Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Έγώ κορίτσια θήλασα την κόρη μου σχεδόν ένα χρόνο...Πιστεύω πολύ στο θηλασμό και θα συνέχιζα, αλλά το παιδάκι μου απογαλακτίστηκε μόνο του. Μετά τον 11ο μήνα δε θήλαζε, έπαιζε με τη θηλή, με δάγκωνε κλπ... Τώρα είμαι στο τέλος του 5ου κι ακόμα δεν έχω δεί γάλα στο στήθος αν και το νιώθω πολύ βαρύ.Ούτε και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είδα γάλα πριν γεννήσω, άρα σε κάθε μια είναι διαφορετικά.

Μανούλες αύριο πάω για το μεγάλο υπέρηχο κι έχω μεγάλη αγωνία...ήταν να πάω την Παρασκευή αλλά με ενημέρωσαν να πάω νωρίτερα γιατί άλλαξαν τα ραντεβού....το καλύτερο δώρο για αύριο που είναι τα γενέθλιά μου, να δώ το παιδάκι μου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά...Έχω μια ερώτηση: ξέρετε πιό είναι το κόστος της εξέτασης (θα την κάνω στην Ψαρρά - Θεσσαλονίκη);παίρνουμε τίποτα επιστροφή από το ίκα;;;

έχω κι άλλη μια ερώτηση που θέλω να κάνω στις παλιές μανούλες: αληθεύει οτι τα δεύτερα παιδάκια γεννιούνται νωρίτερα;έχω ακούσει διάφορες απόψεις και δεν ξέρω τί να περιμένω.... Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε ολα τα κοριτσια!! Μανούλα αν εννοεις την β επιπεδου το κοστος που πληρωσα εγω εδω στη Λάρισα ήτανε 140 ευρω!! Δεν επιστρεφεται τιποτα απο το ΙΚΑ γι αυτη την εξεταση δυστυχως, δεν την καλυπτει!

Καλά που ανέφερες και το θηλασμο Τιτινακι ως θεμα...δεν εχω ιδεα τι γινεται μ'αυτο το θεμα μιας και ειναι το πρωτο μου παιδακι!! Εχω ακουσει οτι πρεπει να βαζεις καποια λαδακια η συγκεκριμενες κρεμες πριν γεννησεις για να μαλακωσει η ρογα και να μην πονας! Μονο αυτο ξερω η αμοιρη!! Κατα τ'αλλα σε καθοδηγουν οι μαιες κι εχει ο θεος!! Αν καποια μανουλα εχει καποιες προτασεις και εμπειρια σχετικα με το τον εξοπλισμο και κρεμες που πρεπει να εχουμε για τον θηλασμο παρακαλω ενημερωστε τις καινουργιες μανουλες! Ευχαριστω πολυ!! Να ειστε ολες καλα!!

καλημέρα κορίτσια!!!!

και εγώ στην β επιπέδου 150 ευρώ πλήρωσα και φυσικά δεν πήρα τίποτα απο το ικα...

οσο για το γάλα δεν εχω παρατηρησει ακόμη κάτι, ουτε εχει βαρύνει πολυ το στήθος μου.

πήγα χθες μια βόλτα στο mothercare και μου είπανε οτι πρέπει να πάρω ολοσωμα φορμάκια μακριμάνικα για το μωρό άσχετα που θα γεννήσω Ιούλιο, για πείτε εσεις οι δευτερομανούλες την γνώμη σας, δεν θα σκάσει το μωρό καλοκαιριατικα βρε κορίτσια?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα! Σχετικά με κρέμες για την θηλή εμέναμου είχε δώσει η κουμπάρα μου την lansinol? κάπως έτσι την έλεγαν, σε μωβ σωληνάριο. Στο μαιευτήριο νομίζω μου έδωσαν purelan. Και οι δύο πολύ καλές. Πριν δεν είχα χρησιμοποιήσει κάτι. Μόνο όταν άρχισα να θηλάζω που πόναγαν οι θηλές οι κρέμες αυτές με ανακούφιζαν. Αν κάποια γνωρίζει κάτι για προετοιμασία της θηλής ας μας πει.

