Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Εγώ είμαι στο διαγνωστικό, μόλις ήπια την γλυκόζη κ περιμένω να περάσει η ώρα να μου ξαναπάρουν αίμα. Ούτε εμένα μου είπε τίποτα ο γιατρός για ειδική διατροφή πριν την εξέταση. Ούτε κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου το είχε πει η τότε γιατρός μου. Ο κάθε γιατρός έχει την άποψή του κ σ΄αυτό όπως φαίνεται.

Τα κουνούπια πράγματι είναι πολύ επικίνδυνα για τα μικρούλια. Πέρσυ δεν είχαν ψεκάσει κ γινόταν χαμός. Το καλύτερο είναι σίτες σε όλα τα παραθυρα κ πόρτες του σπιτιού. Εγώ είμαι εναντίον ταμπλετών κ υγρών κ αγόραζα κάτι αυτοκολλητάκια φυσικά- που τώρα δεν θυμάμαι πώς τα λένε... Τα βάζεις στο καροτσάκι ή πάνω στα ρουχαλάκια- αν κ αφήνουν κόλλα στα ρουχαλάκια. Δεν κάνουν τέλεια δουλειά αλλά είναι φυσικά κ σε συνδυασμό με σίτες ή κουνουπιέρα κάτι γίνεται.

Φιλάκια σε όλες!!!

Καλημέρα και εύχομαι υπομονη με αυτην την γλυκόζη!!!!!!πώ πω δεν την μπορώ καθόλου..(μπλιαχ!!!!!!)καλά αποτελέσματα να έχεις!! Εγώ θα παω αύριο να την κανω :( και θα κατσω 2 ώρες εκεί.0-60-120 που αυτό σημαίνει 3 τσιμπηματα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

t1t1n4k1 και εγώ ακριβώς αυτό θα κάνω.θα ανοίξω πόρτες και παραθυρα μιας και εχω σιτες δεν με αγχώνει καθόλου η ζεστη!!εχω και air condition μέσα στο δωματιο της μικρης οπότε είμαι οκ!Η παιδίατρος που θα μας παρακολουθήσει είναι συγγενης και μου ειπε ότι το καλό θα ειναι να μην ζεσταίνεται το μωρό και βγάλει μπιμπικακια απο τον ιδρωτα κρίμα ειναι το μικρουλη

twinomama : χριστε μου τι θα γίνει με αυτα τα κουνουπια και φέτος..περσυ τα ειχα παιξει,φέτος πως θα το αντιμετωπίσουμε με το μωρό ????βέβαια με κουνουπιερες δεν το συζητω αλλά αν αυτό δεν φτανει??

ephie : δεν ξέρω τι γίνεται με την 3ήμερη διατροφή τελικά..αφού μου την είπε ο γιατρος θα την εφαρμοσω τι να κάνω..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλό μήνα κοιλουμπιτσες!!!

Προσοχη στα ψέμματα σήμερα. Παίρνω εγώ τον άντρα μου στην δουλειά που πήζει και του λέω έλα είσαι έτοιμος? Ελα να με πάρεις να πάμε μαιευτήριο. Και ουτε καν ψαρωσε και με εβρισε, μου λέει κλείσε γιατί εγώ πηζω κι εσύ λες και βλακειες και το γρουσουζευεις. Πωωωω αυτός φοβάται περισσότερο. Μετα εγώ σταυρωνα δάχτυλα χτυπαγα ξύλα κτλ μη γίνει καμια 'μπιπ' και απο πλάκα που το πηγαινα ακουσει το συμπαν και βρεθώ ετοιμογεννη!!!:D:D Jesus!!!!!

Άντε να σας δω με τις γλυκοζες....

Εγώ το σκ μεγάλη προκοπη. Μαζεψα όλα τα χειμωνιάτικα, ουτως η άλλως δεν πάω πουθενα για να μου χρειαστούν, εκανα τρελό ξεκαθάρισμα σε πραγματα μας για να κάνω χώρο για τα πραγματα των παιδιών, και για να τα βαλω τα ρούχα τους στα συρτάρια, τα επλυνα με δικα μας απορρυπαντικά, και τον άλλο μήνα θα τα πλυνω με παιδικό για να τα σιδερωσω και να είναι έτοιμα.

