Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Kai mena to ena einai Kefali kato Kai vlepei pros ta ekso Kai to allo podia kato kai koitaei Mesa... Nomizo epeidi einai 2 den exoun poli xoro na kinithoun... Kai go ta kounao ligaki ti koilia mou alla tpt. Piga 2 fores stis maies apo to agxos mou! ;)

Αυτό λέω κι εγώ ποσο πολύ θα ήθελα να είχα εναν υπέρηχο σπίτι να βλέπω κάθε στιγμη τι γίνεται εκεί μέσα.

Τι βάρος έχουν τα μωρακια σου?

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο τωρα?? :shock::shock: μαλλον περπατησες και λαχανιασες αυτο θα εννοεις ακομα δεν ειδε τπτ η κουραση του τελευταιου μηνα ειναι αστα! ;)

Όχι απολύτως τίποτα δεν έκανα στο κρεβάτι καθόμουν και με έπιασε δύσπνοια και κάτι σαν ταχυκαρδια.

όταν περπατάω απλά λαχανιαζω πολύ εύκολα,δεν με πιάνει δύσπνοια.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Αυτό λέω κι εγώ ποσο πολύ θα ήθελα να είχα εναν υπέρηχο σπίτι να βλέπω κάθε στιγμη τι γίνεται εκεί μέσα.

Τι βάρος έχουν τα μωρακια σου?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Στις 24 βδομάδες που πήγα ήταν ο ένας 500γρ και ο αλλος 600γρ περίπου. Πάντα ο ένας ήταν πιο μικρούλης... Στις αρχές φοβόμασταν ότι ήταν και εξωμήτριο διότι ο σάκος φαινόταν πολύ ψηλά σχεδόν στις σάλπιγγες και ήταν παραμορφωμένος... Τελικά όλα εξελήκτηκαν καλά!

Υπάρχει ένα μονιτορ που μπορείς να ακούσεις την καρδιά και μπορείς να το αγοράσεις για σπίτι, αλλά μόνο και μόνο που βλέπω πόσο δυσκολεύονται οι μαίες να βρουν και τις 2 καρδιές με πολύ πιο εξεληγμένα μηχανήματα, νομίζω στο τέλος θα είχα περισσότερο άγχος να το κάνω σπίτι μόνη μου! Βέβαια ένα ultrasound με εικόνα θα ήταν τέλειο! όλη μέρα αυτό θα έκανα θα έβλεπα τα μωρά μου! χιχι

Εσένα πόσο βάρος έχουν τα μωρούλια σου?

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα!

Christine1012 με το καλό τα μωράκια σου να φτάσουν τους 9!!!

nikaki μπορεί να έτυχε κ να σου ήρθε δυσφορία.Συνηθως το παθαίνω όταν ζεσταίνομαι κ αρχίσω κ βγάζω ρούχα κ ηρεμώ.Αλλά η δυσφορία τον τελευταίο μήνα δεν υπάρχει.Να'ναι καλά τα A/c κ οι παραλίες αλλιώς δε θα την βγάλουμε καθαρή χαχαχαχα

Maraki σ'ευχαριστώ πολύ!Όντως είναι λίγο περίεργο αυτό το θέμα κ θέλει πολύ προσοχή!Απλά όσες θα κάνουν αγοράκια να το προσέχουν ιδιαίτερα το σημείο αυτό.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη το μωρό έχει δημιουργείτε μέχρι την 22η άρα είναι ή κατάλληλη περίοδος να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις και εξετάσεις ώστε στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα να γίνει διακοπή εγκυμοσύνης όσο γίνετε πιο νωρίς, άρα αυτά που είναι να δει ο γιατρός στην 22η μπορεί να τα δει και 27η.

Ααααα μάλιστα!Όσο ζεις μαθαίνεις...θα ρωτήσω κ τον γιατρό την Δευτέρα έτσι από περιέργεια.Αύριο έχουμε πάλι εξέταση κ ελπίζω να πάνε όλα καλά να τελειώνουμε μ'αυτό.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις συνειδητοποίησα ότι έχουν μείνει 97 ημέρες!!!Πέρασα στον 2ψήφιο!!!Το τικεράκι μου μην το κοιτάτε δείχνει την ΠΗΤ κ όχι την πραγματική.Καλέ πως περνάει έτσι ο καιρός?

feQKp2.png

4okhp3.png

Swanocean περνάει παρα πολύ γρήγορα ο καιρος,το κουβεντιαζα χθες με τον αντρα μου..σε 2μιση και κάτι θα έχουμε τα μωρακια μας!!!!!!

