Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Για τα κιλά έκανα την πάπια χαχαχα μέχρι τώρα έχω πάρει 15, και μένα ο γιατρός μου δεν με ρωτάει προχθές μου λέει ε δεν πρέπει να πήρες καθόλου..... για 5 μέρες πρόσεχα τρομερά πήγα στο σχολείο για βαθμούς και όλες μου λέγαν πετσί και κόκαλο είσαι μου είπε και ο γιατρός τα δικά του πήραν τα μυαλά μου αέρα και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο πάλι, ρε κορίτσια δεν χορταίνω τι να κάνω.

Σε 2 βδομάδες θα κάνω την καμπύλη και με κόβω να έχω θέμα, ίσως έτσι να το πάρω πιο σοβαρά και να προσέχω.

Για τριήμερο ο άντρας μου δουλεύει και της 3 μέρες εγώ σε λίγο θα πάω για δουλειά και λίγο την δευτέρα το πρωϊ άρα μια από τα ίδια.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο μικρός στην πρώτη β΄ επιπέδου στις 20&5 ήταν 375 γραμ. κ στην δεύτερη στις 23&5 ήταν 687. Παίρνουν πολύ βάρος αυτές τις εβδομάδες φαίνεται!

Ephie θα πρότεινα για τον καφέ να τον αντικαταστήσεις με ντεκαφεινέ. Δεν έχει διαφορά στην γεύση κ δεν επηρεάζει το μωράκι, εφόσον βλέπεις ότι επηρεάζεται.

Για τον ντεκαφεϊνέ έχεις δίκιο - αν και δεν ξέρω αν υπάρχει εσπρέσο.

Για το βάρος που γράφεις είναι πολύ εντυπωσιακό! Διπλασιάστηκε σχεδόν μέσα σε 3 εβδομάδες ε; Οπότε την Τρίτη που έχω κι εγώ την δεύτερη Β' επιπέδου θα περιμένω γύρω στα 3/4 του κιλού. Ε βέβαια, γι αυτό έχουν ξεσαλώσει τα μωρά μας και μας δίνουν και καταλαβαίνουμε...

Καλή και η ιδέα για το σούπερ μάρκετ, θα πάω να παρακαλέσω γλυκά γλυκά, θα βάλω και την κοιλιά μπροστά, ε, δεν μπορεί, θα μου δώσουν καμιά 10ριά κούτες που θέλω γι αρχή ;)

7M7zp2.png

Καλημέρα και καλό 3ημερο! Η μονη διάφορα για μένα είναι οτι θα έχω τον άντρουλη μου μια μέρα ακόμα μαζί μου μιας και δεν δουλεύει την Δεύτερα. Εγώ δυσκολευομαι πολύ στον ύπνο. Γυρναω αριστερά πλάι πλακωνω τον μπέμπη γυρνά δεξια πλακωνω την Μπέμπα. Και το καταλαβαίνω οτι δυσανασχετουν γιατί με κλωτσανε σαν να μου λένε 'ρε μάνα κάνε περα' !!! Σήμερα παλι σκοπιά 4-6!!! Τεσπα τι να κάνουμε, υπομονή και με αυτό...

Εμένα τον καφέ μου τον έχει απαγορεύσει απο την αρχή και τώρα που και που πινω ενα ντεκαφεινε καπουτσινακι. Εφη δεν ξέρω τι μηχανή εχεις, εγώ έχω της nespresso και παίρνω ντεκαφ καπσουλακια. Υποθέτω έχουν όλες οι εταιρίες δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις. Κι εγώ θα σου πρότεινα να τον αντικαταστησεις.

Κάτα τα αλλά βλέπω αυτον τον τέλειο καιρό και ξεμυαλιζομαι αλλά εννοείται κάθομαι στα αυγά μου!

Να χαρείτε τις βολτουλες σας!!! Και πιειτε και εναν καφε στον ήλιο για εμένα!!

