Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Και εγώ ποτέ δεν έχω πάρει από το internet τίποτα η αδερφή μου παίρνει συχνά και όλα είναι καλά εγώ να πω την αλήθεια δεν χρειάστηκε αλλά και ούτε το έψαξα προτιμώ να τα βλέπω.

Χθες είχε τέλεια μέρα και πήγαμε μία βόλτα προς Χαλκιδική μεριά στον μπαμπά μου όλοι μέρα την βγάλαμε στην αυλή. Στον γυρισμό για καλή μου τύχη είδα ένα μαγαζί πού είχε στην βιτρίνα το καρότσι που μου πήρε τα μυαλά το μαγαζί ήταν κλειστό αλλά και μόνο που το είδα μου φτάνει ήταν ακόμα πιο ωραίο.

twinomama κοριτσάκι εγώ θα έλεγα να κάτσεις στον κώλο σου........

Όσο για της συσπάσεις δείτε αυτό http://www.imommy.gr/healthguide/article/407/ola-osa-prepei-na-kserete-gia-tis-syspaseis/

Τι ωραία η βόλτα στην εξοχή. Εγώ μέχρι τοι μπαλκόνι και πολύ μου είναι. Αρα απ ότι διαβάζω, σίγουρα ηταν συσπάσεις! Τέλεια!

Μωρέ, όχι απλά κάθομαι στον κώλο μου, ούτε για φαγητο στο τραπέζι δεν εκατσα. Ξάπλα καναπέ τηλεόραση και πλέξιμο. Ξεκίνησα καινούρια κουβερτουλα...

Άντε να έρθει η Πεμπτη να πάω γιατρό να τα δω....

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Καλέ μη σας αγχώνω με τις συσπάσεις!Μικροσυσπάσεις γίνονται συνέχεια απ'ότι κατάλαβα κ ειδικά αν είμαστε κουρασμένες-αγχωμένες-δεν ξέρω γω τι.Σίγουρα θα πρέπει να ανησυχούμε όταν πονάμε αλλιώς δεν υπάρχει λόγος υποθέτω.Κ εγώ τζάμπα ανησυχησα κ έτρεξα τελικά μιας κ δεν ήταν τίποτα.Απλά φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή κ με άγχωσε πιο πολύ το γεγονός ότι δεν απαντούσε ο γιατρός στο τηλ να με καθησυχάσει (ήταν σε χειρουργείο) κ μίλησα με την μαία μιας συναδέλφου κ μου είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε να σε δει γιατρός γτ μπορεί να είναι συσπάσεις.Ε κ εκεί φοβήθηκα κ έφυγα κατευθείαν.Αλλά τέλος καλό όλα καλά!Αν κ μου έδωσε 2 σπασμολυτικά έτσι προληπτικά.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Αύριο έχω πάλι γιατρό να δω το μπεμπίνι μου!Πήρα προχτές τις εξετάσεις αίματος κ έχει κατέβει ο αιματοκρίτης μου :(

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα!!!! μα που ειστε ολες????? ερημωσε το καφε απο τωρα??? που να γεννησουμε κιολας κοριτσια! :-D ηθελα να ρωτησω ζωνη εκγυμοσυνης που στηριζει την κοιλιτσα εχει παρει καμοια???? ειναι βολικη?? εχω αρχισει και κουραζομαι και σκεφτομαι να παρω...

79o6p3.png

Καλημέρα κούκλες!

Τα βράδια άρχισαν να γίνονται κουραστικά ξαπλώνω και εκτός του ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ πλέων δεν βολεύομαι με τίποτα μετά τουαλέτα ούτε και γω ξέρω πόσες φορές και άντε να βολευτείς και να σε πάρε ο ύπνος.

crochetmania εγώ δεν την έχω, αλλά φαντάζομαι ότι θα κάνει δουλεία.

η αλήθεια είναι ότι αρκετά κορίτσια χάθηκαν και η t1t1n4k1 έχει να μπει μέρες.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!! μα που ειστε ολες????? ερημωσε το καφε απο τωρα??? που να γεννησουμε κιολας κοριτσια! :-D ηθελα να ρωτησω ζωνη εκγυμοσυνης που στηριζει την κοιλιτσα εχει παρει καμοια???? ειναι βολικη?? εχω αρχισει και κουραζομαι και σκεφτομαι να παρω...

Καλημέρα καλημέρα... Εδώ είμαι!!!!

Κι εμένα η μέση μου πολύ με πονάει. Η μαμά μου μου είπε οτι ο γιατρός της άπο τον 5ο μήνα της είχε δώσει να φοράει ζώνη. Αλλά εγώ δεν τον ρωτάω τον δικο μου γιατί υποτίθεται οτι πρεπει να είμαι ξάπλα και έτσι δεν θα με πονάει η μέση μου. Τι να του πω, οτι εκανα δουλειές και με πόνεσε η μεση μου? Θα με χεσει!!!

Να σας κανω κι εγώ βρε κορίτσια μια ερωτηση? Μου έχει δώσει η αδερφή μου σεντονακια και είναι λίγο κιτρινισμενα (λόγω 9ετους αναμονής στην ντουλάπα)!

