Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπερούδια!!

Δύσκολη μέρα σήμερα. Στη δουλειά μέχρι τις 4 και μετά σπίτι για να μαζέψω τα χειμωνιάτικα, να βγάλω τα καλοκαιρινά (να δω πόσα θα ξαναφορέσω και από τα μεν, κι από τα δε), να μαζέψω γενικώς ένα χαλί από εδώ, ένα πάπλωμα από εκεί... Ευτυχώς, ήρθε κι η μαμά μου και βοήθησε αλλιώς δεν τελείωνα ούτε αύριο.

Αύριο, παρεμπιπτόντως, έχουμε την εξέταση καρδιάς εμβρύου στο Ωνάσειο. Δεν έχω καθόλου άγχος (έτσι για αλλαγή). Είναι απλώς άλλη μια ευκαιρία να δω το μωράκι μου :) α, και να μην πάμε στη δουλειά - θα είμαι με τον αντρούλη μου όλη την ημέρα :) :)

Κι από ό,τι είπε η γιατρός, η επόμενη εξέταση που θα κάνουμε θα είναι την 32η εβδομάδα πια. Σε ένα μήνα!!!

Καλή ξεκούραση κορίτσια...

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερούδια!!

Δύσκολη μέρα σήμερα. Στη δουλειά μέχρι τις 4 και μετά σπίτι για να μαζέψω τα χειμωνιάτικα, να βγάλω τα καλοκαιρινά (να δω πόσα θα ξαναφορέσω και από τα μεν, κι από τα δε), να μαζέψω γενικώς ένα χαλί από εδώ, ένα πάπλωμα από εκεί... Ευτυχώς, ήρθε κι η μαμά μου και βοήθησε αλλιώς δεν τελείωνα ούτε αύριο.

Αύριο, παρεμπιπτόντως, έχουμε την εξέταση καρδιάς εμβρύου στο Ωνάσειο. Δεν έχω καθόλου άγχος (έτσι για αλλαγή). Είναι απλώς άλλη μια ευκαιρία να δω το μωράκι μου :) α, και να μην πάμε στη δουλειά - θα είμαι με τον αντρούλη μου όλη την ημέρα :) :)

Κι από ό,τι είπε η γιατρός, η επόμενη εξέταση που θα κάνουμε θα είναι την 32η εβδομάδα πια. Σε ένα μήνα!!!

Μπράβο Έφη φτάνει τόσο άγχος που τράβηξες όλα θα είναι καλά απλά απόλαυσε την ημέρα σου με τον άντρα σου.

Εγώ μεθαύριο έχω γιατρό είμαι περίεργη να δω πόσο μεγάλωσε η μικρούλα μας.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπερούδια!!

Καλη επιτυχια Εφη μου!!! μπραβο που δεν εχεις ανχος ολα καλα θα ειναι!

79o6p3.png

Μπράβο Έφη φτάνει τόσο άγχος που τράβηξες όλα θα είναι καλά απλά απόλαυσε την ημέρα σου με τον άντρα σου.

Εγώ μεθαύριο έχω γιατρό είμαι περίεργη να δω πόσο μεγάλωσε η μικρούλα μας.

αχ τι καλα και εγω ανυπομωνω για τον επομενο υπερηχο,ειναι ποια 11 Μαιου οποτε υπομονη!! ;)

Αχ αντε κοριτσια να τελειωνουμε,χθες πηγα επισκεψη σε εναν μπεμπη οτι ειχε σαραντησει και δεν σαν κρυβω οτι ζηλεψα! αχ ανυπομωνω να γνωρισω τον 2ο Γιο μου:D:D:D

