Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευχαριστούμε για τα περαστικά.Ελπίζω κ εγώ να είναι η τελευταία ίωση για φέτος γτ είχε τον απάλευτο.Όλος ο κόσμος χάλια είναι!

Ephie ειδικά στην αρχή τους πρώτους 3 μήνες αλλάζουν συνήθως 6-7 φορές την ημέρα.Να σου πω εγώ τι κάνω?Συχνά πυκνά βγάζουν προσφορά τα σ/μ τις πάνες στη μισή τιμή.Πάω κ παίρνω καμιά 10αριά ακριβώς στη μισή τιμή κ έτσι έχω γλυτώσει πολλάαααααααα λεφτά.Όπως τα έχω υπολογίσει τουλάχιστον κάνα χιλιάρικο.

Τώρα για τα υπόλοιπα δεν τα πήρα από εξωτερικό γτ τα είχα βρει σε οικονομικές τιμές από βιοτεχνίες κ όχι καταστήματα τύπου ΗΡΑ.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!! ανεβαζω σε λιγο ψαχνω να βρω τροπο!!! ξερει καμοια να μου πει???

Κοριτσια για οσες εχετε facebook Απλα δειτε το ειναι απιστευτο

Ετσι ξεκινησε το θαυματακι μας :-)

https://www.facebook.com/photo.php?v=621996604481373

79o6p3.png

Καλημερουδια μας.

Περαστικουλια swanocean κσι εύχομαι να είναι το τελευταίο κρυολόγημα για φέτος.

Crochetmania που είναι τα σκουλαρικακια; Εγώ τώρα τελειωνω ενα φορέματακι για την μπεμπα αλλά επειδή πλεκω ξαπλωμένη με έχει πιάσει μια μικρή τενοντίτιδα στο χερι και το πάω πολύ αργά.

Εφη το εψαξα κι εγώ και προ χθες που πήγε ο άντρας μου σούπερ του είπα να τσεκαρει τιμές. Ε λοιπον σε πληροφορω οτι για τις newbaby η τιμή είναι πιο χαμηλή στο σούπερ. Για τις αλλες δεν ξέρω. Πάντως πολλές φίλες μου κανουν έρευνα αγοράς στα σουπερ γιατί οι τιμες παιζουν αρκετά και για τις ποσότητες που θα χρειαζόμαστε σίγουρα και τα 2 ευρώ στην συσκευασία κανουν διάφορα στον μηνιαίο προϋπολογισμό. Εγώ που θα τα έχω και τα έξοδα επι δυο, όσο έχω χρονο θα το ψάχνω.

Εχθες εκανα τις αγορες μου απο το amazon. Πήρα μπιμπερο της avent το startpack απο 40-45 ευρώ που το πουλάνε εδω , μονο 13 ευρώ με μηδέν μεταφορικά. Θα τα έχω σε καμια δεκάρια μέρες και θα σας πω. Γενικά κάντε μια έρευνα στο συγκεκριμένο site θα εκπλαγειτε απο τις διαφορες στις τιμες. Έχω ακόμα βάλει στο καλάθι πολλά για αγορά. Είναι που δεν μπορω και να βγω για ψώνια, αλλά μην μας πιάνουν και κοροιδα τσαντιζομαι. Είναι τεραστια η διαφορα.

φορεματακι κορδελιτσες απιστευτα πραγματα αν ξερεις να πλεκεις στα αγγλικα πες μου να σου στειλω πατρον!!! Εχεις Facebook?

79o6p3.png

φορεματακι κορδελιτσες απιστευτα πραγματα αν ξερεις να πλεκεις στα αγγλικα πες μου να σου στειλω πατρον!!! Εχεις Facebook?

Μονο στα αγγλικά ξέρω γιατί έμαθα απο ξένα sites. Facebook δεν έχω το έχω κλείσει απο περισυ, το βαρεθηκα και αυτό.

0SB8p3.png

Καλησπέρα μανούλες. Γύρισα απ΄τη δουλειά με τρελό πονοκέφαλο σήμερα. Πήρα ντεπονάκι κι ελπιζω να συνέλθω.

