Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Χτες το απόγευμα πήγαμε στο motherbaby και παραγγείλαμε το κρεβατάκι σε ολόασπρο για να αλλάζουμε χρωματάκια στα υφάσματα. Για την εξυπηρέτηση στο μαγαζί, την ποικιλία και τις τιμές έχω να πω τα καλύτερα. Και φυσικά ήταν γεμάτο κόσμο...

Πόσο χαριτωμένα είναι τα μωρουδιακά! Φυσικά όλο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερένταση. Μπορεί να την νοιώθω να κλωτσάει και να μετράω αντίστροφα για τις 10/7 αλλά αυτό ήταν αλλιώς, να πιάνω τα ρουχαλάκια και τα παπλωματάκια και για πρώτη φορά στη ζωή μου να σκέφτομαι πώς θα την ντύνω και θα την κοιμίζω...

Και όπως λέει και η Τίνα, φτιάξτες μια λίστα με τα απαραίτητα εσείς οι έμπειρες μην ξοδευόμαστε άδικα αλλά μην βρεθούμε να ψάχνουμε νυχτιάτικα για τα αυτονόητα :)

Στο μαγαζί είχαν μια λίστα αλλά σίγουρα δεν καλύπτει το θέμα μπιπερό κλπ

megia megia.... einai to idio me auto pou kleisame emeis....alla emas sto proskefalo to xulo exei sxima arkoudaki k to ekleisa se laxani.... to maxilari sou to edwsan??? an oxi na pas na to zhthseis... to dhnoun dwro k egw to exw kata euxaristithei...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!! αχ και εγω περιμενω να κανω β-επιπεδου πως και πως για να παω μετα να κλεισω την κουνια μας :D:D

Εφη μου πιστεψε με ακομα και οταν την δεις θα λες δικο μου ειναι?? μεσα μου ηταν??? περναει καιρος για να συνηδητοποιησεις οτι το μωρακι που εχεις σπιτι το κουβαλουσες 9 μηνες και ειναι ολοδικο σου!:D:D:D

Λιστα θα κοιταξω να βρω καμοια

αν και απο ρουχα κοριτσια θα σας προτεινα τα απαραιτητα μονο

δλδ περιπου εγω ειχα παρει

6 ζιμπουνακια κοντομανικα (λογο καλοκαιριου)

3 μακρυμανικα 4 φορμακια (οχι παραπανω γιατι θα σας φερουν)

Αυτα που δεν θα σας κανουν δωρο και σιγουρα θα χρειαστειτε ειναι

Πανες αγκαλιας,σελτεδες 3-4 πανακια για τον ωμο Πανακια για το κεφαλακι αντι για μαξιλαρακι (στην αρχη μαδανε τα μαλακια τους και σιγουρα χρειαζονται) καλτσακια 6-7 ζευγαρια χτενα-ψαλιδακι αποστειρωτης 4 μπουκαλια

Την προικα του αν και συνηθως γιαυτα μην βιαστειτε υπαρχουν και οι παπουδογιαγιαδες :tongue:

2 πιπιλες (οχι μπιμπερο) τωρα κατι αλλο δεν θυμαμαι θα τα συγκεντρωσω να κανουμε μια ωραια λιστα ;);)

kalhmera... exw na kanw mia erwthsh gia ta kaltsakia... prepei na tou foras k to kalokairi??? exei kaltsakia xoris lastixo gia na mhn to piezoun???

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

kalhmera... exw na kanw mia erwthsh gia ta kaltsakia... prepei na tou foras k to kalokairi??? exei kaltsakia xoris lastixo gia na mhn to piezoun???

Ναι ναι καλτσακια σιγουρα ισως οχι μεσα στο σπιτι επειδη θα ειναι καλοκαιρι και κανει ζεστη,αλλα απο το νοσοκομειο-σπιτι η σε καποια εξοδος ειναι απαραιτητα!