Και όταν λέω 'εκανα' δυστυχώς εννοω οτι καθομουν και έλεγα στον άντρα μου τι να κανει. Τον καημενο τον κουρασα παλι (και όχι με τον σωστο τον τροπο if you know what I mean!!!!!!):P

Εσείς έχετε ετοιμάσει τίποτα?

0SB8p3.png

Άκουσα οτι φέτος θα είναι πολύ ζεστό το καλοκαίρι!!!! Βοήθεια μας με τα βρέφη!!!!;)

Την βάψαμε!!!Πάντως με το που γεννήσω θα φύγω για το χωριό τουλάχιστον να γλυτώσω την ζέστη μετά.Κ εγώ κ το μωρό δλδ.Κρίμα είναι όλη μέρα στο a/c.Κ όχι τίποτα άλλο αλλά το σπίτι μου είναι απίστευτα ζεστό λόγω τελευταίου ορόφου...

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Προσοχη στα ψέμματα σήμερα. Παίρνω εγώ τον άντρα μου στην δουλειά που πήζει και του λέω έλα είσαι έτοιμος? Ελα να με πάρεις να πάμε μαιευτήριο. Και ουτε καν ψαρωσε και με εβρισε, μου λέει κλείσε γιατί εγώ πηζω κι εσύ λες και βλακειες και το γρουσουζευεις. Πωωωω αυτός φοβάται περισσότερο. Μετα εγώ σταυρωνα δάχτυλα χτυπαγα ξύλα κτλ μη γίνει καμια 'μπιπ' και απο πλάκα που το πηγαινα ακουσει το συμπαν και βρεθώ ετοιμογεννη!!!:D:D Jesus!!!!!

Εγώ το σκ μεγάλη προκοπη. Μαζεψα όλα τα χειμωνιάτικα, ουτως η άλλως δεν πάω πουθενα για να μου χρειαστούν, εκανα τρελό ξεκαθάρισμα σε πραγματα μας για να κάνω χώρο για τα πραγματα των παιδιών, και για να τα βαλω τα ρούχα τους στα συρτάρια, τα επλυνα με δικα μας απορρυπαντικά, και τον άλλο μήνα θα τα πλυνω με παιδικό για να τα σιδερωσω και να είναι έτοιμα.

Και όταν λέω 'εκανα' δυστυχώς εννοω οτι καθομουν και έλεγα στον άντρα μου τι να κανει. Τον καημενο τον κουρασα παλι (και όχι με τον σωστο τον τροπο if you know what I mean!!!!!!):P

Βασικα εγώ εχω πάρει το πορτ μπεμπε από τα πράγματα του μωρού τα αλλά θα μου τα δωσει η νύφη μου που έχει κ αυτή κοριτσάκι

Το σπίτι φτιάχνω εγώ..βαψιμο και έπιπλα και θα παραγγειλω το κρεβατακι μέχρι τέλος του μήνα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Εγώ είμαι στο διαγνωστικό, μόλις ήπια την γλυκόζη κ περιμένω να περάσει η ώρα να μου ξαναπάρουν αίμα. Ούτε εμένα μου είπε τίποτα ο γιατρός για ειδική διατροφή πριν την εξέταση. Ούτε κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου το είχε πει η τότε γιατρός μου. Ο κάθε γιατρός έχει την άποψή του κ σ΄αυτό όπως φαίνεται.

Τα κουνούπια πράγματι είναι πολύ επικίνδυνα για τα μικρούλια. Πέρσυ δεν είχαν ψεκάσει κ γινόταν χαμός. Το καλύτερο είναι σίτες σε όλα τα παραθυρα κ πόρτες του σπιτιού. Εγώ είμαι εναντίον ταμπλετών κ υγρών κ αγόραζα κάτι αυτοκολλητάκια φυσικά- που τώρα δεν θυμάμαι πώς τα λένε... Τα βάζεις στο καροτσάκι ή πάνω στα ρουχαλάκια- αν κ αφήνουν κόλλα στα ρουχαλάκια. Δεν κάνουν τέλεια δουλειά αλλά είναι φυσικά κ σε συνδυασμό με σίτες ή κουνουπιέρα κάτι γίνεται.

Φιλάκια σε όλες!!!

Καλά αποτελέσματα!!!

