Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Γυρίσαμε από το Β' επιπέδου με ανάμικτα συναισθήματα. Τα περισσότερα ήταν μια χαρούλα αν και η μικρή δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη - την βολεύει καλύτερα μπρούμητα από ό,τι φαίνεται αλλά αυτό δεν βοηθάει τον εμβρυολόγο να δει αυτά που πρέπει. Τι καραμέλες δοκιμάσαμε, τι σοκολάτα, δεν μας καθόταν...

Οπότε δεν καταφέραμε να έχουμε σαφή εικόνα για την καρδούλα της και φυσικά μείναμε λίγο με την ανησυχία. Αλλά το χειρότερο ήταν όταν μας είπε η γιατρός ότι έχουμε προβληματάκι στον ένα νεφρό με κύστες. Μας είπε βέβαια ότι το παρουσιάζουν 8 στα 10 μωρά και ούτως ή άλλως το μωρό μας δεν έχει μεγάλο θέμα.

Από τη μια μεριά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι από όλα όσα θα μπορούσαν να συμβούν, αυτό είναι το λιγότερο. Από την άλλη βέβαια προφανώς κι έχουμε ανησυχήσει τρομερά. Σε δύο βδομάδες θα ξαναπάμε να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση.

Πουφφφφφ....

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Γυρίσαμε από το Β' επιπέδου με ανάμικτα συναισθήματα. Τα περισσότερα ήταν μια χαρούλα αν και η μικρή δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη - την βολεύει καλύτερα μπρούμητα από ό,τι φαίνεται αλλά αυτό δεν βοηθάει τον εμβρυολόγο να δει αυτά που πρέπει. Τι καραμέλες δοκιμάσαμε, τι σοκολάτα, δεν μας καθόταν...

Οπότε δεν καταφέραμε να έχουμε σαφή εικόνα για την καρδούλα της και φυσικά μείναμε λίγο με την ανησυχία. Αλλά το χειρότερο ήταν όταν μας είπε η γιατρός ότι έχουμε προβληματάκι στον ένα νεφρό με κύστες. Μας είπε βέβαια ότι το παρουσιάζουν 8 στα 10 μωρά και ούτως ή άλλως το μωρό μας δεν έχει μεγάλο θέμα.

Από τη μια μεριά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι από όλα όσα θα μπορούσαν να συμβούν, αυτό είναι το λιγότερο. Από την άλλη βέβαια προφανώς κι έχουμε ανησυχήσει τρομερά. Σε δύο βδομάδες θα ξαναπάμε να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση.

Πουφφφφφ....

Έφη μου όλα θα πάνε καλέ και η μικρούλα σου να δεις που σας το παίζει ζόρικη έτσι για να σας παιδεύει.... εμένα αυτό το 8 στα 10 λίγο θα με ηρεμούσα φυσικά αυτό δεν λέει τίποτα, και λογικό να σκας, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα μα όλα να είναι καλά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Όσο για το αν ο μπαμπάς επιτρέπετε στην γέννα στο πρώτο που ήμασταν στο νοσοκομείο δεν τον άφησαν ούτε στην αίθουσα οδυνών, στα άλλα που ήμασταν κλινική τον άφησαν κανονικά να είναι δίπλα μου στο δεύτερο τραβούσε με κάμερα και έκλαιγε μαζί στο τρίτο έγιναν όλα τόσο γρήγορα που για λίγα δευτερόλεπτα δεν πρόλαβε να μπει και έβλεπε την γέννα από το τζάμι.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλησπέρα κορίτσια.

Πουφφφφφ....

Καλημερα Εφη μου μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε με την μικρη σου! απλα στο παιζει δυσκολη μωρε,να δεις σε 2 βδομαδες θα πατε και ολα θα ειναι καλα! :D:D

Οσο για τις πετρες στο νεφρο δνε το εχω ξανακουσει η αληθεια ειναι αλλα ειναι πολυ παρηγορο το 8 στα 10 μωρα αμα σε διαβεβαιωσε οτι δεν θα ειναι τπτ ολα καλα!

