Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κορίτσια.

Αυτό με τη δύσπνοια είναι καινούριο - μιλάμε για δύσπνοια όταν ανεβαίνουμε σκάλες π.χ. ή έτσι στα καλά καθούμενα; Και κάνουμε κάτι για να περάσει ή απλώς περιμένουμε και ξεκουραζόμαστε;

Τις προάλλες που είχα πάει στο ΡΕΑ για την καμπύλη ανέβηκα και στο λογιστήριο και ρώτησα τι χαρτιά πρέπει να έχω μαζί μου για τον τοκετό - εξυπηρετικότατοι, μου έδωσαν τις λίστες, οπότε τα παραθέτω εδώ για τις υπόλοιπες πρωτάρες:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

α) Για τη δήλωση του μωρού: ταυτότητες και των 2 γονέων (πρωτότυπα και από 2 φωτοτυπίες), ληξιαρχική πράξη γάμου (πρωτότυπη και φωτοτυπία), πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (πρωτότυπο και φωτοτυπία). Επίσης αν πάνω στη ληξιαρχική πράξη γάμου δεν αναφέρει τι έχεται κανονίσει για το επώνυμου του μωρού, θα πρέπει να έχετε και πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνου.

β) δικαιολογητικά ασφαλισμένου: δήλωση νεογνού (δηλαδή όλα τα προηγούμενα) και ΑΜΚΑ και ταυτότητα γονέα.

Με το που παίρνεις τη ληξιαρχική πράξη του μωρού, την προσκομίζεις σε ΚΕΠ για να βγάλεις το ΑΜΚΑ του μωρού! Μέσα σε 24 ώρες από τη γέννηση παρακαλώ. Και μετά στο λογιστήριο για να γίνει αναγγελία στον ΕΟΠΥΥ.

Ακούς ιστορίες με το "καλημέρα σας, ήρθα, καλώς με δεχτήκατε!!"

7M7zp2.png

wish38 ΠΗΤ 25/6/2013 αγορακι

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

nikaki19 ΠΗΤ 2/7/2013 -8/7/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 ΠΗΤ 3/7/2013 Γενικο νοσοκομειο Ξανθης κοριτσακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

ephie ΠΗΤ 10/7/2013 Ρεα Κοριτσακι

tina32 ΠΗΤ 13/7/2013 Νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης κοριτσακι

twinomama ΠΗΤ 11/7/2013 αγορακι - κοριτσακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

sungirl ΠΗΤ 18/7/2013 κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

Christine1012 ΠΗΤ 25/7/2013 αγορακια

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

79o6p3.png

Γεια σας κοπέλες!

Είμαι και γω μέλλουσα μαμά του Ιουλίου και είπα να γράψω και να ευχηθώ σε όλες μας να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με γερά και υγιή μωρά!

Περιμένω δίδυμα (έμεινα έγκυος με ivf-icsi-fet δηλ, μετάφερα 2 κρυοσυντηρημένες βλαστοκύστες), και η ημερομηνία τοκετού είναι στις 25 του Ιούλη! Βέβαια απ΄ότι ακούω δύσκολα θα φτάσω τις 40 βδομάδες. Είναι 2 αγόρια και κτύπα ξύλο όλες οι εξετάσεις είναι καλές μέχρι τώρα. :)

Φιλάκια

Καλως μας ηρθες!!! με το καλο τα αγορακια σου!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου νομίζω οτι ξεκίνησα δυναμικα την εβδομαδα μου με δύσπνοια!!

Αχχ ξεκίνησαν και αυτα τα συμπτωματα!!!

Απο τωρα?? :shock::shock: μαλλον περπατησες και λαχανιασες αυτο θα εννοεις ακομα δεν ειδε τπτ η κουραση του τελευταιου μηνα ειναι αστα! ;)

79o6p3.png

Καλησπέρα πέρα ως πέρα,

Καλώς και τα καινούρια μωράκια μας (πάλι τα αγόρια έχουν πάρει το πάνω χέρι για τα καλά, ε;)

Γυρίσαμε από το Ωνάσειο ενθουσιασμένοι - οκ καθυστερήσαμε 1 ώρα να μπούμε αλλά η γιατρός ήταν απίστευτα ομιλητική και επεξηγηματική στο τι βλέπουμε και γιατί είναι μια χαρά όλα όσα βλέπουμε (ναι, τουλάχιστον από καρδιά πάμε καλά, και το είχα λίγο - πολύ λίγο άγχος γιατί η αδερφή μου είχε γεννηθεί με συγγενή καρδιοπάθεια και είχαμε εγχειρήσεις στην Αμερική και ιστορίες). Κι επί τέλους βγήκαμε μια φορά από γιατρό σίγουρη για το τι ακριβώς είδαμε και τι μας είπε.