Τωρα που το συνειδητοποιώ πρέπει να αρχίσω να κοιταω και να ψωνιζω για την μπεμπα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Στις 24 βδομάδες που πήγα ήταν ο ένας 500γρ και ο αλλος 600γρ περίπου. Πάντα ο ένας ήταν πιο μικρούλης... Στις αρχές φοβόμασταν ότι ήταν και εξωμήτριο διότι ο σάκος φαινόταν πολύ ψηλά σχεδόν στις σάλπιγγες και ήταν παραμορφωμένος... Τελικά όλα εξελήκτηκαν καλά!

Υπάρχει ένα μονιτορ που μπορείς να ακούσεις την καρδιά και μπορείς να το αγοράσεις για σπίτι, αλλά μόνο και μόνο που βλέπω πόσο δυσκολεύονται οι μαίες να βρουν και τις 2 καρδιές με πολύ πιο εξεληγμένα μηχανήματα, νομίζω στο τέλος θα είχα περισσότερο άγχος να το κάνω σπίτι μόνη μου! Βέβαια ένα ultrasound με εικόνα θα ήταν τέλειο! όλη μέρα αυτό θα έκανα θα έβλεπα τα μωρά μου! χιχι

Εσένα πόσο βάρος έχουν τα μωρούλια σου?

Καλημερουδια σας!!!

Εμείς την 25η εβδομάδα ακριβως που πήγα ηταν 750γρ το καθένα. Τώρα έχω παλι γιατρό την αλλη πέμπτη που θα είμαι 28 εβδομάδων θα κάνω και κορτιζονες τότε. Για να δούμε...

0SB8p3.png

Ώστε είναι ακριβώς το ίδιο βάρος? Εγώ είχα πάει πριν καν κλείσω 24 βδομάδων (δηλ ήμουν 23+5 ημερών), μπορεί γιαυτό να ήταν λίγο πιο μικρά. Και την επόμενη φορά που θα πάω θα διανύω την 27 βδομάδα! Βασικά πάω μια βδομάδα πιο νωρίς από σένα! Πήγαινε και συ νωρίτερα να συγκρίνουμε τις ίδιες μέρες! :D

Σήμερα είδα την κοιλιά μου να κινείται ολόκληρη! χιχιχι τί ωραία!

ναι βρε κορίτσια περνάει ο καιρός και ο γιατρός μου είπε ως τις 11/7 θα με γεννήσει (38 βδομαδες), αααααα! Αρα έπεσα και γω σε 2ψήφιο νούμερο! ωωωωω, περνάει ο καιρός!

Παιδίατρο βρήκατε?

Πράγματα ψωνίσατε?

Εγώ τπτ ακόμη βρήκα από φίλες τι μπορούν να μου δώσουν μόνο....

Αγχώθηκα τώρα!:shock:

mlqnp3.png

Ώστε είναι ακριβώς το ίδιο βάρος? Εγώ είχα πάει πριν καν κλείσω 24 βδομάδων (δηλ ήμουν 23+5 ημερών), μπορεί γιαυτό να ήταν λίγο πιο μικρά. Και την επόμενη φορά που θα πάω θα διανύω την 27 βδομάδα! Βασικά πάω μια βδομάδα πιο νωρίς από σένα! Πήγαινε και συ νωρίτερα να συγκρίνουμε τις ίδιες μέρες! :D

Σήμερα είδα την κοιλιά μου να κινείται ολόκληρη! χιχιχι τί ωραία!

ναι βρε κορίτσια περνάει ο καιρός και ο γιατρός μου είπε ως τις 11/7 θα με γεννήσει (38 βδομαδες), αααααα! Αρα έπεσα και γω σε 2ψήφιο νούμερο! ωωωωω, περνάει ο καιρός!

Παιδίατρο βρήκατε?

Πράγματα ψωνίσατε?

Εγώ τπτ ακόμη βρήκα από φίλες τι μπορούν να μου δώσουν μόνο....

Αγχώθηκα τώρα!:shock:

Σε αυτές τις εβδομαδες παίρνουν 100-120 γρ την εβδομάδα. Ναι εμένα είναι το ίδιο βάρος, ετσι φαίνεται τουλάχιστον. 11/7 είναι η κανονική μου ΠΗΤ. Μακάρι να φτάσω κι εγώ στις 38 εβδομαδες, εμένα μου είπε μόλις μπούμε στον μήνα και φαίνονται καλό βαρος να τα πάρουμε. Βέβαια, βλέποντας θα πάμε!!!

