Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

loipon koritsia m twra pou apanthsa se oles :cool: thelw na sas zhthsw ena megalo sugnwmh ...gia ton tropo pou grafw... alla to pc m kati exei pathei k den dexete ta ellhnika... xerw oti isws sas exw mperdepsei gt tha vgazete ta matia sas mexri na katalavete ti grafw (den to antexw sta greeklish) alla dixte m ligh shmponia :cry: :cry: :cry: :cry: elpizw na to ftiaxw grhgora... kalh nuxta kalh xekourash k ta leme to prwi... makia

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

akrivos... mou eipan oti prepei na ths ta foresw k as einai kalokairi giati tha gratzouniete...den tha uparxoun omos vre koritsia k kalokerina???...kati san sentonaki to ifasma??? pantws an den vrw mexri pou tha ta rapsw monh m... siga mhn to skasw to kaimeno

υπαρχουν βρε Βαμβακερα,δεν ειναι απολυτο οτι θα γρατζουνιεται.....ασε που δυσανασχετουν μωρε τα καημενα..... Αυτο θα σε οδηγησει μονο του το μωρο! εμενα δεν ειχε ουτε μια γρατζουνια!;)

79o6p3.png

loipon koritsia m twra pou apanthsa se oles :cool: thelw na sas zhthsw ena megalo sugnwmh ...gia ton tropo pou grafw... alla to pc m kati exei pathei k den dexete ta ellhnika... xerw oti isws sas exw mperdepsei gt tha vgazete ta matia sas mexri na katalavete ti grafw (den to antexw sta greeklish) alla dixte m ligh shmponia :cry: :cry: :cry: :cry: elpizw na to ftiaxw grhgora... kalh nuxta kalh xekourash k ta leme to prwi... makia

Αντε βρε μην ανχωνεσαι! δεν πειραζει μικρη μου!

Καλο βραδυ σε ολες σας φιλακια στις Ομορφες κοιλιτσες σας! :D

79o6p3.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια,

πιθανή ημερομηνία 18/07/2013 και είναι κοριτσάκι! Θα είναι το τρίτο μου παιδάκι και είναι όλα κορίτσια.

Ελεονώρα 13/06/2010

Χριστίνα 16/06/2012

Άννα-Μαρία (πιθανή ημερομηνία 18/07/2013).

Εχθές κάναμε και το μεγάλο υπέρηχο και είναι όλα καλά ευτυχώς. Πιθανό μαιευτήριο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Με το καλό να υποδεχτούμε όλες γερά τα μωράκια μας!!

Καλημέρα κ σε σένα sungirl και καλώς ήλθες. Νομίζω κ με το δικό σου κοριτσάκι επήλθε μια ισορροπία στην πρώην "ανδροκρατούμενη" ομάδα μας. Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου κ με το καλό κ το τρίτο! Όλα καλοκαιρινά ε; Τέλεια!

Καλημέρα κ σε όλες τις υπόλοιπες μανούλες! Να έχουμε ένα τέλειο τριήμερο!

Παρεπιπτόντως, ούτε εμένα γρατζουνίστικε ποτέ παρά τα πολύ κοφτερά της νυχάκια- όπως όλα τα μωράκια άλλωστε-. Γάντια δεν της φόρεσα κι ούτε κ τώρα νομίζω θα φορέσω στον μπέμπη, εκτός κι αν δω ότι γρατζουνιέται.

Αν κρίνω απ΄τους υπέρηχους, ίσως να ΄χω θέμα γιατί συνέχεια με τα χέρια στο πρόσωπο είναι. Θα δείξει...

Να περάσετε όλες τέλεια. Εμένα ο άντρας μου δουλεύει σήμερα κ Δευτέρα( και έχει ρεπό Τρίτη που δουλεύω εγώ...) οπότε δεν θα καταλάβουμε τριήμερο. Τουλάχιστον θα χαρώ το Αθηνάκι μου μια μέρα παραπάνω...

Φιλιά σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

kai egw apo athina to phra giati einai h mama m ekei... pantws mporeis an miliseis mazi tous mesw thl k na to kleiseis. esu apo pou eisai? edw den vreika tipota oikonomiko pou na mou aresei kiolas.... ola klasikoures einai!!!

εγω ειμαι απο κομοτηνη, θα ψαξω πρωτα εδω και ξανθη και αν δεν μου αρεσει κατι, θα προτιμησω το internet, αμα δεν χρεωνουν μεταφορικα μπορει να το παραγγειλω, αν και θα ηθελα να το δω και απο κοντα.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

εγω ειμαι απο κομοτηνη, θα ψαξω πρωτα εδω και ξανθη και αν δεν μου αρεσει κατι, θα προτιμησω το internet, αμα δεν χρεωνουν μεταφορικα μπορει να το παραγγειλω, αν και θα ηθελα να το δω και απο κοντα.

a malista vasika k egw apo komothnh eimai (apo xwrio ) k an k anikei sthn komothnh einai pio konta sthn xanthi. apo mesa apo komothnh eisai?>??

