Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

κορίτσια εκανα σήμερα καμπύλη ζαχάρου, με δυο μετρησεις μόνο, στην πρωτη ειχα 89 και στη δευτερη 175 ανωτερο οριο 170....οποια εχει κανει την εξέταση ας μου πει ποσες μετρησεις έκανε γιατι μου φανηκαν λίγες και τι τιμες είχε...

Τίνα, έκανα καμπύλη πριν από αρκετούς μήνες (26/11), με 75 mg γλυκόζη.

Νηστείας 83, στα 60' είχα 82, και στα 120' είχα 89.

Στη συνέχεια που τα είδε η γιατρός μου είπε ότι κάτι δεν πήγε καλά, δεν είναι φυσιολογικό να μην με επηρεάζει η ζάχαρη καθόλου (τα κιλάκια μου το ξέρουν αν με επηρεάζει).

Πάντως θα ξανακάνω σε 2-3 εβδομάδες, και μου είπε ότι θα κάνω οπωσδήποτε με 100 mg γλυκόζης, και 4 μετρήσεις αντί για 3.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις και κάποια πράγματα που είχα βρει από τότε για τις φυσιολογικές τιμές.

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, και να σου πω την αλήθεια, κι εμένα λίγες μου φαίνονται οι μετρησεις σε σχέση με αυτά που μου είπαν.

Περαστικά εύχομαι!! Και μακάρι να μην κολλήσεις βέβαια Νατάσα!

Ωραίο το βίντεο crochetmania!

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο αν σου γραψει ο γιατρος του ικα αλλη ημερομηνια τοκετου μπορεις να το κανεις αλλά ειναι δυσκολο, το ρωτησα και εγω.....

κορίτσια εκανα σήμερα καμπύλη ζαχάρου, με δυο μετρησεις μόνο, στην πρωτη ειχα 89 και στη δευτερη 175 ανωτερο οριο 170....οποια εχει κανει την εξέταση ας μου πει ποσες μετρησεις έκανε γιατι μου φανηκαν λίγες και τι τιμες είχε...

Κι εγώ εκανα πριν δυο εβδομάδες. Με 75 γρ γλυκόζης και θα μου έκανε αλλες δυο μετρήσεις στην ωρα και στις δύο ώρες. Μετα απο 40 λεπτά βέβαια εγώ την εβγαλα δυστυχώς οποτε κάναμε μέτρηση μονο στην ωρα. Οι τιμες μου ηταν 90 και 120! Εύχομαι να μην μου πει να την ξανά κάνω γιατί δεν την παλευω. Έχω ακούσει βέβαια οτι την κανουν την καμπυλη και με πρωινό, πορτοκαλάδα και τοστ πχ. Έχει κάνει κάποια κοπελα με πρωινό αντί γλυκόζης?

0SB8p3.png

μονο αν σου γραψει ο γιατρος του ικα αλλη ημερομηνια τοκετου μπορεις να το κανεις αλλά ειναι δυσκολο, το ρωτησα και εγω.....

Δεν θυμάμαι τι τιμές είχα γτ έχουν περάσει 2 χρόνια αλλά θυμάμαι ότι μου είχαν κάνει 3 μετρήσεις κ όχι 2.Μήπως παίζει αυτό ρόλο?Τώρα λογικά θα κάνω τον επόμενο μήνα καμπύλη ζαχάρου.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Έλα ρα συ τι να πω περαστικά και πολύ υπομονή στο αγοράκι σου εύχομαι μόνο να μην κολλήσεις εσύ!

Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου.Κ εγώ ελπίζω να μην κολλήσω!Την χτεσινή βραδιά την περάσαμε κάπως πιο αναίμακτα.Εννοείται κοιμηθήκαμε με ανοιχτό παράθυρο και βοήθησε.

Μα κ αυτός ο καιρός μία έτσι μία αλλιώς...βροχερή μέρα σήμερα!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Hello girls!! Μόλις γύρισα απο τον γιατρό μου! Τα μπεμπεκια μου ειναι 750 γρ έκαστο. Γενικά πολύ ευχαριστημενος.(πως το Πάθε!!!)

Μου είπε βέβαια να επισκευτω εναν ενδοκρινολογο για να παρακολουθήσουμε το ζάχαρο για να μην κάνω. Το πρωτο κακό του Ζαχαρου μου είπε είναι η αύξηση του αμνιακου και κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε με τίποτα μιας και θα προσθέσει περισσότερο βαρος στον τράχηλο! :mad::mad::mad:

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες! Συγχαρητήρια διδυμομανουλα για τα μωράκια σου. Μιά χαρά βάρος!!!

Για την καμπύλη ζαχάρου, εμένα μου έγραψε την μικρή με 50mg γλυκόζης κ μία μόνο μέτρηση στην μία ώρα. Θεωρεί ότι δεν χρειάζεται παραπάνω αφού δεν επχω καθόλου ενδείξεις. Στην Αθηνά είχα κάνει πιό μεγάλη αλλά δενθυμάμαι καθόλου.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το ΙΚΑ. Θα μιλήσω με τα αφεντικά μου κ βλέπουμε...

