Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρες!

Πολλές Β' επιπέδου αυτές τις μέρες, ε; Μακάρι να έχουμε όλες καλά νέα!

Εμείς ξαναπήγαμε την Τρίτη. Η μικρή μου είναι στα 730 γρ. δηλαδή πήρε 200 γρ. μέσα σε 2 εβδομάδες!

Το νεφράκι δυστυχώς εξακολουθεί να έχει τις κύστες, αλλά ευτυχώς δεν έχουν μεγαλώσει - μέτρια υδρονέφρωση το ονομάζουν. Από ότι διαβάζω και είπε και η γιατρός, το 80% των αγοριών γεννιούνται με κύστες, ενώ στα κορίτσια είναι περίπου 1 στα 5. Ευτυχώς από όσα φοβόμουνα είναι το λιγότερο κακό :)

Κλείσαμε και ραντεβού στο Ωνάσειο, για έναν ακόμα καλύτερο έλεγχο στην καρδιά του μωρού. Δεν μας βρήκανε κάτι ανησυχητικό αλλά θέλουμε να είμαστε όσο πιο σίγουροι γίνεται, ώστε αν υπάρχει κάτι, να βρίσκεται παιδοκαρδιολόγος σε ετοιμότητα κατά τον τοκετό. Φυσικά και δεν καλύπτεται ο έλεγχος καρδιάς του εμβρύου από το ταμείο, αλλά τουλάχιστον μας το έκλεισαν σε δύο εβδομάδες κι όχι σε 2 μήνες.

Αυτά τα νέα μας!

Ολα καλα λοιπον Μπραβο Εφακι μου!!!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!

Βρε Τιτινάκι, δεν είναι και τόσο χάλια τα αποτελέσματα - είναι ανεβασμένα αλλά όχι εκτός ορίων - δες κι εδώ για το τι θεωρείται φυσιολογικό. Και τον ενδοκρινολόγο δεν τον έχει δει ακόμα...

Για την καρδιά πάμε τελείως προληπτικά - στο Β' επιπέδου δεν είδαν τίποτα περίεργο αλλά δεν είναι και εξειδικευμένοι σε αυτό. Απλώς προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις - φυσικά θα μας βρει από κει που δεν το περιμένουμε αλλά τουλάχιστον να έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατόν. Είναι αυτό το θέμα της ηλικίας μου - δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να ξανασταθώ τόσο τυχερή αν συμβεί κάτι σε αυτό το μωράκι, οπότε το προσέχουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Επιτέλους Παρασκευή!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Εφακι ειναι τσιμπημενες οι τιμες!! δεν ισχυουν τα ιδια με το ζαχαρο!! το ζαχαρο εγκυμοσυνης ειναι διαφορετικο εμενα η ενδοκρινολογος μου μου εχει πει μεχρι!

95 < το νηστειας

135 1 ωρα μετα το πρωινο

135 1 ωρα μετα το μεσημεριανο και το ιδιο και για το βραδινο ο Μπαμπας μου που ειναι διαβητικος του εχει πει 150 2 ωρες μετα το φαι η 3η της τιμης ειναι πολυ ανεβασμενη!

79o6p3.png

Διδυμομανούλα τέλεια το βάρος σας!

Νατάσα μην αγχώνεσαι βρε αγάπη!Εσύ ξέρεις καλύτερα ότι επηρεάζει το έμβρυο η χάλια ψυχολογία.Αφού ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί αγχώθηκες έτσι?

Εμείς την Πέμπτη έχουμε τη β' επιπέδου!!!Ανυπομονώ!!

Κατά τ'άλλα τα ίδια,ο μικρός είναι κάπως καλύτερα κι ελπίζω να το ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Και εμεις Δευτερα εχουμε και περιμενω πως και πως!

