Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Ναι βέβαια ταινίες, αμερικανικές σειρές, οτι θέλεις κατεβαζω. Επίσης έμαθα βελονάκι απο το youtube , παρηγγειλα απο το ίντερνετ όλα τα σύνεργα και έχω μπλέξει κουβερτουλες, παπουτσάκια, καλαθακια, οτι θέλεις φτιάχνω πλέον, τρελό κόλλημα...και περνάει και πολύ γρήγορα η ωρα με το πλέξιμο.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχώς ξεκίνησα 97,5 (το ,5 με μάρανε) κι έχω φτάσει τώρα 99,5. Όταν κοντεύεις να τα εκατοστήσεις (με την κακή την έννοια), προφανώς δεν παίρνει ούτε ένα παραπάνω. Ευτυχώς δεν έχω παρουσιάσει σάκχαρο και η πίεση μου είναι ελεγχόμενη αλλά σίγουρα το βάρος σε συνδυασμό με την ηλικία μου (43 κοντεύω τα 44 πια) με βάζουν σε κατηγορία υψηλού κινδύνου...

Οι αντιπηκτικές δεν έχουν επηρεάσει (σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις μου τουλάχιστον) τον αιματοκρίτη.

Τις ταινίες νομίζω τις έχω εξαντλήσει από γεννέσεως κινηματογράφου... Το έχω ρίξει στις διαλέξεις κι επιμορφώνομαι - ευτυχώς τα περισσότερα μεγάλα πανεπιστήμια έχουν online τις διαλέξεις τους για πάρα πολλά θέματα (στα αγγλικά βέβαια). Κι όταν βαριέμαι βλέπω για μαγειρική - θα εκπλαγείτε πόσα βίντεο υπάρχουν για το σωστό βράσιμο του αυγού :)

7M7zp2.png

Δυστυχώς ξεκίνησα 97,5 (το ,5 με μάρανε) κι έχω φτάσει τώρα 99,5. Όταν κοντεύεις να τα εκατοστήσεις (με την κακή την έννοια), προφανώς δεν παίρνει ούτε ένα παραπάνω. Ευτυχώς δεν έχω παρουσιάσει σάκχαρο και η πίεση μου είναι ελεγχόμενη αλλά σίγουρα το βάρος σε συνδυασμό με την ηλικία μου (43 κοντεύω τα 44 πια) με βάζουν σε κατηγορία υψηλού κινδύνου...

Οι αντιπηκτικές δεν έχουν επηρεάσει (σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις μου τουλάχιστον) τον αιματοκρίτη.

Τις ταινίες νομίζω τις έχω εξαντλήσει από γεννέσεως κινηματογράφου... Το έχω ρίξει στις διαλέξεις κι επιμορφώνομαι - ευτυχώς τα περισσότερα μεγάλα πανεπιστήμια έχουν online τις διαλέξεις τους για πάρα πολλά θέματα (στα αγγλικά βέβαια). Κι όταν βαριέμαι βλέπω για μαγειρική - θα εκπλαγείτε πόσα βίντεο υπάρχουν για το σωστό βράσιμο του αυγού :)

Χαχαχα!!!!! Δεν σε κανουν να πείνας τα βίντεο μαγειρικής? Εγώ τα βλέπω και μόλις γυρίζει ο άντρας μου τον πρηζω να τα φτιάξουμε. Έτσι πήγα άπο τα 88 κιλά που ξεκίνησα σχεδον στα 99! Με 1,75 υψος!!! Οποτε τώρα τις εκοψα μαχαίρι τις εκπομπές!

0SB8p3.png

Ναι βέβαια ταινίες, αμερικανικές σειρές, οτι θέλεις κατεβαζω. Επίσης έμαθα βελονάκι απο το youtube , παρηγγειλα απο το ίντερνετ όλα τα σύνεργα και έχω μπλέξει κουβερτουλες, παπουτσάκια, καλαθακια, οτι θέλεις φτιάχνω πλέον, τρελό κόλλημα...και περνάει και πολύ γρήγορα η ωρα με το πλέξιμο.

Αααα πλεξιμο Βελονακι εχω τρελο κολλημα!!! εγω πλεκω παρα πολυ!!!! και εγω απο youtube εμαθα!!!;);)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια ποσα κιλά εχετε πάρει εως τώρα? εγω πήρα ηδη 8....

τίνα μου εγω σήμερα είδα ότι είμαι συν 8 κιλά..μια χαρα τα πηγενα αλλά μέσα σε 4 μέρες χωρίς να αλλάξω κάτι στην διατροφή μου πήρα 3μιση..:((((

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

γεια σας και απο μένα

όλες βλέπω λίγο πολύ τα ιδια κιλάκια πήραμε!!! και εγώ τρωω πολύ βρε κορίτσια και ο γιατρός με μαλώνει χιχι

όσο για τη μπέμπα μου στη β επιπέδου που ήμουν 20 εβδομάδων ήταν 303 γρ., αυριο το απόγευμα πάμε για υπέρηχο και θα δούμε πόσο εχει μεγαλώσει!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κορίτσια να σας ρωτησω..τα βράδια εδώ και 2-3 εβδομάδες ιδρωνω παρα πολύ στον ύπνο μου κοιμάμαι με ένα φανελακι και είμαι μούσκεμα και εκτός από αυτό όταν ξυπναω.μέσα στην νύχτα για τουαλέτα η κοιλιά μου είναι υπερβολικά πρισμενη και ψιλοποναω..

