Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημερουδια!!!!

Νίκη μου καλά αποτελεσματα εύχομαι να βγει φυσιολογική η καμπύλη σου για να αποφυγεις ταλαιπωρία μετα. Μαρια και Νατάσα περαστικά στα μικρουλια σας.

Εμένα τα παιδιά μου θα γίνουν νυχτόβια. Όλη μέρα είναι ήσυχα και κοιμούνται και με το που ξαπλωνω αρχίζει το πάρτυ! Παλι σήμερα είχα σκοπιά γιατί κουνιοντουσαν τόσο πολύ που ανησυχουσα. Κοιμηθηκα παλι το πρωι 7-10!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα ομορφες κοιλιτσες! τι κανετε???? εγω ειμαι πολυ καλα,Εκανα β-επιπεδου χθες

Ο μπεμπης μας ειναι υγιεστατος 480 γραμμαρια ποια! μου τον βγαζει παλι μια βδομαδα μεγαλυτερο Εσεις τι κανετε??? διαβαζω τα νεακια σας Διδυμομανουλα υπομονη! ειναι για καλο σκοπο!! Κοριτσια εγω ακομα δεν προβληματιζομαι με τα κουνουπια ζεστη κτλ για ολα υπαρχει λυση μην ανχωνομαστε για τετοια πανω απο λα να ερθουν τα μωρακια μας γερα και δυνατα,χθες στο Λητω που ημουν επερναν ενα μωρακι μολις ειχε γεννηθει με την θερμοκοιτιδα διασωληνομενο για ωνασειο Σοκαριστικα μπορω να πω......και εγω ασχολιομουν αν θα ειναι αγορακι η κοριτσακι...... Γερα και τπτ αλλο...

Τέλεια τα νεάκια σας!!!Μακάρι όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι καλά!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Τι επέμβαση κάνατε δεν πήρα χαμπάρι αν έγραψες κάτι νωρίτερα.

Δεν το είχα πει γιατί δεν ήθελα να το συζητήσω με είχε πάρει λιγάκι από κάτω...Είχε μαζέψει σμήγμα κ το βγάλαμε.Συνηθισμένο για τα αγοράκια μας είπαν αλλά έπρεπε να γίνει.Τέλος καλό όλα καλά όμως κ πλέον το μαναράκι μου δεν πονάει,περνάει σιγά σιγά το τσούξιμο.Απλά πρέπει να προσέχουμε πολύ να μην ξαναμαζέψει.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλά αποτελέσματα Νικάκι!

Κι εγώ είχα ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Χθες πήγα την μικρή στις κούνιες κ φαίνεται πως κρυολόγησε. Όλο το βράδυ δίπλα μου να κλαψουρίζει γιατί έτρεχε η μυτούλα της. Πολύ στενοχωρήθηκα κ φυσικά δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα είμαι δουλειά κνα δω πώς θ΄αντέξω ως τις 18:30...

Καλημέρα.....

nikaki καλά αποτελέσματα να έχεις και καλή ξεκούραση μετά.

maraki περαστικά στην μικρούλα σου.

Και εμείς μια από τα ίδια ο μικρός μου ξύπνησε αδιάθετος, έχει δέκατα και πονάει η κοιλίτσα του εντωμεταξύ είναι πολύ υπερκινητικός και ζωηρός έχει λιώσει στον καναπέ και τον λυπάμαι, ευτυχώς δεν δουλεύω.

Περαστικά βρε κορίτσια!Αυτός ο καιρός είναι πολύ περίεργος κ επικίνδυνος για κρυώματα κ ιώσεις.

feQKp2.png

4okhp3.png

Δεν το είχα πει γιατί δεν ήθελα να το συζητήσω με είχε πάρει λιγάκι από κάτω...Είχε μαζέψει σμήγμα κ το βγάλαμε.Συνηθισμένο για τα αγοράκια μας είπαν αλλά έπρεπε να γίνει.Τέλος καλό όλα καλά όμως κ πλέον το μαναράκι μου δεν πονάει,περνάει σιγά σιγά το τσούξιμο.Απλά πρέπει να προσέχουμε πολύ να μην ξαναμαζέψει.

Το καημενακι μου μωρεεε!! Περαστικουλια.

Το ποσο στεναχωριεμαι όταν ακούω για μωρακια και ταλαιπωρία με νοσοκομεία!

Εύχομαι να είναι τελευταία φορά που τα τραβατε αυτά!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Περαστικούλια σε όλα τα μωράκια. Swan σιδερένιος να ΄ναι και να μην ξανασυμβεί.

Σήμερα έπρεπε να περάσω να πάρω τα αποτελέσματα αλλά το ξέχασα. Είχα στο μυαλό μου να γυρίσω γρήγορα σπίτι απ΄τη δουλειά στο κοριτσάκι μου που είναι χάλια. Τρέχει νερό η μυτούλα της κ δεν το αντέχει καθόλου το καημενάκι μου.