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Τι ωραια ομαδουλα απο μέλλουσες μανούλες είστε εδω!! Ειμαι κι εγω εγκυος ωστοσο εχω πιθανη ημερομηνια τοκετου 25 Ιουνίου 2013. Υπάρχει μήπως cafe Ιουνίου 2013; Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω! Αν οχι λεω να παραμεινω κοντα σας να λεμε τα νεα μας μιας και ειμαστε πολυ κοντα σε ημερομηνιες για να φερουμε τα μωρουλια μας στον κοσμο!!! Να είστε ολες καλά και να έχετε τέλεια εγκυμοσύνη!!!

Κορίτσια καλησπέρα!! Τι ωραια ομαδουλα απο μέλλουσες μανούλες είστε εδω!! Ειμαι κι εγω εγκυος ωστοσο εχω πιθανη ημερομηνια τοκετου 25 Ιουνίου 2013. Υπάρχει μήπως cafe Ιουνίου 2013; Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω! Αν οχι λεω να παραμεινω κοντα σας να λεμε τα νεα μας μιας και ειμαστε πολυ κοντα σε ημερομηνιες για να φερουμε τα μωρουλια μας στον κοσμο!!! Να είστε ολες καλά και να έχετε τέλεια εγκυμοσύνη!!!

geia sou wish den xerw an exei omada iouniou... pantws emeis tha se kalodextoume... alloste k apo emas oi pio polles... an gennhsoume mpenontas ston mhna mas ...iounios tha einai... xereis to fulo tou mwrou sou h oxi akomh???

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Όσο για το τριήμερο...εδώ θα την βγάλουμε. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά ο άντρας μου δουλεύει την Δευτέρα, δυστυχώς.

Καλημέρα σε όλες!!!

Αν σου πω ότι μετά από 2 χρόνια θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε με τον άντρα μου Καθαρά Δευτέρα?Τις άλλες φορές το κάναμε Κυριακή κ λέγαμε για πλάκα ότι το έχουμε κάνει Καθαρά Κυριακή χαχαχαχα

καλησπέρα και απο μένα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!

μόλις τώρα ειδα τη σελίδα σας και είπα να ερθω και εγω στην παρεουλα σας, αν με θέλετε φυσικα, μιας και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι, με ΠΗΤ 13/07 και ειναι κοριτσάκι

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!Με το καλό στους 9!!!

Καλως μας ηρθες!!! Ευχομαι με μια ευκολη,ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Κοριτσια σημερα απο το πρωι ζαληζομουν συνεχεια λεω θα εινα ιο αιματοκριτης μου.......τελικα ηταν η πιεση εγω γενικα δεν εχω προβλημα πιεσης συνηθως ειναι 12,5 με 7,5 την πηρα και 9,2 με 5 :shock::shock::shock::shock:

Δεν καταλαβιανω γιατι επεσε τοσο πολυ! αυριο θα παρω τον γιατρο μου να δω τι θα μου πει...

Για το τριημερο και εμεις πουθενα δεν θα παμε και τα οικονομικα μας ειναι στριμωγμενα αλλα και ο συζυγος Δευτερα δουλευει:|

Αααααχ έτσι ήμουν την προηγούμενη βδομάδα εντελώς ξαφνικά ένα πρωί σηκώθηκα μια χαρά κ μετά από λίγο μόνο που δεν λιποθύμισα από την ζαλάδα...Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ (ναι σίγουρα μ'ένα 2χρονο θα ξεκουράζομαι συνέχεια).Αυτό που κάνω τώρα είναι το πρωί που σηκώνομαι τρώω το πρωινό μου κ κάθομαι 1-2 ώρες για να πάρω τα πάνω μου κ μετά σηκώνομαι να κάνω οτιδήποτε.

Μαλλον θελει γαντακια βαμβακερα (αυτα που βαζουμε στα νεογεννητα για να μην γρατζουνιουντε εγω κοριτσια δεν ειχα παρει στο γιο μου δεν θα παρω ουτε τωρα,τα λυπαμαι μωρε με τα γαντακια

Ούτε ο δικός μου γρατζουνιόταν.Αν κ ήταν κ χειμώνας κ τα φορμάκια του ήταν μεγάλα κ κάλυπταν τα χέρια του παρ'όλα αυτά δεν χρειάστηκε γαντάκια.Αλλά κάθε μωρό είναι διαφορετικό.

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια,

πιθανή ημερομηνία 18/07/2013 και είναι κοριτσάκι! Θα είναι το τρίτο μου παιδάκι και είναι όλα κορίτσια.

Ελεονώρα 13/06/2010

Χριστίνα 16/06/2012

Άννα-Μαρία (πιθανή ημερομηνία 18/07/2013).

Εχθές κάναμε και το μεγάλο υπέρηχο και είναι όλα καλά ευτυχώς. Πιθανό μαιευτήριο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Με το καλό να υποδεχτούμε όλες γερά τα μωράκια μας!!