Για τα μακρυμάνικα φορμάκια δεν είμαι σίγουρη. Γέννησα Μαϊο οπότε ψιλοχρειαζόντουσαν τότε. Ξέρω ότι μόλις γεννιούνται πρέπει να τα έχουμε ζεστά. Στο μαιευτήριο δηλ. όπου τα σκεπάζουν με κουβερτούλα έτσι κι αλλιώς. Στο σπίτι πιά δεν πιστεύω μες στον καύσωνα του Ιουλίου. Δεν έιμαι σίγουρη όμως...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Έγώ κορίτσια θήλασα την κόρη μου σχεδόν ένα χρόνο...Πιστεύω πολύ στο θηλασμό και θα συνέχιζα, αλλά το παιδάκι μου απογαλακτίστηκε μόνο του. Μετά τον 11ο μήνα δε θήλαζε, έπαιζε με τη θηλή, με δάγκωνε κλπ... Τώρα είμαι στο τέλος του 5ου κι ακόμα δεν έχω δεί γάλα στο στήθος αν και το νιώθω πολύ βαρύ.Ούτε και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είδα γάλα πριν γεννήσω, άρα σε κάθε μια είναι διαφορετικά.

Μανούλες αύριο πάω για το μεγάλο υπέρηχο κι έχω μεγάλη αγωνία...ήταν να πάω την Παρασκευή αλλά με ενημέρωσαν να πάω νωρίτερα γιατί άλλαξαν τα ραντεβού....το καλύτερο δώρο για αύριο που είναι τα γενέθλιά μου, να δώ το παιδάκι μου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά...Έχω μια ερώτηση: ξέρετε πιό είναι το κόστος της εξέτασης (θα την κάνω στην Ψαρρά - Θεσσαλονίκη);παίρνουμε τίποτα επιστροφή από το ίκα;;;

έχω κι άλλη μια ερώτηση που θέλω να κάνω στις παλιές μανούλες: αληθεύει οτι τα δεύτερα παιδάκια γεννιούνται νωρίτερα;έχω ακούσει διάφορες απόψεις και δεν ξέρω τί να περιμένω.... Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς........... για το κόστος εδώ Θεσσαλονίκη είναι γύρο στα 150οο.

Λένε ότι τα πρώτα τρώνε όλο τον μήνα τα δεύτερα έρχονται πιο νωρίς και τα τρίτα είναι λίγο περίεργα, έτσι και εγώ τον πρώτο 39+6 τον δεύτερο 38+3 και τον τρίτο με πρόκληση.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!

και εγώ στην β επιπέδου 150 ευρώ πλήρωσα και φυσικά δεν πήρα τίποτα απο το ικα...

οσο για το γάλα δεν εχω παρατηρησει ακόμη κάτι, ουτε εχει βαρύνει πολυ το στήθος μου.

πήγα χθες μια βόλτα στο mothercare και μου είπανε οτι πρέπει να πάρω ολοσωμα φορμάκια μακριμάνικα για το μωρό άσχετα που θα γεννήσω Ιούλιο, για πείτε εσεις οι δευτερομανούλες την γνώμη σας, δεν θα σκάσει το μωρό καλοκαιριατικα βρε κορίτσια?

Ιούλιο μήνα έχει πολύ ζέστη για μακριμάνικα και από όσο ξέρω τα μωράκια ζεσταίνονται πιο πολύ από εμάς, εμένα όλα μου τα μωρά είναι χειμωνιάτικα και τα φορούσα ότι φορούσα και εγώ ποτέ δεν έκανα υπερβολές, σεντονάκια ή πάνες θα έχετε σίγουρα στην τελική αν έχει κρύο που δεν νομίζω τα φασκιώνεται και είναι μια χαρά, είναι η άποψη μου όσο είναι μικρά τα αλλάζουμε πολλές φορές άρα με ένα και δύο φορμάκια δεν σώζετε η κατάσταση και είναι κρίμα να δώσετε χρήματα για κάτι που ίσως δεν βάλει καθόλου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες! Σας παρακολουθώ καιρό τωρα αλλά μόλις γράφτηκα! Περιμένω δίδυμα ενα αγοράκι κ ενα κοριτσάκι με ΠΗΤ 11/7 αλλά λόγω διδύμων σίγουρα θα είναι μέσα στον Ιούνιο!