Έχει κάποια άλλη κοπέλα αυτα τα συμπτώματα ή να αγχωθω??

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κορίτσια να σας ρωτησω..τα βράδια εδώ και 2-3 εβδομάδες ιδρωνω παρα πολύ στον ύπνο μου κοιμάμαι με ένα φανελακι και είμαι μούσκεμα και εκτός από αυτό όταν ξυπναω.μέσα στην νύχτα για τουαλέτα η κοιλιά μου είναι υπερβολικά πρισμενη και ψιλοποναω..

Κι εγώ ζεσταινομαι πολύ το βράδυ. Εκει που κοιμομουν με πυτζαμες κάλτσες κτλ τώρα μονο με ενα φανελάκι. Όταν σηκωνομαι την νύχτα είμαι πρησμένη αλλά υποθέτω οτι είναι λόγω της προγεστερόνης που βάζω κολπικά πριν τον ύπνο και με πρήζει παααααρα πολύ. Δεν ποναω όμως. Κάνε ενα τηλέφωνα κι στον γιατρό σου ,μήπως είναι η στάση του ύπνου σου. Εγώ τον παίρνω τηλέφωνο και για την πιο χαζή μου ερώτηση.

0SB8p3.png

Κι εγώ ζεσταινομαι πολύ το βράδυ. Εκει που κοιμομουν με πυτζαμες κάλτσες κτλ τώρα μονο με ενα φανελάκι. Όταν σηκωνομαι την νύχτα είμαι πρησμένη αλλά υποθέτω οτι είναι λόγω της προγεστερόνης που βάζω κολπικά πριν τον ύπνο και με πρήζει παααααρα πολύ. Δεν ποναω όμως. Κάνε ενα τηλέφωνα κι στον γιατρό σου ,μήπως είναι η στάση του ύπνου σου. Εγώ τον παίρνω τηλέφωνο και για την πιο χαζή μου ερώτηση.

Βασικα ειναι το πριξημο που νιώθω και νομίζω ότι πονάω..εχω ραντεβου την πέμπτη με τον γιατρό μου και θα τον ρωτήσω..ευχαριστώ για την απαντηση

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Από θερμοκρασία είμαι μια χαρά νομίζω. Πάντως το βιβλίο (το μοναδικό που έχω αγοράσει) λέει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό η θερμοκρασία μας να έχει τρελλαθεί - όπως και όλο το υπόλοιπο σώμα μας :) Φυσικά, κι εγώ μαζί με τα κορίτσια συμφωνώ ότι μόνο ο γιατρός σου θα σου πει σίγουρα τι τρέχει.

Για την τουαλέτα τη νύχτα αισθάνομαι κι εγώ πρήξιμο και πονάκι αλλά το αποδίδω στο ότι πιέζει το μωράκι την κύστη όπως βολεύεται για ύπνο και δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία - μόλις πάω τουαλέτα άλλωστε περνάει οπότε μου φαίνεται λογική η εξήγησή μου.

7M7zp2.png

γεια σας κοριτσάκια, τι μου κάνετε?

εγώ δεν ζεσταίνομαι ιδιαιτερα, όσο για το πρήξιμο το νιωθω και εγώ αλλά μολις παω τουαλέτα μου περνάει ο πόνος οποτε φαντάζομαι οτι με πιεζει το μωρό οπως είπε και η ephie

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα και καλό τριήμερο (πάλι)!

Θυμάστε την παλιά εποχή (πριν μερικές εβδομάδες...) που αναρωτιόμασταν γιατί δεν τα νοιώθουμε ακόμα, και πότε θα κλωτσήσουν;

Χτες το βράδυ η μικρή μου κλώτσαγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πήρα μια γεύση του πώς θα είναι από Ιούλιο! Ξανασηκώθηκα, έκανα βόλτες, κουνήθηκα πέρα δώθε, ήπια γαλατάκι, και ησύχασε με τα πολλά...

Σήμερα το πρωί πάλι τη βλέπω απίστευτα κινητική.

Έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο ότι αυτό το ένα καφεδάκι που πίνω την ημέρα την επηρεάζει άσχημα. Έχω κόψει τα πάντα, αυτός ο καφές είναι το highlight της ημέρας μου και μου φαίνεται ότι πάει κι αυτός!

Α, και μια ερώτηση: με έχει πιάσει να ξεκαθαρίσω πράγματα για να κάνω χώρο για τη μικρή αλλά θα χρειαστώ πάρα πολλές κούτες! Έχετε καμιά ιδέα πού να βρω κούτες σε καλή κατάσταση (εννοείται χωρίς να χρειαστεί να τις αγοράσω) ;

7M7zp2.png

Καλημέρα και καλό τριήμερο (πάλι)!

