Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι θα κάνετε το 3ημερο?Εμείς λέγαμε να πάμε στο χωριό (Καρδίτσα) αλλά έτυχε κάτι στον πατέρα μου έκτακτο κ θα μείνουμε όλοι Αθήνα.Δεν πειράζει θα ξεκουραστούμε λιγάκι.Εσείς θα πάτε πουθενά ή σπίτι?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες!

Εphie μου αφού η γιατροσ είναι καθησυχστική μην ανησυχείσ κοριτσάκι. Και μπράβο τησ για την ανθρωπιά τησ!

Χθες κάναμε ξανά β΄επιπέδου. Ένιωσα κι εγώ λίγο καλύτερα γιατί του εξέφρασα τις ανησυχίες μου από την πρώτη φορά κ μου τα εξήγησε όλα. Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος είναι πολύ λεπτομερής κ εξηγεί τα πάντα όμως τις προηγούμενες φορές παίρναμε κ τημ μικρή μαζί μας κ δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε αφού συνεχώς την κυνηγούσε ο άντρας μου. Χθες για πρώτη φορά την αφήσαμε στις γιαγιαδες κ πήγαμε οι δυό μας οπότε ήταν πιό ήρεμα τα πράγματα κ μπορέσαμε να συγκεντρωθούμε στον μπέμπη μας ο οποίος ήταν με χέρια κ πατουσάκια στο πρόσωπο συνεχώς.

Αχ, ανυπομονώ τόσο πολύ να τον δω...

Αντε με το καλό να ΄ρθει ο Ιούλιος για όλες μας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα κοριτσάκια μου!!!!τι κανετε??έχουμε καιρό να τα πούμε!!πως είναι οι εγκυμοσύνες σας??

Εμένα μια χαρά δεν εχω κανένα πρόβλημα δόξα το θεό..!

Η μπεμπα μου είναι υπερβολικά υπερκινητικη και η κοιλίτσα νομίζω αρχίζει να κάνει την εμφάνιση της δυναμικα...

Στον γιατρό λογικα θα παω μετά την 25η γιατί στις 26 φλεβάρη είχα κάνει την β-επιπέδου..

Αυτα από μεναααα...........:))

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

καλησπέρα και απο μένα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!

μόλις τώρα ειδα τη σελίδα σας και είπα να ερθω και εγω στην παρεουλα σας, αν με θέλετε φυσικα, μιας και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι, με ΠΗΤ 13/07 και ειναι κοριτσάκι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

μόλις τώρα ειδα τη σελίδα σας και είπα να ερθω και εγω στην παρεουλα σας, αν με θέλετε φυσικα, μιας και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι, με ΠΗΤ 13/07 και ειναι κοριτσάκι

Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες! Νομίζω φέρνεις και μια ισορροπία στην ομάδα, με το κοριτσάκι σου :) Σε ποιο μαιευτήριο είσαι;

7M7zp2.png

Καλός μας ήρθες κοριτσάκι!!!!να χαίρεσαι την μπεμπα σου και εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!:)

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

nikaki19 ΠΗΤ 2/7/2013 -8/7/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 ΠΗΤ 3/7/2013 Γενικο νοσοκομειο Ξανθης κοριτσακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

ephie ΠΗΤ 10/7/2013 Ρεα Κοριτσακι

tina32 ΠΗΤ 13/7/2013 Νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

79o6p3.png

ευχαριστώ κοριτσάκια, το ιδιο ευχομαι και για εσας.

ειμαι απο επαρχία και για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με βλέπω.

Καλως μας ηρθες!!! Ευχομαι με μια ευκολη,ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Κοριτσια σημερα απο το πρωι ζαληζομουν συνεχεια λεω θα εινα ιο αιματοκριτης μου.......τελικα ηταν η πιεση εγω γενικα δεν εχω προβλημα πιεσης συνηθως ειναι 12,5 με 7,5 την πηρα και 9,2 με 5 :shock::shock::shock::shock:

Δεν καταλαβιανω γιατι επεσε τοσο πολυ! αυριο θα παρω τον γιατρο μου να δω τι θα μου πει...

Για το τριημερο και εμεις πουθενα δεν θα παμε και τα οικονομικα μας ειναι στριμωγμενα αλλα και ο συζυγος Δευτερα δουλευει:|

79o6p3.png

Διαφημίσεις

kalos mas hrthes tina me to kalo k esena to paidaki s. gero k eutuxismeno

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Καλημέρα καλημέρα........