Εχω γενικά πολύ δυσκολη εγκυμοσύνη απο αρχές του 3ου είμαι ξάπλα με αποκολλησεις, αιμοραγιες, περίδεση τραχήλου λόγω ανεπάρκειας κτλ! Πολύ δύσκολα αλλά κάνω υπομονή για τα μωρακια μου τι να κάνω!

Βγαινω μονο για τους γιατρούς, και άντε και καμια βόλτα μέχρι τους γονεις μου, με το αυτοκίνητο εννοείται! Ποσο σας ζηλεύω που μπορείτε να βγειτε στα μαγαζιά και να ψωνισετε για τα μωρά σας! Εμενα μου έχει ψωνισει η μαμά μου μερικά και τα περισσότερα θα τα ψωνισει ο άντρας μου μόνος του! Ποσο άχρηστη νιώθω!

Αν κάνω να σηκωθω έστω για να φτιαξω μια σαλάτα νιώθω τον μπέμπη που είναι χαμηλά να πιέζει τα ράμματα και κάθομαι στα αυγά μου! Έχω γίνει η καλύτερη κλωσα;)

Έτσι εκμεταλλευομαι την κατάσταση και ενημερωνομαι για το τι να περιμένω όταν με το καλό έρθουν τα μωρά μου. Έχω πεισμωσει τρελα να θηλασω αποκλειστικά!

0SB8p3.png

καλωσήρθες διδυμομανούλα!!! δύσκολο αυτό που περνάς αλλά υπομονή, ας σου πάρουν τα απαραίτητα μόνο και σε μερικούς μήνες θα τριγυρνάς με τα παιδάκια σου και θα τους ψωνίζεις οτι θελεις.

Αυτό με τα μακρυμανικα μου το λεει και η μαμά μου αλλά πιστεύω οτι τοτε θα έχει πολύζεστη βρε κορίτσια! Με ενα καλοκαιρινό κορμακι και ενα σεντονακι η έστω μια λεπτή κουβερτουλα θα είναι οκ τα μωρακια μεχρι να ερθουν σπιτι. Εγώ έχω διαβάσει οτι αυτά ζεσταίνονται πιο πολύ απο εμας και πρεπει να τα ντυνουμε με οτι φοράμε και εμείς!

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Πάντως η Αθηνούλα μου ακόμα κ τώρα ζεσταίνεται πιό πολύ από εμάς. Αμφιβάλλω αν τον Ιούλιο θα χρειαστούν μακρυμάνικα. Θα ρωτήσω όμως κ μια φίλη μου που γέννησε πέρσι τον Ιούλιο να μου πει κ θα σας πω.

Καλώς ήλθες διδυμομανούλα! Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο πρέπει να είναι για σένα το να κάθεσαι μονίμως στο κρεβάτι όμως πράγματι είναι για τον καλύτερο σκοπό! Τα πλασματάκια σου θα σε ανταμείψουν κ με το παραπάνω για όσα περνάς τώρα.

Όλα να πάνε τέλεια κ για σένα μανούλα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες! Σας παρακολουθώ καιρό τωρα αλλά μόλις γράφτηκα! Περιμένω δίδυμα ενα αγοράκι κ ενα κοριτσάκι με ΠΗΤ 11/7 αλλά λόγω διδύμων σίγουρα θα είναι μέσα στον Ιούνιο!

Εχω γενικά πολύ δυσκολη εγκυμοσύνη απο αρχές του 3ου είμαι ξάπλα με αποκολλησεις, αιμοραγιες, περίδεση τραχήλου λόγω ανεπάρκειας κτλ! Πολύ δύσκολα αλλά κάνω υπομονή για τα μωρακια μου τι να κάνω!