79o6p3.png

Καλη επιτυχία στις Β επιπέδου σας! Είναι ο πιο ωραίος υπερηχος που έχω κάνει μέχρι στιγμής γιατί κρατάει πολύ ωρα και το ευχαριστιεσαι. Και βλέπεις και τα μωρά αναλυτικά. Εχθες στον γιατρό μου δεν τα κατάλαβα καλά καλά τι έβλεπα και είχα και τον άντρα μου δίπλα να κανει σχόλια με τον γιατρό για το μέγεθος της κνημης , το μήκος του βραχίονα και λέω καλά με κοροιδευετε που τα βλέπετε?

Ανυπομονω για το Ντόπλερ που θα τα δουμε και τρισδιάστατα και έγχρωμα τα Ζουζούνια.

Ραντεβού έκλεισα σε 3 εβδομάδες παλι που θα μου κανει και την κορτιζονουλα για τα πνευμονακια τους μην έχουμε καμια εκπληξη! Μου είπε πρώτος στόχος είναι να καβατζωσουμε το Πασχα και βλέπουμε!!! Όπως καταλαβαίνετε χε&%?κα έγω και τώρα είμαι κλωσα κανονική μονο ξαπλα μπας και πιάσουμε και τον επόμενο στοχο που είναι 35 εβδομάδες η 2500 γρ έκαστο.

0SB8p3.png

Καλη επιτυχία στις Β επιπέδου σας! Είναι ο πιο ωραίος υπερηχος που έχω κάνει μέχρι στιγμής γιατί κρατάει πολύ ωρα και το ευχαριστιεσαι. Και βλέπεις και τα μωρά αναλυτικά. Εχθες στον γιατρό μου δεν τα κατάλαβα καλά καλά τι έβλεπα και είχα και τον άντρα μου δίπλα να κανει σχόλια με τον γιατρό για το μέγεθος της κνημης , το μήκος του βραχίονα και λέω καλά με κοροιδευετε που τα βλέπετε?

Ανυπομονω για το Ντόπλερ που θα τα δουμε και τρισδιάστατα και έγχρωμα τα Ζουζούνια.

Ραντεβού έκλεισα σε 3 εβδομάδες παλι που θα μου κανει και την κορτιζονουλα για τα πνευμονακια τους μην έχουμε καμια εκπληξη! Μου είπε πρώτος στόχος είναι να καβατζωσουμε το Πασχα και βλέπουμε!!! Όπως καταλαβαίνετε χε&%?κα έγω και τώρα είμαι κλωσα κανονική μονο ξαπλα μπας και πιάσουμε και τον επόμενο στοχο που είναι 35 εβδομάδες η 2500 γρ έκαστο.

Με διαφορα ο καλυτερος ναι!!! κραταει πολυ ωρα!!! εγω εχω και Dvd απο τον μεγαλο Γιο θα παρω και στον Μικρο Εννοειται ;);)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοιλιτσες,πριν λιγο βρηκα αυτο στο ιντερνετ εδω απο διπλανο καφε το ημερολογιο ενος μωρου και σας βαζω 2 αποσπασματα για τις εβδομαδες που πανω-κατω ειμαστε ολες....

Μήνας τέταρτος

"Αγαπητό ημερολόγιο,

Τώρα είμαι σχεδόν τέλειο! Έχω χέρια με δάχτυλα, σχηματισμένο πρόσωπο με μάτια (αν και τα βλέφαρά μου παραμένουν πεισματικά κλειστά!), αφτιά, μύτη στόμα! Όλα στη θέση τους! Νιώθω ακόμη και κάτι να μεγαλώνει ανάμεσα στα πόδια μου (αχα, για δες, είμαι αγοράκι!). Μα τι κάνουν εκεί έξω; Με παρακολουθούν; Α, δεν πάει άλλο, θα τους κλωτσήσω! Κλωτσήσω είπα; Α! ναι. Δεν σας μίλησα για τα πόδια μου. Είναι δύο και κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, αν και χρειάζονται εξάσκηση. Γι αυτό κι εγώ τα τινάζω αριστερά και δεξιά μέχρι να κουραστώ.…"

