δεν έλεγε να κουνηθεί, και να περισσότερος πανικός και κλάμα εγώ. Τέλος πάντων, φυσικά μετά από λίγο άρχισε πάλι τα χοροπηδητά αλλά από τότε μου έχει πάει να...:oops:

Αυτά τα συνταρακτικά. Πολλά φιλιά!!

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ Εφάκι, πρόσεχε βρε κοριτσάκι! Έχει αλλάξει το κέντρο βάρους μας κ είμαστε πολύ επιρρεπής σε πεσίματα. Εγώ χθες έπαιζα ποδόσφαιρο με την μικρή μου κ σήμερα δεν μπορώ να κουνηθώ... Πονάει όλο μου το σώμα. Τι το ΄θελα κι εγώ. Σήμερα επίσης για πρώτη φορά κατάλαβα πώς είναι οι συσπάσεις. Είχα δύο μεγάλες εδώ στην δουλειά. Τώρα που συνηδειτοποίησα πώς είναι κατάλαβα ότι το ΄χω ξανανιώσει πολλές φορές αλλά δεν ήξερα πως είναι σύσπαση.

Εν τω μεταξύ είχα έναν εφιαλτη χθες με την καρδούλα του μωρού. Σταμάταγε κ ξαναξεκίναγε λέει. Φρίκη! Κ δίπλα μου μια ξαδέρφη μου γέννησε( στην πραγματικότητα δεν είναι έγκυος) και το μωρό της βγήκε από κάτω απ΄το στήθος! Καιρό είχα να θυμηθώ όνειρο κ αυτό ήταν από τα χειρότερα!

Καλά, για τον ύπνο δεν το συζητώ! Πέρα απ΄το γεγονός ότι ξυπνάω κάθε δύωρο για τουαλέτα, κοιμάμαι μαζί με την μικρή μου κ συνεχώς έχω τον νου μου μη φάω καμμιά κλωτσιά. Ο μπέμπης δε συνεχώς κουνιέται το βράδυ. Σαν να μην τον βολεύει καμμία στάση που παίρνω. Πολύ ταλαιπωρία κ το πρωί δουλειά...

Άντε άλλον ένα μήνα κ μια βδομάδα κ βγαίνω σε άδεια τοκετού!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλά λέει το βιβλίο ότι κάπου εδώ αρχίζουν τα ζόρια και λέμε άντε να τελειώνουμε :) Όταν περπατάω αισθάνομαι ότι πηγαίνω σαν πάπια πια. Στο κρεβάτι δεν βολεύει καμία στάση για ύπνο, και ούτως ή άλλως σηκώνομαι συνέχεια για τουαλέτα. Με λίγα λόγια, περνάω καταπληκτικά! Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν από 2-3 εβδομάδες έλεγα τι ωραία που είναι η εγκυμοσύνη και γιατί να μην κρατάει περισσότερο. Τώρα ξέρω γιατί!!! Κι έχουμε 3 μήνες ακόμα μπροστά, ωι ωι...

Κατά τα άλλα αύριο έχουμε γιατρό, οπότε θα δω το μωράκι μου και θα δούμε και το βάρος του που έχουμε καιρό να το μετρήσουμε.

Και την Κυριακή έχουμε σεμινάριο θηλασμού, που τελικά με τη 2η αίτηση με πήρανε :) Μόνο που δεν θα είναι ο αντρούλης μου γιατί είναι για ένα άτομο - να μου πεις, τι το θέλει το σεμινάριο θηλασμού... αλλά με έχει πιάσει ένα πράγμα που δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνη μου - αισθάνομαι συνέχεια ανασφάλεια ότι θα πέσω, θα σκοντάψω, θα χτυπήσω κλπ.

Πριν 5-6 μέρες σκόνταψα στο χαλί της κουζίνας κι έπεσα μπροστά και κουτούλησα με το μέτωπο στο πάνω ντουλάπι και με την κοιλιά στο κάτω ντουλάπι. Το κλάμα που έκανα μέχρι να ξανακουνηθεί η μπέμπα δεν λέγεται! Πανικός κανονικός. Και από ότι φαίνεται, είχε τρομάξει η μικρή και δεν έλεγε να κουνηθεί, και να περισσότερος πανικός και κλάμα εγώ. Τέλος πάντων, φυσικά μετά από λίγο άρχισε πάλι τα χοροπηδητά αλλά από τότε μου έχει πάει να...:oops:

Παναγία μου, πρόσεχε καλέ! Βρε τι επαθες! Φαντάζομαι την τρομάρα σου!