79o6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χτες δεν πρόλαβα καθόλου να μπω,έτρεχα όλη μέρα!Πήγαμε κ κάναμε την β' επιπέδου, κάναμε όλες τις μετρήσεις στο σωματάκι του κ είναι όλα φυσιολογικά!Κ μόλις φτάσαμε στο κεφάλι κοκομπλόκο!Ο μικρός είχε σφηνώσει προς τα κάτω (όπως είπε κ ο γιατρός βαθειά μες το πηγάδι) κ δεν έλεγε να βγει με τίποτα από κει.Και φυσικά ούτε λόγος για μετρήσεις γτ δεν φαινόταν τίποτα.Το απόλυτο σκοτάδι!Τι καραμέλες έφαγα,τι σοκολάτες έφαγα (στο τέλος ζαλίστηκα από την πολύ ζάχαρη), τι περπάτημα πάνω κάτω έριξα αυτό τίποτα. Ο γιατρός μου είπε ότι από το άγχος έκανε σύσπαση η μήτρα κ τον γράπωσε εκεί (δεν παθαίνει τίποτα το μωρό) κ δεν πρόκειται να φύγει σήμερα!Κ τώρα θα ξαναπάμε την Πέμπτη το πρωί για να μετρήσουμε το κεφάλι.Κ μας είπε ότι είναι καλύτερα τα πρωινά γτ οι μαμάδες είναι πιο χαλαρές!

Αααα κ τον ρώτησα αυτό με την διορία γτ χτες ήμουν 23+6 κ μου λέει δεν ισχύει αυτό,δεν υπάρχει θέμα που θα μπεις στην 24η βδομάδα.Αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω γτ.Θα ρωτήσω τον κανονικό μου γιατρό την Δευτέρα που θα πάω!

Κατά τ'άλλα τα ίδια!Κ εγώ έχω ραγάδες κ στο στήθος κ στα μπούτια ψηλά!Αν κ στο στήθος είχα από πριν την 1η εγκυμοσύνη.Ευτυχώς όμως δεν φαίνονται οπότε δε μ'ενοχλούν.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Nikaki τελικά τι έγινε με τον γιατρό?Σου απάντησε?Τι είχες?

Δεν με πήρε και εγώ τον πήρα 2 φορές κ το πρωί κ το βράδυ,εντάξει δεν είχα τίποτα μια ενόχληση κάτω αλλά υποχώρησε τώρα.

Με ρώτησε όταν είχα πάει αν είχα καμιά ενόχληση ή φαγούρα και δεν είχα,τωρα που είχα το θεώρησα σωστό να του το πώ μιάς και με είχε ρωτήσει.

Πιστεύω θα ήταν και κατι που θα επρεπε να το ξερει.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χτες δεν πρόλαβα καθόλου να μπω,έτρεχα όλη μέρα!Πήγαμε κ κάναμε την β' επιπέδου, κάναμε όλες τις μετρήσεις στο σωματάκι του κ είναι όλα φυσιολογικά!Κ μόλις φτάσαμε στο κεφάλι κοκομπλόκο!Ο μικρός είχε σφηνώσει προς τα κάτω (όπως είπε κ ο γιατρός βαθειά μες το πηγάδι) κ δεν έλεγε να βγει με τίποτα από κει.Και φυσικά ούτε λόγος για μετρήσεις γτ δεν φαινόταν τίποτα.Το απόλυτο σκοτάδι!Τι καραμέλες έφαγα,τι σοκολάτες έφαγα (στο τέλος ζαλίστηκα από την πολύ ζάχαρη), τι περπάτημα πάνω κάτω έριξα αυτό τίποτα. Ο γιατρός μου είπε ότι από το άγχος έκανε σύσπαση η μήτρα κ τον γράπωσε εκεί (δεν παθαίνει τίποτα το μωρό) κ δεν πρόκειται να φύγει σήμερα!Κ τώρα θα ξαναπάμε την Πέμπτη το πρωί για να μετρήσουμε το κεφάλι.Κ μας είπε ότι είναι καλύτερα τα πρωινά γτ οι μαμάδες είναι πιο χαλαρές!

Αααα κ τον ρώτησα αυτό με την διορία γτ χτες ήμουν 23+6 κ μου λέει δεν ισχύει αυτό,δεν υπάρχει θέμα που θα μπεις στην 24η βδομάδα.Αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω γτ.Θα ρωτήσω τον κανονικό μου γιατρό την Δευτέρα που θα πάω!

Κατά τ'άλλα τα ίδια!Κ εγώ έχω ραγάδες κ στο στήθος κ στα μπούτια ψηλά!Αν κ στο στήθος είχα από πριν την 1η εγκυμοσύνη.Ευτυχώς όμως δεν φαίνονται οπότε δε μ'ενοχλούν.

Μπράβο βρε κοριτσακι μου μια χαρά είναι το Μωρακι σου!!!!!συγχαρητήρια!!!!!

