Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Κ ξαναλέω...νυστάζωωωωω,δε μου φτάνει ο ύπνος με τίποτα!!!Κ με τον μικρό μία με την ίωση,μια με την επεμβασούλα 3 σ/κ σερί δεν έχουμε ξεκουραστεί!!!Θέλω διακοπές διαρκείας μπορω?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ!Γιατί θα σε καθηλώσει στο κρεβάτι?Λόγω διδύμων ή κάποιο άλλο λόγο?Υπομονή και του χρόνου θα φας κοκορέτσι με τα διδυμάκια σου!!!

Λόγω διδύμων, λογω προβληματικου τραχήλου, λόγω του οτι ο Μπέμπης είναι χαμηλά ήδη.... Άσε!!!

Γι αυτό σου λέω τρέχω να προλαβω να ετοιμασω τα παντα απο τώρα!

Ας πιάσω εγώ τις 35-36 εβδομαδες και ας μην φάω κοκορέτσι.... Ε, λίγο κοντοσουβλι, όλο και κάποιος θα μου φέρει. Ουτως η άλλως όλοι εδώ θα μείνουν φέτος εξαιτίας μου!!

0SB8p3.png

Κ ξαναλέω...νυστάζωωωωω,δε μου φτάνει ο ύπνος με τίποτα!!!Κ με τον μικρό μία με την ίωση,μια με την επεμβασούλα 3 σ/κ σερί δεν έχουμε ξεκουραστεί!!!Θέλω διακοπές διαρκείας μπορω?

Εγώ κοιμάμαι γύρω στις 10 ώρες την ημερα.... Και τι άλλο να κάνω?? Ξυπναω, διαβάζω λίγο, ξανά κοιμάμαι, ξαναξυπναω, έτσι για να περνάει η ωρα!!!! Ποτε Σταματας δουλεια εσύ για να ξεκουρστεις λίγο?

0SB8p3.png

Λόγω διδύμων, λογω προβληματικου τραχήλου, λόγω του οτι ο Μπέμπης είναι χαμηλά ήδη.... Άσε!!!

Γι αυτό σου λέω τρέχω να προλαβω να ετοιμασω τα παντα απο τώρα!

Ας πιάσω εγώ τις 35-36 εβδομαδες και ας μην φάω κοκορέτσι.... Ε, λίγο κοντοσουβλι, όλο και κάποιος θα μου φέρει. Ουτως η άλλως όλοι εδώ θα μείνουν φέτος εξαιτίας μου!!

Κουράγιο!!!Θα περάσει ο καιρός γρήγορα!Ευτυχώς θα μείνεις στο κρεβάτι προς το τέλος!

Εγώ κοιμάμαι γύρω στις 10 ώρες την ημερα.... Και τι άλλο να κάνω?? Ξυπναω, διαβάζω λίγο, ξανά κοιμάμαι, ξαναξυπναω, έτσι για να περνάει η ωρα!!!! Ποτε Σταματας δουλεια εσύ για να ξεκουρστεις λίγο?

Ααααχ 7-8 ώρες κοιμάμαι αλλά με τέτοια κούραση δε μου φτάνουν με τίποτα!3 Ιουνίου σταματάω κ ανυπομονώ όσο τίποτα!Όχι ότι θα ξεκουράζομαι παραπάνω αλλά τουλάχιστον δεν θα έρχομαι για δουλειά.Με βλέπω να πηγαίνω μέρα παραμέρα στη θάλασσα να ξαμολάω τον μικρό για να έχω την ησυχία μου χαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλησπερα ομορφες κοιλιτσες! τι κανετε???? εγω ειμαι πολυ καλα,Εκανα β-επιπεδου χθες

Ο μπεμπης μας ειναι υγιεστατος 480 γραμμαρια ποια! μου τον βγαζει παλι μια βδομαδα μεγαλυτερο Εσεις τι κανετε??? διαβαζω τα νεακια σας Διδυμομανουλα υπομονη! ειναι για καλο σκοπο!! Κοριτσια εγω ακομα δεν προβληματιζομαι με τα κουνουπια ζεστη κτλ για ολα υπαρχει λυση μην ανχωνομαστε για τετοια πανω απο λα να ερθουν τα μωρακια μας γερα και δυνατα,χθες στο Λητω που ημουν επερναν ενα μωρακι μολις ειχε γεννηθει με την θερμοκοιτιδα διασωληνομενο για ωνασειο Σοκαριστικα μπορω να πω......και εγω ασχολιομουν αν θα ειναι αγορακι η κοριτσακι...... Γερα και τπτ αλλο...