Τα γεννητικά του όργανα είναι πια ορατά στο υπερηχογράφημα και σύντομα θα μπορέσετε να μάθετε αν κυοφορείτε αγοράκι ή κοριτσάκι. Αυτή τη στιγμή το σώμα του συγκριτικά με το κεφάλι του παραμένει μικρό αλλά σταδιακά οι αναλογίες του θα ισορροπήσουν, όπως και το μήκος των χεριών με αυτό των ποδιών του. Το πιο σημαντικό στοιχείο στην εξέλιξη του μωρού σας είναι η ολοκλήρωση των συνδέσεων μεταξύ του εγκεφάλου, των νεύρων και των μυών, γεγονός που σημαίνει πως τώρα μπορεί να κάνει αρκετές πολύπλοκες κινήσεις και σύντομα θα το νιώσετε για πρώτη φορά! Στη 14η εβδομάδα τα μάτια του παραμένουν κλειστά αλλά έχουν γίνει λίγο πιο ευαίσθητα στο φως που διαπερνά το τοίχωμα της μήτρας σας.

Μήνας πέμπτος

"Αγαπητό ημερολόγιο,

Μα τι γίνεται εδώ μέσα; Τα πόδια μου βρίσκουν παντού τριγύρω και κάθε φορά που κάνω κολοτούμπα το κεφάλι ή ο ποπός μου χτυπάνε στους τοίχους της πισίνας μου! Νομίζω όμως πως κάτι συμβαίνει με το νερό της πισίνας μου: άλλες φορές είναι πιο γλυκό κι άλλες λιγότερο, γι αυτό κι εγώ το δοκιμάζω όλες τις ώρες μήπως βγάλω άκρη. Το άλλο δεν σας το είπα! Θυμάστε που άκουγα έναν καθησυχαστικό ρυθμικό ήχο από την αρχή της ζωής μου; Τώρα ακούω όλη τη μέρα κάτι παράξενα γουργουρητά! Μια μέρα μάλιστα άκουσα ξαφνικά έναν τόσο δυνατό θόρυβο που τινάχτηκα μέσα στην πισίνα μου και μ έπιασε ένα γαργαλητό στο λαιμό (λόξιγκας, νομίζω, λέγεται) που κράτησε για ώρες! Νιώθω τόσο κουρασμένος που νομίζω πως σήμερα θα κοιμηθώ όλη τη νύχτα!"

Ο πέμπτος μήνας κυλά ήσυχα για τη μαμά αλλά καθόλου ήσυχα για το έμβρυο που αρχίζει τώρα να ακούει. Την καρδιά της μητέρας, την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό της, τη λειτουργία του πεπτικού της συστήματος… ακόμη και εξωτερικούς θορύβους, αν είναι δυνατοί. Στις 19 εβδομάδες το έμβρυο έχει περίπου 15 εκ. μήκος από την κορυφή του κεφαλιού του μέχρι τους γλουτούς και το βάρος του είναι κάτι περισσότερο από 200 γρ. Μέσα σε περίπου 2 εβδομάδες το μήκος του θα έχει φτάσει τα 17 εκ. και θα ζυγίζει γύρω στα 350 γρ. Αν δεν έχετε το "ακούσει" μέχρι τώρα, αυτές τις εβδομάδες το μωρό θα αρχίσει να σας στέλνει τα "σινιάλα" του μέσα από την κοιλίτσα σας!

