Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Ναι!Είχε μαζέψει σμήγμα κι έπρεπε να βγει γιατί π.χ. αν έκανε κάνα 40άρι πυρετό μπορούσε να του δημιουργήσει φλεγμονή.Κ τωρα φυσικά πρέπει να το καθαρίζουμε πολύυυυυυυ καλά για να μην ξαναμαζέψει.Η χαζομάρα έγινε όταν από την αρχή δεν το προσέχαμε τόσο πολύ μιας κ η παιδίατρος είχε πει να μην το πειράζουμε ακόμα.Αν το κάναμε εξαρχής το πιο πιθανό είναι να το είχαμε αποφύγει.Τέλος καλό όλα καλά όμως...

οκ καλά κατάλαβα το ίδιο ακριβώς έπαθε ο πρώτος και φυσικά άλλαξα παιδίατρο, στα επόμενα το κάναμε απαλά από την αρχή και είναι μια χαρά, για εσάς που θα κάνετε αγοράκια το νου σας, ο δικός μου έβγαλε χοντρό λούκι 2 μέρες πριν την επέμβαση και 2-3 μετά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Swanocean περαστικά στο αγοράκι σου!πρέπει να πέρασες πολύ δύσκολα αυτές τις μερες..εύχομαι τωρα που ξεμπερδεψες να μην ξαναπερασεις τίποτα τέτοιο πάλι..

ephie μου βλέπω πολύ καλή είναι η καμπύλη σου και όντως την μεταβολιζει πολύ γρήγορα την ζάχαρη ο οργανισμός σου αυτό είναι πολύ καλό!!!!

εχω κάτι τραβηγματα χαμηλά στην λεκάνη και στα πλευρά την τελευταία εβδομάδα και δεν έχει περάσει ακόμα...:(

Εχω πάρει από χθες το πρωί στο ιατριο του γιατρού μου και είπα στην γραμματέα να του πει να με πάρει τηλεφωνω για ένα θεματακι που μου προέκυψε και ακόμα περιμένω..δλδ αν γινόταν τίποτα χειρότερο (χτύπα ξύλο) τι θα έκανα??θα έτρεχα στα νοσοκομεία και αυτος θα είχε πλήρη μεσάνυχτα??εχω νευριασει πολύ!!!!!:confused:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Δε νομίζω ότι έχει σχέση με τα κιλά ο διαβήτης κύησης.Πάντως έχεις δικαιολογία που θα τρως κάθε 2,5 ώρες!Δε σου είπε για ειδική διατροφή?

Καλά, σίγουρα με αυτά τα αποτελέσματα μόνο διαβήτη κύησης δεν έχω! Ευτυχώς, γιατί αυτά που τραβάει η crochetmania δεν νομίζω πως θα τα άντεχα. Μεγάλη ανακούφιση λοιπόν!

Αυτό που σκεφτόμουνα είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με το μεταβολισμό μου και βάζω πολύ εύκολα κιλά και να το ψάξω λίγο περισσότερο αργότερα το τι συμβαίνει σε σχέση και με αυτό που έδειξε η καμπύλη.

Βρε κορίτσια, σας τρώει η κοιλιά σας; Χαζή ερώτηση; Δεν ξέρω αλλά τις τελευταίες μέρες όλο ξύνομαι. Βάζω αυτήν την κρεμούλα για τις ραγάδες εδώ και μήνες για να την κρατάω ενυδατωμένη. Τι άλλο να κάνω;

Α, και μου είπαν 2 διαφορετικά άτομα που με είδαν σήμερα ότι η κοιλιά μου μεγάλωσε από.... προχτές! Είναι δυνατόν να μεγαλώνει έτσι απότομα και αυτό να έχει σχέσει με τον κνησμό;

Swanocean, καθαρά εγκυκλοπαιδικά, το σμήγμα το είχε μαζέψει στο όργανο ή εσωτερικά σε σειρήτιο (δηλαδή νομίζω ότι έτσι το λένε); Διάβαζα εκείνο το βιβλίο που έχω πάρει (αμερικάνικο) και μου κάνει τρομερή εντύπωση που το θεωρεί εντελώς μα εντελώς δεδομένο ότι αν είναι αγοράκι θα γίνει περιτομή άμεσα για λόγους υγιεινής και μόνο, ασχέτως θρησκεύματος. Κι εδώ που τα λέμε, κι από ότι βλέπω και στο ίντερνετ γενικά, αποφεύγει κανείς και τα θέμα μόλυνσης και πολύ μικρότερα ποσοστά καρκίνου του προστάτη έχουν με την περιτομή, και υποτίθεται ότι είναι το σεξ πιο ευχάριστο (αν και δεν μπορώ να φανταστώ τι πειραματόζωα βρήκαν για τη σύγκριση). Ακαδημαϊκά τελείως τα αναφέρω να εξηγούμαστε :oops: :oops:

Είδα κι αυτό το άρθρο για τις ιατρικές εξετάσεις που γίνονται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης...