Κι εγώ θα ήθελα να πάω σεμινάριο θηλασμού, αλλά δεν νομιζω να αντεξω να κάτσω τόσες ώρες σε καρέκλα. Έχω σκεφτει οτι αν δεν με ικανοποιήσουν οι μαίες του νοσοκομείου, θα πάρω με την επιστροφη στο σπίτι, μια σύμβουλο.

0SB8p3.png

Κορίτσια, τρεχατε στα lidl. Έχει σήμερα σουτιεν θηλασμού πολύ ωραία με 7ευρω. Μου έφερε τώρα ο άντρας μου δύο. Το συζητούσαν τα κορίτσια στο καφέ Μαϊου και το είδα. Αλλά είναι και πολύ ωραία. Δείτε εδώ...http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_32373.htm?rdeLocaleAttr=el&address=index_32373.htm

0SB8p3.png

Καλησπερούδια!

Πήγαμε γιατρό σήμερα: 27ε&5η --> 1400 γρ! Μεγαλώσαμε!! Κι αλλάξαμε και θέση - το κεφάλι είναι κάτω κάτω και βαράμε κλωτσιές στα πλευράκια της μαμάς :)

Το κακό είναι ότι μεγαλώσαμε και οι δύο - αισίως έχω φτάσει τα +6 κιλά (νούμερο δεν γράφω).

Τώρα πια θα την ξαναδούμε στο ντόπλερ, το Μάιο...

Καλή μας συνέχεια κορίτσια!

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια!

Πήγαμε γιατρό σήμερα: 27ε&5η --> 1400 γρ! Μεγαλώσαμε!! Κι αλλάξαμε και θέση - το κεφάλι είναι κάτω κάτω και βαράμε κλωτσιές στα πλευράκια της μαμάς :)

Το κακό είναι ότι μεγαλώσαμε και οι δύο - αισίως έχω φτάσει τα +6 κιλά (νούμερο δεν γράφω).

Πολύ καλο το βάρος, μπράβο... Αχ κι εγώ έχω γιατρό την πέμπτη που θα είμαι 28 ακριβως. Ανυπομονω.

Μια χαρά είναι το βάρος σου, εγώ ήμουν +14 και με την διατροφή την τελευταία εβδομάδα έχω χασει τα 2! Και όπως λέει και ο γιατρός μου που τον ρωτάω αν του φαίνεται μεγάλη η κοιλιά μου, 'δεν ήσουν ποτέ συλφιδα για να είσαι τωρα'.

0SB8p3.png

Good luck με τον γιατρό. Να μας πεις νεακια...

Ο αιματοκρίτης σου γιατι έπεσε? Δεν τρως κρέας, δεν παίρνεις σίδηρο? Εγώ έχω αυξήσει την δόση και έχει παει απο 27 σε 34! Αλλά τρώω κρέας και συκώτι σχεδόν κάθε μέρα. Μου είχε πει δε ο γιατρός μου οτι μέχρι την 26-28 εβδομαδα τραβανε τα μωρά σίδηρο.

Παίρνω 2 φορές την ημέρα αλλά πάντα είχα χαμηλό σίδηρο,απλά τώρα έπεσε λίγο πιο κάτω από το φυσιολογικό.Ο γιατρός το είδε αλλά είπε ότι είναι φυσιολογικό,Κοίταξα κ τις εξετάσεις στο 1ο κ πάλι μου είχε πέσει προς το τέλος.Συκώτι δεν κάνει να τρως όταν είσαι έγκυος.Το αποφεύγω λοιπόν.

Καλημέρα κούκλες!

Τα βράδια άρχισαν να γίνονται κουραστικά ξαπλώνω και εκτός του ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ πλέων δεν βολεύομαι με τίποτα μετά τουαλέτα ούτε και γω ξέρω πόσες φορές και άντε να βολευτείς και να σε πάρε ο ύπνος.

crochetmania εγώ δεν την έχω, αλλά φαντάζομαι ότι θα κάνει δουλεία.