Μην αγχώνεσαι για το κεφαλάκι αφού είπε ο γιατρός ότι δεν έχει προβλημα το μωρό Τότε όλα είναι εντάξει!!!σκέψου θετικά!!!!!πως θα ξαναδείς το μικρούλη σου!!!!

Και εγώ δεν πίστευα ότι ίσχυε κάτι τέτοιο με την διορία σε εβδομάδες.εξάλλου οι μετρήσεις και αργότερα πάνω κάτω ίδιες θα ήταν..:)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γεια σας κοπέλες!

Είμαι και γω μέλλουσα μαμά του Ιουλίου και είπα να γράψω και να ευχηθώ σε όλες μας να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με γερά και υγιή μωρά!

Περιμένω δίδυμα (έμεινα έγκυος με ivf-icsi-fet δηλ, μετάφερα 2 κρυοσυντηρημένες βλαστοκύστες), και η ημερομηνία τοκετού είναι στις 25 του Ιούλη! Βέβαια απ΄ότι ακούω δύσκολα θα φτάσω τις 40 βδομάδες. Είναι 2 αγόρια και κτύπα ξύλο όλες οι εξετάσεις είναι καλές μέχρι τώρα. :)

Φιλάκια

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Γεια σας κοπέλες!

Είμαι και γω μέλλουσα μαμά του Ιουλίου και είπα να γράψω και να ευχηθώ σε όλες μας να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με γερά και υγιή μωρά!

Περιμένω δίδυμα (έμεινα έγκυος με ivf-icsi-fet δηλ, μετάφερα 2 κρυοσυντηρημένες βλαστοκύστες), και η ημερομηνία τοκετού είναι στις 25 του Ιούλη! Βέβαια απ΄ότι ακούω δύσκολα θα φτάσω τις 40 βδομάδες. Είναι 2 αγόρια και κτύπα ξύλο όλες οι εξετάσεις είναι καλές μέχρι τώρα. :)

Φιλάκια

Καλός ήρθες christine1012!!!!συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!να σου ζήσουν τα αγοράκια σου και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!!μην ανησυχείς για το αν θα φτάσεις στις 40,σημασία εχει να είναι καλά τα μωρακια σου δυνατα και υγιή όπως είπες και είναι!!:)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες!

Φιλάκια

christine με το καλό τα αγοράκια σου θα συμφωνήσω με nikaki το παν είναι να γεννηθούν γερά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα πέρα ως πέρα,

Καλώς και τα καινούρια μωράκια μας (πάλι τα αγόρια έχουν πάρει το πάνω χέρι για τα καλά, ε;)

Γυρίσαμε από το Ωνάσειο ενθουσιασμένοι - οκ καθυστερήσαμε 1 ώρα να μπούμε αλλά η γιατρός ήταν απίστευτα ομιλητική και επεξηγηματική στο τι βλέπουμε και γιατί είναι μια χαρά όλα όσα βλέπουμε (ναι, τουλάχιστον από καρδιά πάμε καλά, και το είχα λίγο - πολύ λίγο άγχος γιατί η αδερφή μου είχε γεννηθεί με συγγενή καρδιοπάθεια και είχαμε εγχειρήσεις στην Αμερική και ιστορίες). Κι επί τέλους βγήκαμε μια φορά από γιατρό σίγουρη για το τι ακριβώς είδαμε και τι μας είπε.

Πάμε δυναμικά για την επόμενη εξέταση σε 1 μήνα!! Κι όταν λέω δυναμικά το εννοώ. Η μικρή κλωτσάει λες και θέλει να ανοίξει τρυπούλα να δει τι γίνεται εκεί έξω... ώρες ώρες εύχομαι να μην είχα δει ποτέ το Alien γιατί μου έρχεται εκείνη η σκηνή που βγαίνει το τερατάκι και φρικάρω :) οι παλιότερες θα ξέρετε για τι πράγμα μιλάω.

Καλή μας συνέχεια!!

7M7zp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη το μωρό έχει δημιουργείτε μέχρι την 22η άρα είναι ή κατάλληλη περίοδος να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις και εξετάσεις ώστε στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα να γίνει διακοπή εγκυμοσύνης όσο γίνετε πιο νωρίς, άρα αυτά που είναι να δει ο γιατρός στην 22η μπορεί να τα δει και 27η.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...