Τις ταμπλέτες δεν τις μπορώ καθόλου,με ζαλίζουν οι περισσότερες.Κ τα υγρά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι κ ότι καλύτερο.Αυτό που κάνω είναι να βάζω στον μικρό (κ όταν ήταν μωρό) ειδικό γαλάκτωμα για μωρά που απωθεί τα κουνούπια κ πραγματικά έκανε δουλειά.Κ φυσικά το βράδυ για να ανοίξω φώτα σπίτι έκλεινα παράθυρα.Που συνήθως δεν ανοίγω,είμαι του σκοταδιού

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Ευτυχώς δεν το πίστεψε ο άνθρωπος να πάθει καμιά συγκοπή χαχαχαχα.

Τα χειμωνιάτικα τα περισσότερα τα είχα μαζέψει προ πολλού μιας κ δεν χωράω κ μου την έδιναν να τα βλέπω μπροστά μου.Έχω κάνει χώρο στην αλλαξιέρα για τα ρούχα του μωρού κ σιγά σιγά πρέπει να τα κατεβάσω να τα πλύνω όλα από την αρχή.Κ πρέπει να φτιάξω κ το εφηβικό μου κρεβάτι που θα κοιμάται πλέον ο μικρός κ να μπει η κούνια προσωρινά δίπλα στο κρεβάτι μου για το μωρό όταν με το καλό έρθει.

Κ μόνο που τα σκέφτηκα κουράστηκα...

feQKp2.png

4okhp3.png

Ευτυχώς δεν το πίστεψε ο άνθρωπος να πάθει καμιά συγκοπή χαχαχαχα.

Τα χειμωνιάτικα τα περισσότερα τα είχα μαζέψει προ πολλού μιας κ δεν χωράω κ μου την έδιναν να τα βλέπω μπροστά μου.Έχω κάνει χώρο στην αλλαξιέρα για τα ρούχα του μωρού κ σιγά σιγά πρέπει να τα κατεβάσω να τα πλύνω όλα από την αρχή.Κ πρέπει να φτιάξω κ το εφηβικό μου κρεβάτι που θα κοιμάται πλέον ο μικρός κ να μπει η κούνια προσωρινά δίπλα στο κρεβάτι μου για το μωρό όταν με το καλό έρθει.

Κ μόνο που τα σκέφτηκα κουράστηκα...

Χαχα .... Χαλαρά, εσύ εχεις χρονο ακόμα μπροστά σου. Εμείς πρεπει να τα τελειώσουμε όλα μέσα σε αυτον τον μήνα για να είμαστε έτοιμοι για εκπλήξεις. Χωρια που τον άλλον μήνα μου είπε οτι θα με καθηλώσει τελείως στο κρεβάτι. Ουτε να φάω λίγο κοκορέτσι του λέω να μην σηκωθω? Και μου λέει θα σου το φέρουν στο κρεβάτι!!!! Ονειρο!!!!

0SB8p3.png

Νικάκι καλό κουράγιο αύριο και καλά αποτελέσματα σε όλες μας! Εγώ σήμερα όλη μέρα έχω τρομερή εξαντληση. Δεν ξέρω αν φταίει η εξέταση ή

Το γεγονός ότι δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά και παλι. Η μικρή μου ξύπνησε κλαίγοντας γιατί πόναγε το πόδι της. Το παθαίνει κάπου κάπου. Ίσως επειδή μεγαλώνει, ίσως απ΄το πολύ παιχνίδι... Το θέμα είναι ότι ξυπνάει κλαίγοντας, κάνει ώρα να της περάσει κ μετά εγώ δυσκολεύομαι πολύ να ξανακοιμηθώ. Έτσι περιμένω να τελειώσει η μέρα στην δουλειά, να γυρίσω σπίτι όπου θα με ξεζουμίσει η μικρή κ εντελώς dead να κοιμηθώ επιτέλους κατά τις 10:00...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρες!

Για την καρδιά πάμε τελείως προληπτικά - στο Β' επιπέδου δεν είδαν τίποτα περίεργο αλλά δεν είναι και εξειδικευμένοι σε αυτό. Απλώς προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις - φυσικά θα μας βρει από κει που δεν το περιμένουμε αλλά τουλάχιστον να έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατόν. Είναι αυτό το θέμα της ηλικίας μου - δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να ξανασταθώ τόσο τυχερή αν συμβεί κάτι σε αυτό το μωράκι, οπότε το προσέχουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Επιτέλους Παρασκευή!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Καταλαβαίνω την αγωνία σου και καλά κάνεις εδώ που φτάσαμε θέλω να είμαι σίγουρη πως θα έχουμε γερά μωράκια.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Είναι τόσος καιρός που δεν έχω μπει να σας πω ένα γεια. Αυτή η κρίση μου τα έχει κάνει τσουρέκια γενικώς. Είναι κανά δίωρο που διαβάζω τις απαντήσεις σας και τους προβληματισμούς σας. Εύχομαι να είστε όλες καλά και τα εμβρυάκια σας ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να καλύψω τα κενά λοιπόν.