Βγαινω μονο για τους γιατρούς, και άντε και καμια βόλτα μέχρι τους γονεις μου, με το αυτοκίνητο εννοείται! Ποσο σας ζηλεύω που μπορείτε να βγειτε στα μαγαζιά και να ψωνισετε για τα μωρά σας! Εμενα μου έχει ψωνισει η μαμά μου μερικά και τα περισσότερα θα τα ψωνισει ο άντρας μου μόνος του! Ποσο άχρηστη νιώθω!

Αν κάνω να σηκωθω έστω για να φτιαξω μια σαλάτα νιώθω τον μπέμπη που είναι χαμηλά να πιέζει τα ράμματα και κάθομαι στα αυγά μου! Έχω γίνει η καλύτερη κλωσα;)

Έτσι εκμεταλλευομαι την κατάσταση και ενημερωνομαι για το τι να περιμένω όταν με το καλό έρθουν τα μωρά μου. Έχω πεισμωσει τρελα να θηλασω αποκλειστικά!

Ε όχι και άχρηστη, δεν περνάς και λίγα ας γεννηθούν με το καλό τα μωράκια σου να είναι γερά και θα κάνεις πολλά ψώνια. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς την όλη κατάσταση και να ξεκουραστείς, υπομονή και να δεις πως μόλις δεις τα μωράκια σου θα τα ξεχάσεις όλα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Σήμερα πήγα στον γιατρό η μπέμπα είναι πολύ καλά έχει φτάσει τα 780 γραμμάρια, από δω και πέρα οι επισκέψεις θα γίνουν πιο συχνές θα πάω σε 3 βδομάδες και πάει λέγοντας άντε να μπαίνουμε στο κλίμα.

Για τον θηλασμό εγώ δεν είχα ιδέα, ο άντρας μου είχε διαβάσει σχετικά με το θέμα και με βοήθησε αρκετά, όταν πήγαμε σπίτι θήλαζα και επειδή μετά από λίγο έκλαιγε όλη μου λέγαν δώσε ξένο το παιδί πεινάει ευτυχώς δεν άκουσα κανέναν και δεν έδωσα ποτέ ξένο γάλα, τα βρέφη είναι φυσιολογικό να θηλάζουν ακόμα και κάθε 2 ώρες όλο το 24ώρο επίσης όσο πιο πολύ θηλάζεις τόσο πιο πολύ γάλα κατεβάζεις. Θέλει υπομονή έχω περάσει μέρες με το μωρό κολλημένο στο στήθος.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε????

Εμεις ειμαστε στο κρεβατι ολη την εβδομαδα που μας περασε ο μικρος απο Κυριακη μεχρι και σημερα το μεσημερι

Και εγω Δευτερα-τριτη με πυρετο.......

Συνηλθαμε καπως και μπηκα να μαθω νεα σας!

Κοριτσια εμενα η μαια μου ειχε απαγορευσει τις κρεμες στις Θηλες και γενικα στο στηθος Καλυτερα να ρωτησετε τον Γυναικολογο σας η την προσωπικη σας Μαια αν εχετε.....

Οσο για τα φορμακια γεννησα τον πρωτο μου γιο Σεμπεμβρη και οταν εδωσα στην μαια μακρυμανικο φορμακι να τον ντυσει μου εβαλε τις φωνες! τα μωρα ζεστενονται ποιο πολυ απο εμας... καλυτερα παρτε και κοντομανικα και μακρυμανικα και αναλογα τα ντυνεται εγω τον μικρο μεχρι και τελος Σεμπεμβριου παντως τον ειχα με ζιμπουνακια κοντομανικα και ενα σεντονακι.... Καλο βραδυ σε ολες σας Φιλακια!

79o6p3.png

κοριτσάκια μου τι μου κάνετε?

λοιπόν ρώτησα και εγω μια φίλη που γέννησε ιουλιο και μου είπε οτι του φορούσε κοντομάνικα και καλτσούλες.

βρε κορίτσια ποσα κιλά εχετε πάρει εως τώρα? εγω πήρα ηδη 8....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...