Μήνας έκτος

"Αγαπητό ημερολόγιο,

Δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά εδώ πέρα γίνεται χαμός! Τις προάλλες έκλεισα το χέρι μου, ναι τώρα μπορώ να το κάνω και εξασκώ συχνά αυτή την καινούρια μου ικανότητα, και έπιασα έναν μαλακό μακρύ σωλήνα. Πλάκα έχει να πιάνεις! Θα το θυμάμαι αυτό… Κατά τ άλλα η μέρα μου περνάει ήσυχα. Η μαμά, μου μιλάει και τρελαίνομαι να ακούω τη φωνή της. Ακούω εδώ και λίγες ημέρες και μια διαφορετική φωνή, πιο βραχνή, πιο βαριά αλλά εξίσου τρυφερή. Μιλάει περισσότερο στη μαμά και λιγότερο σε μένα, αλλά δεν πειράζει, αφού της λέει συνέχεια να προσέχει να μην κουράζεται και τι όμορφη που είναι τώρα που η κοιλιά της έχει γίνει σαν μπαλόνι (έχω αρχίσει να πιστεύω πως είμαι μέσα στην κοιλιά της - μα πώς βρέθηκα εκεί;;"

Στις 21 εβδομάδες της κύησης το έμβρυο έχει μήκος περίπου 17 εκ. και ζυγίζει 350 γρ. Μέχρι να συμπληρωθεί το δεύτερο τρίμηνο θα έχει φτάσει τα 25 εκ. (μετρώντας πάντα από την κορυφή του κρανίου μέχρι τους γλουτούς) και θα ζυγίζει περίπου 1 κιλό! Η ακοή του έχει οξυνθεί και μπορεί εκτός από τη φωνή της μητέρας να αναγνωρίζει επίσης τη φωνή του πατέρα καθώς και τη μουσική που ακούτε! Αρχίζει επίσης να αναπτύσσει έναν ρυθμό ύπνου ξύπνιου - διαφορετικό από το δικό σας γι αυτό καλό είναι να συνηθίσετε σιγά - σιγά τα ξενύχτια! Ο οργανισμός του λίγο - λίγο ωριμάζει και οι πνεύμονές του είναι ακόμη ανώριμοι. Κάτω από την επιδερμίδα του αρχίζει να εναποτίθεται ένα λεπτό στρώμα λίπους. Τα νύχια του έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται όπως και τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

79o6p3.png

Εγώ εκανα και δυο φορες Β επιπέδου εναν στην 18η και εναν στην 22η. Απο σχεδόν 2 ώρες κάθε φορά..

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη εχθες εκανα και εξετάσεις στον γιατρό και με πήραν τώρα όλες τέλειες. Αιματοκρίτης απο 26.7 που είχα τον έχω ανεβάσει στο 33!! Και αιμοσφαιρίνη απο 8.5 πήγε 11,7! Σε 6 εβδομαδες όλα αυτά. Και ζάχαρο απογευματινό 83!!! Εντάξει, πείτε μου δεν είναι τέλειο το ζάχαρο? Ξεαγχωθηκα τρελά, και έφαγα και μια σοκοφρετα για να με ανταμειψω. :tongue::):P:D

0SB8p3.png

Καλημέρες!

Βρε Τιτινάκι, δεν είναι και τόσο χάλια τα αποτελέσματα - είναι ανεβασμένα αλλά όχι εκτός ορίων - δες κι εδώ για το τι θεωρείται φυσιολογικό. Και τον ενδοκρινολόγο δεν τον έχει δει ακόμα...

Για την καρδιά πάμε τελείως προληπτικά - στο Β' επιπέδου δεν είδαν τίποτα περίεργο αλλά δεν είναι και εξειδικευμένοι σε αυτό. Απλώς προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις - φυσικά θα μας βρει από κει που δεν το περιμένουμε αλλά τουλάχιστον να έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατόν. Είναι αυτό το θέμα της ηλικίας μου - δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να ξανασταθώ τόσο τυχερή αν συμβεί κάτι σε αυτό το μωράκι, οπότε το προσέχουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Επιτέλους Παρασκευή!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