η αλήθεια είναι ότι αρκετά κορίτσια χάθηκαν και η t1t1n4k1 έχει να μπει μέρες.

Στο βόλεμα τα καταφέρνω...το θέμα μου είναι η ζέστη!Σηκώνομαι τα βράδια μούσκεμα στον ιδρώτα κ δε μπορώ να ηρεμήσω!Αν ζεσταίνομαι έτσι από τώρα το καλοκαίρι τι θα κάνω?Θα λιποθυμάω?Κ τη μέρα λίγο να κουνηθώ νιώθω λες κ καίγομαι ολόκληρη!Εννοείται κυκλοφορώ με κοντομάνικο από τώρα...ε ρε πάρτυ που κάνουν οι ορμόνες!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Περαστικά βρε κορίτσι!Κ προσοχή από δω κ στο εξής για να μην έχεις τέτοιες τρομάρες!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Όλα καλά χτες στον γιατρό.Το μωρό είναι φυσιολογικό κ οι εξετάσεις του πολύ καλές!Το βάρος είναι κάπου 700γραμ κ όλα βαίνουν καλώς.Την άλλη βδομάδα θα κάνω κ την καμπύλη ζαχάρου.

Εντω μεταξύ πήρα την άδεια για να ξεκουραστώ κ συνέχεια βολτάρω με τον μικρό γι'αυτό έχω χαθεί χαχαχα.Ωραία ξεκούραση κάνω!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα κοπέλες!

Τι μου κάνετε???

Διάβαζα που γράφατε για συσπάσεις, εγω έχω αρκετά συχνά ειδικά όταν κουράζομαι, είναι σαν σφίξιμο και κάποτε τουμπώνει κιόλας στη μια μεριά η κοιλιά μου. Σίδηρο και βιταμίνες πίνω κάθε μέρα (εμένα ο αιματοκρίτης μου ήταν ΠΑΝΤΑ κάτω από το κανονικό) τώρα με το σίδηρο ρυθμίστηκε αλλά δεν ξανάκανα και αναλύσεις από αυτές που έκανα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Πρέπει να κάνω?

όντως περπατάμε σαν πάπιες πλέον χιχιχι... Εμας χάλασε και το ανσανσερ στη δουλεια και ανεβαίνω κάθε μέρα 5 ορόφους! Οι άλλες έγκυες δεν έρχονται δουλεια... Ενώ εγώ με τα δίδυμα ανεβοκατεβαίνω... Λετε να μην πρέπει????

Εμεις στη παρέα έχουμε κάνει συνήθειο τα babyshower και θα κάνω λίστα στο mothercare. Θα πάρω τελικά το καρότσι του mothercare (http://www.mothercare.com/Mothercare-Xoob2-Double-Stroller/494939,default,pd.html), έχει καμιά διδυμομαμά υπόψην της αυτό το καροτσάκι? Θα το πάρω από το mothercare 200ευρώ νομίζω είναι καλά, είναι από ηλικίες 0+.

Δηλαδή τώρα πρέπει να προσέχουμε να μη πέσουμε κίολας??? Ωχ! Δεν πάμε καλά! χιχιχι.

ΒΤW μπορείς να κάνεις δίαιτα στην εγκυμοσύνη??? Εγώ άκουσα ότι απαγορεύεται... Έχω βάλει 14 κιλα (και μετά από αυτό αντί να περιορίσω το φαι τρώω σαν βόδι ακόμη περισσότερο :oops:)...

Εγώ πάω τη Δευτέρα να δω τα αγοράκια μου. Ανυπομονώ. Θα είμαι 26 βδ και 4 ημερών. Παρόλο που κλωτσάνε περισσότερο, πάλι αν περάσει ώρα και δεν τα νοιώσω αγχώνομαι....

Χάρηκα πολύ για όλες τις κοπέλες που πήγαν στο γιατρό και όλα καλά!

φιλάκια πολλά

χχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Όλα καλά χτες στον γιατρό.Το μωρό είναι φυσιολογικό κ οι εξετάσεις του πολύ καλές!Το βάρος είναι κάπου 700γραμ κ όλα βαίνουν καλώς.Την άλλη βδομάδα θα κάνω κ την καμπύλη ζαχάρου.

Εντω μεταξύ πήρα την άδεια για να ξεκουραστώ κ συνέχεια βολτάρω με τον μικρό γι'αυτό έχω χαθεί χαχαχα.Ωραία ξεκούραση κάνω!

