Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!

twinomama και να σκεφτείς ότι μου την έβγαλε μικρούλα, αλλά δεν σκάω άλλωστε κάνω μικρά μωράκια άσχετα αν παίρνω πάρα πολλά κιλά.

Έλεγα να πάρω καρότσι αν και έχουμε τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο, ενα ροζάκι και οικονομικό κατέληξα σε ένα της chicco αλλά χαζεύοντας είδα αυτό http://www.bebemaison.gr/product_detail.jsp?prdId=COSATTO-7&extLang και το ερωτεύτηκα, αν δεν το πάρω θα σκάσω..........................

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!

twinomama και να σκεφτείς ότι μου την έβγαλε μικρούλα, αλλά δεν σκάω άλλωστε κάνω μικρά μωράκια άσχετα αν παίρνω πάρα πολλά κιλά.

Έλεγα να πάρω καρότσι αν και έχουμε τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο, ενα ροζάκι και οικονομικό κατέληξα σε ένα της chicco αλλά χαζεύοντας είδα αυτό http://www.bebemaison.gr/product_detail.jsp?prdId=COSATTO-7&extLang και το ερωτεύτηκα, αν δεν το πάρω θα σκάσω..........................

Τέλειο είναι. Τα κοιταγα κι εγώ αυτά γιατί έχει τέλεια σειρα για δίδυμα. Πριν "σκάσεις" και τα σκασεις ομως, δες διάφορα τιμής:

http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Yo-Stroller-Go-Lightly/dp/B006IQUSSE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1365779255&sr=8-2&keywords=cossato+pushchair

http://www.pramworld.co.uk/brand/cosatto/pushchairs

0SB8p3.png

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!

Ontws teleio!!!!!! Giati ta agoristika NA mhn einai to so xaritwmena ......????

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Τέλειο είναι. Τα κοιταγα κι εγώ αυτά γιατί έχει τέλεια σειρα για δίδυμα. Πριν "σκάσεις" και τα σκασεις ομως, δες διάφορα τιμής:

http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Yo-Stroller-Go-Lightly/dp/B006IQUSSE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1365779255&sr=8-2&keywords=cossato+pushchair

ΑΑΑΑΑΑ εσύ είσαι πολύ ψαγμένη εγώ τυχαία το είδα και κόλλησα με αυτό, αυτά που έβαλες έχουν και άλλα σχέδια επίσης πολύ ωραία και φυσικά η τιμή σχεδόν μισή, γνωρίζεις αν μπορώ να παραγγείλω από εδώ και πόσο το κόστος μεταφοράς ;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Ontws teleio!!!!!! Giati ta agoristika NA mhn einai to so xaritwmena ......????

alexia μου για δες αυτά που έβαλε η twinomama τα αγορίστικα είναι εξίσου πανέμορφα με τα κοριτσίστικα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑ εσύ είσαι πολύ ψαγμένη εγώ τυχαία το είδα και κόλλησα με αυτό, αυτά που έβαλες έχουν και άλλα σχέδια επίσης πολύ ωραία και φυσικά η τιμή σχεδόν μισή, γνωρίζεις αν μπορώ να παραγγείλω από εδώ και πόσο το κόστος μεταφοράς ;

Εγώ έχω παράγγειλει απο το amazon τα πάντα!!! Και για τα Μπεμπέ και για το σπίτι πολλά! Μέχρι και ποδήλατο για την ανηψιά μου έχω πάρει. Οτι πουλάει απευθείας το amazon είναι με μηδέν μεταφορικά.

Απο το άλλο, δεν έχω πάρει κάτι εγώ, αλλά μου το έχουν πει πολλοί γνωστοί μου που έχουν πάρει και ήταν πολύ ευχαριστημένοι. Όσο και να είναι τα μεταφορικά την διάφορα στην τιμή δεν την πιάνουν.

0SB8p3.png

Εγώ έχω παράγγειλει απο το amazon τα πάντα!!! Και για τα Μπεμπέ και για το σπίτι πολλά! Μέχρι και ποδήλατο για την ανηψιά μου έχω πάρει. Οτι πουλάει απευθείας το amazon είναι με μηδέν μεταφορικά.

Απο το άλλο, δεν έχω πάρει κάτι εγώ, αλλά μου το έχουν πει πολλοί γνωστοί μου που έχουν πάρει και ήταν πολύ ευχαριστημένοι. Όσο και να είναι τα μεταφορικά την διάφορα στην τιμή δεν την πιάνουν.

Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ θα το πάρω σύντομα, απλά σκέφτομαι να ψάξω να το δω και σε κανένα μαγαζί μη φάω κάνα στράβωνα.

Εσύ αποφάσισες για καρότσι;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ θα το πάρω σύντομα, απλά σκέφτομαι να ψάξω να το δω και σε κανένα μαγαζί μη φάω κάνα στράβωνα.

Εσύ αποφάσισες για καρότσι;

Μην αγχωνεσαι για τις αγορες άπο το net. Ειδικά αυτά τα sites είναι απόλυτα ασφαλή. Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε ενα μαγαζί που το έχει να το δεις απο κοντά αν σου κάνει και να το παραγγείλεις απ έξω. Είναι εξωφρενική η διάφορα τιμής.

Εγώ θα επερνα ενα διπλό απο amazon, αλλά μας δίνουν κάτι φιλοι το aria twin της pegperego, και είπαμε προς το παρόν να κάνουμε την οικονομία μας. Όταν χρονισουν σκέφτομαι κι εγώ το cosatto κάτι σαν αυτό. http://www.amazon.co.uk/Cosatto-You-Twin-Stroller-Sis/dp/B003KRR53K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365792328&sr=8-1&keywords=cosatto+twin

0SB8p3.png

Μην αγχωνεσαι για τις αγορες άπο το net. Ειδικά αυτά τα sites είναι απόλυτα ασφαλή. Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε ενα μαγαζί που το έχει να το δεις απο κοντά αν σου κάνει και να το παραγγείλεις απ έξω. Είναι εξωφρενική η διάφορα τιμής.

Εγώ θα επερνα ενα διπλό απο amazon, αλλά μας δίνουν κάτι φιλοι το aria twin της pegperego, και είπαμε προς το παρόν να κάνουμε την οικονομία μας. Όταν χρονισουν σκέφτομαι κι εγώ το cosatto κάτι σαν αυτό. http://www.amazon.co.uk/Cosatto-You-Twin-Stroller-Sis/dp/B003KRR53K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365792328&sr=8-1&keywords=cosatto+twin

Αυτό λέω να το δω από κοντά αν μου αρέσει το ίδιο, για την τιμή 409οο στο ελληνικό και 223οο στο amazon μιλάμε για τεράστια διαφορά φυσικά η τιμή είναι μέχρι τη δευτέρα μετά πάει 318οο δεν είναι καιροί για να πετάμε λεφτά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Αισθανόμουν τσούξιμο αλλά από παρανόηση φοβήθηκα για συσπάσεις!μην ανησυχείς θα το καταλάβεις αν κάνεις συσπάσεις.

Κ σαν να μη μου έφτανε αυτό,ο μικρός από χτες το βράδυ είναι με ωτίτιδα.Το θετικό είναι ότι δεν είναι ίωση κ είναι ελαφριάς μορφής άρα δεν πονάει πολύ κ δεν έχουμε γκρίνια!Να φύγει αυτός ο χειμώνας κ να μην ξανάρθει γίνεται?Άντε πια με τις αρρώστιες!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι γλύκα που είναι!!!Πανέμορφα!

Βρε κορίτσια εσείς που παίρνετε από το ίντερνετ τα έχετε δει κάπου λάιβ πρώτα?Εννοώ ότι δε θα μπορούσα να πάρω καρότσι αν δεν δω πως είναι στο χέρι μου κ αν με βολεύει π.χ. στο ύψος.Όταν πήρα στο 1ο κάποια μου φαίνονταν χαμηλά ενώ ήταν πολύ ωραία κ γι'αυτό δε τα προτίμησα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Αχ τι γλύκα που είναι!!!Πανέμορφα!

Βρε κορίτσια εσείς που παίρνετε από το ίντερνετ τα έχετε δει κάπου λάιβ πρώτα?Εννοώ ότι δε θα μπορούσα να πάρω καρότσι αν δεν δω πως είναι στο χέρι μου κ αν με βολεύει π.χ. στο ύψος.Όταν πήρα στο 1ο κάποια μου φαίνονταν χαμηλά ενώ ήταν πολύ ωραία κ γι'αυτό δε τα προτίμησα

H Αληθεια ειναι οτι εγω απο ιντερνετ ψωνιζω μονο δικα μου οχι του μωρου!

ειχα παρει του Γιου την προικα απο το ιντερνετ και ηταν χαλια ποιοτητα,οποτε δεν την ξαναπαταω swanocean πως ακριβως ειναι οι συσπασεις??? με πονο η απλα αισθανομαστε την κοιλια να σκλυραινει προς τα πανω??