0SB8p3.png

Διδυμομανούλα αε καταλαβαίνω. Κι εγώ απ΄όπου κ να γυρίσω φαίνεται ότι τον ενοχλώ. Πόσο μάλλον εσύ που ΄χεις δύο! Κι εγώ καθημερινά πλέον βαράω κάτι τέτοιες σκοπιές. Κοιμάμαι κ με την μικρή μου κ είμαι συνέχεια σε επιφυλακή μην φάω καμμιά κλωτσιά κ μην πέσει απ΄το κρεβάτι γιατί κάνει πολύ άστατο ύπνο. Ο άντρας μου μεταφέρθηκε στο δικό της κρεβάτι για να ΄μαστε πιό άνετα αλλά τελικά ειπναι χειρότερα για μένα γιατί φοβάμαι μην πέσει τώρα που λείπει ο μπαμπάς της. Έχουμε βάλει τα μεγάλα μαξιλάρια του καναπέ αλλά τα σπρώχνει κι αυτά κ τα ρίχνει κάτω. Από αύριο θα δοκιμάσω να κοιμηθώ εγώ στο κρεβάτι της κ ο άντρας μου μαζί της γιατί δεν την παλεύω. Στην δουλειά σέρνομαι από την αυπνία.

Φιλάκια μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Νατάσα προφανώς ήσουν κόκκαλο για να πήρες 15 κιλά κ να μην φαίνεται τίποτα. Εγώ στην Αθηνά είχα πάρει τόσα συνολικά κι ένιωθα τεράστια! Είχα πρηστεί κ στο πρόσωπο ακόμα. Το βλέπω τώρα στις φωτογραφίες. Τότε δεν το καταλάβαινα η αλήθεια είναι...

Κορίτσια, με τα μαλλιά σας τι κάνετε; Εγώ δεν τα ΄χω βάψει καθόλου αλλά πλέον τα άσπρα μου μπροστά είναι πάρα πολλά κ με ενοχλούν. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα-όπως κ στην Αθηνά, αλλά τότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Σκέφτομαι ανταύγιες με φυτική βαφή. Νομίζω είναι το λιγότερο επίφοβο. Παρόλο που οι γιατροί το επιτρέπουν πιά, θεωρώ ότι η βαφή, ακόμα κ η φυτική, περνάει μέσα μας κ συνεπώς στο μωρό. Δεν έχω ακούσει να πάθει κανένα μωράκι τίποτα από αυτό αλλά φοβάμαι...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγω Μαράκι εκανα ανταυγιες πριν κάνα μήνα. Πήγα κομμωτήριο και λέω μιας και βγήκα και ηρθα θα τα κάνω όλα. Και θα κάνω αλλη μια φορά 2-3 μέρες πριν γεννησω... Αν καταφέρω να πάω δηλαδή!! Ο γιατρος μου το επέτρεπε απο την αρχή για ανταυγιες αλλά δεν μπορουσα να βγω. μια μέρα πριν την αμνιο λοιπον επειδή ήμουν και πολύ χαλιά ψυχολογικά τόλμη σα και βγήκα και πήγα κομμωτήριο! Άλλος άνθρωπος ήμουν μετα!

0SB8p3.png

Από θερμοκρασία είμαι μια χαρά νομίζω. Πάντως το βιβλίο (το μοναδικό που έχω αγοράσει) λέει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό η θερμοκρασία μας να έχει τρελλαθεί - όπως και όλο το υπόλοιπο σώμα μας :) Φυσικά, κι εγώ μαζί με τα κορίτσια συμφωνώ ότι μόνο ο γιατρός σου θα σου πει σίγουρα τι τρέχει.

Για την τουαλέτα τη νύχτα αισθάνομαι κι εγώ πρήξιμο και πονάκι αλλά το αποδίδω στο ότι πιέζει το μωράκι την κύστη όπως βολεύεται για ύπνο και δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία - μόλις πάω τουαλέτα άλλωστε περνάει οπότε μου φαίνεται λογική η εξήγησή μου.