συνηθως βγαινουν 0-3 μηνων οποτε κα ιστην αρχη να μην τα βαλετε απο σεμπεμβρη σιγουρα!! ναι τα καλτσακια για νεογγενητο ειναι χωρις λαστιχο θα ζητησεις για νεογγενητο και θα δειξουν ;)

79o6p3.png

Ναι ναι καλτσακια σιγουρα ισως οχι μεσα στο σπιτι επειδη θα ειναι καλοκαιρι και κανει ζεστη,αλλα απο το νοσοκομειο-σπιτι η σε καποια εξοδος ειναι απαραιτητα!

συνηθως βγαινουν 0-3 μηνων οποτε κα ιστην αρχη να μην τα βαλετε απο σεμπεμβρη σιγουρα!! ναι τα καλτσακια για νεογγενητο ειναι χωρις λαστιχο θα ζητησεις για νεογγενητο και θα δειξουν ;)

euxaristw... lew aurio na vgw mia volta k na dw gia kaltsakia k gantakia... kalo meshmeri se oles k kalh xekourash

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

megia megia.... einai to idio me auto pou kleisame emeis....alla emas sto proskefalo to xulo exei sxima arkoudaki k to ekleisa se laxani.... to maxilari sou to edwsan??? an oxi na pas na to zhthseis... to dhnoun dwro k egw to exw kata euxaristithei...

κοριτσάκι απο που το πήρες εσυ το κρεβατάκι?

μου άρεσε πολυ αλλα το μαγαζί που το πήρε η αλλη κοπέλα δεν το ξέρω,μου άρεσε που εχει και αλλαξιερα μαζι, οποτε εσυ που είσαι απο ξάνθη αν το πήρες απο εδω κοντα με βολευει να πάω να το δω και απο κοντα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

ουτε που θα μου περνούσε απο το μυαλο να πάρω καλτσάκια....

ευχαριστουμε για την συμβουλή!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Μα από σένα το έμαθα Τιτινάκι! Να 'σαι καλά που το ανακάλυψες!

Δεν πήραμε το αρκουδάκι γιατί εγώ το έβλεπα για γουρούνι και δεν ήθελα να το βλέπει και για πολύ μωρουδίστικο όταν μεγαλώσει λίγο. Μου άρεσε πολύ το λαχανί και το πορτοκαλί του αλλά με τόσα χρώματα που έχουν σε παπλωματάκια και πάντες και κουνουπιέρες κλπ σκέφτηκα καλύτερα να μπορώ να αλλάξω ελεύθερα συνδυασμούς... αφού υποτίθεται ότι θα το έχει για πολλά χρόνια ακόμα.

Α και πολύ σημαντικό: το παραγγείλαμε μεν, αλλά δεν χρειάστηκε ούτε καν προκαταβολή να αφήσουμε και μας έχουν ήδη κλείσει την ημέρα παράδοσης (που θα το συναρμολογήσουν κιόλας).

Η Ελίνα (ιδιοκτήτρια; τρομερή κοπέλα πάντως, εξυπηρετικότατη) μου έδωσε και το μαξιλάρι και κυπελλάκι και ματάκι και λίστα με λεξικό και πολλές πολλές πληροφορίες που ούτε τις φανταζόμουνα. Προφανώς και θα κάνω πολλά ψώνια από αυτό το μαγαζί!

Το μαξιλάρι το έχω στην πλάτη μου τώρα που γράφω, κι αισθάνομαι σαν να κάθομαι σε κουκούλι γιατί μπορώ κι ακουμπάω και τα χέρια μου πάνω... τέλειο είναι!

7M7zp2.png

Γαντάκια;;;; Θα τα χρειαστούμε για Ιούλιο; ή για το χειμώνα εννοείς;

Μαλλον θελει γαντακια βαμβακερα (αυτα που βαζουμε στα νεογεννητα για να μην γρατζουνιουντε εγω κοριτσια δεν ειχα παρει στο γιο μου δεν θα παρω ουτε τωρα,τα λυπαμαι μωρε με τα γαντακια

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Ούτε εγώ είχα χρησιμοποιήσει γαντάκια. Βεβαια μερικά μωράκια γρατζουνιόνται πολύ οπότε χρειάζονται. Εξαρτάται απ΄το μωράκι φαντάζομαι.