Ευχομαι να πανε ολα πραγματικα καλα!

79o6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Πουφφφφφ....

Εφη μου καλημέρα!μην αγχώνεσαι βρε κοριτσάκι για να σου έδωσε 8/10 ποσοστό αυτό σημαίνει οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και σοβαρό αφού σε καθησύχασε.αν ήταν κατι κακό(χτύπα ξύλο) θα ήταν υποχρεωμένη να σας το πει..αν είναι καθαρες οι κυστες εσωτερικα απορροφούνται.

Είναι πολύ ντροπαλό το Μωρακι σου φαινεται!!!!!!:)) :))

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

ephie το καταλαβαίνω ότι είναι αγχωτικό αλλά μη το σκέφτεσαι.Στο 1ο στην β επιπέδου είχαμε δει ότι είχε 2 αγγεία στον ομφάλιο αντί για 3 κ μας είπαν μέχρι κ για σύνδρομο ντάουν ότι μπορεί να έχει.Φαντάσου άγχος!!!Το ότι σου είπε 8 στα 10 το έχουν είναι τρομερά παρήγορο.

Σήμερα πήγα κ έκανα εξετάσεις,πιστεύω ότι μου έχει πέσει ο αιματοκρίτης κ ζαλίζομαι συνέχεια.Εντω μεταξύ είμαι κ μπουκωμένη στο άσχετο κ δεν αναπνέω καλά κ ζαλίζομαι ακόμα περισσότερο...πφφφφ να περάσει αυτός ο χειμώνας να ησυχάσουμε!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια, για την συμπαράσταση! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να μην το πολυψάξω. Και η γυναικολόγος μου που μίλησα σήμερα ήταν πολύ καθησυχαστική, αλλά το βασικό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα ούτως ή άλλως.

Σε δύο εβδομάδες θα ξαναπάμε να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση (μπας και την πετύχουμε να είναι και στην κατάλληλη θέση). Μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή. Ευτυχώς που την αισθάνομαι να κλωτσάει συνέχεια, και ξέρω ότι είναι δραστήρια.

Με αυτές τις ιώσεις έχει φτάσει να λιγουρεύομαι τα αντιβιωτικά πια! Και σε μένα αυτό το βηχαλάκι και η καταρροή δεν λένε να φύγουν με τίποτα.

Θα πρέπει να πιάσει καλοκαιράκι για να συνέλθουμε μου φαίνεται :)

7M7zp2.png

Μην ανησυχείς ephie είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα τέλεια!! Μια χαρά είναι η μπουμπού σου...

Εγώ βαλίτσα μάλλον θα κάνω στον 9ο, αν και στο πρώτο μου παιδάκι είχα κάνει από τον 7ο...ε, ως πρωτοτόκος ανυπομονούσα!

Εμείς έχουμε υπέρηχο β επιπέδου την άλλη Παρασκευη, μέχρι τότε υπομονή. Αλήθεια η καμπύλη ζαχάρου πότε γίνεται;;τη σιχαίνομαι βρε κορίτσια, μακάρι να μπορούσαμε να την αποφύγουμε!!:tongue:

Έχω και τη μικρή μου άρρωστη, κορίτσια από χθες με ίωση...μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα, έκανε εμετό και ανεβάζει πυρετο από χθες, με αντιπυρετικά είμαστε...Φοβάμαι να μην κολλήσω κι εγώ, αλλά δε γίνεται, είναι συνέχεια κολλημένη πάνω μου η καημενούλα...:(:(

crochetmania, εσύ πώς την παλεύεις; έχεις και πυρετό;;παίρνεις κανένα φάρμακο; γιατί φοβάμαι πως ούτε κι εγώ τη γλιτώνω! περαστικά σου!!!!