Φιλιά σε όλες, καλό βράδυ κ περαστικούλια στα αρρωστούλικα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρες!

Πολλές Β' επιπέδου αυτές τις μέρες, ε; Μακάρι να έχουμε όλες καλά νέα!

Εμείς ξαναπήγαμε την Τρίτη. Η μικρή μου είναι στα 730 γρ. δηλαδή πήρε 200 γρ. μέσα σε 2 εβδομάδες!

Το νεφράκι δυστυχώς εξακολουθεί να έχει τις κύστες, αλλά ευτυχώς δεν έχουν μεγαλώσει - μέτρια υδρονέφρωση το ονομάζουν. Από ότι διαβάζω και είπε και η γιατρός, το 80% των αγοριών γεννιούνται με κύστες, ενώ στα κορίτσια είναι περίπου 1 στα 5. Ευτυχώς από όσα φοβόμουνα είναι το λιγότερο κακό :)

Κλείσαμε και ραντεβού στο Ωνάσειο, για έναν ακόμα καλύτερο έλεγχο στην καρδιά του μωρού. Δεν μας βρήκανε κάτι ανησυχητικό αλλά θέλουμε να είμαστε όσο πιο σίγουροι γίνεται, ώστε αν υπάρχει κάτι, να βρίσκεται παιδοκαρδιολόγος σε ετοιμότητα κατά τον τοκετό. Φυσικά και δεν καλύπτεται ο έλεγχος καρδιάς του εμβρύου από το ταμείο, αλλά τουλάχιστον μας το έκλεισαν σε δύο εβδομάδες κι όχι σε 2 μήνες.

Αυτά τα νέα μας!

7M7zp2.png

Γεια σας κούκλες!

twinomana πολύ καλό το βάρος μπράβο.

Έφη και ήθελα να σε ρωτήσω για την κίστη του μωρού όλα καλά θα πάνε, στην Β όλα καλά δεν ήταν με την καρδιά;

Εγώ χθες πήγα ενδοκρινολόγο για το θυροειδή ανέβηκε λίγο και με ψιλό χάλασε αλλά ο γιατρός είπε είναι φυσιολογικό από χθες έχω πολλά νεύρα και σήμερα χάλια διάθεση, τόσο χάλια που έχω κάνει ένα σορό φαγητά και δεν έχω όρεξη για τίποτα, είναι και ο καιρός χάλια μου την έχει δώσει.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

koritsia geia sas ... molis mporesa na mpw gia ligo... apo tou antra m to pc... (perimena pws k pws na shkwthei epitelous k na paei sthn tv... ouf...) loipon mphka na sas pw ton pono m alla diavasa osa eixa xasei kai vlepw oti eiste poles me to idio themataki.... kampulh sakxarou :P an kai nomizw oti oi dikes mou metrishs einai oi xeiroteres olwn... prin thn glukozh 99mg/dL

me 100gr glukozhs sta 60' eixa 172 sta 120' lepta eixa 171 kai telos sta 180' eixa 136... sugnwmh alla ... skata skata skata... apo deutera paw endokrinologo...kai kommena ta panta... kalokairi xoris pagwta... ONEIRO...

efh mou eides ola kala loipon simasia exei pou den einai anushxitiko... tha deis kai me thn kardoula tis ola teleia tha einai...

koritsia filakia se oles tis fouskotes koilitses.... elpizw epitelous na mou ftiaxoun to pc kai na mporw na mpenw pio sixna... kalo vradu

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

prin thn glukozh 99mg/dL

me 100gr glukozhs sta 60' eixa 172 sta 120' lepta eixa 171 kai telos sta 180' eixa 136...

Καλημέρες!

Βρε Τιτινάκι, δεν είναι και τόσο χάλια τα αποτελέσματα - είναι ανεβασμένα αλλά όχι εκτός ορίων - δες κι εδώ για το τι θεωρείται φυσιολογικό. Και τον ενδοκρινολόγο δεν τον έχει δει ακόμα...

Για την καρδιά πάμε τελείως προληπτικά - στο Β' επιπέδου δεν είδαν τίποτα περίεργο αλλά δεν είναι και εξειδικευμένοι σε αυτό. Απλώς προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις - φυσικά θα μας βρει από κει που δεν το περιμένουμε αλλά τουλάχιστον να έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατόν. Είναι αυτό το θέμα της ηλικίας μου - δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να ξανασταθώ τόσο τυχερή αν συμβεί κάτι σε αυτό το μωράκι, οπότε το προσέχουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Επιτέλους Παρασκευή!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες!

Πολλές Β' επιπέδου αυτές τις μέρες, ε; Μακάρι να έχουμε όλες καλά νέα!

Εμείς ξαναπήγαμε την Τρίτη. Η μικρή μου είναι στα 730 γρ. δηλαδή πήρε 200 γρ. μέσα σε 2 εβδομάδες!