Ελπίζω να περάσει γρήγορα γιατί είχαμε πολύ ωραία σχέδια για την Κυριακή...

Να δω πώς θα κοιμηθούμε κι απόψε...

Φιλάκια μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Πήρα τα αποτελεσματα σήμερα απο τις εξετασεις!

0-60-120 η καμπυλη και αποτελεσμα:

86-136-80 νομίζω είναι μια χαρά δόξα το θεο!!!

Ειναι τελεια Κουκλα Οχι απλα καλη!!! Αν και με την κορμαρα που εχεις δεν αμφεβαλα!!! τα κιλα παιζουν πολυ συμαντικο ρολο ;)

79o6p3.png

Περαστικούλια σε όλα τα μωράκια. Swan σιδερένιος να ΄ναι και να μην ξανασυμβεί.

Σήμερα έπρεπε να περάσω να πάρω τα αποτελέσματα αλλά το ξέχασα. Είχα στο μυαλό μου να γυρίσω γρήγορα σπίτι απ΄τη δουλειά στο κοριτσάκι μου που είναι χάλια. Τρέχει νερό η μυτούλα της κ δεν το αντέχει καθόλου το καημενάκι μου.

Ελπίζω να περάσει γρήγορα γιατί είχαμε πολύ ωραία σχέδια για την Κυριακή...

Να δω πώς θα κοιμηθούμε κι απόψε...

Φιλάκια μανούλες!

Μαρακι μου περαστικα και υπομονη σε καταλαβαινω απολυτα!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Ωχ κοριτσακι μου σιδερενιος ο μικρουλης

Περαστικα και αγυριστα ευχομαι :D

79o6p3.png

Ειναι τελεια Κουκλα Οχι απλα καλη!!! Αν και με την κορμαρα που εχεις δεν αμφεβαλα!!! τα κιλα παιζουν πολυ συμαντικο ρολο ;)

Χαχαχα δεν θα το σχολιάσω καθόλου αυτό!ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!ίσως παίζει ρόλο στα αποτελέσματα που αυτην την εβδομάδα σταμάτησα τα γλυκά!((με φόβισε ο γιατρός))

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Πήρα κι εγώ τα αποτελέσματα. Εγώ έκανα την μικρή καμπύλη με 50γραμ. Νηστείας 80 και στα 60' είχα 120. Νομίζω πως είναι οκ.

Κατά τ΄άλλα καλά. Η μικρή μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα οπότε αισιοδοξώ ότι θα είναι καλά για τα γενέθλια του φίλου μας την Κυριακή.

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες κ καλό βράδυ!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Το καημενακι μου μωρεεε!! Περαστικουλια.

Το ποσο στεναχωριεμαι όταν ακούω για μωρακια και ταλαιπωρία με νοσοκομεία!

Εύχομαι να είναι τελευταία φορά που τα τραβατε αυτά!!

Κ εγώ το εύχομαι για μας κ για όλα τα παιδάκια!Με πιάνει η ψυχή μου όταν τα βλέπω να πονάνε.

Πήρα τα αποτελεσματα σήμερα απο τις εξετασεις!

0-60-120 η καμπυλη και αποτελεσμα:

86-136-80 νομίζω είναι μια χαρά δόξα το θεο!!!

Πολύ καλά τα αποτελέσματα!Μπράβο!

Ωχ κοριτσακι μου σιδερενιος ο μικρουλης

Περαστικα και αγυριστα ευχομαι :D

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!

Πήρα κι εγώ τα αποτελέσματα. Εγώ έκανα την μικρή καμπύλη με 50γραμ. Νηστείας 80 και στα 60' είχα 120. Νομίζω πως είναι οκ.

Κατά τ΄άλλα καλά. Η μικρή μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα οπότε αισιοδοξώ ότι θα είναι καλά για τα γενέθλια του φίλου μας την Κυριακή.

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες κ καλό βράδυ!!!

Μια χαρά τα αποτελέσματά σας!Κ περαστικά στην μικρούλα σου!Και προσοχή γιατί κυκλοφορούν ιώσεις!

feQKp2.png

4okhp3.png

Χτες ήταν να κάνω την β' επιπέδου!Πήγα κουνάμενη συνάμενη με τον καλό μου κ με το που φτάνω εκεί μου λέει η κοπέλα μόλις έφυγε ο γιατρός έσκασε έκτακτο χειρουργείο!Απογοήτευση εμείς γιατί λέγαμε θα δούμε το μικράκι μας.Τώρα θα πάμε την Δευτέρα!Ελπίζω μόνο να μην τύχει τίποτα γιατί είναι η τελευταία διορία κ μετά την χάνω την εξέταση.

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...