Ποιά μανουλα είπε ότι κοντευε να δακρύσει που σκεφτόταν πότε θα κάνουν παρέλαση τα παιδάκια μας; Εγώ το κατάφερα! Πολύ ευσυγκίνητη έχω γίνει. Αν σας πω ότι δάκρυσα στο disney on ice επειδή η μικρή μου έβλεπε κάτι τέτοιο πρώτη φορά κ είχε ενθουσιαστεί. Νομίζω ήμουν στις αρχές της εγκυμοσύνης τότε οπότε κάπως δικαιολογείται... Κλαίω κ με παιδικά βέβαια. Έχετε δει το UP; Νομίζω το λένε Ψηλά στον ουρανό ή κάπως έτσι. Τρελό κλαμα μιλάμε. Με λυγμούς εκλαιγα! Χάλια! Ευτυχώς δεν με πήρε χαμπάρι η μικρή.

Λοιπόν, περαστικά στις αρρωστούλες κ τα αρρωστούλικα κι ας είναι οι τελευταίες ιώσεις αυτές.

Crochet ακούγονται καταπληκτικά αυτά που κάνεις. Μπράβο. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα. Ούτε που το ΄χω δοκιμάσει αλλά δεν τολμάω κιόλας. Άσε που δεν έχω κ χρόνο βέβαια...Μιά φίλη μου φτιάχνει επίσης καταπληκτικά πράγματα.

Ποιά κοπέλα γνωρίζει σχετικά με τις άδειες τοκετού κ λοχείας του ΙΚΑ; Ποιό ειπναι το κολπο για να μην πάρεις τόσες μέρες πριν κ να τις πάρεις μετά την γέννα; Αν ξέρει καμμία ας μου πει σας παρακαλώ.

Φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Κλαίω κ με παιδικά βέβαια. Έχετε δει το UP; Νομίζω το λένε Ψηλά στον ουρανό ή κάπως έτσι. Τρελό κλαμα μιλάμε. Με λυγμούς εκλαιγα! Χάλια! Ευτυχώς δεν με πήρε χαμπάρι η μικρή.

Αχ ναι κι εγώ πολύ κλάμα με αυτη την ταινια!!

0SB8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?

Χάθηκα λιγάκι αλλά ο μικρός ήταν άρρωστος χτύπησε 40άρι!!!υτυχώς τώρα συνήλθε αλλά πολύ ταλαιπωρία βρε παιδί μου.Πήγαμε και στον γιατρό προχτές κ είναι όλα οκ με το μωρό.Αρχές Απρίλη θα κάνω και την β' επιπέδου.Αχ ανυπομονώ πολύ!

Κατά τ'άλλα τα ίδια...ίδια κι απαράλλαχτα.

Κοριτσάκι υπομονή σε καταλαβαίνω και πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις άρρωστο παιδί και ιδικά με τόσο ψιλό πυρετό, εγώ προτιμώ να με τρέχουν να λερώνουν να ουρλιάζουν παρά να είναι σαν ζαβλακωμένα και άρρωστα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Κοριτσάκια καλημέρα,

Στο άσχετο σκόνταψα σε αυτή τη σελίδα με ψώνια για το σπίτι και για τα μωρά κι έχω δύο ερωτήσεις:

1) συμφέρει όντως η αγορά από εκεί ή έρχεται μια από τα ίδια;

2) καλά πόσα θα ξοδεύουμε σε πάνες; πόσες χρειάζονται την εβδομάδα;

Περαστικά στους άρρωστους... με αυτόν τον καιρό είναι πραγματικά κρίμα να είναι στο κρεββάτι! Χτες που βγήκαμε μια βόλτα, μύριζα τις νερατζιές και μ' έπιασε το παράπονο που το περνάω εδώ στα ντουβάρια. Το καλοκαιράκι με το καλό, να ευχαριστηθούμε θάλασσα τουλάχιστον :)

Όπως είπε και η swan 7 φορές σίγουρα την ημέρα αν θυμάμαι καλά το μικρό πακέτο newborn μας έβγαζε βαριά 4 μέρες, φυσικά μεγαλώνοντας θα είναι λιγότερες οι αλλαγές. Και εγώ μια από τα ίδια όταν έχουν προσφορές τα σούπερ παίρνω ποσότητες και σίγουρα έχω μεγάλο κέρδος, π.χ ο μασούτης είχε 1+1 τα newborn πριν λίγες μέρες.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα μανούλες. Γύρισα απ΄τη δουλειά με τρελό πονοκέφαλο σήμερα. Πήρα ντεπονάκι κι ελπιζω να συνέλθω.