Το νεφράκι δυστυχώς εξακολουθεί να έχει τις κύστες, αλλά ευτυχώς δεν έχουν μεγαλώσει - μέτρια υδρονέφρωση το ονομάζουν. Από ότι διαβάζω και είπε και η γιατρός, το 80% των αγοριών γεννιούνται με κύστες, ενώ στα κορίτσια είναι περίπου 1 στα 5. Ευτυχώς από όσα φοβόμουνα είναι το λιγότερο κακό :)

Κλείσαμε και ραντεβού στο Ωνάσειο, για έναν ακόμα καλύτερο έλεγχο στην καρδιά του μωρού. Δεν μας βρήκανε κάτι ανησυχητικό αλλά θέλουμε να είμαστε όσο πιο σίγουροι γίνεται, ώστε αν υπάρχει κάτι, να βρίσκεται παιδοκαρδιολόγος σε ετοιμότητα κατά τον τοκετό. Φυσικά και δεν καλύπτεται ο έλεγχος καρδιάς του εμβρύου από το ταμείο, αλλά τουλάχιστον μας το έκλεισαν σε δύο εβδομάδες κι όχι σε 2 μήνες.

Αυτά τα νέα μας!

Όντως δεν το καλύπτει το ταμείο!Κ εμείς είχαμε κάνει στο 1ο όταν είχαμε δει στη β' επιπέδου ένα προβληματάκι στόν ομφάλιο.Όλα καλά θα πάνε!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διδυμομανούλα τέλεια το βάρος σας!

Νατάσα μην αγχώνεσαι βρε αγάπη!Εσύ ξέρεις καλύτερα ότι επηρεάζει το έμβρυο η χάλια ψυχολογία.Αφού ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί αγχώθηκες έτσι?

Εμείς την Πέμπτη έχουμε τη β' επιπέδου!!!Ανυπομονώ!!

Κατά τ'άλλα τα ίδια,ο μικρός είναι κάπως καλύτερα κι ελπίζω να το ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται!

feQKp2.png

4okhp3.png

koritsia geia sas ... molis mporesa na mpw gia ligo... apo tou antra m to pc... (perimena pws k pws na shkwthei epitelous k na paei sthn tv... ouf...) loipon mphka na sas pw ton pono m alla diavasa osa eixa xasei kai vlepw oti eiste poles me to idio themataki.... kampulh sakxarou :P an kai nomizw oti oi dikes mou metrishs einai oi xeiroteres olwn... prin thn glukozh 99mg/dL

me 100gr glukozhs sta 60' eixa 172 sta 120' lepta eixa 171 kai telos sta 180' eixa 136... sugnwmh alla ... skata skata skata... apo deutera paw endokrinologo...kai kommena ta panta... kalokairi xoris pagwta... ONEIRO...

Ααααααχχχχχχ πονεμένη ιστορία. Και άσε τα γλυκά, πες την παλευεις, με το φαγητο τι κάνουμε? Σκέψου ολα τα απαγορευμένα. Ψωμί μακαρόνια ρύζι πατάτες λιπαρά. Χειροτερο απο δίαιτα για απώλεια βάρους! Υπομονή υπομονή και υπομονή. Μόλις γεννησουμε θα τσακισουμε τα παντα.!!!!

0SB8p3.png

Καλημέρες!

Βρε Τιτινάκι, δεν είναι και τόσο χάλια τα αποτελέσματα - είναι ανεβασμένα αλλά όχι εκτός ορίων - δες κι εδώ για το τι θεωρείται φυσιολογικό. Και τον ενδοκρινολόγο δεν τον έχει δει ακόμα...

Για την καρδιά πάμε τελείως προληπτικά - στο Β' επιπέδου δεν είδαν τίποτα περίεργο αλλά δεν είναι και εξειδικευμένοι σε αυτό. Απλώς προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις - φυσικά θα μας βρει από κει που δεν το περιμένουμε αλλά τουλάχιστον να έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατόν. Είναι αυτό το θέμα της ηλικίας μου - δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να ξανασταθώ τόσο τυχερή αν συμβεί κάτι σε αυτό το μωράκι, οπότε το προσέχουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Επιτέλους Παρασκευή!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Προσέχουμε Εφη μου προσέχουμε!!! Και δεν αγχωνομαστε. Σου τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!!!!

0SB8p3.png

efh mou eides ola kala loipon simasia exei pou den einai anushxitiko... tha deis kai me thn kardoula tis ola teleia tha einai...

koritsia filakia se oles tis fouskotes koilitses.... elpizw epitelous na mou ftiaxoun to pc kai na mporw na mpenw pio sixna... kalo vradu

Καλημερα,κουκλακι μου ποσο σε καταλαβαινω!!! ειμαι με ζαχαρωδη διαβητη απο τον 3ο μηνα!! κανω και ινσουλινη αν θελεις γιατρο καλο ειδικο σε εγκυμοσυνη με θεματα διαβητη πες μου και οτι αλλο θελεις εδω ειμαι φιλια!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...