Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Μια που αρχίσαμε να λέμε για τη βαλιτσούλα, να πούμε και για τους μπαμπάδες; Ξέρει καμιά σας αν επιτρέπεται να είναι κι ο μπαμπάς μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού; Από όσο διαβάζω μάλλον δύσκολο το βλέπω να τον αφήσουν (εκτός αν έχει εκπομπή στην τηλεόραση).

Διάβασα και μια περίπτωση που είχε ανοιχτό το κινητό οπότε τα άκουγαν όλα απ' έξω αλλά από ό,τι κατάλαβα, κι αυτό απαγορεύεται και το έκανε στα κρυφά.

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια που αρχίσαμε να λέμε για τη βαλιτσούλα, να πούμε και για τους μπαμπάδες; Ξέρει καμιά σας αν επιτρέπεται να είναι κι ο μπαμπάς μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού; Από όσο διαβάζω μάλλον δύσκολο το βλέπω να τον αφήσουν (εκτός αν έχει εκπομπή στην τηλεόραση).

Διάβασα και μια περίπτωση που είχε ανοιχτό το κινητό οπότε τα άκουγαν όλα απ' έξω αλλά από ό,τι κατάλαβα, κι αυτό απαγορεύεται και το έκανε στα κρυφά.

Εγώ ξέρω ότι αφήνουν τους μπαμπάδες να παρακολουθήσουν τον φυσιολογικό τοκετο.Επίσης αφήνουν και τις μαμάδες των γυναικών ή αν θέλει η έγκυος να είναι κάποιο άλλο μέλος τις οικογένειας μαζί της θα πρέπει να έχει ιδιότητα στην ιατρική..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κάποια μαιευτήρια και γιατροί επιτρέπουν στους μπαμπάδες να είναι μέσα στον φυσιολογικό. Εμένα στο Μητέρα ο άντρας μου ήταν μέσα κ τράβηξε βίντεο με το κινητό- αυτό βέβαια απαγορεύεται-. Τώρα πρέπει να μάθω αν στο Ρέα επιτρέπεται γιατί θέλω να είναι μέσα πάλι. Άλλοι επιτρέπουν μόνο στις "οδύνες", την αίθουσα που σε έχουν μέχρι να φανεί το κεφαλάκι του μωρού και μετά δεν επιτρέπουν. Αυτό γιατί κάποιοι μπαμπάδες δεν αντέχουν κ λιποθυμούν οπότε δεν μπορούν να μαζεύουν τον μπαμπά την ώρα που γεννάει η γυναίκα...

Ρωτήστε τους γιατρούς σας αν το επιτρέπουν για να προετοιμαστείτε αναλόγως.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

στο δημόσιο νοσοκομείο απαγορεύετε ... και οχι για να μην πέσει κάτω ο πατέρας αλλα για να μην δει κάτι που δεν του αρέσει και σπάσει τα μούτρα του γιατρού... εγώ θέλω πολύ να είναι μέσα πραγματικά θα μου δίνει ασφάλεια η παρουσία του... αλλα δεν ξέρω αν θα με αφήσουν :mad:

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Καλησπερα μελλουσες μανουλιτσες!,εμενα ο δικος μου γιατρος αφηνει,αλλα με μονο στον φυσιολογικο οποτε ο συζυγος δεν ειχε ουτε και θα εχει την τυχη,ως φοβητσιαρα πολυ τον ηθελα μαζι μου αλλα δυστυχως ατυχησαμε και οι δυο

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο γιατρός μου,μου είπε να την ετοιμάσω όταν μπω στο 7ο να είναι έτοιμη καλού κακού και ότι θα μου δώσει μια λιστα με το τι χρειάζομαι...

σε ιδιωτικο θα γεννησεις η δημοσιο???

λιστα εχουμε εμεις οι δευτερομανουλες θα την βαλουμε εδω οταν πλησιαζει η ωρα,αν και συνηθως λιγο πριν η ο γιατρος η Η μαια θα σας πουν τη χρειαζεστε μαζι σας

79o6p3.png

eleni1979!! ΠΗΤ 2/7/2113 αγορακι

nikaki19 ΠΗΤ 2/7/2013 -8/7/2013 κοριτσακι

t1t1n4k1 ΠΗΤ 3/7/2013 Γενικο νοσοκομειο Ξανθης κοριτσακι

maraki2108 ΠΗΤ 5/7/2013 Ρεα αγορακι

natassa2002 ΠΗΤ 5/7/2013 Βιοκλινικη κοριτσακι

ephie ΠΗΤ 10/7/2013 Ρεα Κοριτσακι

alexia ΠΗΤ 24/7/2013 λητω αγορακι

swanocean ΠΗΤ 16/7/2013 Αλεξανδρα αγορακι

angie! ΠΗΤ 26/7/2013 Γαια αγορακι

Μανουλα28/7 ΠΗΤ 28/7/2013 κλινικη ευαγγελισμος Βεροια αγορακι

crochetmania ΠΗΤ 06/8/2013 λητω αγορακι

79o6p3.png

σε ιδιωτικο θα γεννησεις η δημοσιο???

λιστα εχουμε εμεις οι δευτερομανουλες θα την βαλουμε εδω οταν πλησιαζει η ωρα,αν και συνηθως λιγο πριν η ο γιατρος η Η μαια θα σας πουν τη χρειαζεστε μαζι σας

Σε ιδιωτική κλινική θα γεννησω εγώ..

