Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημερούδια σε όλες τις μαμάδες και τις κοιλίτσες τους.

Swanocean δεν ξέρω αν είναι δυσκοιλιότητα, αλλά εδώ και μέρες έλεγα να μοιραστώ το γιατροσόφι που έχω ανακαλύψει, κι όλο το ξέχναγα: λοιπόν για πρωινό: δημητριακά μούσλι (40γρ), 5 δαμάσκηνα αποξηραμένα και γύρω στα 250 γρ. γαλατάκι από πάνω. Τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων να ζεσταθεί καλά καλά το γάλα ώστε να το ρουφήξουν τα δημητριακά και τα δαμάσκηνα (ή ζεσταίνουμε το γάλα από πριν το ρίξουμε στα άλλα υλικά). Κάνει θαύματα με συστηματική χρήση.

Εμένα πάλι με τσάκισε η ίωση. Και φυσικά τι να μου πει κι ο γιατρός πέρα από το ότι θα κάνει τον κύκλο της. Μου έδωσαν και κάτι πράγματα για εισπνοές αλλά αυτό που βλέπω ότι βοηθάει, είναι το να μη μιλάω καθόλου - μόνο γράφω και κάνω νοήματα :)

Α και φυσικά από κει που φοβόμουνα την υπέρταση, τώρα έχει πέσει η πίεσή μου στο 9.5 με 6.5 και δεν έχω κουράγιο ούτε να σηκωθώ. Εξαιρετικά! Έχω γίνει πια τελείως υποχόνδρια μου φαίνεται!

Ωραίο πρωινό ephie!!!Θα το δοκιμάσω να δω πως θα μου έρθει!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Τσικνοπέμπτη σήμερα!Πως θα περάσετε την μέρα?Θα βγείτε έξω ή σπίτι οικογενειακά?

Εμείς έχουμε κανονίσει οικογενειακώς να βγούμε έξω σ'ένα ταβερνάκι να το γιορτάσουμε!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα!!!!

Τσικνοπέμπτη σήμερα!Πως θα περάσετε την μέρα?Θα βγείτε έξω ή σπίτι οικογενειακά?

Εμείς έχουμε κανονίσει οικογενειακώς να βγούμε έξω σ'ένα ταβερνάκι να το γιορτάσουμε!

Καλημεραααα!!!!εμείς θα ψησουμε μαζί με τα πεθερικα μου εδώ στο σπιτι στο υποστεγο πίσω γιατι ο καιρός δεν είναι πολυ καλος για τον κηπο!εύχομαι καλα να περασετε!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλά να περάσετε όλες σήμερα είτε βγείτε είτε όχι!Σημασία έχει να είμαστε με τις οικογένειες μας!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!Πως περάσατε χτες?Κάνατε τίποτα ή ησυχία?

Καλέ που είστε όλες?Που χαθήκατε?

ephie είχα κάνει αίτηση για το προηγούμενο σεμινάριο αλλά είχε πολλές αιτήσεις κ δε με δέχτηκαν οπότε όποια θέλει να κάνει αίτηση αμέσως αλλιώς δε θα προλάβει!

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα!!!!Πως περάσατε χτες?Κάνατε τίποτα ή ησυχία?

Καλέ που είστε όλες?Που χαθήκατε?

ephie είχα κάνει αίτηση για το προηγούμενο σεμινάριο αλλά είχε πολλές αιτήσεις κ δε με δέχτηκαν οπότε όποια θέλει να κάνει αίτηση αμέσως αλλιώς δε θα προλάβει!

Χτες (όπως κι όλη την εβδομάδα) ήμουνα στο σπίτι με ίωση. Έχω κόψει φλέβες με την κλεισούρα, ευτυχώς που υπάρχει το ιντερνετ!! Α και μέσα σε όλα άρχισαν και οι αιμορροΐδες. Όπως ακριβώς τα λέει το χρονοδιάγραμμα, λοιπόν ;)

Μήπως κάνει χαλάστρα στο φόρουμ το φατσοβιβλίο;

Ευχαριστώ για την ενημέρωση - έκανα όντως αίτηση κι ό,τι βγει.

7M7zp2.png

Καλημερα!!!! τι κανετε κοριτσια???? εγω μαλλον μετα την φαρυγγιτιδα εχω γαστρεντρεριτιδα...... ουφ δεν την παλευω ποια!!! τα χαλια μου!