Καλορίζικο το κρεβατάκι και με το καλό το μωράκι σου!

Καλώς ήλθες Τινα στην παρέα μας κ με το καλό κι εσύ να δεχτείς την κουκλίτσα σου!

Καλό τριήμερο μανούλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κοριτσάκι απο που το πήρες εσυ το κρεβατάκι?

μου άρεσε πολυ αλλα το μαγαζί που το πήρε η αλλη κοπέλα δεν το ξέρω,μου άρεσε που εχει και αλλαξιερα μαζι, οποτε εσυ που είσαι απο ξάνθη αν το πήρες απο εδω κοντα με βολευει να πάω να το δω και απο κοντα

kai egw apo athina to phra giati einai h mama m ekei... pantws mporeis an miliseis mazi tous mesw thl k na to kleiseis. esu apo pou eisai? edw den vreika tipota oikonomiko pou na mou aresei kiolas.... ola klasikoures einai!!!

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Μα από σένα το έμαθα Τιτινάκι! Να 'σαι καλά που το ανακάλυψες!

Δεν πήραμε το αρκουδάκι γιατί εγώ το έβλεπα για γουρούνι και δεν ήθελα να το βλέπει και για πολύ μωρουδίστικο όταν μεγαλώσει λίγο. Μου άρεσε πολύ το λαχανί και το πορτοκαλί του αλλά με τόσα χρώματα που έχουν σε παπλωματάκια και πάντες και κουνουπιέρες κλπ σκέφτηκα καλύτερα να μπορώ να αλλάξω ελεύθερα συνδυασμούς... αφού υποτίθεται ότι θα το έχει για πολλά χρόνια ακόμα.

Α και πολύ σημαντικό: το παραγγείλαμε μεν, αλλά δεν χρειάστηκε ούτε καν προκαταβολή να αφήσουμε και μας έχουν ήδη κλείσει την ημέρα παράδοσης (που θα το συναρμολογήσουν κιόλας).

Η Ελίνα (ιδιοκτήτρια; τρομερή κοπέλα πάντως, εξυπηρετικότατη) μου έδωσε και το μαξιλάρι και κυπελλάκι και ματάκι και λίστα με λεξικό και πολλές πολλές πληροφορίες που ούτε τις φανταζόμουνα. Προφανώς και θα κάνω πολλά ψώνια από αυτό το μαγαζί!

Το μαξιλάρι το έχω στην πλάτη μου τώρα που γράφω, κι αισθάνομαι σαν να κάθομαι σε κουκούλι γιατί μπορώ κι ακουμπάω και τα χέρια μου πάνω... τέλειο είναι!

polu wraio magazi ontws... egw evala thn mama m k ta eide apo konta ... to kleisame k tha mou to steiloun opote thelw egw, edw sthn xanthi xwris exoda apostolis... pantws k egw exw enthousiastei... MEGIA MAS LOIPON kai ta xaroun ta zouzounia mas

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Μαλλον θελει γαντακια βαμβακερα (αυτα που βαζουμε στα νεογεννητα για να μην γρατζουνιουντε εγω κοριτσια δεν ειχα παρει στο γιο μου δεν θα παρω ουτε τωρα,τα λυπαμαι μωρε με τα γαντακια

akrivos... mou eipan oti prepei na ths ta foresw k as einai kalokairi giati tha gratzouniete...den tha uparxoun omos vre koritsia k kalokerina???...kati san sentonaki to ifasma??? pantws an den vrw mexri pou tha ta rapsw monh m... siga mhn to skasw to kaimeno

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα. Πήγα κι εγώ χθες στο mother baby κι ένθουσιάστηκα. Δεν έκλεισα τίποτα ακόμα. Λέω κατά το Μάιο. Μου άρεσε το κρεβατάλκι 3 σε 1.

geiA SOU elenh m... pws paei to zouzouni s?? ? nomizw einai polu leitourgiko to krevataki.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...