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες κοιλιτσες! τι κανετε???? εγω ειμαι πολυ καλα,Εκανα β-επιπεδου χθες

Ο μπεμπης μας ειναι υγιεστατος 480 γραμμαρια ποια! μου τον βγαζει παλι μια βδομαδα μεγαλυτερο Εσεις τι κανετε??? διαβαζω τα νεακια σας Διδυμομανουλα υπομονη! ειναι για καλο σκοπο!! Κοριτσια εγω ακομα δεν προβληματιζομαι με τα κουνουπια ζεστη κτλ για ολα υπαρχει λυση μην ανχωνομαστε για τετοια πανω απο λα να ερθουν τα μωρακια μας γερα και δυνατα,χθες στο Λητω που ημουν επερναν ενα μωρακι μολις ειχε γεννηθει με την θερμοκοιτιδα διασωληνομενο για ωνασειο Σοκαριστικα μπορω να πω......και εγω ασχολιομουν αν θα ειναι αγορακι η κοριτσακι...... Γερα και τπτ αλλο...

Ουαου!!! Παίδαρος ο μικρός.... Άντε με το καλόοοοοοο.....

Αυτά με τις θερμοκοιτιδες τρεμω! Ουτε να το σκέφτομαι Παναγία μου!!!!!

0SB8p3.png

Όλα καλά μπράβο!

Έτσι ακριβός το παν είναι να είναι γερα αγόρια κορίτσια η χαρά είναι ίδια!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Τι επέμβαση κάνατε δεν πήρα χαμπάρι αν έγραψες κάτι νωρίτερα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημερα κορίτσια!!!!εχω έρθει στο μικροβιολογικό για τις εξετάσεις και την καμπύλη ζαχαρου..

ΕΊΝΑΙ ΑΗΔΊΑ Η ΓΛΥΚΟΖΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧ!!!!!!!!

Εχω αλλά 2 τσιμπηματα ακόμα και τελείωσα!!ουφ...

Το βράδυ ταλαιπωρήθηκα πολύ από την μπεμπα κλωτσουσε πολύ και κατευθείαν πάνω στην κύστη μου με αποτέλεσμα να πηγαίνω συνέχεια τουαλέτα..και δεν έφευγε το άτιμο από κει παρόλο που προσπαθούσα να το ξεβολεψω!!!το μεσημέρι με βλέπω να λιωνω στον ύπνο..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλά αποτελέσματα Νικάκι!

Κι εγώ είχα ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Χθες πήγα την μικρή στις κούνιες κ φαίνεται πως κρυολόγησε. Όλο το βράδυ δίπλα μου να κλαψουρίζει γιατί έτρεχε η μυτούλα της. Πολύ στενοχωρήθηκα κ φυσικά δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα είμαι δουλειά κνα δω πώς θ΄αντέξω ως τις 18:30...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλά αποτελέσματα Νικάκι!

Κι εγώ είχα ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Χθες πήγα την μικρή στις κούνιες κ φαίνεται πως κρυολόγησε. Όλο το βράδυ δίπλα μου να κλαψουρίζει γιατί έτρεχε η μυτούλα της. Πολύ στενοχωρήθηκα κ φυσικά δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τώρα είμαι δουλειά κνα δω πώς θ΄αντέξω ως τις 18:30...

Θα περάσει και αυτή η ημέρα υπομονή!!!!!

Περαστικά στην κορούλα σου!!ως νέα μέλλουσα μαμά δεν ξερω καμιά συμβουλή για να περάσει το κρύωμα..:(πάντως είναι η χειρότερη εποχή για να κρυώσει κάποιος!!μια ζεστη μια κρύο δεν θέλει και πολυ!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα.....

nikaki καλά αποτελέσματα να έχεις και καλή ξεκούραση μετά.

maraki περαστικά στην μικρούλα σου.

Και εμείς μια από τα ίδια ο μικρός μου ξύπνησε αδιάθετος, έχει δέκατα και πονάει η κοιλίτσα του εντωμεταξύ είναι πολύ υπερκινητικός και ζωηρός έχει λιώσει στον καναπέ και τον λυπάμαι, ευτυχώς δεν δουλεύω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημερα,Καλα αποτελεσματα Νικη μου!!!

Μαρακι περαστικα στην Μικρη σου

Ωχ περαστικα και σε σας Νατασσα μου ουφ και ελπιζα οτι για φετος ειχαμε τελειωσει με τις ιωσεις ....αλλα μαλλον οχι....Τρεμω δεν θελω να ξαναρρωστησει περασαμε δυσκολο χειμωνα....

79o6p3.png

Εδώ εγώ νιώθω να εχω δέκατα τα παιδιά που είναι πιο ευαίσθητα δεν θα επηρέαζαν οι ιώσεις?

Περαστικά να είναι αυτα τα κρυώματα βρε κορίτσια γιατί ταλαιπωρούνται και αυτα τα μικρα αλλά και εσείς που είστε εγκυμονούσες και χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση και ηρεμία από ποτέ!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Εδώ εγώ νιώθω να εχω δέκατα τα παιδιά που είναι πιο ευαίσθητα δεν θα επηρέαζαν οι ιώσεις?

Περαστικά να είναι αυτα τα κρυώματα βρε κορίτσια γιατί ταλαιπωρούνται και αυτα τα μικρα αλλά και εσείς που είστε εγκυμονούσες και χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση και ηρεμία από ποτέ!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...