Στον γιο μου δεν αρρωστησα καθολου σε ολη την εγκυμοσυνη τωρα δεν προλαβαινω να γινω καλα και αρπαω κατι αλλο :-(

79o6p3.png

Καλημερα!!!! τι κανετε κοριτσια???? εγω μαλλον μετα την φαρυγγιτιδα εχω γαστρεντρεριτιδα...... ουφ δεν την παλευω ποια!!! τα χαλια μου!

Στον γιο μου δεν αρρωστησα καθολου σε ολη την εγκυμοσυνη τωρα δεν προλαβαινω να γινω καλα και αρπαω κατι αλλο :-(

Δε θυμιατιζεις λέω γω καλύτερα μην είναι κανένα μάτι??όχι ότι τα πιστεύω και πολύ αυτα απλά λέω... μήπως..μήπως ρε παιδί μου και είναι..περαστικουλια!!!!!!και πρόσεχε!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Ε, τουλάχιστον τα έχεις ένα - ένα. Δες το από την καλή του πλευρά :) :) :)

Περαστικά!

7M7zp2.png

Χτες (όπως κι όλη την εβδομάδα) ήμουνα στο σπίτι με ίωση. Έχω κόψει φλέβες με την κλεισούρα, ευτυχώς που υπάρχει το ιντερνετ!! Α και μέσα σε όλα άρχισαν και οι αιμορροΐδες. Όπως ακριβώς τα λέει το χρονοδιάγραμμα, λοιπόν ;)

Μήπως κάνει χαλάστρα στο φόρουμ το φατσοβιβλίο;

Ευχαριστώ για την ενημέρωση - έκανα όντως αίτηση κι ό,τι βγει.

Μπα δε νομίζω να υπάρχει θέμα για το φβ.Περαστικά και για τα 2!!!

feQKp2.png

4okhp3.png

Περαστικούλια βρε Ελενάκι!Τι έπαθες?Ο μικρός σε κόλλησε?Υπομονή κ έρχεται άνοιξη θα σταματήσουν σιγά σιγά οι ιώσεις!

feQKp2.png

4okhp3.png

Περαστικούλια βρε Ελενάκι!Τι έπαθες?Ο μικρός σε κόλλησε?Υπομονή κ έρχεται άνοιξη θα σταματήσουν σιγά σιγά οι ιώσεις!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου,Δεν ξερω γμτ μαλλον εγω καπου την αρπαξα ο μικρος δεν εχει τπτ.....

Μαλλον επειδη ειχα ιωση επεσε η αμυνα του αργανισμου και αρπαω ποιο ευκολα,ειπα θαπαω να κανω και μια εξεταση να δω τον αιματοκριτη μηπως επεσε αποτομα και γιαυτο αρρωσταινω τοσο ευκολα:|

79o6p3.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου,Δεν ξερω γμτ μαλλον εγω καπου την αρπαξα ο μικρος δεν εχει τπτ.....

Μαλλον επειδη ειχα ιωση επεσε η αμυνα του αργανισμου και αρπαω ποιο ευκολα,ειπα θαπαω να κανω και μια εξεταση να δω τον αιματοκριτη μηπως επεσε αποτομα και γιαυτο αρρωσταινω τοσο ευκολα:|

ειναι η εποχή της γαστρεντερίτιδας... εγω καθε χρωνο την παταω κ όπως ήταν σίγουρο και φέτος τα ιδια... λιγες μέρες πάρε εμφιαλωμένα νερακια... εμενα με βοηθάει πολυ... α και αν δεισ τα ζόρια βάλε ενα κουταλάκι ελληνικό καφέ με μισό στημένο λεμόνι... το ανακατεύεις καλά.... κάνεις την καρδιά σου πέτρα (η το ονομάζεις τεκίλα :-P) κ το κανεις σφηνάκι. εγώ εχθές το βράδυ το κατέβασα πάντως... το καλό της υπόθεσης ειναι οτι η μικρή μου απο εχθές δίνει το παρών πολύ πολύ έντονα ... :D :D :D :D ... και εγώ κανω σαν χαζή....

Κορίτσια μου έχετε ξεκινήσει μαθήματα τοκετού κ θηλασμού η οχι ακόμη???

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...