Νομιζω χθες ειχα 2.......

Στον γιο μου ειχα μετα την 32η βδομαδα και δεν τις καταλαβαινα μου το ειχε πει η μαια στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου

79o6p3.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Ούτε εγώ τις καταλαβαίνω τις συσπάσεις. Ούτε στην Αθηνά ούτε κ τώρα. Προσπάθησα να συνδυάσω αυτό που είπατε για τραβηγμα χαμηλά γιατί αυτό το παθαίνω αλλά δεν είμαι σίγουρη αν η κοιλιά σκληραίνει τότε. Όταν είμαι όρθια πάντα σκληρή μου φαίνεται δεν καταλαβαίνω διαφορά.

Αγορές μέσω ίντερνετ έκανα όταν ζούσαμε στην Αμερική συνέχεια, περισσότερο επειδή βαριέμαι απίστευτα τα μαγαζιά. Εδώ δεν το ΄χω επιχειρήσει ακόμα. Ίσως όμως ήρθε ο καιρός... Περισσότερο βέβαια ψώνιζα ρούχα για μένα κ γι ΄αυτό φοβάμαι να το επιχειρήσω. Όταν πρόκειται για κάτι συγκεκριμένο που έχεις δει κ το βρίσκεις πολύ οικονομικότερα δεν βλέπω γιατί όχι. Εγώ είχα την τύχη να τα έχω όλα (καλαθούνα, κούνια, καρότσι κλπ) από την ξαδέλφη μου οπότε δεν χρειάστηκε να το ψάξω. Πάντως θα σας πρότεινα κ το "δυο φορές κι έναν καιρο" που πουλάει επιλεγμένα μεταχειρισμένα σε πολύ καλές τιμές. Εκεί μπορείτε να πουλήσετε κιόλας όσες σας περισσεύουν. Έχουν κ eshop, νομίζω dyofores.gr Προς το παρόν έχω πάρει παπουτσάκια της μικρής κ καρεκλάκι φαγητού και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Καλή μας Κυριακή!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κοιλουμπιτσες. Αχ κι εγώ νομίζω εχθες είχα συσπασουλες και τρομοκρατηθηκα η αλήθεια είναι. Βαφαμε το δωμάτιο εχθες και γινόταν ο χαμός εδώ μέσα. Άρχισα κι εγώ λοιπον να κάνω ψιλιδουλιτσες, περισσότερο να ξεσκονιζω τα έπιπλα και να βάζω τα πράγματα στις θέσεις τους αλλά εσκυβα πολυ , ήμουν όρθια και τέτοια. Και με έπιασε η μεση μου αρχικα και το βραδακι εκεί που καθόμουν αισθανομουν και τα δυο μωρά να μαζεύονται κοντά στον αφαλο και να σφίγγει πολύ η κοιλιά σε αυτό το σημείο. Και στο καπάκι ο Μπέμπης να κλωτσαει απο κάτω σαν να θέλει να βγει ενα πράγμα. Πόνο δεν ενοιωσα.

Συσπάσεις ηταν αυτό λέτε? ( αν καταλαβατε τίποτα όπως το περιεγραψα)

Πολύ άγχος απο εχθες, σήμερα ξάπλα όλη μέρα, ουτε φαι δεν θα κάνω, θα πλεκω όλη μέρα....

0SB8p3.png

Καλησπέρα!

Και εγώ ποτέ δεν έχω πάρει από το internet τίποτα η αδερφή μου παίρνει συχνά και όλα είναι καλά εγώ να πω την αλήθεια δεν χρειάστηκε αλλά και ούτε το έψαξα προτιμώ να τα βλέπω.

Χθες είχε τέλεια μέρα και πήγαμε μία βόλτα προς Χαλκιδική μεριά στον μπαμπά μου όλοι μέρα την βγάλαμε στην αυλή. Στον γυρισμό για καλή μου τύχη είδα ένα μαγαζί πού είχε στην βιτρίνα το καρότσι που μου πήρε τα μυαλά το μαγαζί ήταν κλειστό αλλά και μόνο που το είδα μου φτάνει ήταν ακόμα πιο ωραίο.

twinomama κοριτσάκι εγώ θα έλεγα να κάτσεις στον κώλο σου........

Όσο για της συσπάσεις δείτε αυτό http://www.imommy.gr/healthguide/article/407/ola-osa-prepei-na-kserete-gia-tis-syspaseis/

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...