ti na sou pw vre ephie mou den xerw... apo deutera tha paw ston endokrinologo kai tha dw ti tha m pei... o giatros mou pantws eipe oti einai polu k oti an skeftoume oti eimai 23 tha eprepe o organismos m na petaei kai oxi na koimatai... apo deutera tha xerw... na hremisw k ligo gt exw frikarei.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Ααααααχχχχχχ πονεμένη ιστορία. Και άσε τα γλυκά, πες την παλευεις, με το φαγητο τι κάνουμε? Σκέψου ολα τα απαγορευμένα. Ψωμί μακαρόνια ρύζι πατάτες λιπαρά. Χειροτερο απο δίαιτα για απώλεια βάρους! Υπομονή υπομονή και υπομονή. Μόλις γεννησουμε θα τσακισουμε τα παντα.!!!!

twinomama... den eixa skeftei katholou ta almira pou k auta theloun na kopoun... exthes to apogeuma pou eipa na faw kati... k o antras m arxise... oxi auto den kanei... oxi ekeino den kanei ... e neuriasa kai egw kai ta evala mazi tou... telika thn evgala me ntomatoula k tiraki(h opos lete k eseis ..feta...) :-P polu duskolo m fenete ...kai oso skeftomai oti tha einai extra exoda h giatros h diatrofh k ta psonia pou tha xreiastoun... mou erxete na paw sta afentika tou antra m kai na tous petaxw tis apodixeis sta moutra... :evil: gia pes mou kammia kalh idea gia geumatakia vradina... exeis skeftei kati???

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,κουκλακι μου ποσο σε καταλαβαινω!!! ειμαι με ζαχαρωδη διαβητη απο τον 3ο μηνα!! κανω και ινσουλινη αν θελεις γιατρο καλο ειδικο σε εγκυμοσυνη με θεματα διαβητη πες μου και οτι αλλο θελεις εδω ειμαι φιλια!

katarxas me to kalo h b epipedou sou. se euxaristw para polu... makari na mporousa na kateuw athina k tha eixa perasei apo olous tous giatrous... alla apo xanthi ligo duskolo... vrhka mia kopela edw ...apo to thl htan polu exiphretikh... k glukia... twra tha doume apo konta... na se rwthsw kati ... poso kostizei to mhxanimataki pou elegxeis to sakxaro??? to kaluptei h asfaleia???

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

katarxas me to kalo h b epipedou sou. se euxaristw para polu... makari na mporousa na kateuw athina k tha eixa perasei apo olous tous giatrous... alla apo xanthi ligo duskolo... vrhka mia kopela edw ...apo to thl htan polu exiphretikh... k glukia... twra tha doume apo konta... na se rwthsw kati ... poso kostizei to mhxanimataki pou elegxeis to sakxaro??? to kaluptei h asfaleia???

Στην ουσια δεν πληρωνεις το μηχανακι αλλα τις ταινιες, ο Εοπυυ Τα καλυπτει πληρωνω συμμετοχη μονο ευτυχως γιατι μονο οι 50 ταινιες εχουν 35 ευρω και εδω θελω το μηνα 120 ταινιες αφου κανω 4 μετρησεις

Μαζι με ινσουλινες κτλ θα εδινα 175 ευρω μονο Για αυτα!!

Η κοπελα αυτη ξερει να αντιμετωπιζει Ζαχαρο κυησης??? Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις απλα κανε αυτα που θα σου πει η ενδοκρινολογος με τον γυναικολογο σου! απλα λιγο στην διατροφη θα στερηθεις!:oops::oops:

79o6p3.png

twinomama... den eixa skeftei katholou ta almira pou k auta theloun na kopoun... exthes to apogeuma pou eipa na faw kati... k o antras m arxise... oxi auto den kanei... oxi ekeino den kanei ... e neuriasa kai egw kai ta evala mazi tou... telika thn evgala me ntomatoula k tiraki(h opos lete k eseis ..feta...) :-P polu duskolo m fenete ...kai oso skeftomai oti tha einai extra exoda h giatros h diatrofh k ta psonia pou tha xreiastoun... mou erxete na paw sta afentika tou antra m kai na tous petaxw tis apodixeis sta moutra... :evil: gia pes mou kammia kalh idea gia geumatakia vradina... exeis skeftei kati???