Καλώς ήρθες sungirl!!!!Να ζήσουν οι κόρες και με το καλό και το 3ο!!!

Όλοι οι καλοί χωράμε!!!Καλώς ήρθες!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ελπίζω ο καιρός να μη μας τα χαλάσει αύριο κ να είναι καλός.Κανονίσαμε το πρωί να πάμε για πικ νικ με φίλους να πετάξουμε κ χαρταετό (εγώ θα τους κοιτάω μόνο) κ μετά με τους γονείς για φαγητό.

Το μωρό έχει αρχίσει κ δίνει δυναμικά το παρών,έχει πολύ πλάκα!Αν βάζω το χέρι δεξιά κλωτσάει στα δεξιά,αν το βάζω αριστερά πάει αριστερά.Προχτές το βράδυ που είχα ξαπλώσει είχα βάλει κ τα 2 χέρια στην κοιλιά κ αυτό τρελάθηκε χτυπούσε μία αριστερά μία δεξιά χαχαχαχα.Αχ πότε θα περάσει ο καιρός?!?!?!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

t1t1h4k1 &Swanocean χαιρομαι που σας συναντω διαδικτυακα!! Το φύλο του μωρου μου ειναι αγορι, εχω ηδη παραγγειλει κρεβατακι και συρταριερα...πηρα και καποια φορμακια!! Σιγα σιγα προσπαθω να τα μαζεψω για να μην τρεχω τελευταια στιγμη... παρηγγειλα και καροτσι της mothercare μου αρεσε πολυ!! Καλαθούνα θα μου δωσει μια φιλη μου που δεν τη χρειαζεται πια... Δεν ξερω τι αλλο χρειαζεται....δεν θελω να κανω υπερβολες αφηστε που τα οικονομικα μας δεν ειναι και στα καλυτερα λογω κρισης!! Πειτε μου κι εσεις τη γνωμη σας...Χαιρετω κι ολα τα κοριτσια της ομαδας του Ιουλιου!!

Wish38 καλώς ήρθες κι από μένα!

Τι υπέροχη μέρα σήμερα! Ελπίζω να κρατήσει κι αύριο αυτός ο ήλιος!

Χτες πήγαμε H&M και το καταευχαριστήθηκα. Αρκετή ποικιλία, και πολύ βολικά ρούχα με καλή ποιότητα και πολύ καλές τιμές! Επιτέλους βρήκα να ψωνίσω στο νούμερό μου χωρίς τύψεις για τα έξοδα - και νομίζω ότι πολλά από αυτά θα τα κρατήσω και για μετά. Φυσικά μετανιώνω ακόμα περισσότερο εκείνο το παντελόνι που αγόρασα στο ΛΗΤΩ και πήγε ο κούκος αηδόνι, και δεν με έχει βολέψει κιόλας. Και το λέγατε εδώ πέρα ότι στο H&M είναι οικονομικά και ωραία ρουχαλάκια!

Και φυσικά επί τη ευκαιρία πήρα και δυό πραγματάκια ακόμα για το παιδικό δωμάτιο - όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά είναι σαφές ότι από δω και πέρα το nesting syndrome παίρνει το πάνω χέρι - πρέπει να ετοιμάσουμε τη φωλίτσα μας για τα μωράκια μας!

7M7zp2.png

Ephie καλησπέρα!! Καλά που ανέφερες και το H&M,εχω ακούσει οτι εχει πολυ καλα ρουχα για εγκυους καθως και σουτιεν θηλασμου... θα παω μια βολτιτσα!! Παντως μ'εχει πιάσει τον τελευταιο καιρο να ειναι ολα ετοιμα μην τ'αφησω τελευταια στιγμη...μην ξεχασω κατι κτλ....

Καλησπέρα.

Sungirl και wish καλώς ήρθατε στην παρέα μας με το καλό τα μωράκια σας,

Έφη πήγα και εγώ προχθές πήρα σουτιέν μπλούζες φόρεμα και ένα τζινάκι γιατί πλέον τα κανονικά με πιέζουν.

Κορίτσια πραγματικά καμία σχέση με τα άλλα ρούχα εγκυμοσύνης που έχω και τα χρυσοπλήρωσα, όσες μπορείτε να πάτε να δείτε.

Με βρεφικά δεν τρελάθηκα και πολύ σε αντίθεση με zara που έχω πάρα σχεδόν όλα τα φορεματάκια για βρέφη.

Για τα γαντάκια που λέτε παραπάνω αυτά που είναι για να μην γρατζουνιούντα είναι από λεπτό βαμβάκι εγώ έχει τύχη να βάλω και καλτσάκια.

Κοιτούσα προχθές τα ρουχαλάκια σεντονάκια και όλα τα σχετικά τα οποία είναι πανέμορφα καινούργια αλλά πολύ αγορίστικα, από την μία λυπάμαι να μην τα χρησιμοποιήσω αλλά από την άλλη ένα κοριτσάκι έχουμε έτσι μου έρχεται να τα βάψω όλα ροζ.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...