Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Χτες ήταν να κάνω την β' επιπέδου!Πήγα κουνάμενη συνάμενη με τον καλό μου κ με το που φτάνω εκεί μου λέει η κοπέλα μόλις έφυγε ο γιατρός έσκασε έκτακτο χειρουργείο!Απογοήτευση εμείς γιατί λέγαμε θα δούμε το μικράκι μας.Τώρα θα πάμε την Δευτέρα!Ελπίζω μόνο να μην τύχει τίποτα γιατί είναι η τελευταία διορία κ μετά την χάνω την εξέταση.

Καλημέρα! Τι σπάσιμο ηταν αυτό..

Τι εννοεις την έχασες την εξέταση?

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια και περαστικά στα αρρωστούλια!

Έκανα τη μεγάαααααλη καμπύλη (100 mg γλυκόζη, 3 ώρες) χτες και γράφω τα παρανοϊκά:

Νηστικιά 78, στη 1 ώρα --> 126, στις 2 ώρες --> 100, στις 3 --> 55.

Πήρε πανικόβλητη η γυναικολόγος ότι πρέπει να τρώω κάθε 2,5 ώρες οπωσδήποτε :) :) :)

Πάντως νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να το ψάξω με το καλό από Σεπτέμβριο - μπορεί να έχει σχέση με τα κιλάκια μου τα υπερβολικά.

Αυτά και καλά αποτελέσματα σε όλες μας!

7M7zp2.png

Έκανα τη μεγάαααααλη καμπύλη (100 mg γλυκόζη, 3 ώρες) χτες και γράφω τα παρανοϊκά:

Πήρε πανικόβλητη η γυναικολόγος ότι πρέπει να τρώω κάθε 2,5 ώρες οπωσδήποτε :) :) :)

Πάντως νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να το ψάξω με το καλό από Σεπτέμβριο - μπορεί να έχει σχέση με τα κιλάκια μου τα υπερβολικά.

Καλημερα Εφακι.

Απ ότι καταλαβαίνω μεταβολιζεις πολύ γρήγορα την γλυκόζη. Δεν υπαρχουν τα νούμερα αυτά! Εγώ θα έλεγα οτι είσαι πολύ τυχερή....

0SB8p3.png

Δεν το είχα πει γιατί δεν ήθελα να το συζητήσω με είχε πάρει λιγάκι από κάτω...Είχε μαζέψει σμήγμα κ το βγάλαμε.Συνηθισμένο για τα αγοράκια μας είπαν αλλά έπρεπε να γίνει.Τέλος καλό όλα καλά όμως κ πλέον το μαναράκι μου δεν πονάει,περνάει σιγά σιγά το τσούξιμο.Απλά πρέπει να προσέχουμε πολύ να μην ξαναμαζέψει.

Όλα καλά λοιπόν, λύσε μου μια απορία έχει να κάνει με το τσουτσουνάκι ή όχι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημερα 100 mg γλυκοζη και εχεις τετοιες τιμεςς???? Μπραβο βρε Εφακι!!! μια χαρα ολα μην ανχωνεσαι εγω κοριτσια υποφερω!!!

Πλεον το ζαχαρο ανεβαινει με τρελους ρυθμους!!!! δεν μπορω να φαω τπτ περα απο ψητα σαλατες και λιγο ρυζι η πατατα βραστη!!

Εδω Ντοματα αν φαω χωρις να κανω ινσουλινη παω 150!!!!

Χθες εφαγα ψητο κοτοτουλο σαλατα Μαρουλι και 2 πατατες με 16 μοναδες Ινσουλινη και πηγα 158 ενω εχω οριο το 135....:oops::|:cry::cry:

Θα πεσει πολυ πεινα προς το τελος!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εννοει μαλλον οτι γινεται μεχρι την 24η βδομαδα??? μαλλον αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα ;)

79o6p3.png

Χτες ήταν να κάνω την β' επιπέδου!Πήγα κουνάμενη συνάμενη με τον καλό μου κ με το που φτάνω εκεί μου λέει η κοπέλα μόλις έφυγε ο γιατρός έσκασε έκτακτο χειρουργείο!Απογοήτευση εμείς γιατί λέγαμε θα δούμε το μικράκι μας.Τώρα θα πάμε την Δευτέρα!Ελπίζω μόνο να μην τύχει τίποτα γιατί είναι η τελευταία διορία κ μετά την χάνω την εξέταση.