Λυπαμαι που θα απογοητευσω αλλα ουτε φετα επιτρεπετε ουτε ντοματα......:oops::oops: η ντοματα ειδικα εχει πολυ ζαχαρη αν θελεις σου γραφω την διατροφη που ακολουθω να παρεις μια ιδεα...

79o6p3.png

Πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Είναι τόσος καιρός που δεν έχω μπει να σας πω ένα γεια. Αυτή η κρίση μου τα έχει κάνει τσουρέκια γενικώς. Είναι κανά δίωρο που διαβάζω τις απαντήσεις σας και τους προβληματισμούς σας. Εύχομαι να είστε όλες καλά και τα εμβρυάκια σας ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να καλύψω τα κενά λοιπόν.

- Έχω ΠΗΤ 4 Ιουλίου και είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ και υποτίθεται θα γεννήσω στο Αλεξάνδρα

- 4 απριλίου μπαίνω στον 7ο και έχω πάρει 10 κιλά μέχρι τώρα

- Είμαι 39 χρονών, 1,74, ξεκίνησα στα 92 και σήμερα είμαι 102

- Στον προχθεσινό υπέρηχο ζύγιζε η μπέμπα 968 γραμμάρια

- Έκανα χθες καμπύλη ζαχάρου 75γρμ 0-60-120 και θα πάρω τις απαντήσεις την επόμενη εβδομάδα.

- Στο f/b θα με βρείτε Γκέλη Σιμιντζή

- Δεν έχω ψωνίσει τίποτα απολύτως γιατί δεν υπάρχει σάλιο. Όμως έχοντας μπει στο xariseto.gr και νιώθοντας πλέον ότι έχω βρει μία μεγάλη οικογένεια και πολλούς φίλους, έχω μαζέψει όλα όσα χρειάζομαι προς το παρόν για την μπουμπού. Ρουχαλάκια, ζιπουνάκια, σελτεδάκια, πάνες αγκαλιάς, σεντονάκια, κουνουπιέρα, διάφορα καλλυντικά για το μωρό, ρούχα για μένα, καθισματάκι αυτοκινήτου, ριλάξ και η λίστα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ξέρουν να χαρίζουν με την προϋπόθεση να χαρίσω κι εγώ ό,τι σε μένα φαίνεται δεδομένο αλλά σε άλλους είναι ανάγκη.

Έχω έναν νέο μεγάλο προβληματισμό και θα ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας να μου πείτε την γνώμη σας. Προχθές που πήγα στον γιατρό μου, μου λέει. Πού είπαμε γεννάμε? Αλεξάνδρα του λέω γιατρέ. Είμαι ασφαλισμένη στην πρόνοια... που αλλού θα μπορούσα να γεννήσω? Αααα μου λέει εγώ είμαι και στο Μητέρα και στο Λητώ, δεν ξέρω εσύ που θέλεις. Απλά να ξέρεις ότι η αμοιβή μου είναι 1200 και μόνο στα ιδιωτικά μπορώ να σου κόψω απόδειξη. Στο Αλεξάνδρας δεν θα σου κόψω ... για να μην έχουμε παρεξηγήσεις σου το λέω.