- Έχω ΠΗΤ 4 Ιουλίου και είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ και υποτίθεται θα γεννήσω στο Αλεξάνδρα

- 4 απριλίου μπαίνω στον 7ο και έχω πάρει 10 κιλά μέχρι τώρα

- Είμαι 39 χρονών, 1,74, ξεκίνησα στα 92 και σήμερα είμαι 102

- Στον προχθεσινό υπέρηχο ζύγιζε η μπέμπα 968 γραμμάρια

- Έκανα χθες καμπύλη ζαχάρου 75γρμ 0-60-120 και θα πάρω τις απαντήσεις την επόμενη εβδομάδα.

- Στο f/b θα με βρείτε Γκέλη Σιμιντζή

- Δεν έχω ψωνίσει τίποτα απολύτως γιατί δεν υπάρχει σάλιο. Όμως έχοντας μπει στο xariseto.gr και νιώθοντας πλέον ότι έχω βρει μία μεγάλη οικογένεια και πολλούς φίλους, έχω μαζέψει όλα όσα χρειάζομαι προς το παρόν για την μπουμπού. Ρουχαλάκια, ζιπουνάκια, σελτεδάκια, πάνες αγκαλιάς, σεντονάκια, κουνουπιέρα, διάφορα καλλυντικά για το μωρό, ρούχα για μένα, καθισματάκι αυτοκινήτου, ριλάξ και η λίστα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ξέρουν να χαρίζουν με την προϋπόθεση να χαρίσω κι εγώ ό,τι σε μένα φαίνεται δεδομένο αλλά σε άλλους είναι ανάγκη.

Έχω έναν νέο μεγάλο προβληματισμό και θα ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας να μου πείτε την γνώμη σας. Προχθές που πήγα στον γιατρό μου, μου λέει. Πού είπαμε γεννάμε? Αλεξάνδρα του λέω γιατρέ. Είμαι ασφαλισμένη στην πρόνοια... που αλλού θα μπορούσα να γεννήσω? Αααα μου λέει εγώ είμαι και στο Μητέρα και στο Λητώ, δεν ξέρω εσύ που θέλεις. Απλά να ξέρεις ότι η αμοιβή μου είναι 1200 και μόνο στα ιδιωτικά μπορώ να σου κόψω απόδειξη. Στο Αλεξάνδρας δεν θα σου κόψω ... για να μην έχουμε παρεξηγήσεις σου το λέω.

Εκείνη την στιγμή το μυαλό μου το είχα στον υπέρηχο και δεν του απάντησα. Αλλά φεύγοντας και επιστρέφοντας στην Χαλκίδα (από Αθήνα), μου είχε ανέβει η πίεση. Όταν σου λέω είμαι στην ΠΡΟΝΟΙΑ ... τι καταλαβαίνεις? Ότι έχω να σου δώσω 1200? Εγώ ζητάω να μου χαρίσουν σερβιέτες για το νοσοκομείο και ρούχα για το παιδί και πιστεύεις ότι έχω 1200? Δεν έχω κούνια ακόμα και καρότσι και δεν ξέρω πότε, αν και πού θα βρω ... και μου λες στην ψύχρα ότι θέλεις 1200 χωρίς απόδειξη? Στο δημόσιο νοσοκομείο? Που θα γεννήσω παρέα με τις γύφτισσες και θα ανησυχώ αν θα μου κλέψει καμία το παιδί? Και πείτε μου τώρα. Εσείς πόσα θα δώσετε στον γιατρό σας, πόσα στο νοσοκομείο? Πόσα ξοδεύετε για τα πράγματα του μωρού? Καλά να είναι το παιδάκι μου ... αλλά πλέον σκέφτομαι να πάω στην Πάτρα που είναι οι γονείς μου να γεννήσω στο πανεπιστημιακό του Ρίο. Ξέρει καμία για Πάτρα να με συμβουλεύσει? Ή να πάω στο Έλενα ή δεν ξέρω πια τι να κάνω !!! Έχω πελαγώσει.

Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου μανούλες !!!

Δυστυχώς υπάρχουν και γιατροί που πάνω από το χρήμα δεν βάζουν τίποτα, εγώ στην σειρά σου πραγματικά θα πήγαινα στους γονείς μου στο πανεπιστημιακό, μη του δώσεις ούτε ένα ευρό.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

αααααααααα καλή είσαι και εσύ έκανα και εγώ το ίδιο τον είπα ότι έχω συσπάσεις και φοβάμαι αλλά επειδή έχασε το χρώμα του το σταμάτησα και φυσικά μετά από 3 ώρες με πήρε στην δουλεία αυτός σπίτι με τα παιδιά να φωνάζουν και να μου λέει πάρε το 166 κράτησε λίγα δευτερόλεπτα αλλά τα είδα όλα και μετά αναρωτιόμουν αν ήταν αλήθειά και όλο αυτό το συναίσθημα κρατούσε έστω και ένα λεπτό παραπάνω πόσο θα μπορούσε να αντέξει η καρδιά μου.

Πριν το πάσχα θα βάψουμε το σπίτι και έτσι κάνω υπομονή να τα κάνω μια και καλή, θα πάρω μια μεγάλη ντουλάπα μόνο γιατί αρχίζουν και δυσκολεύουν τα πράγματα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Εγώ ακόμα καμπύλη ζαχάρου δεν έχω κάνει την άλλη βδομάδα θα πάω, ούτε εμένα με είπε ποτέ να φάω ή να μην φάω κάτι πριν την εξέταση, καλά αποτελέσματα σε όλες λοιπόν.

Ο μικρός μου το σαββάτο τα ξημερώματα ξύπνησε με κλάματα τον πήραμε στο κρεβάτι το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν μπόρεσα να ξανά κοιμηθώ και έτσι τον πρόσεχα και ευτυχώς γιατί έκανε εμετό, γενικά έχω τρελές αυπνίες αλλά το πρωί ξυπνάω πολύ άνετα.

Καλό βράδυ να έχουμε!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Χαχα .... Χαλαρά, εσύ εχεις χρονο ακόμα μπροστά σου. Εμείς πρεπει να τα τελειώσουμε όλα μέσα σε αυτον τον μήνα για να είμαστε έτοιμοι για εκπλήξεις. Χωρια που τον άλλον μήνα μου είπε οτι θα με καθηλώσει τελείως στο κρεβάτι. Ουτε να φάω λίγο κοκορέτσι του λέω να μην σηκωθω? Και μου λέει θα σου το φέρουν στο κρεβάτι!!!! Ονειρο!!!!

Ωχ!Γιατί θα σε καθηλώσει στο κρεβάτι?Λόγω διδύμων ή κάποιο άλλο λόγο?Υπομονή και του χρόνου θα φας κοκορέτσι με τα διδυμάκια σου!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Νικάκι καλό κουράγιο αύριο και καλά αποτελέσματα σε όλες μας! Εγώ σήμερα όλη μέρα έχω τρομερή εξαντληση. Δεν ξέρω αν φταίει η εξέταση ή

Το γεγονός ότι δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά και παλι. Η μικρή μου ξύπνησε κλαίγοντας γιατί πόναγε το πόδι της. Το παθαίνει κάπου κάπου. Ίσως επειδή μεγαλώνει, ίσως απ΄το πολύ παιχνίδι... Το θέμα είναι ότι ξυπνάει κλαίγοντας, κάνει ώρα να της περάσει κ μετά εγώ δυσκολεύομαι πολύ να ξανακοιμηθώ. Έτσι περιμένω να τελειώσει η μέρα στην δουλειά, να γυρίσω σπίτι όπου θα με ξεζουμίσει η μικρή κ εντελώς dead να κοιμηθώ επιτέλους κατά τις 10:00...

Σαν να βλέπω εμένα!Ξυπνάει ο μικρός το βράδυ κ τρέχω να τον συνεφέρω-κοιμίσω.Ευτυχώς μετά κοιμάμαι σχετικά εύκολα αλλά την ημέρα κουτουλάω,δεν μου φτάνει καθόλου η ώρα να ξεκουραστώ :(

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...