Μπραβο Μαιρη μου!!! μια Χαρα ο μπεμπαρος!!! αχ που ξεκουραση με δευτερο παιδι!!! την Δευτερα εκανα γενικη την τριτη εβγαλα 4 πληντυρια σιδερο και το απογευματακι που ηθελα να ξαπλωσω δεν με αφηνε :shock::shock:

Η μεση εντωμεταξυ τρελο πονο νομιζω οτι μου εχουν βαλει βαριδακια στην μεση.....:oops:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες!

Τι μου κάνετε???

Διάβαζα που γράφατε για συσπάσεις, εγω έχω αρκετά συχνά ειδικά όταν κουράζομαι, είναι σαν σφίξιμο και κάποτε τουμπώνει κιόλας στη μια μεριά η κοιλιά μου. Σίδηρο και βιταμίνες πίνω κάθε μέρα (εμένα ο αιματοκρίτης μου ήταν ΠΑΝΤΑ κάτω από το κανονικό) τώρα με το σίδηρο ρυθμίστηκε αλλά δεν ξανάκανα και αναλύσεις από αυτές που έκανα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Πρέπει να κάνω?

όντως περπατάμε σαν πάπιες πλέον χιχιχι... Εμας χάλασε και το ανσανσερ στη δουλεια και ανεβαίνω κάθε μέρα 5 ορόφους! Οι άλλες έγκυες δεν έρχονται δουλεια... Ενώ εγώ με τα δίδυμα ανεβοκατεβαίνω... Λετε να μην πρέπει????

Εμεις στη παρέα έχουμε κάνει συνήθειο τα babyshower και θα κάνω λίστα στο mothercare. Θα πάρω τελικά το καρότσι του mothercare (http://www.mothercare.com/Mothercare-Xoob2-Double-Stroller/494939,default,pd.html), έχει καμιά διδυμομαμά υπόψην της αυτό το καροτσάκι? Θα το πάρω από το mothercare 200ευρώ νομίζω είναι καλά, είναι από ηλικίες 0+.

Δηλαδή τώρα πρέπει να προσέχουμε να μη πέσουμε κίολας??? Ωχ! Δεν πάμε καλά! χιχιχι.

ΒΤW μπορείς να κάνεις δίαιτα στην εγκυμοσύνη??? Εγώ άκουσα ότι απαγορεύεται... Έχω βάλει 14 κιλα (και μετά από αυτό αντί να περιορίσω το φαι τρώω σαν βόδι ακόμη περισσότερο :oops:)...

Εγώ πάω τη Δευτέρα να δω τα αγοράκια μου. Ανυπομονώ. Θα είμαι 26 βδ και 4 ημερών. Παρόλο που κλωτσάνε περισσότερο, πάλι αν περάσει ώρα και δεν τα νοιώσω αγχώνομαι....

Χάρηκα πολύ για όλες τις κοπέλες που πήγαν στο γιατρό και όλα καλά!

φιλάκια πολλά

χχχχ

Ακριβως αυτο ενιωσα και εγω και καταλαβα οτι ηταν συσπαση!!! σφιξιμο χωρις πονο βεβαια....Κουκλα μου απο 5η εβδομαδα κανω διαιτα λογο ζαχαρου και επειδη αισιως εχω φτασει τα 9 κιλα! το οτι απαγορευεται τα ελεγαν παλια....Ρωτα το γιατρο σου εγω απλα σου λεω την γνωμη μου τα υπολοιπα παντα με καθοδηγησει του γυναικολογου σου

Τωρα αυτο με τα σκαλια 5 οροφοι δεν σου βγαινει η γλωσσα???:tongue::tongue: Φτανει να το αντεχεις και να μην ζοριζεσαι πολυ μην ξεχναμε οτι εσυ εχεις διπλο βαρος λογο των διδυμων :D

Αχ και εγω τον νιωθω πλεον συνεχεια τον μικρο μου!! αλλα ακριβως το ιδιο το πρωι οταν ξυπνησω μεχρι να τον ακουσω ανχωνομαι :cool::cool:

τι 1η τη 2η το ιδιο ανχος υπαρχει μην σας πω οτι επειδη τωρα ειμαι ποιο ενημερωμενη φοβαμαι ποιο πολυ :|

79o6p3.png

Καλημερουδια!!!

