Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμένα! Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και εύχομαι να έρθουν τα μωρακια μας στην ωρα τους και υγιή!

Εγώ Τινα μου έχω πάρει ηδη 10 αλλά απο την προηγούμενη εβδομαδα έχω ξεκινήσει διατροφή και έχω χασει και 1! Είναι χάλια είμαι όλη μέρα σπίτι και το μονο που σκέφτομαι είναι το φαγητό! Είχα παει για Β επιπέδου και μου βρήκε ελαφρώς αυξημένο αμνιακό επομένως μου λέει ο γιατρός μου να κάνω καμπύλη να δουμε μήπως είναι διαβήτης κυησης, παρόλο που το ζάχαρο νηστείας μου ηταν παντα χαμηλό! Ελα όμως που δεν αντεξα την γλυκόζη και την έβγαλα στο μισαωρο και λιποθυμησα 2 φορες! Αρα δεν ειμαστε σιγουροι για το αποτελεσμα. Οποτε κάνω διατροφή προληπτικά και βλέπουμε! Έχω και ενα μηχανάκι και το μετραω κάπου κάπου και βγαίνει παντα χαμηλό, αλλά τηρω την διατροφή μήπως σταματήσω την ανοδο της ζυγαριάς! Παίρνω και προγεστερόνη απο την αρχή και έχω και μερικά κιλά απο το πρήξιμο που δημιουργεί(λέω εγώ τώρα για να παρηγορουμαι)

Ο γιατρός πάντως μου είχε πει να πάρω μέχρι 15 για τα δίδυμα.

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια ποσά γραμμάρια είναι τα μωρά σας σε αυτή την εβδομαδα; εμένα την 22η εβδομάδα που εκανα την Β επιπέδου ήταν 495γρ ο Μπέμπης και 470 η Μπέμπα! Με ενα μωρο είναι πιο μεγαλα την 22η εβδομαδα;

Έχω ξανά ραντεβού σε μια εβδομαδα και έχω πολύ άγχος! Αν μπορουσα θα πηγαινα κάθε μέρα για υπέρηχο...

0SB8p3.png

Νατάσα ευχαριστώ για τις ευχές,

Δυδιμομανούλα κουράγιο!!! μεγαλούτσικα μου φαίνονται τα παιδάκια σου και για δίδυμα...εμένα ο γιόκας μου 21+ εβδομάδα είναι 472, και η κόρη μου 22 εβδομάδα ήταν 417.

Κορίτσια έκανα τη β επιπέδου και πήγαν όλα τέλεια.Ο μπέμπης είναι τέλεια και ζωηρούλης, όλες οι μετρήσεις άψογες και πετάω από τη χαρά μου!!!

Για το θηλασμό που λέτε, εγώ είχα πάρει μια αλοιφή αλλά δεν τη χρησιμοποίησα καθόλου, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με τις θηλές μου και θήλαζα όποτε ήθελε η μικρή χωρίς πρόγραμμα... μάλιστα λένε οτι καλά είναι μετά να αλοίφετε τη θηλή με λίγο γάλα. Από μόνο του το γαλατάκι έχει απίστευτες ιδιότητες!!μην αγχώνεστε καινούργιες μανούλες...όταν έρθει η ώρα και βάλετε το παιδάκι σας στο στήθος, θα δείτε οτι η φύση ξέρει...σιγά σιγά σε λίγες μέρες θα βρείτε και το ρυθμό σας με το μωρό κι όλα θα πάν καλά...άγχος δε χρειάζεται, εμπιστευτείτε τη φύση...

Η μόνο συμβουλή που έχω να δώσω είναι να μην ακούτε καμία συμβουλή!!! θηλάστε με ηρεμία και προσπαθήστε να καταλάβετε τι παιδάκι σας...πολλές φορές οι γύρω- γυρω μεγαλώνουν το άγχος της μαμάς...

Κορίτσια έκανα τη β επιπέδου και πήγαν όλα τέλεια.Ο μπέμπης είναι τέλεια και ζωηρούλης, όλες οι μετρήσεις άψογες και πετάω από τη χαρά μου!!!

...

Αχ ΜΠΡΑΒΟ, όλα να πάνε τέλεια μέχρι το τέλος εύχομαι!!!!