Πάμε δυναμικά για την επόμενη εξέταση σε 1 μήνα!! Κι όταν λέω δυναμικά το εννοώ. Η μικρή κλωτσάει λες και θέλει να ανοίξει τρυπούλα να δει τι γίνεται εκεί έξω... ώρες ώρες εύχομαι να μην είχα δει ποτέ το Alien γιατί μου έρχεται εκείνη η σκηνή που βγαίνει το τερατάκι και φρικάρω :) οι παλιότερες θα ξέρετε για τι πράγμα μιλάω.

Καλή μας συνέχεια!!

Μπραβο Εφη ολα καλα λοιπον!!! :D:D

79o6p3.png

Γεια σας κοπέλες!

Είμαι και γω μέλλουσα μαμά του Ιουλίου και είπα να γράψω και να ευχηθώ σε όλες μας να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με γερά και υγιή μωρά!

Περιμένω δίδυμα (έμεινα έγκυος με ivf-icsi-fet δηλ, μετάφερα 2 κρυοσυντηρημένες βλαστοκύστες), και η ημερομηνία τοκετού είναι στις 25 του Ιούλη! Βέβαια απ΄ότι ακούω δύσκολα θα φτάσω τις 40 βδομάδες. Είναι 2 αγόρια και κτύπα ξύλο όλες οι εξετάσεις είναι καλές μέχρι τώρα. :)

Φιλάκια

Καλώς την! Με το καλό τα αγόρια σου!

Κι εγώ δίδυμα περιμένω απο ivf, 1+1 με Πητ 11/7 αλλά κι εγώ εναν μήνα πριν θα μπω. Πως ηταν η εγκυμοσύνη σου μέχρι στιγμης? Εγώ έχω όλα τα προβλήματα που θα μπορούσα να έχω και είμαι γενικά στην ξάπλα απο τον 3ο....

0SB8p3.png

Εφη μου, όλα καλά, πολύ καλα τα νέα σου!

Εγώ μόλις γύρισα απο ενδοκρινολογο, μου είπε οτι δεν έχω διαβήτη κύησης, απλα επειδή ο γιατρός μου είναι λίγο φοβητσιαρης και με έστειλε, μου έδωσε 2-3 βασικες συμβουλες διατροφής και εξω απ την πόρτα! Και λέω να τα τηρησω γιατί έχω ηδη πάρει 13 κιλά και έχω 2 μηνες μπροστά μου, μην πάρω άλλα!!

0SB8p3.png

Καλησπέρα κοπέλες και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Πάει καλά προς το παρών η εγκυμοσύνη μου, δεν χρειάστηκε να μείνω ξάπλα καθόλου, κτύπα ξύλο! Στην αρχή είχα λίγα καφέ υγρά αλλά σταμάτησαν ως την8η βδομάδα.

Και γω τελευταίως κουράζομαι πολύ έχω δύσπνοια όταν περπατάω πολύ, μουδιάζουν πολύ τα χέρια μου, βουλωμενο αυτί και μέσα μέσα ρηνοραγίες... Καμιά άλλη κοπέλα με αυτά τα συμπτώματα??

Επίσης ήθελα να ρωτήσω ειδικά εσένα twinmama νοιώθεις πόλύ τα μωρά?? Εγώ κάποιες μέρες τα νοιώθω πολύ βλέπω και την κοιλιά να κινείται αλλά άλλες πολύ λίγο... Μια μικρήκλωτσιά που και που... Είναι φυσιολογικό? Είμαι 25 βδομάδων τώρα και αγχώνομαι!

btw, τί θα κάνεις εσύ?;) αγοράκια/κοριτσάκια???

χ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπέλες και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Πάει καλά προς το παρών η εγκυμοσύνη μου, δεν χρειάστηκε να μείνω ξάπλα καθόλου, κτύπα ξύλο! Στην αρχή είχα λίγα καφέ υγρά αλλά σταμάτησαν ως την8η βδομάδα.

Και γω τελευταίως κουράζομαι πολύ έχω δύσπνοια όταν περπατάω πολύ, μουδιάζουν πολύ τα χέρια μου, βουλωμενο αυτί και μέσα μέσα ρηνοραγίες... Καμιά άλλη κοπέλα με αυτά τα συμπτώματα??

Επίσης ήθελα να ρωτήσω ειδικά εσένα twinmama νοιώθεις πόλύ τα μωρά?? Εγώ κάποιες μέρες τα νοιώθω πολύ βλέπω και την κοιλιά να κινείται αλλά άλλες πολύ λίγο... Μια μικρήκλωτσιά που και που... Είναι φυσιολογικό? Είμαι 25 βδομάδων τώρα και αγχώνομαι!

btw, τί θα κάνεις εσύ?;) αγοράκια/κοριτσάκια???