Ποιά μανουλα είπε ότι κοντευε να δακρύσει που σκεφτόταν πότε θα κάνουν παρέλαση τα παιδάκια μας; Εγώ το κατάφερα! Πολύ ευσυγκίνητη έχω γίνει. Αν σας πω ότι δάκρυσα στο disney on ice επειδή η μικρή μου έβλεπε κάτι τέτοιο πρώτη φορά κ είχε ενθουσιαστεί. Νομίζω ήμουν στις αρχές της εγκυμοσύνης τότε οπότε κάπως δικαιολογείται... Κλαίω κ με παιδικά βέβαια. Έχετε δει το UP; Νομίζω το λένε Ψηλά στον ουρανό ή κάπως έτσι. Τρελό κλαμα μιλάμε. Με λυγμούς εκλαιγα! Χάλια! Ευτυχώς δεν με πήρε χαμπάρι η μικρή.

Λοιπόν, περαστικά στις αρρωστούλες κ τα αρρωστούλικα κι ας είναι οι τελευταίες ιώσεις αυτές.

Crochet ακούγονται καταπληκτικά αυτά που κάνεις. Μπράβο. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα. Ούτε που το ΄χω δοκιμάσει αλλά δεν τολμάω κιόλας. Άσε που δεν έχω κ χρόνο βέβαια...Μιά φίλη μου φτιάχνει επίσης καταπληκτικά πράγματα.

Ποιά κοπέλα γνωρίζει σχετικά με τις άδειες τοκετού κ λοχείας του ΙΚΑ; Ποιό ειπναι το κολπο για να μην πάρεις τόσες μέρες πριν κ να τις πάρεις μετά την γέννα; Αν ξέρει καμμία ας μου πει σας παρακαλώ.

Φιλάκια σε όλες!

Μαράκι με κάτι τέτοια και χωρίς να είσαι έγκυος σε παίρνουν τα ζουμιά, αν έκλαψες με το up δες και το μαλιά κουβάρια από τα πιο ωραία παιδικά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Φιλάκια σε όλες!

Εγώ ήμουν αυτή με τα κλάματα και την παρέλαση...όσο για το UP παρόλο που δεν ήμουν έγκυος όταν το είδα έκλαψα!Οπότε δικαιολογείσαι χαχαχα

Για τις ημέρες του Ικα θα πρέπει στη β' επιπέδου να σου γράψει πλασματική ημερομηνία αλλά συνήθως δε βάζουν πάνω από 1 βδομάδα.Μπορείς όμως να συνεννοηθείς με τον εργοδότη να πηγαίνεις για δουλειά όσο μπορείς ενώ φαίνεσαι πως έχεις σταματήσει και να τις πάρεις μετά.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι υπομονή σε καταλαβαίνω και πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις άρρωστο παιδί και ιδικά με τόσο ψιλό πυρετό, εγώ προτιμώ να με τρέχουν να λερώνουν να ουρλιάζουν παρά να είναι σαν ζαβλακωμένα και άρρωστα.

Ευτυχώς ζαβλακωμένο δεν ήταν πολύ αλλά κ πάλι με πιάνει η καρδιά μου να το βλέπω άρρωστο.

Να σας πω και τα χτεσινά μας καμώματα.Αφού πνιγόταν ο καημένος στο βήχα κοιμήθηκε τελικά αλλά στον ύπνο του κόντεψε να μείνει από τον βήχα και καπάκια εμετό!Εννοείται τον πήγα σηκωτο στο νοσοκομείο κ μας είπαν ότι είναι ήπιας μορφής φαρυγγίτιδα κ το μόνο που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο καθαρός αέρας.Έτσι γυρίσαμε πίσω σπίτι,πέσαμε για ύπνο κ μετά από λίγο πάλι πνιγόταν.Ε τον τύλιξα με κουβέρτα, τυλίχτηκα κ εγώ με μία άλλη κουβέρτα και την βγάλαμε στο μπαλκόνι για να ηρεμήσει!Τον βοήθησε κ μετά από κάποια ώρα καταφέραμε κ κοιμηθήκαμε...

Κ πήγε σήμερα η μάνα μου το παιδί στο Ικα κ της λέει η παιδίατρος είναι γρίπη που κρατάει 3 εβδομάδες!!!!!!!!!!!!