Τίνα καλώς ήρθες στο καφέ μας με το καλό το μωράκι σου.

Ούτε εμείς θα πάμε πουθενά και δεν με χαλάει καθόλου με τόσα παιδιά το τριήμερο θα μου φανεί ταξίδι, μόνο δευτέρα αν βοηθήσει ο καιρός θα πάμε τα παιδιά να πετάξουν χαρταετό.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

καλημέρα κοριτσάκια!!!

και εμείς το τριημερο πουθενά δεν θα πάμε, δεν είναι καιρός για έξοδα...

αλήθεια αρχίσατε να ψωνίζεται για τα μωράκια ή ειναι νωρίς ακόμη? εγω θέλω να αρχίσω τον απρίλιο, και οποιες κοπέλες εχουν ήδη μωράκι ας μας βοηθήσουν με το τι πρέπει να πάρουμε!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

και εμείς το τριημερο πουθενά δεν θα πάμε, δεν είναι καιρός για έξοδα...

αλήθεια αρχίσατε να ψωνίζεται για τα μωράκια ή ειναι νωρίς ακόμη? εγω θέλω να αρχίσω τον απρίλιο, και οποιες κοπέλες εχουν ήδη μωράκι ας μας βοηθήσουν με το τι πρέπει να πάρουμε!!!

Καλημέρα!!!!!

Χτες το απόγευμα πήγαμε στο motherbaby και παραγγείλαμε το κρεβατάκι σε ολόασπρο για να αλλάζουμε χρωματάκια στα υφάσματα. Για την εξυπηρέτηση στο μαγαζί, την ποικιλία και τις τιμές έχω να πω τα καλύτερα. Και φυσικά ήταν γεμάτο κόσμο...

Πόσο χαριτωμένα είναι τα μωρουδιακά! Φυσικά όλο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερένταση. Μπορεί να την νοιώθω να κλωτσάει και να μετράω αντίστροφα για τις 10/7 αλλά αυτό ήταν αλλιώς, να πιάνω τα ρουχαλάκια και τα παπλωματάκια και για πρώτη φορά στη ζωή μου να σκέφτομαι πώς θα την ντύνω και θα την κοιμίζω...

Και όπως λέει και η Τίνα, φτιάξτες μια λίστα με τα απαραίτητα εσείς οι έμπειρες μην ξοδευόμαστε άδικα αλλά μην βρεθούμε να ψάχνουμε νυχτιάτικα για τα αυτονόητα :)

Στο μαγαζί είχαν μια λίστα αλλά σίγουρα δεν καλύπτει το θέμα μπιπερό κλπ

7M7zp2.png

Καλημερα!!! αχ και εγω περιμενω να κανω β-επιπεδου πως και πως για να παω μετα να κλεισω την κουνια μας :D:D

Εφη μου πιστεψε με ακομα και οταν την δεις θα λες δικο μου ειναι?? μεσα μου ηταν??? περναει καιρος για να συνηδητοποιησεις οτι το μωρακι που εχεις σπιτι το κουβαλουσες 9 μηνες και ειναι ολοδικο σου!:D:D:D

Λιστα θα κοιταξω να βρω καμοια

αν και απο ρουχα κοριτσια θα σας προτεινα τα απαραιτητα μονο

δλδ περιπου εγω ειχα παρει

6 ζιμπουνακια κοντομανικα (λογο καλοκαιριου)

3 μακρυμανικα 4 φορμακια (οχι παραπανω γιατι θα σας φερουν)

Αυτα που δεν θα σας κανουν δωρο και σιγουρα θα χρειαστειτε ειναι

Πανες αγκαλιας,σελτεδες 3-4 πανακια για τον ωμο Πανακια για το κεφαλακι αντι για μαξιλαρακι (στην αρχη μαδανε τα μαλακια τους και σιγουρα χρειαζονται) καλτσακια 6-7 ζευγαρια χτενα-ψαλιδακι αποστειρωτης 4 μπουκαλια

Την προικα του αν και συνηθως γιαυτα μην βιαστειτε υπαρχουν και οι παπουδογιαγιαδες :tongue:

2 πιπιλες (οχι μπιμπερο) τωρα κατι αλλο δεν θυμαμαι θα τα συγκεντρωσω να κανουμε μια ωραια λιστα ;);)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...