Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

TO koritsaki 2100 kai to agoraki 2900, 37 evdomadwn, genika gia diduma thseipan polukala. Oso gia thn kleisoura vres pragmatakia NA Kane is pou den that mporouses logw elleipshs xronou... to internet vohthaei polu nomizw ....akoma k ekmathhsh xenhs glwssas mesw internet dwrean... NA xereis oti me didyma that piezosun polu sthn douleia. Sthn telikh ekmetalleysou to xrono gia xekourash.... o kathenas me ton pono tou xixix egw nystazw synexeia giauto

Ουαου, τέλειο το βάρος τους...

Έχω μαθει πλέξιμο με βελονάκι μέσω youtube και πλεκω την προίκα των μωρών... Χιχιχιχι!!!

Είμαι πολύ περήφανη για τα έργα μου!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

εχω καιρο να γράψω αλλα διαβάζω τα νεάκια σας και χαίρομαι που ειστε όλες καλά.

εγώ στο τρέξιμο καθώς θα βαφτίσω ενα αγοράκι τον αλλο μήνα και αρχισα να ψωνίζω και για την μπέμπα μου, οποτε καθε μέρα στα μαγαζια είμαι.

τώρα ψάχνω καροτσι και εχω μπερδευτει....εσεις αποφασίσατε?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Αχ κι εγώ δεν έχω βρει αλλη διδυμομαμα να ανταλλαξω απόψεις.

Καρότσι θα μου δώσουν το aria twin της pegperego. Δεν το συζηταω καν για 2 μονα, γιατι ετσι δεν θα μπορω να παω πουθενα μονη μου, ασε που θα πιάνουν και περισσότερο χώρο στο αυτοκίνητο. Επίσης, η αδερφή μου, που έχει και αυτή δίδυμα κορίτσια, μου έχει φυλάξει τις καλαθουνες καί θα τα κοίμιζω εκει για τουλαχιστον 3-4 μηνες. Κούνιες θα παρουμε μετα! Μου έχει δώσει και κουβέρτες, σεντόνια κτλ.

Α, και καθισματακια αυτοκινητου θα μου δώσουν. Ευτυχώς έχει χρειαστεί να αγοράσω μονο ρούχα και τα ειδη φροντίδας τους.

Με την παιδίατρο δεν έχω μιλήσει ακόμα, σκέφτομαι να την πάρω λιγες μέρες πριν γεννησω.

Τι σκέφτεσαι, θα θηλασεις αποκλειστικα?

Καλημέρα!! :)

Συμφωνώ για τα 2 μονά δεν θα βολεύουν κυρίως για το λόγο που γράφεις.Οι κούνιες νόμιζα ότι ήταν μέχρι 3 μηνών ή κάνω λάθος? Αυτό της pegperego είναι μετά τους 3 μήνες νομίζω. Τί θα κάνεις στην αρχή???

Και μένα θα μου δώσουν carseats, σκέφτομαι να κάνω gift list και να βάλω car seats για πιο μεγάλη ηλικία... Και γω αυτό που σίγουρα πρέπει να αγοράσω είναι ρούχα! Οι φίλες μου που έχουν αγόρια είναι εντελώς άλλων εποχών! Χειμώνα φθινώπορο!

Ναι θα το παλέψω για αποκλειστικό θηλασμό... Είδα και κάτι video sto youtube με ταυτόχρονο θηλασμό, και θα το προσπαθήσω, φαίνεται εφικτό πάντως! Θα δείξει στην πορεία πόσο δύσκολο είναι. Εσύ????

alexiα να σου ζήσουν τα ανηψάκια. Πολύ καλό βάρος, και 37 βδομάδες μια χαρά. Μακάρι και γω να είμαι έτσι! Σε καταλαβαίνω που αγχώνεσαι για το αν κινείται το μωρό σου, και γω έτσι είμαι!!! Σκέφτομαι και γω μέσα στον Ιούνη να σταματήσω τη δουλεια.

tina γεια σου! Και γω έχω να βαφτίσω 2 μωρά κίολας 1, τον απρίλη, 1 μάη και πρέπει να βρω και τα πράγματα για τα διδυμάκια που έρχονται! Τώρα άρχισα να το ψάχνω και γω!