Λοιπόν γράφω γιατί έγινε κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Σας είπα ήδη για τον β' επιπέδου που κάναμε χτες, και μας ανησύχησε. Σήμερα το πρωί μίλησε ο άντρας μου με την γυναικολόγο μου που φυσικά του είπε να μην ανησυχεί και σε 2 εβδομάδες που θα ξανακάνουμε την εξέταση μπορεί να έχουν εξαφανιστεί και ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ε, λοιπόν, με πήρε τηλέφωνο η γιατρός το μεσημεράκι από μόνη της για να καθησυχάσει κι εμένα, και επειδή τον άκουσε και τον άντρα μου πολύ αγχωμένο, και να μου εξηγήσει ότι κύστες στο νεφρό δεν ισοδυναμούν με σύνδρομο πολυκυστικών νεφρών κλπ. και το πώς εξελίσσονται συνήθως, και τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις αν υπάρχουν και μετά τον τοκετό.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι με πήρε από μόνη της, χωρίς να υπάρχει καμία πίεση ή ιδιαίτερος λόγος, απλώς για να με ηρεμήσει.

Το βρήκα πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό αλλά και πολύ σωστή συμπεριφορά επαγγελματία. Δεν τα συνηθίζουν κάτι τέτοια οι άλλοι γιατροί που ξέρω.

Να τα λέμε και τα καλά :)

7M7zp2.png

Λοιπόν γράφω γιατί έγινε κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Σας είπα ήδη για τον β' επιπέδου που κάναμε χτες, και μας ανησύχησε. Σήμερα το πρωί μίλησε ο άντρας μου με την γυναικολόγο μου που φυσικά του είπε να μην ανησυχεί και σε 2 εβδομάδες που θα ξανακάνουμε την εξέταση μπορεί να έχουν εξαφανιστεί και ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ε, λοιπόν, με πήρε τηλέφωνο η γιατρός το μεσημεράκι από μόνη της για να καθησυχάσει κι εμένα, και επειδή τον άκουσε και τον άντρα μου πολύ αγχωμένο, και να μου εξηγήσει ότι κύστες στο νεφρό δεν ισοδυναμούν με σύνδρομο πολυκυστικών νεφρών κλπ. και το πώς εξελίσσονται συνήθως, και τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις αν υπάρχουν και μετά τον τοκετό.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι με πήρε από μόνη της, χωρίς να υπάρχει καμία πίεση ή ιδιαίτερος λόγος, απλώς για να με ηρεμήσει.

Το βρήκα πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό αλλά και πολύ σωστή συμπεριφορά επαγγελματία. Δεν τα συνηθίζουν κάτι τέτοια οι άλλοι γιατροί που ξέρω.

Να τα λέμε και τα καλά :)

ephie μου να μην ανησυχείς ειμαι σίγουρη πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και ολα θα πάνε πολύ καλά... κ όταν το καλοκαίρι θα κρατάς την ζουζούνα στην αγκαλιά σου, τότε όλο αυτο θα το θυμάσαι σαν ένα κακόγουστο αστείο και θα γελάς. δεν ξέρω εάν αυτό που θα σου πώ θα σε ηρεμήσει λίγο ...αλλα το εύχομαι η φίλη μου που τέλος μαίου γεννάει το δεύτερο μωράκι της...οταν ηταν έγκυος στο πρώτο (το 2009). της είχαν πεί το ίδιο πράγμα... και εκείνη έπεσε στα πατώματα ...χωρίς απολύτως κανέναν λόγο.(μέχρι να πάει να το δει ξανά έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης) Τελικά όταν ξανα πήγε οι κύστες είχαν εξαφανιστεί κ τότε ο γιατρος της είπε πως υπάρχει φόβος μόνο αν ειναι κληρονομικό, δήλ να είναι ετεροζυγώτες και οι δύο γονείς.βέβαια το να υπάρχει τέτιο πρόβλημα είναι σπάνιο. 1/30000 να ειναι και οι 2 γονεις ετεροζυγωτες. ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει θεραπεία, και όπως είπε και ο γιατρός ...γιαυτό κάνουμε την β επιπέδου για να δούμε τη θεραπεία μπορεί να χρειαστεί το μωρό με το που θα γεννηθεί. ελπίζω να βοήθησα. φιλάκια πολλά στήν κοιλίτσα σ και όλα θα πάνε υπέροχα. Οσο για την γιατρό σου πραγματικά μπράβο... λίγοι <<άνθρωποι>> υπάρχουν ... μπράβο!!!