Θυμάστε την παλιά εποχή (πριν μερικές εβδομάδες...) που αναρωτιόμασταν γιατί δεν τα νοιώθουμε ακόμα, και πότε θα κλωτσήσουν;

Χτες το βράδυ η μικρή μου κλώτσαγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πήρα μια γεύση του πώς θα είναι από Ιούλιο! Ξανασηκώθηκα, έκανα βόλτες, κουνήθηκα πέρα δώθε, ήπια γαλατάκι, και ησύχασε με τα πολλά...

Σήμερα το πρωί πάλι τη βλέπω απίστευτα κινητική.

Έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο ότι αυτό το ένα καφεδάκι που πίνω την ημέρα την επηρεάζει άσχημα. Έχω κόψει τα πάντα, αυτός ο καφές είναι το highlight της ημέρας μου και μου φαίνεται ότι πάει κι αυτός!

Α, και μια ερώτηση: με έχει πιάσει να ξεκαθαρίσω πράγματα για να κάνω χώρο για τη μικρή αλλά θα χρειαστώ πάρα πολλές κούτες! Έχετε καμιά ιδέα πού να βρω κούτες σε καλή κατάσταση (εννοείται χωρίς να χρειαστεί να τις αγοράσω) ;

Καλημέρα και από εμένα.

Πραγματικά παίρνουμε γεύση για το πως θα είναι μετά τον Ιούλιο, και εμένα έτσι πολύ ζωηρούλα σε σημείο να αναρωτιέμαι μήπως δυσανασχετεί για κάτι και ο άντρας μου τρομαγμένος να μου λέει κουνήσου να κοιμηθεί, από εχθές είναι πιο ήρεμη ίσα που δίνει το παρόν και πάλι είμαι να σκάσω δεν ξέρω τι θέλω τελικά.

Έφη δεν φταίει ο καφές γιατί εγώ δεν πίνω σχεδόν καθόλου.

Για κουτιά αν πας σε σούπερ και τους πεις θα σε βολέψουν.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα μανούλες κ καλό τριήμερο!

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ζεσταίνομαι ιδιαίτερα. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι σηκώνομαι 2-3 φορές την νύχτα για τσίσα κ μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Επίσης το βράδυ ο μικρός είναι πάρα πολύ ζωηρός κ φοβάμαι μήπως δεν βολεύεται κ δεν μπορώ κι εγώ να βολευτώ. Πάντως θα συνιστούσα οτιδήποτε περίεργες ενοχλήσεις έχετε να τις λέτε στον γιατρό. Δεν λέω με το παραμικρό αλλά για να σας καθησυχάζει κ να νιώθετε καλύτερα αν κάτι σας φαίνεται περίεργο ή να προλάβετε κάτι αν πράγματι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Γι ΄αυτό τους πληρώνουμε άλλωστε.

Από κιλά πάω καλά νομίζω. Ποτέ δεν τα συζήτησα με τον γιατρό γιατί γενικώς δεν έχω θέμα κ ποτέ δεν με ρώτησε ή μου είπε πόσα πρέπει να πάρω. Αλήθεια, τι είναι το φυσιολογικό μέχρι τώρα; Στην Αθηνά είχα πάρει συνολικά 15 αλλά τα ενδιάμεσα δεν τα θυμάμαι καθόλου. Θυμάμαι μόνο ότι στο τέλος πήρα πολλά μαζεμένα. Ίσως γίνει το ίδιο κ τώρα. Προς το παρόν είμαι συν 5 από το αρχικό μου βάρος αλλά είχα χάσει κ 1 λόγω εμετών οπότε ουσιαστικά συν 6 κ τα πήρα όλα τους δύο τελευταίους μήνες που σταμάτησαν οι εμετοί.

Διατροφή δεν προσέχω καθόλου κ τρώω στάνταρ παγωτό ή γλυκό κάθε μέρα. Την άλλη βδομάδα θα κάνω καμπύλη ζαχάρου. Ελπίζω να μην μου τα στερήσουν...

Ο μικρός στην πρώτη β΄ επιπέδου στις 20&5 ήταν 375 γραμ. κ στην δεύτερη στις 23&5 ήταν 687. Παίρνουν πολύ βάρος αυτές τις εβδομάδες φαίνεται!

Ephie θα πρότεινα για τον καφέ να τον αντικαταστήσεις με ντεκαφεινέ. Δεν έχει διαφορά στην γεύση κ δεν επηρεάζει το μωράκι, εφόσον βλέπεις ότι επηρεάζεται.

Τι θα κάνετε το τριήμερο μανούλες; Εμείς μιά απ΄τα ίδια με το άλλο. Ο άντρας μου δουλεύει σήμερα κ Δευτέρα οπότε τίποτα ιδιαίτερο... Αν έχει καλό καιρό την Δευτέρα θα ήθελα να την πάω να δει παρέλαση. Θα δούμε...

Σας φιλώ όλες κ εύχομαι ένα υπέροχο τριήμερο!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...