Φιλάκια σε όλες και ξάνα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα!! :)

Συμφωνώ για τα 2 μονά δεν θα βολεύουν κυρίως για το λόγο που γράφεις.Οι κούνιες νόμιζα ότι ήταν μέχρι 3 μηνών ή κάνω λάθος? Αυτό της pegperego είναι μετά τους 3 μήνες νομίζω. Τί θα κάνεις στην αρχή???

Και μένα θα μου δώσουν carseats, σκέφτομαι να κάνω gift list και να βάλω car seats για πιο μεγάλη ηλικία... Και γω αυτό που σίγουρα πρέπει να αγοράσω είναι ρούχα! Οι φίλες μου που έχουν αγόρια είναι εντελώς άλλων εποχών! Χειμώνα φθινώπορο!

Ναι θα το παλέψω για αποκλειστικό θηλασμό... Είδα και κάτι video sto youtube με ταυτόχρονο θηλασμό, και θα το προσπαθήσω, φαίνεται εφικτό πάντως! Θα δείξει στην πορεία πόσο δύσκολο είναι. Εσύ????

alexiα να σου ζήσουν τα ανηψάκια. Πολύ καλό βάρος, και 37 βδομάδες μια χαρά. Μακάρι και γω να είμαι έτσι! Σε καταλαβαίνω που αγχώνεσαι για το αν κινείται το μωρό σου, και γω έτσι είμαι!!! Σκέφτομαι και γω μέσα στον Ιούνη να σταματήσω τη δουλεια.

tina γεια σου! Και γω έχω να βαφτίσω 2 μωρά κίολας 1, τον απρίλη, 1 μάη και πρέπει να βρω και τα πράγματα για τα διδυμάκια που έρχονται! Τώρα άρχισα να το ψάχνω και γω!

Φιλάκια σε όλες και ξάνα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Καλημερα!!! οι καλαθουνες ειναι μεχρι 6 μηνων οι κουνιες ειναι και μεχρι 4 χρονων αναλογα τις διαστασεις!! εγω τον γιο μου τον εβγαλα 3,5 χρονων ποια αλλα για αρχη η καλαθουνα ειναι πολυ εξυπηρετκη

79o6p3.png

Καλημέρα κοιλουμπιτσες..

Σήμερα κοιμηθηκα σερι 9 ώρες με 2 διαλείμματα για τουαλέτα. Αλλά με ξαναπήρε ο ύπνος αμέσως!!!! Τις τελευταίες μέρες ήμουν ξυπνια μες την νύχτα 4ωρα...

Χριστίνα το καρότσι αυτό είναι όντως για πιο μεγαλα μωρακια το νεο μοντελο. Εμας θα μας δώσουν το προηγούμενο που ξαπλώνει τελειως, οι φίλοι που το είχαν απο την πρωτη μέρα τα είχαν μέσα. Εγώ ήθελα αρχικα να πάρω ενα απο την Αγγλία που ηταν 3πλο σετ με πορτ Μπεμπέ και καθισματακια, αλλά ηταν πολύ ογκώδες. Οποτε καταλήξαμε σε αυτό που είναι και τσαμπα ...

Για τις καλαθουνες, όπως σου είπε η crochetmania..

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ crochetmania!

twinomama, νομίζω δεν το πουλάνε το παλιό στα καταστήματα εδώ. Θα το ψάξω. Εγώ να δεις κούραση που έχω... Αν δεν με ξυπνήσεις δεν ξυπνάω μόνη μου. ;)

ΒΤW, twinomama και ephie καλό 7ο μήνα! Κοντέψατε κορίτσια!!!!

χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Γεια σας κορίτσια!Χτες είχα κάτι θεματάκια νόμιζα ότι είχα συσπάσεις κ πήγα κατευθείαν νοσοκομείο!Ευτυχώς όλα καλά δεν ήταν τίποτα αλλά μου έδωσε άδεια 15 μέρες για ξεκούραση.Κ σήμερα τελειώσαμε με την β' επιπέδου επιτέλους κ όλα είναι μια χαρά!Τελειώσαμε κ μ'αυτό το άγχος!