Παιδίατρο έχω βρει της κουμπαρας μου, δοκιμασμένη. Πράγματα έχω πάρει σχεδόν τα πάντα, απο το amazon, μου έχουν ερθει τα περισσότερα και περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα τελευταια. Αυτά που θα μας δώσουν φιλοι, ακόμα δεν μας τα έχουν φέρει για να τα πλυνω, μέχρι το Πάσχα θα τα μαζεψω όλα! Το Σάββατο βαφουμε το δωμάτιο και απο εβδομαδα θα πλυνω και τα ρουχαλακια. Θέλω μέχρι το Πάσχα να είναι όλα έτοιμα, φοβάμαι μην έχω τίποτα εκπλήξεις!!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Σε αυτές τις εβδομαδες παίρνουν 100-120 γρ την εβδομάδα. Ναι εμένα είναι το ίδιο βάρος, ετσι φαίνεται τουλάχιστον. 11/7 είναι η κανονική μου ΠΗΤ. Μακάρι να φτάσω κι εγώ στις 38 εβδομαδες, εμένα μου είπε μόλις μπούμε στον μήνα και φαίνονται καλό βαρος να τα πάρουμε. Βέβαια, βλέποντας θα πάμε!!!

Παιδίατρο έχω βρει της κουμπαρας μου, δοκιμασμένη. Πράγματα έχω πάρει σχεδόν τα πάντα, απο το amazon, μου έχουν ερθει τα περισσότερα και περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα τελευταια. Αυτά που θα μας δώσουν φιλοι, ακόμα δεν μας τα έχουν φέρει για να τα πλυνω, μέχρι το Πάσχα θα τα μαζεψω όλα! Το Σάββατο βαφουμε το δωμάτιο και απο εβδομαδα θα πλυνω και τα ρουχαλακια. Θέλω μέχρι το Πάσχα να είναι όλα έτοιμα, φοβάμαι μην έχω τίποτα εκπλήξεις!!!!

Α άμα παίρνουν περίπου 100γρ σημαίνει είναι κοντά, να μην αγχώνομαι ότι είναι μικρούλια! :)

Wow είσαι πολύ οργανωμένη! Μπράβο σου! Εμείς βάψαμε το δωμάτιο τους! Μόνο αυτό κάναμε αλλά ακόμη είναι γεμάτο με πράγματα του άντρα μου που πρέπει να ξεφορτωθούμε... ΑΑΑΑΑ και έχω να βαφτίσω και αυτο τον μήνα και τον άλλο!

Θα πάθω κρίση στο τέλος δε θα προλάβω!

Τι καροτσάκι πήρες? Διπλό? Τι μάρκα?

Εγώ σκέφτομαι να πάρω της mothercare ένα διπλό που έχει. Τα μονά νομίζω δε θα με βολέψουν. Εσύ τι νομίζεις, σε συμβούλευσε η παιδίατρος?

Και κάτι άλλο, θα τα έχεις μαζί τα μωρά στην αρχή στο ίδιο κρεβατάκι? Το σκέφτομαι έτσι εγώ και να τα βάλω 2-3 μήνες στο δωμάτιο μου, ή εναλλακτικά να τα βάλω σε κούνια το καθένα πάλι για 2-3 μήνες στο δωμάτιο μου.

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλα΄είσαι η μόνη διδυμομαμά που γεννά Ιούλη και μπορώ να συσχετιστώ! :)

mlqnp3.png

Geia sas soon to be manoules ti kanete? Emena gennhse h aderfh mou proxtes didymakia kai einai mia super xazotheia, Ola phgan kala eytuxws kai twra anypomonw NA gennhsw kai egw me to kalo. Eimai synexeia agxwmenh an arghsei ligo NA kounhthei to mwraki. Sthn douleia den thn palevw katholou pleon kai etsi Lew NA stamathsw nwritera dhl arxes iouniou. Eseis pote ypologizete NA stamathsete?

A PO kila nomizw oti exw parei poll a gia ta kyvika mou kai prospathw na prosexw ligo, programmatisa NA kanw kai thn kampylh zaxarou 8 maiou kai agxwnomai apo twra kai giayto. Ouf...

Epishs eyxaristw pou grafete syxna sto cafe... mporei egw NA mh grafw syxna alla eiste megalh parhgoria gia mena

Filia se oles

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Geia sas soon to be manoules ti kanete? Emena gennhse h aderfh mou proxtes didymakia kai einai mia super xazotheia, Ola phgan kala eytuxws kai twra anypomonw NA gennhsw kai egw me to kalo. Eimai synexeia agxwmenh an arghsei ligo NA kounhthei to mwraki. Sthn douleia den thn palevw katholou pleon kai etsi Lew NA stamathsw nwritera dhl arxes iouniou. Eseis pote ypologizete NA stamathsete?

A PO kila nomizw oti exw parei poll a gia ta kyvika mou kai prospathw na prosexw ligo, programmatisa NA kanw kai thn kampylh zaxarou 8 maiou kai agxwnomai apo twra kai giayto. Ouf...