7M7zp2.png

Καλά, σίγουρα με αυτά τα αποτελέσματα μόνο διαβήτη κύησης δεν έχω! Ευτυχώς, γιατί αυτά που τραβάει η crochetmania δεν νομίζω πως θα τα άντεχα. Μεγάλη ανακούφιση λοιπόν!

Αυτό που σκεφτόμουνα είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με το μεταβολισμό μου και βάζω πολύ εύκολα κιλά και να το ψάξω λίγο περισσότερο αργότερα το τι συμβαίνει σε σχέση και με αυτό που έδειξε η καμπύλη.

Βρε κορίτσια, σας τρώει η κοιλιά σας; Χαζή ερώτηση; Δεν ξέρω αλλά τις τελευταίες μέρες όλο ξύνομαι. Βάζω αυτήν την κρεμούλα για τις ραγάδες εδώ και μήνες για να την κρατάω ενυδατωμένη. Τι άλλο να κάνω;

Α, και μου είπαν 2 διαφορετικά άτομα που με είδαν σήμερα ότι η κοιλιά μου μεγάλωσε από.... προχτές! Είναι δυνατόν να μεγαλώνει έτσι απότομα και αυτό να έχει σχέσει με τον κνησμό;

Swanocean, καθαρά εγκυκλοπαιδικά, το σμήγμα το είχε μαζέψει στο όργανο ή εσωτερικά σε σειρήτιο (δηλαδή νομίζω ότι έτσι το λένε); Διάβαζα εκείνο το βιβλίο που έχω πάρει (αμερικάνικο) και μου κάνει τρομερή εντύπωση που το θεωρεί εντελώς μα εντελώς δεδομένο ότι αν είναι αγοράκι θα γίνει περιτομή άμεσα για λόγους υγιεινής και μόνο, ασχέτως θρησκεύματος. Κι εδώ που τα λέμε, κι από ότι βλέπω και στο ίντερνετ γενικά, αποφεύγει κανείς και τα θέμα μόλυνσης και πολύ μικρότερα ποσοστά καρκίνου του προστάτη έχουν με την περιτομή, και υποτίθεται ότι είναι το σεξ πιο ευχάριστο (αν και δεν μπορώ να φανταστώ τι πειραματόζωα βρήκαν για τη σύγκριση). Ακαδημαϊκά τελείως τα αναφέρω να εξηγούμαστε :oops: :oops:

Είδα κι αυτό το άρθρο για τις ιατρικές εξετάσεις που γίνονται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης...

Κνησμος ισον με Ραγαδες!!! ο κνησμος σημαινει οτι μεγαλωνει η κοιλιτσα και τραβαει γιαυτο σε τρωει βαζε κρεμουλες οσο μπορεις αν και εγω ενω εβαζα στον γιο μου τις ραγαδες δεν τις γλυτωσα :cry::cry:

79o6p3.png

Εμάς περιτομή δεν μας κάναν απλά με ένα εργαλείο ξεκόλλησαν το πετσάκι από το κεφάλι.

Η φαγούρα στην κοιλιά είναι φυσιολογική άσχετα με την κρέμα, εγώ ας πούμε βάζω τόσο πολύ που είναι πάντα λιπαρή αλλά από την φαγούρα γεμίζει κόκκινα σημάδια.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

οκ καλά κατάλαβα το ίδιο ακριβώς έπαθε ο πρώτος και φυσικά άλλαξα παιδίατρο, στα επόμενα το κάναμε απαλά από την αρχή και είναι μια χαρά, για εσάς που θα κάνετε αγοράκια το νου σας, ο δικός μου έβγαλε χοντρό λούκι 2 μέρες πριν την επέμβαση και 2-3 μετά.

Ευτυχώς το πέρασε χαλαρά αν κ την πρώτη μέρα είχαμε τρελή γκρίνια.Έχουμε έναν φίλο γιατρό (που αυτός έκανε την επεμβασούλα) και μας είπε ότι είναι συχνό φαινόμενο για τα αγοράκια κ ότι πηγαίνουν πολλά.Απλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο στην καθαριότητα εκείνου του σημείου.2 μέρες πριν την επέμβαση γιατί έβγαλε χοντρό λούκι?Πονούσε?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Swanocean περαστικά στο αγοράκι σου!πρέπει να πέρασες πολύ δύσκολα αυτές τις μερες..εύχομαι τωρα που ξεμπερδεψες να μην ξαναπερασεις τίποτα τέτοιο πάλι..

ephie μου βλέπω πολύ καλή είναι η καμπύλη σου και όντως την μεταβολιζει πολύ γρήγορα την ζάχαρη ο οργανισμός σου αυτό είναι πολύ καλό!!!!