Ξεκινάει με πυρετό,κάνει μετά βήχα,μπορεί να ξανακάνει πυρετό κ τρέχα γύρευε!Ήδη η μάνα μου κόλλησε κ με βλέπω κ μένα να την πατάω γτ είπε η γιατρός θα κολλήσουμε όλοι ανεξαιρέτως...

Να φύγει αυτός ο χειμώνας και να μην ξανάρθει!!!!!!!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Όπως είπε και η swan 7 φορές σίγουρα την ημέρα αν θυμάμαι καλά το μικρό πακέτο newborn μας έβγαζε βαριά 4 μέρες, φυσικά μεγαλώνοντας θα είναι λιγότερες οι αλλαγές. Και εγώ μια από τα ίδια όταν έχουν προσφορές τα σούπερ παίρνω ποσότητες και σίγουρα έχω μεγάλο κέρδος, π.χ ο μασούτης είχε 1+1 τα newborn πριν λίγες μέρες.

Ααααχ μας έχουν σώσει αυτές οι προσφορές!Ο δικός μου δεν είχε καταλάβει το σύστημα κ χτες μου λέει μα γτ παίρνεις τόσες πολλές???Σημείωση πήρα 8 πακέτα στη μισή τιμή.Κ του λέω μόλις γλύτωσες 80 ευρώ,θέλεις να τα αφήσω και να έρθεις από βδομάδα να τα πάρεις σε κανονική τιμή?Όχι όχιιιι

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα!!! ανεβαζω σε λιγο ψαχνω να βρω τροπο!!! ξερει καμοια να μου πει???

Κοριτσια για οσες εχετε facebook Απλα δειτε το ειναι απιστευτο

Ετσι ξεκινησε το θαυματακι μας :-)

https://www.facebook.com/photo.php?v=621996604481373

Καλά απίστευτο???Μα τι γλυκό πλασματάκι!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Ευτυχώς ζαβλακωμένο δεν ήταν πολύ αλλά κ πάλι με πιάνει η καρδιά μου να το βλέπω άρρωστο.

Να σας πω και τα χτεσινά μας καμώματα.Αφού πνιγόταν ο καημένος στο βήχα κοιμήθηκε τελικά αλλά στον ύπνο του κόντεψε να μείνει από τον βήχα και καπάκια εμετό!Εννοείται τον πήγα σηκωτο στο νοσοκομείο κ μας είπαν ότι είναι ήπιας μορφής φαρυγγίτιδα κ το μόνο που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο καθαρός αέρας.Έτσι γυρίσαμε πίσω σπίτι,πέσαμε για ύπνο κ μετά από λίγο πάλι πνιγόταν.Ε τον τύλιξα με κουβέρτα, τυλίχτηκα κ εγώ με μία άλλη κουβέρτα και την βγάλαμε στο μπαλκόνι για να ηρεμήσει!Τον βοήθησε κ μετά από κάποια ώρα καταφέραμε κ κοιμηθήκαμε...

Κ πήγε σήμερα η μάνα μου το παιδί στο Ικα κ της λέει η παιδίατρος είναι γρίπη που κρατάει 3 εβδομάδες!!!!!!!!!!!!

Ξεκινάει με πυρετό,κάνει μετά βήχα,μπορεί να ξανακάνει πυρετό κ τρέχα γύρευε!Ήδη η μάνα μου κόλλησε κ με βλέπω κ μένα να την πατάω γτ είπε η γιατρός θα κολλήσουμε όλοι ανεξαιρέτως...

Να φύγει αυτός ο χειμώνας και να μην ξανάρθει!!!!!!!!!

Έλα ρα συ τι να πω περαστικά και πολύ υπομονή στο αγοράκι σου εύχομαι μόνο να μην κολλήσεις εσύ!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Φιλάκια σε όλες!

μονο αν σου γραψει ο γιατρος του ικα αλλη ημερομηνια τοκετου μπορεις να το κανεις αλλά ειναι δυσκολο, το ρωτησα και εγω.....

κορίτσια εκανα σήμερα καμπύλη ζαχάρου, με δυο μετρησεις μόνο, στην πρωτη ειχα 89 και στη δευτερη 175 ανωτερο οριο 170....οποια εχει κανει την εξέταση ας μου πει ποσες μετρησεις έκανε γιατι μου φανηκαν λίγες και τι τιμες είχε...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...