Την καλαθούνα στον μικρό την χρησιμοποίησα με το ζόρι 3 βδομάδες κ μετά κανονικά στην κούνια του,του άρεσε η άπλα!Η κούνια που του πήρα γίνεται μετά προεφηβικό κρεβάτι κ είναι μέχρι 7 χρονών!Αναλόγως φυσικά κ το ύψος.Κ η διαφορά τιμής με την κούνια που ήταν μέχρι 4-5 χρονών ήταν 20 ευρώ.Κ προτίμησα εννοείται το προεφηβικό.Τώρα όμως ο μικρός θα αλλάξει κρεβάτι αναγκαστικά κ θα κοιμάται στο εφηβικό το δικό μου για να μπει στην κούνια το 2ο.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα μπήκα στον 7οοοοοοοοοοοοοο.........

Άντε με το καλό!Ακολουθούμε κ εμείς!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Γεια σας κορίτσια!Χτες είχα κάτι θεματάκια νόμιζα ότι είχα συσπάσεις κ πήγα κατευθείαν νοσοκομείο!Ευτυχώς όλα καλά δεν ήταν τίποτα αλλά μου έδωσε άδεια 15 μέρες για ξεκούραση.

Ωχ! Τι αισθανοσουν δηλαδή; Φοβάμαι βρε κορίτσια μην έχω τίποτα συσπάσεις κάποια στιγμη και δεν το καταλάβω....

0SB8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Εχθές πήγα στον γιατρό η μπεμπούλα μας είναι πολύ καλά και έχει φτάσει 1100 ολόκληρη κοπέλα, αύριο κάνω την καμπύλη να τελειώνει και αυτό.

Από συσπάσεις και εγώ έχω κάθε βράδυ σε ένα τέταρτο 4 με 5 καλούς αλλά ως εκεί, το θέμα είναι να μην έχουν συνέχεια.

Για όσες δεν έχετε ακόμα και αναρωτιέστε πως θα είναι να είστε σίγουρες ότι θα το καταλάβετε.

Σήμερα έβγαλα και ξεχώρισα τι θα κρατήσω από σεντονάκια μπουρνουζάκια και ψιλές κουβέρτες, από βδομάδα θα δω και τα ρουχαλάκια αν και οι εποχές δεν βολεύουν καθόλου τα άλλα ήταν χειμωνιάτικα, δεν τα πλένω ακόμα μετά το πάσχα λέω. Σήμερα θα πηγαίναμε IKEA να παίρναμε ντουλάπα και κάτι ράφια αλλά κάτι προέκυψε :cry: και είχα όρεξη για ψώνια.

Για δουλεία εγώ δεν έχω θέμα είναι δικιά μας δουλεύω το πολύ 4 μέρες την εβδομάδα και φυσικά ξεφεύγω από το σπίτι, όταν είμαι σπίτι δεν κάθομαι καθόλου δεν έχω πρόβλημα ακόμα τα καταφέρνω αντίθετα όταν είμαι στην δουλεία από το πολύ καθισιό στο τέλος δεν μπορώ να περπατήσω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Και εγώ χθες νομίζω ότι είχα 3 συσπασεις απανωτές μέσα σε 2 λεπτά.

Αν ειναι αυτό που ενιωσα τότε ειναι ένα πριξημο στην κοιλια και ένα τραβηγματακι (εκεί που έχουμε το εσώρουχο) προς τα κόκαλα στα πλάγια στην λεκάνη.μετά σηκώθηκα κ περπάτησα αλλα δεν ξαναειχα.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Εχθές πήγα στον γιατρό η μπεμπούλα μας είναι πολύ καλά και έχει φτάσει 1100 ολόκληρη κοπέλα, αύριο κάνω την καμπύλη να τελειώνει και αυτό.

Από συσπάσεις και εγώ έχω κάθε βράδυ σε ένα τέταρτο 4 με 5 καλούς αλλά ως εκεί, το θέμα είναι να μην έχουν συνέχεια.

Για όσες δεν έχετε ακόμα και αναρωτιέστε πως θα είναι να είστε σίγουρες ότι θα το καταλάβετε.

Καλέ, τέλειο το βάρος, όντως ολοκληρη κοπελαρα!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...