Swanocean συκώτι μου είπε ο γιατρός μου οτι επιτρέπεται κάνονικα αν ξέρεις απο που το παίρνεις και εφόσον φυσικά το ψηνεις πολύ καλά. Δυστυχώς είναι το μονο που ανεβάζει τον αιματοκρίτη και εμενα με δυο με τρεις φορες την εβδομαδα κατανάλωση και έξτρα συμπλήρωμα σιδήρου, πήγε ο αιματοκρίτης απο 26.7 στο 33! Στο Τσακ γλυτωσα την μετάγγιση.

Χριστίνα μου, εγώ θα έλεγα να κατσεις λίγο να ξεκουραστεις και να αφήσεις το ανεβοκατεβασμα. Είναι επικίνδυνα πραγματα αυτά. Και επιτέλους, ας το φτιάξουν και αυτό το ασανσέρ. Αν δουν οτι λειπετε όλες οι έγκυες, θα ταρακουνηθουν. Τώρα για την δίαιτα, εγώ κάνω πολύ αυστηρή διατροφή για ζάχαρο. Κι εγώ είχα πάρει 14 κιλά και έχω χασει τα 2, φανταζομαι χανω εγώ και παίρνουν τα μωρουλια..μακάρι να συνεχίσω έτσι. Τελειωνω ομως το φαγητο μου και πεινάω ακόμα, τόσο καλά..

Το καρότσι "ομπρέλα" εμένα δεν με βολευει προσωπικά το είχε η αδερφή μου στις δίδυμες και μας φαινόταν πολύ άβολο. Κυρίως επειδή έχει 2 χερούλια και όχι ενα ενιαίο το καθιστά δύσκολο στην οδήγηση του ειδικα αν θες να το στριψεις. Δεν παύει όμως να είναι ενα ελαφρύ και βολικό καρότσι που χωράει εύκολα στο αυτοκίνητο.

0SB8p3.png

Ευχαριστώ κοπέλες για τις απαντήσεις σας!

Twinmama θα ρωτήσω το γιατρό τη Δευτέρα που θα πάω για δίαιτα. Θα δω και πόσα κιλά έβαλα από την προηγούμενη φορά και θα αποφασίσουμε! Και γω όμως πεινάω πολύ. Αυτό με το χερούλι το ενιαίο μου άρεσε και μένα περισσότερο. Ξέρεις αυτή της mothercare έχει 3 κατ΄ακρίβειαν ίσως αυτό να βοηθάει την κατάσταση στο στρίψιμο. Πάντως είναι η πιο ελαφρια που βρήκα και είναι από 0+. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Η pegperego που έβρησκα ήταν για πιο μεγάλα μωρά. Τη mothercare την έχει και φίλη μου που έχει μωρά με διαφορά 1 χρόνο και τη βολεύει. Θα δείξει!

crochetmania, αυτό το άγχος δε θα τελειώσει ποτέ!!! Ψες πίεζα την κοιλιά μου απ τη μια απ την άλλη πάνω κάτω και τπτ, αποτέλεσμα δε μου κόλαγε ύπνος από το άγχος... Μετά από καμιά ώρα άρχισαν να με κλωτσάνε... Τώρα πάλι δεν τα νοιώθω... Ούφ, μήπως πρέπει να χαλαρώσουμε και να μη το σκεφτόμαστε τόσο? :rolleyes:

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλησπερούδια!

μια χαρά το μωράκι σου!!! και εμεις την παρασκευη εχουμε γιατρό και εχω αγωνία να δω πόσο βάρος εχει πάρει, εγω πάντως ειμαι +11...σας περνάω όλες!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα σε όλες τις φουσκωτούλες!!!!

όντως περπατάμε σαν πάπιες βρε κορίτσια και τώρα που ανοιξε ο καιρός όλο βόλτες θέλω, δεν με χωράει το σπίτι.

συσπάσεις εχω και εγώ, οταν ξαπλώνω και χαλαρώνω, νιωθω την κοιλια μου να σφίγγει για μερικα δευτερόλεπτα, ο γιατρος λεει δεν ειναι κατι ανυσηχητικο αλλά εχω φοβηθει αρκετα....εσας τι σας είπανε για τις συσπάσεις?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...