Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Εφη ειχες και βηχα??? ταλαιπωρουμε και εγω με τραχειοφαρυγγιτιδα απο την προηγουμενη βδομαδα,Ισως εσπασε κανενα αγγειακι η ραγαδα εσωτερικη και γιαυτο τα λιγα ροζ,ξαναειδες?

Έχω συνέχεια βήχα. Μακάρι να είναι αυτό που λες. Ευτυχώς 2 φορές που ξαναπήγα δεν είχα καθόλου ροζ, οπότε έχω ηρεμήσει λίγο.

Περαστικά μας! Παίρνεις κάτι ή προσπαθείς κι εσύ με ζεστά και καραμελίτσες;

7M7zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω συνέχεια βήχα. Μακάρι να είναι αυτό που λες. Ευτυχώς 2 φορές που ξαναπήγα δεν είχα καθόλου ροζ, οπότε έχω ηρεμήσει λίγο.

Περαστικά μας! Παίρνεις κάτι ή προσπαθείς κι εσύ με ζεστά και καραμελίτσες;

Μιλησα με τον γιατρο μου σημερα και μου ειπε να παω σε παθολογο-ωτορινολαρυγγολογο να με δει εφοσον ο βηχας επιμενει...μου ειπε οτι ενα σιροπακι μπορω να παρω αλλα παντα με συνταγη Γιατρου εχω ραντεβου το απογευμα σε ωριλλα να δω τι θα μου πει περιμενω και τα δικα σου νεα αμα πας στον γυναικολογο σου,δεν θα ειναι τπτ μωρε μην ανησυχεις ;)

79o6p3.png

Μιλησα με τον γιατρο μου σημερα και μου ειπε να παω σε παθολογο-ωτορινολαρυγγολογο να με δει εφοσον ο βηχας επιμενει...μου ειπε οτι ενα σιροπακι μπορω να παρω αλλα παντα με συνταγη Γιατρου εχω ραντεβου το απογευμα σε ωριλλα να δω τι θα μου πει περιμενω και τα δικα σου νεα αμα πας στον γυναικολογο σου,δεν θα ειναι τπτ μωρε μην ανησυχεις ;)

Κι εμένα σε ΩΡΛ με βλέπω. Η γυναικολόγος μου με εξέτασε κανονικά, δεν βρήκε κάτι ανησυχητικό για το μωρό (φτάσαμε τα 500 γρ. αισίως και δεν καθόμαστε σε μια μεριά όσο έχουμε χώρο για κολύμπι) αλλά από αλλού περίμενα το πρόβλημα κι από αλλού μου ήρθε.

Μου βρήκε ότι έχω μύκητες που πιθανόν προήλθαν από κοινόχρηστες τουαλέτες και πρέπει να αρχίσω ειδική αγωγή. Και το έβλεπα ότι δεν είναι φυσιολογικές οι εκκρίσεις αλλά εγώ η χαζή νόμιζα ότι είναι λόγω εγκυμοσύνης. Ευτυχώς δεν έχουν επηρεάσει ούτε το μωράκι μου, ούτε τον πλακούντα αλλά καταλαβαίνετε ότι μόλις είπε ότι θέλει να τσεκάρει για σημάδια "πρόωρου τοκετού" έχασα τον κόσμο. Τέλος πάντων, ήλεγξε, δεν βρήκε τίποτα, και ησύχασα. Ηθικό δίδαγμα: κατευθείαν τηλέφωνο και ραντεβού με το γιατρό για οτιδήποτε ασυνήθιστο.

Βέβαια έχω κάτι κρίσεις βήχα που θα μου κλείσουν θέση στο Σωτηρία σε λίγο αλλά το μωρό είναι καλά.

7M7zp2.png

καλησπέρα σε ολες... νιkάκι με το καλο το νινι σου... στο FB ειμαι

Dalakoura Xristina κ εχω φώτο προφίλ την μικρή μου αδελφή να μας χορεύει τον χορό της κοιλιάς :P οσο για τα κιλά ...άσχημο πράγμα .... ειμαι 1.59 κ ξεκίνησα με 79 κιλά ...σήμερα που έκανα το λάθος να ξανά ζυγιστώ κ ναι ειμαι 86 κόντεψα να πεθάνω... πώς θα καταφέρω να πάρω μόνο 12 στο σύνολο??? αγοράσατε τίποτα καινούργιο??? εγω πήρα το σετ κουνιας και το χαζεύω όλη μέρα.... νιkάκι να σε ρωτήσω κάτι γιατι δεν κατάλαβα.... πότε κλείνεις τον 9ο??? ετσι δεν υπολογίζουμε την πητ???