Ίσως έχεις δίκιο μάλλον θα είναι που ξυπναω για τουαλέτα να είναι πρισμενη.

Εχω να παω 2 μήνες στον γιατρό μου(γιατί μετά από 4 εβδομάδες μου είπε να παω μετά την β επιπέδου)εχω μαζέψει ένα σορό ερωτήσεις να του κάνω!!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση ephie

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

γεια σας κορίτσια!!!

και εγω σηκώνωμαι το βραδι 2-3 φορές για τουαλέτα και μετα ζορίζομαι για να κοιμηθω.

όσο για τον καφε, πίνω εναν την ημερα ελαφρυ όμως και δεν εχω θέμα, δοκίμασε καμια εβδομάδα τον ντεκαφεινε και αν δεις διαφορά στην κινητικοτητα τον συνεχίζεις.

και εγώ δεν εχω βαψει ακομη τα μαλλια μου αλλα θα κάνω ανταυγειες σε κανένα μηνα γιατι εχουν γίνει άθλια...αν εκανα βαφή θα προτιμούσα την φυτικη, αλλά με τοσο οξυζενε που εχει ποτησει το μαλλι δεν νομιζω να πιασει η φυτικη!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κορίτσια καλησπέρα!!! Καλό τριήμερο σε όλες!! Μιας που αναφέρατε καφε και μαλλια να σας πω εγω τα εβαψα με φυτικη βαφη και εγινα άνθρωπος διοτι ειχανε γινει χαλια! οσον αφορα τον καφε πινω ελληνικο εναν καθε πρωι οπως μου συστησε ο γιατρος. Αραια και που πινω κανενα ντεκαφεινε αλλα σπανια... Α και πινω και καμια μπυριτσα χωρις αλκοολ οταν βγαινω εξω! Ο μπεμπης μου ηταν 420 γραμμαρια την 22η εβδομαδα και 4 μερες οταν εκανα την β επιπεδου. Ο γιατρος μου ειπε ειναι μεγαλος και υπολογιζει γυρω στα 4 κιλα μεχρι τελους... κατα τ'αλλα πηρα 10 κιλά μέχρι τώρα!!! Πηρα 4 κιλα τον τελευταιο εναμισυ μηνα απο τα γλυκα!! Ευτυχως εκανα καμπυλη ζαχαρου και ολα καλα...αλλα ο γιατρος μου ειπε να προσεχω!! Προσεχω τωρα αλλα με βλεπω να παιρνω καμια εικοσαρια μεχρι τελους..τι να κανω με τα κιλα δεν ξερω (συμβουλη παρακαλω)...απο δω και περα μπαινουν τα περισσοτερα! Μπαινω στον 7ο μηνα αύριο!!

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?

Χάθηκα λιγάκι αλλά ο μικρός ήταν άρρωστος χτύπησε 40άρι!!!υτυχώς τώρα συνήλθε αλλά πολύ ταλαιπωρία βρε παιδί μου.Πήγαμε και στον γιατρό προχτές κ είναι όλα οκ με το μωρό.Αρχές Απρίλη θα κάνω και την β' επιπέδου.Αχ ανυπομονώ πολύ!

Κατά τ'άλλα τα ίδια...ίδια κι απαράλλαχτα.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες Μελλουσες μανουλες τι κανετε???

Εμεις αυριο Παρελαζουμε μετο νηπειαγωγειο και το περιμενουμε πως και πως!!!

Μαιρη μου περαστικα σας!! σε καταλαβαινω απολυτα! ειχε πυρετο την προηγουμενη Κυριακη μεχρι και Πεμπτη!!! Εχετε επαφη με παιδακια και αρρωστησε?

Κοριτσια το κατουρημα ειναι προβλημα......3-4 φορες καθε βραδυ και μετα δεν κολλαει και υπνος.....

Εμενα ειναι ησυχουλης σχετικα τον νιωθω αρκετα αλλα οχι παρα πολυ ισως επειδη ακομα ειμαι 20 και κατι και ειναι μικρος ακομα θα σας πω αμα φτασω 24 εβδομαδων!