0SB8p3.png

Δυδιμομανούλα κουράγιο!!! μεγαλούτσικα μου φαίνονται τα παιδάκια σου και για δίδυμα...εμένα ο γιόκας μου 21+ εβδομάδα είναι 472, και η κόρη μου 22 εβδομάδα ήταν 417.

Το ίδιο είμαστε. Διάβασα οτι τα μωρά σε αυτές τις εβδομαδες παίρνουν περιπου 100-120 γρ την εβδομαδα. Εγώ Β επιπέδου έκανα 22+2! Μια εβδομαδα δηλαδή μετα απο εσένα!!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλως μας ηρθες Διδυμομανουλα!

wish38 ΠΗΤ 25/6/2013 αγορακι

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

nikaki19 ΠΗΤ 2/7/2013 -8/7/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 ΠΗΤ 3/7/2013 Γενικο νοσοκομειο Ξανθης κοριτσακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

ephie ΠΗΤ 10/7/2013 Ρεα Κοριτσακι

tina32 ΠΗΤ 13/7/2013 Νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης κοριτσακι

twinomama ΠΗΤ 11/7/2013 αγορακι - κοριτσακι

sungirl ΠΗΤ 18/7/2013 κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

79o6p3.png

Αλήθεια ποσά γραμμάρια είναι τα μωρά σας σε αυτή την εβδομαδα; εμένα την 22η εβδομάδα που εκανα την Β επιπέδου ήταν 495γρ ο Μπέμπης και 470 η Μπέμπα! Με ενα μωρο είναι πιο μεγαλα την 22η εβδομαδα;

Έχω ξανά ραντεβού σε μια εβδομαδα και έχω πολύ άγχος! Αν μπορουσα θα πηγαινα κάθε μέρα για υπέρηχο...

Ο γιος μου 21η εβδομαδα που ειχα κανει Β-επιπεδου ηταν 420 γραμμαρια! :D

79o6p3.png

κοριτσάκια μου τι μου κάνετε?

λοιπόν ρώτησα και εγω μια φίλη που γέννησε ιουλιο και μου είπε οτι του φορούσε κοντομάνικα και καλτσούλες.

βρε κορίτσια ποσα κιλά εχετε πάρει εως τώρα? εγω πήρα ηδη 8....

Κιλα + 10 για μενα :oops::oops::oops: και κανω και διατροφη λογο σαχαρωδη διαβητη κυησης :oops::oops: αλλα τρωω ποσοτητα τι να κανω που πειναω....

79o6p3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες! Σας παρακολουθώ καιρό τωρα αλλά μόλις γράφτηκα! Περιμένω δίδυμα ενα αγοράκι κ ενα κοριτσάκι με ΠΗΤ 11/7 αλλά λόγω διδύμων σίγουρα θα είναι μέσα στον Ιούνιο!

Εχω γενικά πολύ δυσκολη εγκυμοσύνη απο αρχές του 3ου είμαι ξάπλα με αποκολλησεις, αιμοραγιες, περίδεση τραχήλου λόγω ανεπάρκειας κτλ! Πολύ δύσκολα αλλά κάνω υπομονή για τα μωρακια μου τι να κάνω!

Βγαινω μονο για τους γιατρούς, και άντε και καμια βόλτα μέχρι τους γονεις μου, με το αυτοκίνητο εννοείται! Ποσο σας ζηλεύω που μπορείτε να βγειτε στα μαγαζιά και να ψωνισετε για τα μωρά σας! Εμενα μου έχει ψωνισει η μαμά μου μερικά και τα περισσότερα θα τα ψωνισει ο άντρας μου μόνος του! Ποσο άχρηστη νιώθω!

Αν κάνω να σηκωθω έστω για να φτιαξω μια σαλάτα νιώθω τον μπέμπη που είναι χαμηλά να πιέζει τα ράμματα και κάθομαι στα αυγά μου! Έχω γίνει η καλύτερη κλωσα;)

Έτσι εκμεταλλευομαι την κατάσταση και ενημερωνομαι για το τι να περιμένω όταν με το καλό έρθουν τα μωρά μου. Έχω πεισμωσει τρελα να θηλασω αποκλειστικά!