χ

Ενα κι ενα έχω...

Όπως κι εσύ, υπαρχουν μέρες που κλωτσανε όλη μέρα και μέρες που θέλω να πάω στον γιατρό επειγόντως γιατί δεν τα αισθάνομαι καθόλου. Αλλά πιεζω λίγο την κοιλιά μου και κουνιουνται και ηρεμω! Εμένα ο Μπέμπης είναι με τα πόδια κάτω και τον καταλαβαίνω πιο πολύ απο την Μπέμπα!

Μπούκωμα στην μύτη κι εγώ έχω γενικά σαν σύμπτωμα, τωρα για δύσπνοια απο περπάτημα δεν έχω γιατί απλά δεν περπαταω!

0SB8p3.png

Κορίτσια αν έχετε χρόνο κάποια στιγμή διαβάστε το είναι πάρα πολύ καλό:

http://gunaikakaimama.blogspot.gr/2012/04/blog-post.html

Πολύ καλό...

Εμένα έχουν αρχίσει ηδη οι "ειδήμονες" τις μ@&%#ες όταν τους λέω οτι θα θηλασω τα δίδυμα αποκλειστικά. Οτι δεν θα μπορω, δεν θα έχω γάλα και για τα δυο, οτι επειδή θα είναι προωρα θα χρειάζονται συμπλήρωμα, και θέλω να τους βρισω, αλλά έλα μου που είμαι και ευγενική και δεν μπορω! Ευτυχώς με τον αντρα μου το έχουμε συζητήσει πολύ και είναι και αυτός υπέρ του αποκλειστικού θηλασμού, οποτε ολοι οι άλλοι περισσεύουν.

0SB8p3.png

Ενα κι ενα έχω...

Όπως κι εσύ, υπαρχουν μέρες που κλωτσανε όλη μέρα και μέρες που θέλω να πάω στον γιατρό επειγόντως γιατί δεν τα αισθάνομαι καθόλου. Αλλά πιεζω λίγο την κοιλιά μου και κουνιουνται και ηρεμω! Εμένα ο Μπέμπης είναι με τα πόδια κάτω και τον καταλαβαίνω πιο πολύ απο την Μπέμπα!

Μπούκωμα στην μύτη κι εγώ έχω γενικά σαν σύμπτωμα, τωρα για δύσπνοια απο περπάτημα δεν έχω γιατί απλά δεν περπαταω!

Kai mena to ena einai Kefali kato Kai vlepei pros ta ekso Kai to allo podia kato kai koitaei Mesa... Nomizo epeidi einai 2 den exoun poli xoro na kinithoun... Kai go ta kounao ligaki ti koilia mou alla tpt. Piga 2 fores stis maies apo to agxos mou! ;)

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Μανουλίτσες καλησπέρα. Καλώς ήλθε και η νέα διδυμομανούλα μας! Με το καλό δύο υπέροχα αντράκια κοριτσάκι!

Συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα σε οπλες και με το καλό οπλες να φέρουμε στον κόσμο γερά και καλά μωράκια.

Την Παρασκευή θα δω κι εγώ πάλι το αντράκι μου. Πέρασε ένας μήνας κιόλας κι ανυπομονώ! Μου ΄χει αλλάξει τα φώτα στις κλωτσιές κ τώρα για πρώτη φορά νιώθω να με κλωτσάει στα πνευμόνια. Είμαι ξαπλωμένη κ δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Έβαλα διπλό μαξιλάρι για να ΄μαι πιο ψηλά. Με την Αθηνά δεν είχα τέτοια. Χώρια που μετά από κάποια λεπτά καθιστή, είναι σαν να "κλειδώνουν" τα πόδια μου εκεί κ θέλω λίγα λεπτά να συνέλθω κ να αρχίσω να περπατάω φυσιολογικά. Στην δουλειά δυσκοκεύομαι πολύ κάθε φορά που πρέπει να σηκωθώ. Με την Αθηνά ούτε στον ένατο δεν είχα τέτοια... Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική πράγματι, παρόλο που ξεκίνησε με τα ίδια συμπτώματα.

Swan σκεφτόμουν αυτό που σας συνέβη. Σιδερένιος ο μικρός σου. Πραγματικά δεν ξέρει κανείς πώς να χειριστεί το θέμα της καθαριότητας των αγοριών σφού και πάλι ο κάθε γιατρός έχει την δική του άποψη. Ένα μπάχαλο γενικώς...

Καληνύχτα μανουλίτσες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...