Ναι κλείνω τον 9ο στην ημερομηνία ΠΗΤ που μου εδωσε ο γιατρός.δεν ξέρω κ εγώ αυτό αναρωτιέμαι πως θα τα καταφέρω να μείνω στα 12.τωρα είμαι με συν 4,5 κιλά αν μείνω σε αυτα όλο τον 6ο τυχερή θα είμαι!με το καλό το Μωρακι σου!!εγώ κοίταξα για κούνια αλλά τον άλλο μήνα θα την παραγγειλω,λογικα μαζί και το καρότσι.

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κι εμένα σε ΩΡΛ με βλέπω. Η γυναικολόγος μου με εξέτασε κανονικά, δεν βρήκε κάτι ανησυχητικό για το μωρό (φτάσαμε τα 500 γρ. αισίως και δεν καθόμαστε σε μια μεριά όσο έχουμε χώρο για κολύμπι) αλλά από αλλού περίμενα το πρόβλημα κι από αλλού μου ήρθε.

Μου βρήκε ότι έχω μύκητες που πιθανόν προήλθαν από κοινόχρηστες τουαλέτες και πρέπει να αρχίσω ειδική αγωγή. Και το έβλεπα ότι δεν είναι φυσιολογικές οι εκκρίσεις αλλά εγώ η χαζή νόμιζα ότι είναι λόγω εγκυμοσύνης. Ευτυχώς δεν έχουν επηρεάσει ούτε το μωράκι μου, ούτε τον πλακούντα αλλά καταλαβαίνετε ότι μόλις είπε ότι θέλει να τσεκάρει για σημάδια "πρόωρου τοκετού" έχασα τον κόσμο. Τέλος πάντων, ήλεγξε, δεν βρήκε τίποτα, και ησύχασα. Ηθικό δίδαγμα: κατευθείαν τηλέφωνο και ραντεβού με το γιατρό για οτιδήποτε ασυνήθιστο.

Βέβαια έχω κάτι κρίσεις βήχα που θα μου κλείσουν θέση στο Σωτηρία σε λίγο αλλά το μωρό είναι καλά.

αχ ειδες μερικες φορες!!! πως καταλαβε του μηκυτες??? σου εκανε κολπικη εξεταση? τελος καλο ολα καλα τουλαχιστον προλαβατε τα χειροτερα!!

εγω γυρισα απο τον πνευμονολογο (πηγα σε πνευμονολογο τελικα)

και μου εδωσε αντιβιωση και αντιβηχικο πηρα τον γυναικολογο μου και ξεκιναω αγωγη κανονικα κανενα απο τα 2 δεν επιρεαζουν το νινι οποτε ολα καλα Εφη πηγαινε σε ενα γιατρο ποιο πολυ επιρεαζει το βηχας παρα τα φαρμακα καποια ειναι τελειος αφοβα ....

Τα αλλα κοριτσια που εξαφανιστηκαν καλε?:shock:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια βοηθεια.

Κατ' αρχάς είμαι με ιωσούλα, μπουκωμένη κλπ, αλλά ευτυχώς χωρίς πυρετό. Πριν από λίγο όμως που πήγα τουαλέτα (συγγνώμη για τις λεπτομέρειες) είχα ροζ - όχι να πω ότι είδα αίμα, αλλά οπωσδήποτε και φυσιολογικό δεν είναι. Έκλεισα ραντεβού με τη γιατρό για το απόγευμα, αλλά μέχρι τότε μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι;

Ευτυχώς που αισθάνομαι τη μικρή να "κολυμπάει" κανονικά!

Περαστικα κοριτσάκι!!!!καλά εκανες κ εκλεισες αμεσως ραντεβού με την γιατρο σου.συνηθως υπάρχουν αυτα στις εγκυμοσύνες..αλλά κ εγώ στην θεση σου θα τρομαζα κ θα επαιρνα τηλ να κλεισω ραντεβου!!εύχομαι όλα καλα να σου πανε

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

κορίτσια μου περαστικά σας. ευχομαι όλα να πάνε καλά μια γρήγορη ανάρρωση.

έγω πήγα σήμερα στον γιατρό για να γραψω φάρμακα και μου τα αρχισε δίαιτα.... κομμένα τα πάντα!!!! Λοιπόν εχει χαλάσει ο υπολογιστής μου και θα αργήσω να τον φτιάξω:cry: . λογικά θα μπαίνω μόνο όταν ο αντρας μου δεν κάθετε στο pc ( σπάνια δηλ :-P ή πρωινά) λοιπον φιλάκια σε όλες σας κ στα ζουζούνια σας...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Περαστικά ephie και crochet!