Την Αλλη Δευτερα εχω και Β-επιπεδου ανυπομωνω!!! εχω να παω στον Γιατρο 1,5 μηνα :-) Φιλακια ομορφες!

79o6p3.png

Καλησπέρα!!!

Ελενάκι πως πήγατε σήμερα στην παρέλαση?Πήγα με τον μικρό να χαζέψουμε και μόνο στην ιδέα ότι σε λίγα χρόνια θα βλέπω το δικό μου παιδί να παρελαύνει μου'ρχόταν να κλάψω!!!

Επαφές με παιδάκια δεν έχουμε τον τελευταίο καιρό μιας κ όλο προέκυπταν ιώσεις κι αποφεύγαμε επισκέψεις και τέτοια.Και φυσικά παιδότοπο δεν τον πάω γι'αυτόν τον λόγο. Μόνο στο κολυμβητήριο αλλά τι να πω...μπορεί να κόλλησε κάτι από μας.

Σήμερα ξυπνήσαμε με φωνή νταλικέρη και μπουκωμένη μύτη.Ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετό μόνο.

Περιμένουμε φωτό από τα σκουλαρίκια!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα,

Στο άσχετο σκόνταψα σε αυτή τη σελίδα με ψώνια για το σπίτι και για τα μωρά κι έχω δύο ερωτήσεις:

1) συμφέρει όντως η αγορά από εκεί ή έρχεται μια από τα ίδια;

2) καλά πόσα θα ξοδεύουμε σε πάνες; πόσες χρειάζονται την εβδομάδα;

Περαστικά στους άρρωστους... με αυτόν τον καιρό είναι πραγματικά κρίμα να είναι στο κρεββάτι! Χτες που βγήκαμε μια βόλτα, μύριζα τις νερατζιές και μ' έπιασε το παράπονο που το περνάω εδώ στα ντουβάρια. Το καλοκαιράκι με το καλό, να ευχαριστηθούμε θάλασσα τουλάχιστον :)

7M7zp2.png

Καλημερουδια μας.

Περαστικουλια swanocean κσι εύχομαι να είναι το τελευταίο κρυολόγημα για φέτος.

Crochetmania που είναι τα σκουλαρικακια; Εγώ τώρα τελειωνω ενα φορέματακι για την μπεμπα αλλά επειδή πλεκω ξαπλωμένη με έχει πιάσει μια μικρή τενοντίτιδα στο χερι και το πάω πολύ αργά.

Εφη το εψαξα κι εγώ και προ χθες που πήγε ο άντρας μου σούπερ του είπα να τσεκαρει τιμές. Ε λοιπον σε πληροφορω οτι για τις newbaby η τιμή είναι πιο χαμηλή στο σούπερ. Για τις αλλες δεν ξέρω. Πάντως πολλές φίλες μου κανουν έρευνα αγοράς στα σουπερ γιατί οι τιμες παιζουν αρκετά και για τις ποσότητες που θα χρειαζόμαστε σίγουρα και τα 2 ευρώ στην συσκευασία κανουν διάφορα στον μηνιαίο προϋπολογισμό. Εγώ που θα τα έχω και τα έξοδα επι δυο, όσο έχω χρονο θα το ψάχνω.

Εχθες εκανα τις αγορες μου απο το amazon. Πήρα μπιμπερο της avent το startpack απο 40-45 ευρώ που το πουλάνε εδω , μονο 13 ευρώ με μηδέν μεταφορικά. Θα τα έχω σε καμια δεκάρια μέρες και θα σας πω. Γενικά κάντε μια έρευνα στο συγκεκριμένο site θα εκπλαγειτε απο τις διαφορες στις τιμες. Έχω ακόμα βάλει στο καλάθι πολλά για αγορά. Είναι που δεν μπορω και να βγω για ψώνια, αλλά μην μας πιάνουν και κοροιδα τσαντιζομαι. Είναι τεραστια η διαφορα.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...