Εεεε οχι και αρχηστη γλυκια μου,κανεις την μεγαλυτερη θυσια απο ολους για να φερεις τα νινακια σου τελειομηνα και υγειεστατα! τα ψωνια ειναι το λιγοτερο,μπες στο ιντερνετ και κανε μια ερευνα κα ιοτι σου αρεσει στελνε τους να στο αγορασουν ;);) Τα μωρακια μιραζονται εναν Πλακουνατ η εινα ισε ξεχωριστους Σακους??

79o6p3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Προσθέτω κι εγώ το καλωσόρισμά μου και τις ευχές μου για τα μωράκια μας :) Βλέπω πάλι τα αγοράκια πήραν το πάνω χέρι...

Όταν έκανα τη Β' επιπέδου ήμουν 22w+5d και η μικρή μου ήταν 534γρ. ακριβώς. Σα μπολικούλα μου φαίνεται αλλά και ο μπαμπάς της κι εγώ, γεννηθήκαμε στα 4μισυ κιλά οπότε με βλέπω να μη μπορώ να τη σηκώσω καλά καλά ;)

Από κιλά δεν πάω καλά. Έχω πάρει 2 από τότε που ξεκίνησε η εγκυμοσύνη αλλά τα πήρα τις τελευταίες 10 μέρες. Αισθάνομαι ότι πεινάω συνέχεια μα συνέχεια και φυσικά πεινάω για σοκολάτες και παστίτσιο. Κι όπως σας έχω πει, η γιατρός μου είπε να μην πάρω ούτε ένα. Κάθε μέρα λέω "από αύριο διατροφή" αλλά όλο και κάνω παρασπονδίες :)

Το χειρότερο πάντως είναι ότι έχω αρχίσει να υποφέρω με τις ενέσεις. Κάθε μέρα μου έρχεται και πιο δύσκολο να βρω μέρος να την κάνω χωρίς να πονάω πολύ. Σκέφτομαι το κουράγιο που δείχνουν άλλες μανούλες (Διδυμομανούλα μου έδωσες πολύ κουράγιο! ) και μετράω τις μέρες...

Το καλύτερο είναι ότι έχω αρχίσει το ψάξιμο για για τη φωλίτσα της μπέμπας και για να είναι έτοιμο το σπίτι και φτιάχνομαι. Δεν είναι ότι ψωνίζω αναγκαστικά αλλά μου αρέσει που κάνω σχέδια και το βλέπω να πλησιάζει...

Σας ζάλισα κορίτσια, συγγνώμη, αλλά η παρεούλα μας είναι η ψυχανάλυσή μου :) :)

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ηδη έχω κανει έρευνα και θα παραγγειλω και κάποια πραγματα απο Αγγλία. Τι να κάνω όλη μέρα με το ταμπλετ είμαι και χαζευω στο ίντερνετ! Απλα δεν έχω παραγγηλει κατι ηδη γιατί λέω κατσε να πιάσουμε τον 7ο να είμαστε σίγουροι....

Τα μωρά μου είναι απο εξωσωματική, δυο σάκοι δυο πλακούντες. Είχα πάθει αποκοληση στον εναν επειδή ηταν επιχείλιος. Κάναμε και περίδεση την 12η εβδομάδα και τωρα ο Μπέμπης κρατιέται μονο απο τα ράμματα. Οποτε εγώ ξααααααπλα...

0SB8p3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Προσθέτω κι εγώ το καλωσόρισμά μου και τις ευχές μου για τα μωράκια μας :) Βλέπω πάλι τα αγοράκια πήραν το πάνω χέρι...

Όταν έκανα τη Β' επιπέδου ήμουν 22w+5d και η μικρή μου ήταν 534γρ. ακριβώς. Σα μπολικούλα μου φαίνεται αλλά και ο μπαμπάς της κι εγώ, γεννηθήκαμε στα 4μισυ κιλά οπότε με βλέπω να μη μπορώ να τη σηκώσω καλά καλά ;)

Από κιλά δεν πάω καλά. Έχω πάρει 2 από τότε που ξεκίνησε η εγκυμοσύνη αλλά τα πήρα τις τελευταίες 10 μέρες. Αισθάνομαι ότι πεινάω συνέχεια μα συνέχεια και φυσικά πεινάω για σοκολάτες και παστίτσιο. Κι όπως σας έχω πει, η γιατρός μου είπε να μην πάρω ούτε ένα. Κάθε μέρα λέω "από αύριο διατροφή" αλλά όλο και κάνω παρασπονδίες :)