Δεν νομιζω πως την χανεις απλα ο Μπεμπης θα ειναι λιγο ποιο μεγαλος ;):tongue:

79o6p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Πιστεύω για εσάς που κάνατε την καμπύλη και είναι όλα καλά να σας έφυγε ένα βάρος.

Έφη μια χαρά ρε συ γιατί σκας ότι κάτι δεν πάει καλά;

Είμαι περίεργη να δω τα δικά μου αποτελέσματα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Φαντάζομαι στεναχώρια υπομονή μέχρι την δευτέρα, ε δεν νομίζω να του τύχη πάλι κάτι, και φυσικά δεν χάνεις την εξέταση για λίγες μέρες δεν αλλάζει τίποτα αυτά που πρέπει να δει θα τα δει.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημερα 100 mg γλυκοζη και εχεις τετοιες τιμεςς???? Μπραβο βρε Εφακι!!! μια χαρα ολα μην ανχωνεσαι εγω κοριτσια υποφερω!!!

Πλεον το ζαχαρο ανεβαινει με τρελους ρυθμους!!!! δεν μπορω να φαω τπτ περα απο ψητα σαλατες και λιγο ρυζι η πατατα βραστη!!

Χθες εφαγα ψητο κοτοτουλο σαλατα Μαρουλι και 2 πατατες με 16 μοναδες Ινσουλινη και πηγα 158 ενω εχω οριο το 135....:oops::|:cry::cry:

Τι τραβάς και συ βρε κορίτσι, μπράβο σου όμως δεν είναι και λίγο όλο αυτό, εγώ με το φαγητό έχω θέμα δεν μπόρεσα ποτέ να μπω σε δίαιτα και αν το επιχείρησα ποτέ δεν τα κατάφερα τώρα αν μου βγει κανένα ζάχαρο ελπίζω να το δω όπως το τσιγάρο που ποτέ δεν μπορούσα ούτε να το κόψω ούτε να το ελατώσω αλλά με ένα μαγικό τρόπο όταν μένω έγκυος το κόβω μαχαίρι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εννοει μαλλον οτι γινεται μεχρι την 24η βδομαδα??? μαλλον αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα ;)
Δεν νομιζω πως την χανεις απλα ο Μπεμπης θα ειναι λιγο ποιο μεγαλος ;):tongue:
Φαντάζομαι στεναχώρια υπομονή μέχρι την δευτέρα, ε δεν νομίζω να του τύχη πάλι κάτι, και φυσικά δεν χάνεις την εξέταση για λίγες μέρες δεν αλλάζει τίποτα αυτά που πρέπει να δει θα τα δει.

Δεν λέει ο γιατρός ότι μπορείς από την 21η βδομάδα (ή 22η?) μέχρι την 24η να κάνεις την β' επιπέδου?Ε την Δευτέρα θα είμαι 23+6 γι'αυτό λέω ελπίζω να μην την χάσω.Διαφορετικά πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται.Υποθέτω όπως λέτε ότι οι μετρήσεις θα είναι λίγο διαφορετικές αλλά πάλι θα μπορούν να δουν αυτά που πρέπει να δουν.Θα δείξει...αλλά από περιέργεια θα ρωτήσω τον γιατρό την Δευτέρα.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Δε νομίζω ότι έχει σχέση με τα κιλά ο διαβήτης κύησης.Πάντως έχεις δικαιολογία που θα τρως κάθε 2,5 ώρες!Δε σου είπε για ειδική διατροφή?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Όλα καλά λοιπόν, λύσε μου μια απορία έχει να κάνει με το τσουτσουνάκι ή όχι.

Ναι!Είχε μαζέψει σμήγμα κι έπρεπε να βγει γιατί π.χ. αν έκανε κάνα 40άρι πυρετό μπορούσε να του δημιουργήσει φλεγμονή.Κ τωρα φυσικά πρέπει να το καθαρίζουμε πολύυυυυυυ καλά για να μην ξαναμαζέψει.Η χαζομάρα έγινε όταν από την αρχή δεν το προσέχαμε τόσο πολύ μιας κ η παιδίατρος είχε πει να μην το πειράζουμε ακόμα.Αν το κάναμε εξαρχής το πιο πιθανό είναι να το είχαμε αποφύγει.Τέλος καλό όλα καλά όμως...

feQKp2.png

4okhp3.png

Ωχ!Πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ δλδ!Υπομονή και να σκέφτεσαι ότι μόλις γεννήσεις θα τσακίσεις τα πάντα!Κ δεν θα έχεις πάρει κ πολλά κιλά!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...