Πως τα ασπριζω? Να τα βάλω με λευκαντικό και παιδικό απορρυπαντικό η πρώτα με δικό μας και λευκαντικό? Η χλωρίνη? Δεν μου έχει ξανατυχει.

Όποια ιδέα, ευπρόσδεκτη....

0SB8p3.png

Αύριο έχω πάλι γιατρό να δω το μπεμπίνι μου!Πήρα προχτές τις εξετάσεις αίματος κ έχει κατέβει ο αιματοκρίτης μου :(

Good luck με τον γιατρό. Να μας πεις νεακια...

Ο αιματοκρίτης σου γιατι έπεσε? Δεν τρως κρέας, δεν παίρνεις σίδηρο? Εγώ έχω αυξήσει την δόση και έχει παει απο 27 σε 34! Αλλά τρώω κρέας και συκώτι σχεδόν κάθε μέρα. Μου είχε πει δε ο γιατρός μου οτι μέχρι την 26-28 εβδομαδα τραβανε τα μωρά σίδηρο.

0SB8p3.png

Καλημέρα κούκλες!

Τα βράδια άρχισαν να γίνονται κουραστικά ξαπλώνω και εκτός του ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ πλέων δεν βολεύομαι με τίποτα μετά τουαλέτα ούτε και γω ξέρω πόσες φορές και άντε να βολευτείς και να σε πάρε ο ύπνος.

Άσε, σκοπιά κάθε βράδυ... Έχω διαβάσει 15 βιβλία στις νυχτερινές σκοπιές μου...

0SB8p3.png

Καλημέρα καλημέρα... Εδώ είμαι!!!!

Κι εμένα η μέση μου πολύ με πονάει. Η μαμά μου μου είπε οτι ο γιατρός της άπο τον 5ο μήνα της είχε δώσει να φοράει ζώνη. Αλλά εγώ δεν τον ρωτάω τον δικο μου γιατί υποτίθεται οτι πρεπει να είμαι ξάπλα και έτσι δεν θα με πονάει η μέση μου. Τι να του πω, οτι εκανα δουλειές και με πόνεσε η μεση μου? Θα με χεσει!!!

Να σας κανω κι εγώ βρε κορίτσια μια ερωτηση? Μου έχει δώσει η αδερφή μου σεντονακια και είναι λίγο κιτρινισμενα (λόγω 9ετους αναμονής στην ντουλάπα)!

Πως τα ασπριζω? Να τα βάλω με λευκαντικό και παιδικό απορρυπαντικό η πρώτα με δικό μας και λευκαντικό? Η χλωρίνη? Δεν μου έχει ξανατυχει.

Όποια ιδέα, ευπρόσδεκτη....

Καλυτερα με λευκαντικο και μετα με παιδικο απορρυπαντικο πιστευω θα κανει δουλεια Χλωρινη καλυτερα να την αποφυγεις στα ρουχαλακια-σεντονακια κτλ των Μωρων

χχχαχαχαχ μα εγω και ξαπλα που ειμαι παλι με ποναει....:oops::oops:

την Νυχτα ξυπναω το λιγοτερο 10 φορες αλλες για πιπι και αλλες επειδη πιανομαι και δεν βολευομαι.....πως θα περασουν 3 μηνες και 15 μερες ακομα?? ουφφφφ

79o6p3.png

Καλημέρα κούκλες!

η τιτινακι-Χριστινα δεν εχει pc γιαυτο δεν μπαινει ;);)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Good luck με τον γιατρό. Να μας πεις νεακια...

Ο αιματοκρίτης σου γιατι έπεσε? Δεν τρως κρέας, δεν παίρνεις σίδηρο? Εγώ έχω αυξήσει την δόση και έχει παει απο 27 σε 34! Αλλά τρώω κρέας και συκώτι σχεδόν κάθε μέρα. Μου είχε πει δε ο γιατρός μου οτι μέχρι την 26-28 εβδομαδα τραβανε τα μωρά σίδηρο.

δεν νομιζω να μιλαει για κατω απο 34 και εμενα επεσε αλλα οχι πολυ ειναι 35 πλεον αλλα ο γιατρος μου δεν θελει να μου δωσει κατι παραπανω αλλα για εμας που ειχαμε αιματοκριτη 40 το 35 ειναι χαμηλο γιαυτο μας κακοφαινεται 27???? σε λιγο θα ηθελες μεταγγιση!! μπραβο σου που το ανεβασες!!! με δυο μωρακια κιολας να τραβανε θα ειναι δυσκολα....

79o6p3.png

δεν νομιζω να μιλαει για κατω απο 34 και εμενα επεσε αλλα οχι πολυ ειναι 35 πλεον αλλα ο γιατρος μου δεν θελει να μου δωσει κατι παραπανω αλλα για εμας που ειχαμε αιματοκριτη 40 το 35 ειναι χαμηλο γιαυτο μας κακοφαινεται 27???? σε λιγο θα ηθελες μεταγγιση!! μπραβο σου που το ανεβασες!!! με δυο μωρακια κιολας να τραβανε θα ειναι δυσκολα....

Πολύ συκώτι σου λέω!!!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...