Epishs eyxaristw pou grafete syxna sto cafe... mporei egw NA mh grafw syxna alla eiste megalh parhgoria gia mena

Filia se oles

Αααααα να σου ζήσουν τα ανηψακια σου και με το καλό το δικο σου μωρακι. Αν αισθάνεσαι οτι κουραζεσαι στην δουλειά και μπορείς, καλό θα είναι να σταματήσεις. Εγώ δυστυχώς έχω σταματήσει απο τυχόν 3ο μήνα. Χίλιες φορες η πίεση και το άγχος της δουλειας , απο την κλεισούρα που έχω τραβήξει. Μην αγχωνεσαι για την καμπύλη, γιατί το άγχος ανεβάζει το ζάχαρο.

Αλήθεια, ποσο γεννήθηκαν τα μωρακια? Εβδομαδες και κιλα?

0SB8p3.png

Α άμα παίρνουν περίπου 100γρ σημαίνει είναι κοντά, να μην αγχώνομαι ότι είναι μικρούλια! :)

Wow είσαι πολύ οργανωμένη! Μπράβο σου! Εμείς βάψαμε το δωμάτιο τους! Μόνο αυτό κάναμε αλλά ακόμη είναι γεμάτο με πράγματα του άντρα μου που πρέπει να ξεφορτωθούμε... ΑΑΑΑΑ και έχω να βαφτίσω και αυτο τον μήνα και τον άλλο!

Θα πάθω κρίση στο τέλος δε θα προλάβω!

Τι καροτσάκι πήρες? Διπλό? Τι μάρκα?

Εγώ σκέφτομαι να πάρω της mothercare ένα διπλό που έχει. Τα μονά νομίζω δε θα με βολέψουν. Εσύ τι νομίζεις, σε συμβούλευσε η παιδίατρος?

Και κάτι άλλο, θα τα έχεις μαζί τα μωρά στην αρχή στο ίδιο κρεβατάκι? Το σκέφτομαι έτσι εγώ και να τα βάλω 2-3 μήνες στο δωμάτιο μου, ή εναλλακτικά να τα βάλω σε κούνια το καθένα πάλι για 2-3 μήνες στο δωμάτιο μου.

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλα΄είσαι η μόνη διδυμομαμά που γεννά Ιούλη και μπορώ να συσχετιστώ! :)

Αχ κι εγώ δεν έχω βρει αλλη διδυμομαμα να ανταλλαξω απόψεις.

Καρότσι θα μου δώσουν το aria twin της pegperego. Δεν το συζηταω καν για 2 μονα, γιατι ετσι δεν θα μπορω να παω πουθενα μονη μου, ασε που θα πιάνουν και περισσότερο χώρο στο αυτοκίνητο. Επίσης, η αδερφή μου, που έχει και αυτή δίδυμα κορίτσια, μου έχει φυλάξει τις καλαθουνες καί θα τα κοίμιζω εκει για τουλαχιστον 3-4 μηνες. Κούνιες θα παρουμε μετα! Μου έχει δώσει και κουβέρτες, σεντόνια κτλ.

Α, και καθισματακια αυτοκινητου θα μου δώσουν. Ευτυχώς έχει χρειαστεί να αγοράσω μονο ρούχα και τα ειδη φροντίδας τους.

Με την παιδίατρο δεν έχω μιλήσει ακόμα, σκέφτομαι να την πάρω λιγες μέρες πριν γεννησω.

Τι σκέφτεσαι, θα θηλασεις αποκλειστικα?

0SB8p3.png

Αααααα να σου ζήσουν τα ανηψακια σου και με το καλό το δικο σου μωρακι. Αν αισθάνεσαι οτι κουραζεσαι στην δουλειά και μπορείς, καλό θα είναι να σταματήσεις. Εγώ δυστυχώς έχω σταματήσει απο τυχόν 3ο μήνα. Χίλιες φορες η πίεση και το άγχος της δουλειας , απο την κλεισούρα που έχω τραβήξει. Μην αγχωνεσαι για την καμπύλη, γιατί το άγχος ανεβάζει το ζάχαρο.

Αλήθεια, ποσο γεννήθηκαν τα μωρακια? Εβδομαδες και κιλα?

TO koritsaki 2100 kai to agoraki 2900, 37 evdomadwn, genika gia diduma thseipan polukala. Oso gia thn kleisoura vres pragmatakia NA Kane is pou den that mporouses logw elleipshs xronou... to internet vohthaei polu nomizw ....akoma k ekmathhsh xenhs glwssas mesw internet dwrean... NA xereis oti me didyma that piezosun polu sthn douleia. Sthn telikh ekmetalleysou to xrono gia xekourash.... o kathenas me ton pono tou xixix egw nystazw synexeia giauto

5MCDp3.png

fzpAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...