εχω κάτι τραβηγματα χαμηλά στην λεκάνη και στα πλευρά την τελευταία εβδομάδα και δεν έχει περάσει ακόμα...:(

Εχω πάρει από χθες το πρωί στο ιατριο του γιατρού μου και είπα στην γραμματέα να του πει να με πάρει τηλεφωνω για ένα θεματακι που μου προέκυψε και ακόμα περιμένω..δλδ αν γινόταν τίποτα χειρότερο (χτύπα ξύλο) τι θα έκανα??θα έτρεχα στα νοσοκομεία και αυτος θα είχε πλήρη μεσάνυχτα??εχω νευριασει πολύ!!!!!:confused:

Σ'έυχαριστώ πολύ!Όντως κουράστηκα πολύ αυτές τις μέρες κ η κατάσταση μου δεν βοηθάει καθόλου.Αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Δεν έχεις κινητό τηλ του γιατρού?Αν συμβεί κάτι π.χ. το βράδυ που μπορείς να τον βρεις?Να τον πάρεις εκεί να τον ρωτήσεις απευθείας.Μπορεί να το ξέχασε κ η γραμματέας να το πει.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Κ εμένα με τρώει τρελά η κοιλιά μου και το στήθος μου τις τελευταίες μέρες κ ας βάζω κρέμα!

Το σμήγμα δεν ήταν εσωτερικά στο όργανό αλλά στο πετσάκι (αυτό που κατεβαίνει) κ έκαναν μια μικρή τομή για να βγει.Πως έχουμε ένα σπυράκι στο πρόσωπο κ το πατάνε για να βγει?Ε κάπως έτσι μόνο που επειδή είναι μεγαλύτερης έκτασης κάνουν την τομή για να βγει το σμήγμα.Έτσι μου το εξήγησαν,έτσι σας το λέω.Όσο για την περιτομή επειδή το ρώτησα,μας είπαν να μην το κάνουμε,αλλά δε θυμάμαι τον λόγο.Μόλις ξαναμιλήσω με τον φίλο γιατρό θα τον ξαναρωτήσω γιατί.

feQKp2.png

4okhp3.png

Με χαρα μπορώ να πώ((γγγγρρρρρρρ))πως αντίκρυσα τις 2 πρωτες (υποψίες) για Ραγαδες στην κοιλια μου!!!:@:@:@:@

Τωρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχη το βραδυ!

Μπορεί να μην φαίνονται πολύ μετά.Στην 1η είχα κάνει ραγάδες αλλά μετά όταν επανήλθα στα κιλά μου δεν φαίνονται καν.Οπότε μην αγχώνεσαι!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Σ'έυχαριστώ πολύ!Όντως κουράστηκα πολύ αυτές τις μέρες κ η κατάσταση μου δεν βοηθάει καθόλου.Αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Δεν έχεις κινητό τηλ του γιατρού?Αν συμβεί κάτι π.χ. το βράδυ που μπορείς να τον βρεις?Να τον πάρεις εκεί να τον ρωτήσεις απευθείας.Μπορεί να το ξέχασε κ η γραμματέας να το πει.

Δεν σηκώνει το κινητό του σε αριθμούς που δεν έχει περάσει.περνάει τις κοπέλες μετά τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης.οποτε τον εχω πάρει εκεί δεν τ έχει σηκώσει.ακόμα δεν με έχει πάρει.πήρα και δεύτερη φορά το βράδυ και είπε η γραμματέας ότι τον ενημέρωσε και θα του το υπενθυμίσει.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Μπορεί να μην φαίνονται πολύ μετά.Στην 1η είχα κάνει ραγάδες αλλά μετά όταν επανήλθα στα κιλά μου δεν φαίνονται καν.Οπότε μην αγχώνεσαι!!!

Τι να πώ δεν ξέρω..θα δείξει αργότερα!:)

Πάντως τελικά οι Ραγαδες είναι ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και καμία κρέμα δεν μπορεί να το αποτρέψει..εχω βγάλει και στο στήθος και στα πόδια γι'αυτό το λεω..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Τι να πώ δεν ξέρω..θα δείξει αργότερα!:)

Πάντως τελικά οι Ραγαδες είναι ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και καμία κρέμα δεν μπορεί να το αποτρέψει..εχω βγάλει και στο στήθος και στα πόδια γι'αυτό το λεω..

Ετσι ακριβως!! ραγαδες εχω στη κοιλια ποδια και στηθος δυστυχως αν το δερμα ειναι να κανει οσες κρεμες και να βαλουμε δεν αλλαζει κατι...:oops:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...