Εγώ συνέρχομαι σιγά σιγά αν κ είμαι ακόμα αδύναμη κ εννοείται δεν μπορώ να κάνω δουλειές...έρχονται όμως απόκριες και θα κάνουμε πολλές βόλτες με τον μικρούλη μου να διασκεδάσουμε, συνοδεία του μπαμπά γτ μόνη δε τα βγάζω πέρα πια χαχαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!οι απόκριες είναι τέλειες αν εχεις μικρα παιδακια!αν τα ντυσεις κιόλας ακόμα καλυτερα!!τι θα κάνετε τωρα στις απόκριες???εγώ επειδή μενω σε χωριο γύρω γύρω κάνουν ωραία καρναβαλια..θα πεταχτω με την νύφη του άντρα μου και εννοειτε και τους αντρες μας μαζι και την μικρη τους μπεμπα η οποία ειναι 7 μηνών και θα την ντύσουν!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Αχ είναι τόσο γλύκα τα μικρά όταν ντύνουν!Τι θα την ντύσουν?Την πρώτη χρονιά ο μικρός μου ήταν 3 μηνών κ τον είχα ντύσει πριγκηπόπουλο!!!!Πέρυσι τιγράκι και φέτος θα τον ντύσω κινεζάκι μάλλον!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Αχ είναι τόσο γλύκα τα μικρά όταν ντύνουν!Τι θα την ντύσουν?Την πρώτη χρονιά ο μικρός μου ήταν 3 μηνών κ τον είχα ντύσει πριγκηπόπουλο!!!!Πέρυσι τιγράκι και φέτος θα τον ντύσω κινεζάκι μάλλον!

Μπράβο ωραία επιλογή και η φετινή !!Και εμάς πριγκιπισσουλα θα την ντύσουν!!!!είναι πανέμορφα τα άτιμα τα μικρουλια με τις στολές!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα εγκυούλες!!!Τι κάνετε?

Εμείς όλα καλά αλλά σήμερα μ'έχει πεθάνει το έντερό μου κ πονάω :(

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερα!!!ωχ κατι θα σε πειραξε εε???

Μην το αφηνεις παρε τον γιατρο σου να σου δωσει κατι ειναι αμαρτια να πονας! εγω περνω ολοκληρη αντιβιωση κατι θα σου δωσει

79o6p3.png

Καλημερούδια σε όλες τις μαμάδες και τις κοιλίτσες τους.

Swanocean δεν ξέρω αν είναι δυσκοιλιότητα, αλλά εδώ και μέρες έλεγα να μοιραστώ το γιατροσόφι που έχω ανακαλύψει, κι όλο το ξέχναγα: λοιπόν για πρωινό: δημητριακά μούσλι (40γρ), 5 δαμάσκηνα αποξηραμένα και γύρω στα 250 γρ. γαλατάκι από πάνω. Τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων να ζεσταθεί καλά καλά το γάλα ώστε να το ρουφήξουν τα δημητριακά και τα δαμάσκηνα (ή ζεσταίνουμε το γάλα από πριν το ρίξουμε στα άλλα υλικά). Κάνει θαύματα με συστηματική χρήση.

Εμένα πάλι με τσάκισε η ίωση. Και φυσικά τι να μου πει κι ο γιατρός πέρα από το ότι θα κάνει τον κύκλο της. Μου έδωσαν και κάτι πράγματα για εισπνοές αλλά αυτό που βλέπω ότι βοηθάει, είναι το να μη μιλάω καθόλου - μόνο γράφω και κάνω νοήματα :)

Α και φυσικά από κει που φοβόμουνα την υπέρταση, τώρα έχει πέσει η πίεσή μου στο 9.5 με 6.5 και δεν έχω κουράγιο ούτε να σηκωθώ. Εξαιρετικά! Έχω γίνει πια τελείως υποχόνδρια μου φαίνεται!

7M7zp2.png

Καλημερα!!!ωχ κατι θα σε πειραξε εε???

Μην το αφηνεις παρε τον γιατρο σου να σου δωσει κατι ειναι αμαρτια να πονας! εγω περνω ολοκληρη αντιβιωση κατι θα σου δωσει

Γενικώς δεν είμαι και πολύ των φαρμάκων.Δλδ κ έγκυος να μην ήμουν δε θα έπαιρνα κάτι.Ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα όσο περνάει η ώρα οπότε όλα καλά!Ποιος ξέρει τι με πείραξε...

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...