Το χειρότερο πάντως είναι ότι έχω αρχίσει να υποφέρω με τις ενέσεις. Κάθε μέρα μου έρχεται και πιο δύσκολο να βρω μέρος να την κάνω χωρίς να πονάω πολύ. Σκέφτομαι το κουράγιο που δείχνουν άλλες μανούλες (Διδυμομανούλα μου έδωσες πολύ κουράγιο! ) και μετράω τις μέρες...

Το καλύτερο είναι ότι έχω αρχίσει το ψάξιμο για για τη φωλίτσα της μπέμπας και για να είναι έτοιμο το σπίτι και φτιάχνομαι. Δεν είναι ότι ψωνίζω αναγκαστικά αλλά μου αρέσει που κάνω σχέδια και το βλέπω να πλησιάζει...

Εφη έχουμε μια μέρα διάφορα! Εδώ θα δίνουμε κουράγιο η μια στην αλλη..;)

Τα κιλά σου μου φαίνονται τέλεια..

0SB8p3.png

Το χειρότερο πάντως είναι ότι έχω αρχίσει να υποφέρω με τις ενέσεις. Κάθε μέρα μου έρχεται και πιο δύσκολο να βρω μέρος να την κάνω χωρίς να πονάω πολύ. Σκέφτομαι το κουράγιο που δείχνουν άλλες μανούλες (Διδυμομανούλα μου έδωσες πολύ κουράγιο! ) και μετράω τις μέρες..

Εκανα κι εγώ αντιπηκτικες! Επειδή είχα να συγκρινω με τις ενέσεις της εξωσωματικής, οι αντιπηκτικες με πόνουσαν παρα πολύ. Μου τις έκοψε ο γιατρός γιατί ο αιματοκρίτης μου πήγε στο 27. Εσενα πως είναι ο αιματοκρίτης σου; μου είπε οτι επηρεάζουν και οι ενέσεις. Εγώ βέβαια τις εκανα λόγω ακινησίας αλλά τώρα ρίχνω και ενασ ψιλοπερπατημα μέσα στο σπίτι για 3-4 λεπτα την μέρα. Μιλάμε για τρομερή αερόβια δεν το συζητώ!!!!:D

0SB8p3.png

Ναι ηδη έχω κανει έρευνα και θα παραγγειλω και κάποια πραγματα απο Αγγλία. Τι να κάνω όλη μέρα με το ταμπλετ είμαι και χαζευω στο ίντερνετ! Απλα δεν έχω παραγγηλει κατι ηδη γιατί λέω κατσε να πιάσουμε τον 7ο να είμαστε σίγουροι....

Τα μωρά μου είναι απο εξωσωματική, δυο σάκοι δυο πλακούντες. Είχα πάθει αποκοληση στον εναν επειδή ηταν επιχείλιος. Κάναμε και περίδεση την 12η εβδομάδα και τωρα ο Μπέμπης κρατιέται μονο απο τα ράμματα. Οποτε εγώ ξααααααπλα...

αχ Υπομονη!!! η ξαδερφη μου ηταν ξαπλα στη Κορη της Γιατι απο τον 5ο ειχε συσπασεις και Γεννησ εμια τελειομηνη μπεμπουλα!

Ταινιουλες δεν ξερεις να κατεβαζεις να βλεπεις να περναει η Ωρα σου? Εγω λιωνω καθε βραδυ παρολο που δεν ειμαι στο Κρεβατι;):D

79o6p3.png

Εφη Αν Θυμαμαι καλα δεν εχεις παρει πολλα κιλα 1 νομιζω??? + αυτα τα 2??? Ειμαι ακριβως στην ιδια θεση δεν τρωω γλυκα λογο του σαχαρου αλλα τρωω περισσοτερη ποσοτητα απο οσο πρεπει.... Εχεις παραπανω Κιλα? και σε πιαζει τοσο ο γιατρος σου? εγω εφτασα τα 81 και εχω φαει τρελο μαλωμα αλλα τι να κανω πειναωωωωωωω

:tongue::tongue:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...