Εκείνη την στιγμή το μυαλό μου το είχα στον υπέρηχο και δεν του απάντησα. Αλλά φεύγοντας και επιστρέφοντας στην Χαλκίδα (από Αθήνα), μου είχε ανέβει η πίεση. Όταν σου λέω είμαι στην ΠΡΟΝΟΙΑ ... τι καταλαβαίνεις? Ότι έχω να σου δώσω 1200? Εγώ ζητάω να μου χαρίσουν σερβιέτες για το νοσοκομείο και ρούχα για το παιδί και πιστεύεις ότι έχω 1200? Δεν έχω κούνια ακόμα και καρότσι και δεν ξέρω πότε, αν και πού θα βρω ... και μου λες στην ψύχρα ότι θέλεις 1200 χωρίς απόδειξη? Στο δημόσιο νοσοκομείο? Που θα γεννήσω παρέα με τις γύφτισσες και θα ανησυχώ αν θα μου κλέψει καμία το παιδί? Και πείτε μου τώρα. Εσείς πόσα θα δώσετε στον γιατρό σας, πόσα στο νοσοκομείο? Πόσα ξοδεύετε για τα πράγματα του μωρού? Καλά να είναι το παιδάκι μου ... αλλά πλέον σκέφτομαι να πάω στην Πάτρα που είναι οι γονείς μου να γεννήσω στο πανεπιστημιακό του Ρίο. Ξέρει καμία για Πάτρα να με συμβουλεύσει? Ή να πάω στο Έλενα ή δεν ξέρω πια τι να κάνω !!! Έχω πελαγώσει.

Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου μανούλες !!!

Πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Είναι τόσος καιρός που δεν έχω μπει να σας πω ένα γεια. Αυτή η κρίση μου τα έχει κάνει τσουρέκια γενικώς. Είναι κανά δίωρο που διαβάζω τις απαντήσεις σας και τους προβληματισμούς σας. Εύχομαι να είστε όλες καλά και τα εμβρυάκια σας ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να καλύψω τα κενά λοιπόν.

- Έχω ΠΗΤ 4 Ιουλίου και είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ και υποτίθεται θα γεννήσω στο Αλεξάνδρα

- 4 απριλίου μπαίνω στον 7ο και έχω πάρει 10 κιλά μέχρι τώρα

- Είμαι 39 χρονών, 1,74, ξεκίνησα στα 92 και σήμερα είμαι 102

- Στον προχθεσινό υπέρηχο ζύγιζε η μπέμπα 968 γραμμάρια

- Έκανα χθες καμπύλη ζαχάρου 75γρμ 0-60-120 και θα πάρω τις απαντήσεις την επόμενη εβδομάδα.

- Στο f/b θα με βρείτε Γκέλη Σιμιντζή

- Δεν έχω ψωνίσει τίποτα απολύτως γιατί δεν υπάρχει σάλιο. Όμως έχοντας μπει στο xariseto.gr και νιώθοντας πλέον ότι έχω βρει μία μεγάλη οικογένεια και πολλούς φίλους, έχω μαζέψει όλα όσα χρειάζομαι προς το παρόν για την μπουμπού. Ρουχαλάκια, ζιπουνάκια, σελτεδάκια, πάνες αγκαλιάς, σεντονάκια, κουνουπιέρα, διάφορα καλλυντικά για το μωρό, ρούχα για μένα, καθισματάκι αυτοκινήτου, ριλάξ και η λίστα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ξέρουν να χαρίζουν με την προϋπόθεση να χαρίσω κι εγώ ό,τι σε μένα φαίνεται δεδομένο αλλά σε άλλους είναι ανάγκη.

Έχω έναν νέο μεγάλο προβληματισμό και θα ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας να μου πείτε την γνώμη σας. Προχθές που πήγα στον γιατρό μου, μου λέει. Πού είπαμε γεννάμε? Αλεξάνδρα του λέω γιατρέ. Είμαι ασφαλισμένη στην πρόνοια... που αλλού θα μπορούσα να γεννήσω? Αααα μου λέει εγώ είμαι και στο Μητέρα και στο Λητώ, δεν ξέρω εσύ που θέλεις. Απλά να ξέρεις ότι η αμοιβή μου είναι 1200 και μόνο στα ιδιωτικά μπορώ να σου κόψω απόδειξη. Στο Αλεξάνδρας δεν θα σου κόψω ... για να μην έχουμε παρεξηγήσεις σου το λέω.