Η νύφη μου που γέννησε εκεί μου είπε τι πράγματα χρειάζονται..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

ειναι η εποχή της γαστρεντερίτιδας... εγω καθε χρωνο την παταω κ όπως ήταν σίγουρο και φέτος τα ιδια... λιγες μέρες πάρε εμφιαλωμένα νερακια... εμενα με βοηθάει πολυ... α και αν δεισ τα ζόρια βάλε ενα κουταλάκι ελληνικό καφέ με μισό στημένο λεμόνι... το ανακατεύεις καλά.... κάνεις την καρδιά σου πέτρα (η το ονομάζεις τεκίλα :-P) κ το κανεις σφηνάκι. εγώ εχθές το βράδυ το κατέβασα πάντως... το καλό της υπόθεσης ειναι οτι η μικρή μου απο εχθές δίνει το παρών πολύ πολύ έντονα ... :D :D :D :D ... και εγώ κανω σαν χαζή....

Κορίτσια μου έχετε ξεκινήσει μαθήματα τοκετού κ θηλασμού η οχι ακόμη???

Είχα κάνει στο 1ο αλλά ειδικά του τοκετού δε μου χρειάστηκαν μιας κ έκανα καισαιρική.Συνήθως μετά τον 7ο τα κάνεις αυτά

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Κοριτσάρες καλησπέρα!

Περαστικά στης αρωστούλες μας.

Χάθηκα και είμαι γαϊδούρα αλλά πραγματικά δεν είχα χρόνο δεν δούλευα την εβδομάδα που μας πέρασε, έβαλα τον υπολογιστή σε ένα ντουλάπι και δεν τρελαινόμουν να το ανοίξω.

Τα νέα μας είναι ότι κάναμε τον μεγάλο και το μωράκι μας είναι πάρα πολύ καλό, ξελάφρωσα και ελπίζω όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος.

Της έχουμε πάρει μέχρι τώρα 4 φουστανάκια και ροζ μικρούλια σεντονάκια, τα έχω στο σαλόνι και δεν μου κάνει η καρδιά να τα χαντακώσω μ΄αρέσει που υπάρχουν και τα βλέπω κάθε μέρα, ουφ θα σκάσω!

Συγχαρήτηρια για τα αποτελέσματα κ μεγειά τα ρουχαλάκια σας!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

χαίρομαι πολύ με τα ευχάριστα νεα σου. :D αχ φαντάζομαι... εμεις πήραμε αυτο το σετ κουνιας http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?page=detailview&CID=3&SCID=20&PID=104 κ το χαζευω και εγώ ολη μέρα... και ειναι πολυ τελεια αυτα τα μπεμπε αλλα με τα δικα μας μπεμπε μεσα θα ειναι ακομη πιο ωραια :-P αντε να περάσει ο καιρός!!! βαλιτσα πότε λέτε να φτιάξετε??

Ααα τι όμορφο!Πολύ ωραία χρώματα έχει!!!

Βαλίτσα συνήθως μόλις μπαίνεις στον 9ο την φτιάχνεις.Έτσι είχα κάνει κ στο 1ο κ τώρα έτσι θα κάνω.

feQKp2.png

4okhp3.png

Αν είναι δημόσιο δεν αφήνουν σε καμία περίπτωση.Αν είναι ιδιωτικό κανονικά δεν αφήνουν στην καισαρική αλλά τώρα τελευταία άκουσα κάποιες περιπτώσεις που μπήκε ο πατέρας σε καισαρική!Αν κ είμαι κάθετη σε αυτό γτ είναι χειρουργείο...

feQKp2.png

4okhp3.png

Κι αφού σχολίασα ας πω κ μια καλησπέρα!Το σ/κ το πέρασα σχεδόν όλο στο κρεβάτι με ζαλάδες κ ατονία...αύριο έχω να κάνω εξετάσεις να δω που είναι ο σίδηρος κ ο αιματοκρίτης.

Την άλλη Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό κ υποθέτω μετά την επόμενη βδομάδα θα κάνω κ την β επιπέδου.Έχω λίγο άγχος να δω ότι είναι όλα καλά να πω την αλήθεια

feQKp2.png

4okhp3.png

Κι αφού σχολίασα ας πω κ μια καλησπέρα!Το σ/κ το πέρασα σχεδόν όλο στο κρεβάτι με ζαλάδες κ ατονία...αύριο έχω να κάνω εξετάσεις να δω που είναι ο σίδηρος κ ο αιματοκρίτης.

Την άλλη Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό κ υποθέτω μετά την επόμενη βδομάδα θα κάνω κ την β επιπέδου.Έχω λίγο άγχος να δω ότι είναι όλα καλά να πω την αλήθεια

αχ αντε με το καλο η β επιπέδου σ και ολα να ειναι υπέροχα (αν και ειμαι σίγοθρι οτι τηα εινα ;) )

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

κορίτσια καλησπέρα σήμερα είπα να κάνω λίγες δουλίτσεσ...αλλα πραγματικά έχω γίνει ράκος. Θέλω μία γυναίκα να μου καθαρίσει το σπίτι... κ την θέλω τώραααα!!!! Η μπουμπού μ πλέων κλωτσάει πολυ ...κ σήμερα την κατάλαβε κ ο μπαμπάς της ο οποίος έχει τρελάθει απο εκείνη την ώρα και με έχει ζαλίσει με την κόρη του :-P

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...