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

ephie είδες δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας στο είπε κ η γιατρός για 2η φορά.Κ συγχαρητήρια στην γιατρό σου που είναι πάνω απ'όλα άνθρωπος κ σε πήρε από μόνη της για να σας καθησυχάσει!Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι πλέον...

Σήμερα το μπούκωμα μου είναι κάπως καλύτερα κοιμήθηκα κ καλύτερα κ είμαι πιο ξεκούραστη.Άντε να συνερχόμαστε σιγά σιγά...

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα!!! Ενα μεγαλο μπραβο στον γιατρο σου εφη!! πανω απο'λα ειναι ανθρωπος!! Ειδες λοιπον ολα καλα!! Μανουλα28/7 Υπομονη,Δεν την παλεβα ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ αν και στην περιπτωση μου εγω ημουν αρρωστη και οχι ο μικρος και Φτηνα την γλυτωσαμε ο μπαμπας μου ειναι 3 μερες με πυρετο στο κρεβατι!!!! ουφ να καλοκαιριασει λιγο να ησυχασουμε!! Κοριτσια μπανιο στην Θαλασσα θα κανετε??? εγω θελω πολυ αλλα δεν ξερω αν θα με αφησει! στο γιο μου ειχα πητ Σεμπτεμβρη και εκανα καθε μερα Εχω καταγωγη απο Συρο και τα καλοκαιρια ειμαστε εκει

79o6p3.png

Γτ να μη σ'αφήσει Ελένη?Εγώ μπαίνω στην πισίνα μαζί με τον μικρό που κάνει babyswimming κ να πω την αλήθεια με βοηθάει παααααααρα πολύ,νιώθω ανάλαφρη μετά κ αν έχω τίποτα πονάκια στη μέση ή στη κοιλιά ακόμα κ στο στήθος μετά νιώθω άλλος άνθρωπος!

Αν κ δεν είμαι φαν της θάλασσας (στο 1ο δεν είχα πάει καν κ ας ήμουν 5-6 μηνών) φέτος θα πηγαίνω για να κάνει ο μικρός που του αρέσει τόσο πολύ.Τώρα αν θα μπαίνω κ εγώ είναι άλλο θέμα.

feQKp2.png

4okhp3.png

Κ λατρεύω τη Σύρο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από διακοπές εκεί κ κάποια στιγμή θα ξαναπάω!!!Είσαι πολύ τυχερή που είσαι από κει!Σε ζηλεύω!

feQKp2.png

4okhp3.png

[font="Comic Sans MS"Καλημέρα σας!

Έφη ευτυχώς έπεσες σε καλή γιατρό και έδειξε λίγο ανθρωπιά, πόσες φορές και εγώ νόμιζα πως τα πράγματα είναι σοβαρά και ήρθε το τέλος του κόσμου και με το που άκουγα τον γιατρό να μου λέει όλα θα πάνε καλά άλλος άνθρωπος, πριν 2 χρόνια ο μεσαίος μου είχε κύστη στον λαιμό μέσα σε μία μέρα νόμιζα 'ότι τα χάνω όλα με το που μίλησα με τον παιδοχειρούργο γεννήθηκα, φυσικά ένιωσα λίγο άσχημα γιατί μας είπε πως αυτό έγινε ακόμα όταν ήταν στην κοιλιά μου και νόμιζα κάτι έκανα λάθος. Όλα θα πάνε καλά και το μωράκι σου θα είναι υγιέστατο.

[/font]

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...