Εκείνη την στιγμή το μυαλό μου το είχα στον υπέρηχο και δεν του απάντησα. Αλλά φεύγοντας και επιστρέφοντας στην Χαλκίδα (από Αθήνα), μου είχε ανέβει η πίεση. Όταν σου λέω είμαι στην ΠΡΟΝΟΙΑ ... τι καταλαβαίνεις? Ότι έχω να σου δώσω 1200? Εγώ ζητάω να μου χαρίσουν σερβιέτες για το νοσοκομείο και ρούχα για το παιδί και πιστεύεις ότι έχω 1200? Δεν έχω κούνια ακόμα και καρότσι και δεν ξέρω πότε, αν και πού θα βρω ... και μου λες στην ψύχρα ότι θέλεις 1200 χωρίς απόδειξη? Στο δημόσιο νοσοκομείο? Που θα γεννήσω παρέα με τις γύφτισσες και θα ανησυχώ αν θα μου κλέψει καμία το παιδί? Και πείτε μου τώρα. Εσείς πόσα θα δώσετε στον γιατρό σας, πόσα στο νοσοκομείο? Πόσα ξοδεύετε για τα πράγματα του μωρού? Καλά να είναι το παιδάκι μου ... αλλά πλέον σκέφτομαι να πάω στην Πάτρα που είναι οι γονείς μου να γεννήσω στο πανεπιστημιακό του Ρίο. Ξέρει καμία για Πάτρα να με συμβουλεύσει? Ή να πάω στο Έλενα ή δεν ξέρω πια τι να κάνω !!! Έχω πελαγώσει.

Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου μανούλες !!!

Φρικαρα τώρα!!!! Παναγία μου, γιατρός λέγεται αυτος; βρε αγάπη, δεν το σκέφτεσαι να αλλαξεις? Κάνε μια κουβέντα μαζί του ξανα μιας και δεν φαίνεται να καταλαβαίνει και πες του συγνώμη παλικάρι ειμαι στην προνεια και δεν υπάρχει μια. η θα συνεχίσουμε και θα το κανεις νόμιμα και ωραία η θα πάω αλλού. Δεν μπορεί, αν έχει λίγο τσίπα θα ντραπει. Αν όχι, σίγουρα με μια αναζητηση εδώ θα βρεις κοπέλες να σου συστήσουν εναν καλό γιατρό σε δημόσιο που θα είναι γιατρός

Οσο για τα πραγματακια εμένα ευτυχώς θα μου τα δώσουν όλα φίλες μου και η αδερφή μου που έχουν όλοι δίδυμα. Καρότσι, καρεκλακια, καλαθουνες σρντονια κουβερτες. εγώ πήρα λιγα φορμακια απο hm και zara (θα μου δώσουν και πολλά) και παρηγγειλα απο amazon uk μπιμπερο πιπιλες μάρκας avent τρελά πιο φθηνά απ ότι εδώ.

Θα γεννησω στο Γαία ο γιατρός μου θα πάρει 1200 και το νοσοκομειο γύρω στα 1300 απ'οτι μου ειπαν με καισαρική. Και είναι νομιζω απο τους φθηνουςο γιατρός μου.

Τι να πω. Να κοιτάς να είσαι ήρεμη για το μπεμπεκι σου και όλα τα αλλά θα γίνουν και θα βρεθεί λύση για όλα! Απλα μην τους αφήνουμε να τους περνάει ρε γμτ σε ολους αυτους που ζητάνε φακελάκι. Εξοργιζομαι. Και εγώ σε υπηρεσίες εργάζομαι και έχω κι εγώ σπουδάσει 500 χρόνια δεν έχω ζητήσει ποτε φακελάκι για να κάνω την δουλεια στους πελάτες. Τι είναι οι γιατροι δηλαδή! Εξοργιζομαι σας λέω!!!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...